Πώς να φτιάξετε ένα απλό κέικ; | Στυλ στη ζωή

Ένα γενέθλιο δεν είναι ποτέ πλήρες χωρίς μια τούρτα και στο σημερινό άρθρο θα σας δώσουμε μια εμπειρία χέρι κάτω για το πώς να γιορτάσουμε τα γενέθλια με λίγο πιο εξατομικευμένη αφή. Συνήθως κατά τη διάρκεια των γενεθλίων κάποιος θα παραγγείλει συχνά κέικ από εξατομικευμένα καταστήματα αλλά αυτή τη φορά γιατί να μην δίνεις στο αγαπημένο σου ένα πιο προσωπικό άγγιγμα. Η διαδικασία της παρασκευής κέικ είναι πράγματι εύκολη αν εργάζεστε με τα σωστά συστατικά. Στην πραγματικότητα με την εξαιρετική τούρτα σας κάνει δεξιότητες γιατί τα κέικ πρέπει να περιορίζεται μόνο σε πάρτι γενεθλίων και γάμους; Τα κέικ μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα βράδια για ένα φλιτζάνι τσάι. Τα κέικ μπορεί να είναι ένα μετά το πρωινό έρημο και τα κέικ μπορεί να είναι χόμπι παρελθόντος χρόνου. Είτε έτσι είτε αλλιώς απολαύσετε μια φέτα κέικ κάθε φορά δεν χρειάζεται να τρέξετε στο κατάστημα για εσάς.

Πως To Make A Simple Cake

Αποκτήστε τα σωστά σας υλικά:

Το βασικό πράγμα που θα χρειαζόταν για ένα κέικ θα ήταν κάποιο αλεύρι και κάποια αυγά. Η σκόνη ψησίματος είναι ακόμα ένα συστατικό που παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή κέικ και έτσι είναι το γάλα και το γάλα σε σκόνη. Κάποια ζάχαρη και αλάτι θα χρειαστούν επίσης. Τώρα κάθε κέικ έρχεται με μια ελαφριά γεύση και εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε ποια γεύση θα χρησιμοποιήσετε καλύτερα για εσάς. Ένα μικρό ξύδι μπορεί να κρατηθεί πρακτικό για το καλύτερο αποτέλεσμα. Το βούτυρο θα είναι το τελευταίο συστατικό της λίστας σας και εάν επιλέγετε ένα απλό κέικ, έχετε όλα τα συστατικά που θα πρέπει να απαιτήσετε με την πάροδο του χρόνου.

Εκτός από αυτό θα χρειαστείτε λίγο βούτυρο χαρτί που μπορεί να αγοραστεί από οποιοδήποτε κοντινό παντοπωλείο, ένα σωστό σχήμα που κάνει το τηγάνι και ένα μίξερ κτύπημα, ένα ξύλινο κουτάλι ίσως.

Δείτε περισσότερα:  Πώς να κάνει κέικ τζίντζερ

Ξεκινήστε τη δράση:

Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία κέικ είναι να αναμειγνύονται μαζί τα βασικά συστατικά. Σε ένα μπολ ρίξτε ένα και μισό φλιτζάνι αλεύρι και μαζί με ένα φλιτζάνι νερό και δύο αυγά. Τώρα προσθέστε ένα φλιτζάνι ζάχαρη και μισό κουταλάκι του γλυκού αξίας αλάτι. Σε αυτή τη σταγόνα μια κουταλιά της σούπας σκόνη ψησίματος και ένα φλιτζάνι γάλα σε σκόνη. Έχετε ένα φλιτζάνι γάλα πρακτικό επίσης που πρέπει να χυθεί σε μαζί με δύο ή τρεις κύβους του βουτύρου. Θα χρειαζόταν 100 γραμμάρια βούτυρο.

Δείτε περισσότερα:  Εύκολη συνταγή κυλίνδρου κυλίνδρου

Τώρα μόλις αυτά χυθούν στο μπολ, τα ανακατεύουμε σωστά με το ξύλινο κουτάλι. Αυτό είναι αυτό που ονομάζουμε ζύμη και συχνά υπάρχουν ειδικοί μίξερ ζύμης ή μίξερ κέικ διαθέσιμα που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το κτύπημα σωστά. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το κτύπημα είναι σωστά αναμειγμένο για να αποφύγετε τη συσσώρευση των συστατικών. Θα πρέπει να διατηρηθεί ομαλή και λεπτή συνοχή για την αποτελεσματική αξιολόγηση του κέικ. Σε περίπτωση κέικ χωρίς αυγό, αφαιρέστε το αυγό από την εξίσωση και συνεχίστε με τα υπόλοιπα.

Στο μέσο της ανάμειξης του κτύπου, προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού φυτικό έλαιο μαζί με τις γεύσεις που μπορεί να είναι vanilla pod ή σκόνη ή υγρό. Σε περίπτωση σοκολάτας, προσθέστε σκόνη κακάου μαζί με τη βανίλια και στη συνέχεια ανακατέψτε το.

Δείτε περισσότερα:  Πώς να κάνετε το Almond Βούτυρο στο σπίτι

Συνεδρίαση ψησίματος:

Τώρα βγάλτε το ταψί και το γράσο και το αλεύρι καλά. Κάνοντας αυτό θα βοηθήσει το κέικ να κολλήσει στο κάτω μέρος του τηγανιού, έτσι ώστε στο τέλος του ψησίματος μπορείτε απλά να το γλιστρήσετε έξω από το τηγάνι. Συχνά στις περιπτώσεις, λιπαίνουμε το τηγάνι και στη συνέχεια καλύπτουμε την εσωτερική πλευρά μαζί με τους τοίχους με βούτυρο χαρτί. Τώρα ρίξτε ομοιόμορφα τη συνεκτικότητα στο τηγάνι. Κοσκινίστε το για να εξισώσετε το μείγμα.

Πριν από αυτό μπορείτε να προθερμάνετε το φούρνο αν χρειαστεί. Αυτό ενεργοποιεί τη διαδικασία. Γυρίστε το φούρνο στους 350F για πέντε λεπτά και στη συνέχεια τοποθετήστε το μίγμα κέικ.

Τώρα συνεχίστε να ψήνετε σε 350F για την επόμενη μισή ώρα και από εκείνη τη στιγμή θα δείτε το κέικ σας να χνουδάει και να αποκτά συνεκτικότητα.

Βγάλτε το κέικ και στη συνέχεια γυρίστε το τηγάνι για να το αφήσετε να γλιστρήσει στην πλάκα διακόσμησης.

Εικόνες Πηγή: 1.

Leave A Comment

38 − = 30