Καλύτερες θέσεις ύπνου για να πάρετε μια ειρηνική ύπνο | Στυλ στη ζωή

Ο ύπνος είναι ένα πράγμα που αποφασίζει πώς θα είναι η μέρα μας! Εκπληκτος? Λοιπόν, θέλω να πω ότι ένας καλός ύπνος μπορεί να κάνει την ημέρα μας ευχάριστη και ένας κακός ύπνος μπορεί να καταστρέψει εντελώς τη μέρα μας. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε καλό ύπνο για το συνολικό μας όφελος. Για πολλούς από αυτούς ο ύπνος είναι ένα ζήτημα.

κοιμάμαι positions

Υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν από διαρκή διαταραχή του ύπνου. Το είτε δεν πάρετε καλό ύπνο ή ο ύπνος είναι πολύ ενοχλητικό. Λοιπόν, πώς αντιμετωπίζετε το ζήτημα; Ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι σίγουρα ένας καλός τρόπος για να προωθηθεί ο καλός ύπνος, αλλά υπάρχουν διαφορετικοί τύποι μοντέλων ύπνου που μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε έναν καλό ύπνο πάρα πολύ.

Πρότυπο ύπνου και τα αποτελέσματά της:

Καλύτερες θέσεις ύπνου για να πάρετε μια ειρηνική ύπνο | Στυλ στη ζωή

Το πρότυπο ύπνου επηρεάζει την ποιότητα του ύπνου; Λοιπόν, η απάντηση είναι ναι! Το πρότυπο ύπνου έχει πολλά να κάνει με την πρόκληση καλού ύπνου σε ένα άτομο. Υπάρχουν πολλές θέσεις ύπνου που γνωρίζετε πριν να φτάσετε στο τέλος της οποίας είναι η καλύτερη θέση για εσάς.

Οι βασικές στάσεις ύπνου είναι ως εξής:

1) Να κοιμάστε στην πλάτη σας με τα χέρια τοποθετημένα στα πλάγια.
2) Να κοιμάστε στην πλάτη σας με τα χέρια επάνω
3) Να κοιμάστε στο στομάχι σας με το πρόσωπο προς τα κάτω
4) Να κοιμάται σε θέση εμβρύου
5) Να κοιμάται στην πλευρά με τα χέρια στα πλάγια
6) Να κοιμάται στις πλευρές με τα χέρια έξω

Ακολουθούν οι καλύτερες θέσεις ύπνου:

1. Πίσω θέση:

Πίσω Position sleep

Ο ύπνος στην πλάτη σας βοηθά να ξεκουραστείτε το κεφάλι, το λαιμό και την πλάτη σας, καθώς βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή θέση με πλήρη υποστήριξη. Το σώμα στηρίζεται σε ουδέτερη θέση χωρίς να προκαλεί οποιαδήποτε δυσφορία σε άλλα μέρη του σώματος. Σε αυτή τη θέση η κεφαλή βρίσκεται σε ανυψωμένη θέση, πάνω από τον οισοφάγο και το στομάχι βρίσκεται κάτω από το οποίο βοηθά στη σωστή κίνηση των τροφίμων. Ο ύπνος στην πλάτη σας βοηθά επίσης στην αποτροπή των ρυτίδων καθώς το σώμα σε τέτοια θέση εμποδίζει οτιδήποτε πιέζει το πρόσωπο.

2. Πλευρική θέση:

Πλευρά Position sleep

Η πλάγια θέση είναι η επόμενη καλύτερη θέση για να κοιμηθείς. Αυτή η θέση ωφελεί γενικά την υγεία εν γένει. Μειώνει το ροχαλητό και επίσης βοηθά στη διατήρηση της επιμήκους θέσης της σπονδυλικής σας στήλης. Αυτή η θέση είναι καλύτερο να αποφευχθεί μια παλινδρόμηση οξέος πάρα πολύ. Αυτή η θέση είναι η καλύτερη συνιστώμενη θέση για τις έγκυες γυναίκες. Ο ύπνος στη δεξιά πλευρά σας θεωρείται καλύτερος, καθώς θα ωφελήσει το νωτιαίο μυελό καθώς βοηθά στη χαλάρωση στην φυσική του θέση. Ο ύπνος στην αριστερή πλευρά όμως δεν είναι τόσο καλός όσο συγκρατεί τα εσωτερικά όργανα, ειδικά τους πνεύμονες και το ήπαρ.

