Πώς να ελέγξετε την πτώση των μαλλιών το καλοκαίρι Στυλ στη ζωή

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους όταν η σεζόν είναι το καλοκαίρι, τα μαλλιά ενός ατόμου αρχίζουν να πέφτουν. Υπάρχουν ορισμένες αιτίες για τις οποίες αυτό μπορεί να συμβεί και ένα άτομο μερικές φορές μπορεί μερικές φορές να δοκιμάσει ορισμένα διορθωτικά μέτρα για να ελέγξει αυτό το πρόβλημα πτώση των μαλλιών.

μαλλιά fall in summer

Πώς να σταματήσετε την πτώση των μαλλιών το καλοκαίρι:

Εδώ είναι μερικές κορυφαίες θεραπείες για τον έλεγχο της πτώσης των μαλλιών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού:

1. Καταπολέμηση της λιπαρότητας:

Γενικά, υπάρχει υπερβολική λιπαρότητα καθώς περισσότερο ιδρώτας και σμήγματος εκκρίνεται κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών. Ένα άτομο θα πρέπει να κρατήσει τη λιπαρή λήψη τροφίμων υπό έλεγχο και επίσης το κεφάλι πρέπει να πλυθεί για να απαλλαγούμε από το σμήγμα. Εάν η βρωμιά και το σμήγμα παραμένουν εναποτιθέμενα τότε αυτά μπορεί να οδηγήσουν σε λιπαρή πιτυρίδα μπορεί να συμβεί.

2. Κρατήστε το κεφάλι καθαρό:

Κατά τη διάρκεια των ζεστών εποχών είναι ένα κοινό πράγμα που πολλοί από εμάς παρατηρούμε είναι ότι το κεφάλι μπορεί να είναι πιο βρώμικο από αυτό που συνήθως είναι. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι ότι οι αδένες εκκρίνουν περισσότερο πετρέλαιο που εκκρίνεται, όσο περισσότερο βρωμιά και βρωμιά κολλάει στο τμήμα. Αυτό καθιστά πιο πεντανόστιμο από ό, τι σε άλλες εποχές που είναι ο λόγος που συνιστάται ότι ένα άτομο θα πρέπει να διατηρεί τακτικά την καθαριότητα και να απαλλαγεί από κάθε υπερβολική εναπόθεση βρωμιά. Ένα άτομο πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα σαμπουάν καθαρισμού βαθιά ή ένα καθαριστικό μασάζ για να απαλλαγεί από όλα τα βρωμιά που έχουν εναποτεθεί. Αυτά μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε φλυκιά που μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω προβλήματα.

Δείτε περισσότερα: Πώς να Ελέγξτε την πτώση των μαλλιών

3. Ζεστά μασάζ:

Αυτός είναι ένας πολύ γνωστός όρος όταν πρόκειται για ανακούφιση από άγχος. Ορισμένες ιαματικές πηγές αυτές τις μέρες προσφέρουν αυτούς τους τύπους υπηρεσιών. Έτσι, αν ένα άτομο έχει τα μετρητά για να περάσει στην αναζωογόνηση τότε θα πρέπει να κλείσετε κάποια ραντεβού με τους θεραπευτές και να πάρετε κάποια μασάζ. Αυτά μπορούν επίσης να γίνουν στο σπίτι με τη βοήθεια έμμεσης θέρμανσης, όπου ένα άτομο μπορεί να ζεσταίνει οποιοδήποτε είδος πετρελαίου όπως καρύδας ή αιθέρια έλαια όπως η λεβάντα και να τα χρησιμοποιήσει στο κεφάλι. Εκχυλίσματα Neem ή φραγκοστάφυλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποκομίσουν οφέλη από λοιμώξεις. Αυτά είναι φυσικά και συχνά είναι αρκετά χρήσιμα.

πώς-για-έλεγχο-hair-fall-in-καλοκαίρι

4. Κομμάτια μαλλιών:

Ένα άτομο μπορεί να συντομεύσει το μήκος των τμημάτων με ένα bob ή να κόψει το επιπλέον μήκος στο μέσο για να κρατήσει τα τμήματα διαχειρίσιμα. Αυτά είναι ευκολότερο να διατηρηθούν κατά τη διάρκεια της περιόδου του ιδρώτα, ειδικά αν ένα άτομο δεν έχει αρκετό χρόνο.

Δείτε περισσότερα: Τριχόπτωση στην περιοχή του ναού

5. Αρκετά ενυδάτωση:

Κατά τη διάρκεια του καυτού καιρού είναι σημαντικό να πίνει κάποιος αρκετό νερό και μερικές φορές περισσότερο από 10 γυαλιά για να παραμείνει ενυδατωμένο ανάλογα με τις φυσικές δραστηριότητες. Αυτό είναι ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πολλές γυναίκες δεν κάνουν. Ένα φυσιολογικό άτομο που έχει ένα σωστά διατηρημένο βάρος πρέπει να πίνει τουλάχιστον 8 με 10 ποτήρια νερό για τις σωστές μεταβολικές λειτουργίες. Αυτό βοηθά τα τρόφιμα να πέσουν και να απορροφηθούν σωστά από τα κύτταρα του σώματος.

πώς-για-αποφυγή-hair-fall-in-καλοκαίρι

6. Διατροφή:

Είναι σημαντικό να έχετε μια σωστή διατροφή και αυτό είναι για κάθε άτομο που θέλει ένα υγιεινό τρόπο ζωής. Ένα άτομο πρέπει να έχει φρέσκα φρούτα και λαχανικά που είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα για να κρατήσει το σώμα με ίνες και επίσης αρκετές πρωτεΐνες. Υπάρχει συχνά περισσότερη εφίδρωση και περισσότερα μέταλλα και αλάτι βγαίνουν από το σώμα. Επομένως, αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Δείτε περισσότερα: Πώς να φροντίσετε τα μαλλιά το χειμώνα

Η δίαιτα θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με ένα άτομο ποσό των σωματικών δραστηριοτήτων το πρόσωπο κάνει και το ποσό του ιδρώτα ή αφυδάτωση το πρόσωπο περνάει. Εάν υπάρχει υπερβολική πιτυρίαση, θα πρέπει να μιλήσετε με τον γιατρό ή τον τριοκωολόγο και μπορούν να σας συμβουλεύσουν σχετικά με τους όρους. Τα φάρμακα μπορούν επίσης να συνταγογραφηθούν για την πρόληψη της πτώσης των μαλλιών το καλοκαίρι ή άλλων προβλημάτων του τριχωτού της κεφαλής.

Leave A Comment

9 + 1 =