Είναι τα καρύδια καλά για τις έγκυες γυναίκες; | Στυλ στη ζωή

Οι περισσότεροι ιστότοποι εγκυμοσύνης παραθέτουν καρύδια ως σούπερ φαγητό ή ένα από τα κορυφαία τρόφιμα για φαγητό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ο λόγος για τον οποίο τα καρύδια είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια αυτών των εννέα μηνών είναι επειδή έχει ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που είναι πολύ καλό για τον εγκέφαλο. Η πρόσληψη ωμέγα-3 λιπαρών οξέων μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης άνοιας. Για όλες τις μητέρες που πρέπει να τρώνε καρυδιά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι απαραίτητη επειδή έχει επίσης πολλές βιταμίνες τόσο για τη μητέρα όσο και για το παιδί.

Το Ωμέγα 3 έχει τη δυνατότητα να προστατεύει το μωρό από ασθένειες όπως το άσθμα και το έκζεμα και οδηγεί επίσης στην ανάπτυξη ενός καλού νευρικού συστήματος, συγκέντρωσης, όρασης και υψηλότερων επιπέδων IQ για το μωρό. Η καλοσύνη των καρυδιών είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και την σωστή ανάπτυξη του μωρού. Επιπλέον, έχει θειαμίνη, ριβοφλαβίνη και φυλλικό οξύ που χρειάζονται πολύ η μητέρα. Τα καρύδια είναι ίσως η καλύτερη πηγή βιταμίνης Β και ως εκ τούτου πρέπει να ληφθούν από όλες τις μητέρες που πρόκειται να είναι σε καθημερινή βάση.

Καρύδια during Pregnancy

Μπορούν τα καρύδια να καταναλωθούν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης?

Για να απαντήσετε στην ερώτηση σύντομα, ναι! Μπορεί να καταναλωθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Είναι ασφαλές και έχει πολλά οφέλη για να προσφέρει η μαμά. Ρίξε μια ματιά.

  • Το καρύδι βοηθά στη διατήρηση μιας καλής καρδιάς. Τα καρύδια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης εξασφαλίζουν σωστή ροή αίματος και κυκλοφορία στο σώμα και επίσης αυξάνουν την ποσότητα καλής χοληστερόλης στο σώμα. Βοηθά επίσης το σώμα να απαλλαγεί από όλη την κακή χοληστερόλη. Αποκατάσταση της κακής χοληστερόλης από το σώμα βοηθά το σώμα να προστατευθεί από την καρδιακή ανακοπή και επίσης ξαφνικές καρδιακές παθήσεις. Όλα αυτά βοηθούν στην σωστή ανάπτυξη του μωρού.

Η τακτική λήψη καρυδιού κρατά την αρτηριακή πίεση της μητέρας κανονική και προάγει τη συνολική καρδιαγγειακή υγεία της μητέρας και του παιδιού.

  • Τα αντιοξειδωτικά στην καρυδιά προστατεύουν το σώμα από ασθένειες όλων των ειδών και βοηθούν στη διατήρηση ενός καλού ανοσοποιητικού συστήματος. Η κατανάλωση καρυδιών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μειώνει δραστικά τις πιθανότητες της μητέρας να πιάσει μια ασθένεια και τη μετάβαση μιας μεταδοτικής νόσου από τη μητέρα στο παιδί.

Δείτε περισσότερα: χρονολογείται φρούτα κατά την εγκυμοσύνη

  • Τα καρύδια βοηθούν επίσης το σώμα μας να διατηρεί ένα καλό πεπτικό σύστημα. Τα οφέλη από το καρύδι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι ότι βοηθούν στην σωστή πέψη των τροφών επειδή έχουν ίνες σε αφθονία που όχι μόνο καθαρίζει το σύστημα αλλά και προμηθεύει τα εκχυλισμένα θρεπτικά συστατικά στο παιδί σας και διατηρεί τη μητέρα και το μωρό υγιές.
  • Τα καρύδια είναι επίσης πλούσια σε αντιφλεγμονώδη θρεπτικά συστατικά. Είναι επίσης συσκευασμένο με φυτοθρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά που κατά τα άλλα είναι σπάνια. Αυτά τα αντιοξειδωτικά συμβάλλουν στην ανάπτυξη οστών του μωρού.
  • Τα θρεπτικά συστατικά που υπάρχουν στα καρύδια προστατεύουν το μωρό από την ανάπτυξη καρκίνου, αργότερα στη ζωή. Επίσης, η τακτική λήψη καρυδιών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης από τις μητέρες εξασφαλίζει την κατάλληλη ανάπτυξη του εγκεφάλου του παιδιού.
  • Αυξάνει επίσης τη γνωστική ανταπόκριση στον αναπτυσσόμενο εγκέφαλο του μωρού. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα στα καρύδια οδηγούν επίσης στο να έχετε μια καλή δύναμη μνήμης.
  • Επίσης, για τις γυναίκες που έχουν εμπειρία απώλειας τρίχας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τρώγοντας καρυδιά ενώ είστε έγκυος, μειώστε το ποσοστό πτώσης σας επειδή τα καρύδια έχουν ψευδάργυρο, βιοτίνη και λιπαρά οξέα που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη υγιών κλειδαριών.

Δείτε περισσότερα: είναι ασφαλής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Αλλά σε περίπτωση που αναρωτιέστε πώς να τα φάτε, θα σας πούμε. Δεν είναι πραγματικά απαραίτητη η διαβροχή καρυδιών. Ίσως να θέλετε να το απορροφήσετε, έτσι ώστε να σπάσει τα πολύπλοκα ένζυμα και να προωθήσει την καλύτερη πέψη του εαυτού του στο σώμα. Μπορεί επίσης να θέλετε να το απορροφήσετε επειδή η φλούδα του περικοχλίου μπορεί να είναι μολυσμένη. Εκτός από αυτό, τα καρύδια μπορούν να καταναλωθούν ως πρωινό σνακ, μαζί με άλλα καρύδια.

Μια υγιεινή μερίδα 1 ή 2 καρυδιών την ημέρα είναι καλή για το σώμα. Προσθέστε αυτό στη σαλάτα σας ή απλά τσιγαρίστε τα σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Μια λέξη της προσοχής: Όλες οι έγκυες κυρίες εκεί έξω, είναι σκόπιμο να εξασφαλίσετε μια κανονική πρόσληψη καρυδιάς, ωστόσο, μια λέξη της προσοχής, μην πάτε στη θάλασσα με την κατανάλωση καρυδιών επειδή τότε η χοληστερόλη αρχίζει να συσσωρεύεται στο σώμα. 4-5 ξηροί καρποί ημερησίως θεωρούνται ιδανικοί.

Λοιπόν, τι περιμένεις? Είναι καιρός να αρχίσετε να συμπληρώνετε την τακτική διατροφή σας με μερικά καρύδια καθημερινά για να έχετε ένα υγιές, χαρούμενο παιδί. Το παιδί σας θα λάβει τις θρεπτικές ουσίες του μέσω σας και ως εκ τούτου είναι σημαντικό να παίρνετε τα θρεπτικά συστατικά για να το μεταφέρετε στο μωρό. Προσέξτε για τους υγιείς τρόπους που αρχίζουν από το πρώτο τρίμηνο.

Leave A Comment

54 − 52 =