Όταν κοιμάστε στο πλάι σας, φροντίστε να τοποθετήσετε ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια σας, καθώς βοηθά στην ανακούφιση της πίεσης από τα γόνατά σας.

Μια κακή στάση ύπνου μπορεί επίσης να καταστρέψει την ημέρα σας εντελώς. Ας δούμε, λοιπόν, ορισμένες θέσεις ύπνου που βοηθούν και στην κατακράτηση ορισμένων ιατρικών καταστάσεων:

3. Κάψιμο της καρδιάς:

καρδιά burn sleep

Εάν υποφέρετε από καούρα τότε θα πρέπει να βρίσκεται στην αριστερή σας πλευρά. Αυτή η θέση θα βοηθήσει στη μείωση της πίεσης από τον κατώτερο οισοφαγικό σφιγκτήρα. Για καλύτερα αποτελέσματα βρίσκονται στην αριστερή σας πλευρά με τα χέρια να ακουμπούν μπροστά σας. Στη συνέχεια, βγάλτε τα πόδια σας λίγο προς τα πάνω στο σώμα σας και βρεθείτε σε ημι-εμβρυϊκή θέση. Στις χειρότερες περιπτώσεις καούρας μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να ξαπλώνετε στην πλάτη σας και να χρησιμοποιείτε μαξιλάρια για να σηκώνετε το κεφάλι και το στήθος σας.

4. Πόνος στην πλάτη:

πίσω pain sleep

Εάν πάσχετε από πόνο στην πλάτη τότε είναι καλύτερα να κοιμηθείτε στο πλάι σας με τα υποστηριζόμενα πόδια. Πάρε στο πλευρό σου κάνοντας ελαφριά κάμψη στα γόνατά σου και στοίβαζες τους γοφούς σου ίσια. Τοποθετήστε ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα γόνατά σας για καλύτερη υποστήριξη.

Δείτε περισσότερα: Θεραπεία δαγκώματος κουνουπιών

5. Κόλπος:

ύπνος for sinus

Ξαπλώστε στο πλάι σας με επιπλέον μαξιλάρια που υποστηρίζουν το κεφάλι σας, αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε την φράξιμο του κόλπου.

6. Πόνος ώμου:

ύπνος for shoulder pain

Να κοιμάστε στο πλευρό σας με μια αγκαλιά θέτουν. Ξαπλώστε στην πλευρά σας που δεν είναι το πόνο και ελαφρώς λυγίστε τα πόδια σας. Στη συνέχεια, και με τα δύο χέρια αγκαλιάστε το μαξιλάρι στο στήθος σας. Αν και οι δύο ώμοι είναι σε πόνο τότε είναι καλύτερο να ξαπλώνετε στην πλάτη σας με τα δύο χέρια να ακουμπούν στο πάτωμα.

7. Νάρκη στο στομάχι με όπλα που ανεβαίνουν:

Υπνος on stomach with arms raised up

Ο ύπνος στο στομάχι σας με τα σηκωμένα χέρια σας είναι μια καλή θέση ύπνου, ειδικά εάν έχετε μια σκληρή πλάτη από όλες τις ώρες γραφείου που έχετε περάσει πίσω από τον υπολογιστή. Συχνά, οι κουραστικές ώρες στο γραφείο σας συχνά σας αναγκάζουν να σπάζετε την πλάτη σας, κάνοντας τον μυελό σας σκληρό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να βρίσκεται στο στομάχι σας και να αφήσετε τα χέρια σας, ή ίσως ένα από αυτά να ξεκουραστούν πάνω από το κεφάλι σας δεδομένου ότι δίνετε στο σώμα σας ένα απαραίτητο φυσικό μασάζ.

