Λάδι καστορέλαιο για οφέλη δέρματος Στυλ στη ζωή

Όλοι θέλουμε άψογη επιδερμίδα ... έτσι δεν είναι; Ωστόσο, τώρα μερικές ημέρες υπάρχει μια τάση να τρέξουμε προς τα εμπορικά διαθέσιμα, καλλυντικά προϊόντα για να αναζητήσουμε γρήγορους τρόπους καθορισμού αλλά ξεχνάμε για τη μακροπρόθεσμη βλάβη που αυτά τα συνθετικά προϊόντα προκαλούν στο δέρμα μας. Πάντα προσπαθήστε να πάτε για φυσικά, φυτικά και βότανα με βάση τα διορθωτικά μέτρα για την επίλυση των προβλημάτων περιποίησης του δέρματός σας ... Ένα τέτοιο εξαιρετικά υποτιμημένο, δέρμα όφελος είναι παρούσα ακριβώς στην κουζίνα σας. Είναι καστορέλαιο .. Ας διαβάσουμε περισσότερα για να μάθετε περισσότερα για τα εκπληκτικά οφέλη της χρήσης του καστορέλαιο για τη ρουτίνα περιποίησης του δέρματος σας.

Κάστορας oil for skin

Λάδι καστορέλαιο για το δέρμα:

Είναι το καστορέλαιο καλό για την υγεία του δέρματος; Ναι, το καστορέλαιο βοηθά στη θεραπεία ορισμένων προβλημάτων που σχετίζονται με το δέρμα. Θα ήθελα πολύ να το ονομάσω ως θεραπεία πολλών χρήσεων για καθημερινές παθήσεις του δέρματος. Παρακάτω έχουμε κάποιες από τις καλύτερες χρήσεις και οφέλη από το καστορέλαιο για το δέρμα.

1. Καστορέλαιο για τα σπυράκια και την ακμή:

Αν έχετε επηρεαστεί από την ακμή και τα χείλη που αναδύονται εδώ και εκεί πάνω από το πρόσωπό σας, μπορείτε σίγουρα να κοιτάξετε μέχρι το καστορέλαιο. Έχει αντιβακτηριακή δράση κατά των μικροοργανισμών που ευθύνονται για την πρόκληση ακμής λόγω της παρουσίας φυσικού οξέος που ονομάζεται ρικινελαϊκό οξύ. Μασάζ το πρόσωπό σας με λίγο ζεστό καστορέλαιο πιστεύεται ότι βοηθά με την ακμή. Αφήστε το για περίπου 5 έως 10 λεπτά και ξεπλύνετε με κρύο νερό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αραιωμένο γραφίτη για το πετρέλαιο τσαγιού για να σκουπίσετε το πρόσωπό σας αργότερα.

2. Λάδι καστορέλαιο για ξηρότητα δέρματος:

Φυσικά έλαια δεν είναι περίεργο εξαιρετικές και πιο καθαρές μορφές moisturizers και ενυδατώνει για το δέρμα σας λόγω της παρουσίας των φυσικών λιπαρών οξέων. Κατά τους χειμώνες, εφαρμόστε το καστορέλαιο πάνω από το δέρμα σας για να αποκαταστήσετε την χαμένη λάμψη και να αντιμετωπίσετε όλη την ξηρότητα και την ραφή. Λόγω αυτής της υπέροχης και βαθιάς ενυδάτωσης που το καστορέλαιο είναι ικανό να προσφέρει στο δέρμα σας, είναι η καλύτερη αντιγήρανση, η φυσική ουσία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπο και το λαιμό σας.

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε το καστορέλαιο για τη λεύκανση του δέρματος και το λάμψη:

Μασάζ το κάθε βράδυ πριν από τον ύπνο για να γεμίσετε το δέρμα σας και να μειώσετε καθώς και να καθυστερήσετε την εμφάνιση λεπτών γραμμών, κοράκων ποδιών, γραμμών χαμόγελου και άλλων πτυχών στο πρόσωπό σας. Το μασάζ με ζεστό λάδι διεγείρει την κυτταρική κυκλοφορία, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, ενθαρρύνει την έκπλυση των τοξινών από το δέρμα σας, οδηγώντας το να νιώθει αναζωογονημένο και λαμπερό.

4. Λάδι καστορέλαιο για λευκά και ράβδους:

Το τέντωμα του δέρματος πέρα ​​από την ελαστικότητα του μπορεί να προκαλέσει τη διάσπαση των ελαστικών ινών, οδηγώντας σε εμφάνιση λευκών, άσχημων ραγάδων. Δεν θα έλεγα ότι οι ραγάδες θα εξαφανιστούν, αλλά σίγουρα θα μειωθούν, αισθητά. Με παρόμοιο τρόπο, τα λιπαρά οξέα διεισδύουν βαθιά στα σημάδια και μειώνουν την εμφάνισή τους, με την προϋπόθεση ότι τα χρησιμοποιείτε τουλάχιστον για μερικούς μήνες.

5. Λάδι καστορέλαιο για μόλυνση δακρύων:

Μαζί με τις αντιβακτηριακές ιδιότητες, το καστορέλαιο διαθέτει επίσης αντιμυκητιακές και αντιϊκές ιδιότητες, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία μολύνσεων που σχετίζονται με το δέρμα όπως οι κονδυλωμάτων, οι μολύνσεις ζύμης και το πόδι του αθλητή. Έχει βρεθεί ιδιαίτερα χρήσιμη στη θεραπεία της λοίμωξης δακτυλιοειδούς λαιμού λόγω της παρουσίας μιας ουσίας που ονομάζεται ενδεκυλενική. Για την αντιμετώπιση της λοίμωξης από δακτυλίους, μπορείτε να εφαρμόσετε τοπικά ένα μίγμα από 2 μέρη καστορέλαιο και 4 μέρη ελαίου καρύδας, τακτικά.

Δείτε περισσότερα:  Λάδι Μουστάρδας για Λεύκανση του Δέρματος

6. Καστορέλαιο για προβλήματα με τα χείλη:

Το καστορέλαιο λειτουργεί επίσης ωραία ως ένα φυσικό πλήρες χείλος. Θεραπεί ξηρά και λεπτές χείλη που αποτελούν βασική αιτία ανησυχίας κατά τη διάρκεια των ξηρών και ψυχρών χειμώνων. Τρίψτε σε κάποιο ζεστό καστορέλαιο στις επιδερμίδες των νυχιών σας για να ενισχύσετε την ανάπτυξη των νυχιών σας και να κάνετε τα μανικιούρ σας να διαρκούν περισσότερο.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα φυσικό μακιγιάζ μακιγιάζ τότε χρησιμοποιήστε ένα μείγμα από καστορέλαιο και λάδι καρύδας για να αφαιρέσετε ακόμα και το πιο πεισματικό μακιγιάζ από το πρόσωπό σας.

Οφέλη από το καστορέλαιο για το δέρμα:

1. Βοηθά στη θεραπεία της φλεγμονής του δέρματος:

Το καστορέλαιο είναι ένα όφελος που βοηθάει στην επούλωση της φλεγμονής του δέρματος, που μπορεί να προκληθεί από ηλιακά εγκαύματα, ακμή, ξηρό δέρμα κτλ. Πάρτε λίγο καστορέλαιο, βυθίστε μια βαμβακερή σφαίρα μέσα σε αυτό και βάλτε το στην πληγείσα περιοχή. Αφήστε το για περίπου μία ώρα πριν το ξεπλύνετε. Αυτό θα βοηθήσει να θεραπεύσει το φλεγμένο δέρμα.

2. Καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης:

Το καστορέλαιο, όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, εισχωρεί βαθιά στα στρώματα του δέρματος και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτό βοηθά στην απαλότητα και την ενυδάτωση του δέρματος που με τη σειρά του καθυστερεί την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών. Κάνει το δέρμα ομαλότερο, μαλακότερο, πιο λαμπερό και νεανικό. Οι λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια μπορούν επίσης να αντιμετωπιστούν με αυτή τη μέθοδο. Το καστορέλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αστραπές.

3. Ενυδατώνει το δέρμα:

Το καστορέλαιο είναι μια θαυμάσια φυσική ενυδατική κρέμα που σας αφήνει με απαλό, εύπλαστο και αναζωογονημένο δέρμα. Τα εξαιρετικά συμπυκνωμένα λιπαρά οξέα που υπάρχουν στο καστορέλαιο διαπερνούν εύκολα το δέρμα και βοηθούν στην απομάκρυνση των ξηρών επιθεμάτων και στην ενυδάτωση του δέρματος. Αφού καθαρίσετε το πρόσωπό σας, μασάζ με καστορέλαιο χρησιμοποιώντας ήπια, κυκλικές κινήσεις τακτικά. Θα έχετε λαμπερό, νεανικό δέρμα και δέρμα που φωτίζει στο χέρι σας.