Δείτε περισσότερα: Jock φαγούρα θεραπεία

8. Να κοιμηθείτε στην πλάτη σας με το κατώτερο σώμα σας διπλωμένο:

Υπνος on your back with your lower body folded

Ακόμα μια καλύτερη θέση ύπνου κοιμάται στην πλάτη, τα χέρια σας στηρίζονται είτε στις πλευρές σας είτε πάνω από σας, μόνο αυτή τη φορά μπορείτε να στρίψετε ή να διπλώσετε το κάτω σώμα σας σε οποιαδήποτε πλευρά. Αυτό είναι ιδιαίτερα καρποφόρο για τις μεγάλες ώρες περπάτημα ή στέκεται κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας που δημιουργεί δυσκαμψία ή αλίευση κοντά στους hamstrings ή στους μυς των μηρών. Μπορείτε είτε να διπλώσετε τα πόδια σας χρησιμοποιώντας ένα στήριγμα ως στήριγμα σε κάθε πλευρά ή απλά να στρίψετε τη μέση σας στη μία πλευρά, κρατώντας το μέτωπο ευθεία. Παρόλο που αυτό είναι χρήσιμο φροντίστε να εναλλάσσεστε μεταξύ των πλευρών για να αποφύγετε τις κράμπες.

9. Left Sleepers για να είσαι μητέρες:

Αριστερά sleepers for to be mothers

Ακολουθεί μια πολύτιμη ερώτηση που απαντά για όλες τις κυρίες που εισέρχονται στον νέο κόσμο της μητρότητας. Η ύπαρξη μιας μητέρας που φέρνει μια ζωή μέσα σας δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση και γίνεται σκληρότερη με τις μέρες που περνούν και την κύρια μέρα που πλησιάζει. Στεγάζοντας το μικρό σας μέσα σου όλη μέρα πηγαίνει από ευτυχισμένη, αλλά κατά τη διάρκεια των νυχτών υπάρχει μια ορισμένη άγρυπνος κανόνας που δεν θα έπρεπε να ακολουθήσει η μητέρα. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κοιμάστε πάντα στα αριστερά σας. Αυτή είναι η καλύτερη θέση για ύπνο, διότι η διατροφή και η αιμοληψία φτάνουν στο μωρό σας καλύτερα και με ταχύτερο ρυθμό. Μπορείτε να βοηθήσετε τη θέση κάμπτοντας τα γόνατά σας και χρησιμοποιώντας ένα μαξιλάρι ως μαξιλάρι.

10. Ο πολεμιστής των κρεβατιών:

ο bed warrior

Συνήθως αυτοί είναι το είδος των ανθρώπων που ξυπνούν μέχρι τις οδυνηρές μυϊκές κράμπες και τις παγωμένες αρθρώσεις. Οι πολεμιστές του κρεβατιού είναι συνήθως διασκεδαστικοί όταν πρόκειται για θέσεις ύπνου, καθώς φουντώνουν και χύνουν στο κρεβάτι αλλάζοντας σε περίεργες θέσεις. Αντί να ρίχνετε και να γυρίζετε όλη τη νύχτα, χρησιμοποιήστε τη θέση του πολεμιστή που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε ελεύθερα το σώμα σας, τα πόδια κάμπτονται χωρισμένα μπροστά από το άλλο, ενώ τα όπλα σας κάνουν το ίδιο, επιτρέποντας στο σώμα σας να βιώσει ευελιξία. Οι καλύτερες θέσεις ύπνου έρχονται με τις καλύτερες γνώσεις.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για την έκτρωση

Πηγή εικόνας: Απόθεμα κλείστρου

Leave A Comment

88 + = 98