4. Καθαρίζει τη χρώση:

Το καστορέλαιο που είναι γεμάτο με λιπαρά οξέα, ειδικά τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, είναι εξαιρετικά καλό για να καθαρίσει το δέρμα από σημάδια και σημεία. Είναι τόσο αποτελεσματικό που ακόμη και οι δερματολόγοι το συνιστούν ως φάρμακο για θεραπεία σε περιπτώσεις ανόμοιας δερματικού τόνου, κηλίδων κλπ λόγω της ικανότητάς του να μειώνει τη χρώση. Αυτά τα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 ενυδατώνουν το δέρμα και διεγείρουν την ανάπτυξη υγιή ιστού που σας δίνει ένα απαλό δέρμα απαλότητας

Δείτε περισσότερα: Οφέλη από το πετρέλαιο αργινίου για το δέρμα

5. Σβήνει Blemishes:

Το καστορέλαιο συχνά χρησιμοποιείται επίσης για την εξασθένιση των κηλίδων, των ουλών κλπ που υπάρχουν στο δέρμα. Τα αποτελέσματα δεν θα είναι ορατά κατά τη διάρκεια της νύχτας και πρέπει να χρησιμοποιούνται τακτικά για να δουν εμφανή αποτελέσματα. Τα λιπαρά οξέα που υπάρχουν στο καστορέλαιο διεισδύουν βαθιά μέσα στον ιστό των ουλών και το ξεφλουδίζουν, ενώ παράλληλα ενθαρρύνουν την ανάπτυξη υγιών ιστών γύρω από αυτό. Αυτό βοηθά να απαλλαγούμε από τις ατέλειες.

6. Καθαρισμός:

Σύμφωνα με πολλούς δερματολόγους, η μέθοδος καθαρισμού καστορέλαιο είναι ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα καθαρισμού, τόνωσης, ενυδάτωσης που καθαρίζει βαθιά τους πόρους και απαλλάσσει από τα σπυράκια που προκαλούν συντρίμμια. Για να χρησιμοποιήσετε το καστορέλαιο για να καθαρίσετε πρώτα τους πόρους πρώτα, ανακατέψτε το με ένα ελαφρύ λάδι όπως το βερίκοκο και κάντε το μασάζ στο δέρμα του προσώπου απαλά αλλά προσεκτικά. Τα λιπαρά οξέα στο καστορέλαιο μετατοπίζουν τα κηρώδη συντρίμμια που διαφορετικά θα προκαλούσαν σπυράκια και ακμή στο δέρμα μας. Μετά το μασάζ, απολαύστε ένα καθαρό λινάρι στο ζεστό νερό, σκουπίστε την περίσσεια νερού και εφαρμόστε το πανί στο πρόσωπό σας μέχρι να κρυώσει.

Αυτό θα βοηθήσει στην απομάκρυνση υλικών που θα μπορούσαν να φράξουν καλύτερα τον πόρο. Αλλά προσέξτε να μην καψετε το πρόσωπό σας. Μπορείτε να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία ατμού μερικές φορές, αν θέλετε. Με αυτό τον τρόπο απομακρύνετε το μακιγιάζ, τη βρωμιά και την υπερβολική ποσότητα πετρελαίου από τους πόρους στο δέρμα σας και καθαρίστε τα βαθιά εξασφαλίζοντας ότι το δέρμα δεν στεγνώνει.

7. Αντιμυκητιασικά:

Το καστορέλαιο έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό ως θεραπεία κατά των μολύνσεων από μύκητες, ιδιαίτερα της μολύνσεως από ζυμομύκητες και του δακτυλίου, τα οποία είναι κοινά προβλήματα που επηρεάζουν ανθρώπους όλων των ηλικιών. Το καστορέλαιο έχει ένα βιοχημικό λεγόμενο ενδεκυλενικό οξύ που βοηθά στην επιβράδυνση της μυκητιακής ανάπτυξης. Γενικά, το καστορέλαιο αναμιγνύεται με έλαιο καρύδας και το μείγμα αυτό εφαρμόζεται πάνω στην πληγείσα περιοχή και διατηρείται ανενόχλητο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η διαδικασία αυτή πρέπει να επαναληφθεί μέχρι να θεραπευθεί η μυκητιακή λοίμωξη. Το καστορέλαιο συμβάλλει επίσης στην αναζωογόνηση του δέρματος στην περιοχή που έχει προσβληθεί και εμποδίζει το σχηματισμό ουλών.

Ελπίζω ότι σας άρεσε αυτή η μικρή συλλογή από τις χρήσεις και τα οφέλη του καστορέλαιο που έχουν καλές επιπτώσεις για το δέρμα σας και θα επωφεληθούν από αυτό.

Δείτε περισσότερα:  Είναι το αμυγδαλέλαιο καλό για το δέρμα

Leave A Comment

93 − 86 =