Όνομα Αστρολογία | Στυλ στη ζωή

Έχετε συναντήσει ποτέ έναν ιστότοπο που σας ζητά ονόματα από εσάς και τον συνεργάτη σας για να υπολογίσετε τον μετρητή σύνθλιψης που έχετε για τον άλλον; Ενώ σε μια ρομαντική ημερομηνία, έχετε γράψει τα δύο ονόματά σας μαζί για να δείτε πώς φαίνεται?

Όταν η οικογένειά σας έχει μια νέα δέσμη χαράς, σκέφτεστε να βρείτε το καλύτερο όνομα για το μωρό; Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πιστεύουν στην ονομασία αστρολογία, η οποία σχετίζεται με τα ζώδια. Αυτή η ονομασία αστρολογία γίνεται για να βρει το τέλειο όνομα του παιδιού για να του φέρει καλή τύχη, τύχη, υγεία και φήμη στο μέλλον.

Ονομα Astrology

Πώς γίνεται η ονομασία αστρολογία?

Στο όνομα αστρολογία, το όνομα του προσώπου καθορίζεται με βάση την ημερομηνία γέννησης, το ηλιακό σύμβολο ή το ζώδιο. Πολλοί Ασιάτες, ιδιαίτερα Ινδοί, θέλουν να ονομάσουν το παιδί με βάση το σύμβολο της Sun. Μερικοί άνθρωποι ονομάζουν επίσης τα παιδιά τους σύμφωνα με το nakshatra ή το αστέρι της γέννησης. Έτσι, εάν είστε πιστός, μπορείτε να ακολουθήσετε το παραδοσιακό ινδικό έθιμο στη διαβούλευση με έναν αστρολόγο για την ονομασία του μικρού σας.

Το όνομα αστρολόγοι θεωρούν ορισμένα συγκεκριμένα αλφάβητα τυχεροί για τους ανθρώπους που ανήκουν σε συγκεκριμένα ζώδια. Για παράδειγμα, αν ανήκετε στο ζωδιακό σύμβολο Κριός, τότε ονόματα που αρχίζουν με La, Chu, Chay, Cho και ούτω καθεξής θα ήταν κατάλληλα για εσάς.

Δείτε περισσότερα: Αστρολογία Κεράλα

Είναι το όνομα Αστρολογία και Αριθμολογία Σχετικά?

Η αριθμολογία είναι η τελευταία δήλωση. Από τα νοικοκυριά σε τοπικά τηλεοπτικά κανάλια, μπορείτε να τα βρείτε στη μόδα. Με βάση τον "τυχερό αριθμό", οι άνθρωποι τείνουν να αλλάζουν τη γραφή των ονομάτων τους, και ακόμη και σε κάποια περίπτωση, το πλήρες όνομα! Εάν είστε σοβαρός πιστός, ίσως θελήσετε να μάθετε αν ο φίλος αγόρι ή ο φίλος σας θα είναι ο τέλειος σύντροφος της ζωής ή αν το μέλλον του παιδιού σας είναι ασφαλές. Ακόμη και αν δεν είστε σοβαροί σε σχέση με αυτό, δεν μπορείτε να το αγνοήσετε. Είναι φυσικό για κάθε άτομο να σβήσει το σφάλμα περιέργειας, «να μάθει τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον;» Ενώ η αστρολογία του ονόματος ασχολείται με τα αλφάβητα, η αριθμολογία ασχολείται με αριθμούς και την απόκρυψη, όπου κάθε αριθμός μιλάει για συγκεκριμένο χαρακτήρα και δεξιότητα.

Η αριθμολογία αθροίζει τους αριθμούς σε κάθε γράμμα στο όνομά σας και την ημερομηνία γέννησης. Η άθροιση δίνει έναν ενιαίο αριθμό που μπορεί να προβλέψει για τη ζωή σας. Και οι δύο αστρολογικοί τρόποι σας βοηθούν να βρείτε το άτομο που πραγματικά είστε. Αυτό σας βοηθά να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνάμεις σας και να ξεπεράσετε τις αδυναμίες.

Δείτε περισσότερα: Palm αστρολογία για τις γυναίκες

Η ονομασία αστρολογία τελικά λειτουργεί για όσους εξαρτώνται και εμπιστεύονται πλήρως, χωρίς να απαιτούν επιστημονική εξήγηση. Ορισμένα μυστήρια της φύσης είναι καλύτερα να αφεθούν ανενόχλητα.

Μπορείτε να βρείτε έναν αξιόπιστο ιστότοπο σε απευθείας σύνδεση και να δοκιμάσετε να βρείτε τις μελλοντικές προβλέψεις σας μέσω της ονομασίας αστρολογίας. Εάν πληκτρολογήσετε το όνομά σας και την ημερομηνία γέννησης, ο ιστότοπος θα σας δείξει ορισμένα γενικά χαρακτηριστικά. Εάν θέλετε συγκεκριμένες απαντήσεις, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον αστρολόγο καταβάλλοντας ένα ονομαστικό τέλος. Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπος είναι αρκετά αυθεντικός πριν κάνετε την πληρωμή.

Δείτε περισσότερα: Αστρολογία στο Μαράθι

Leave A Comment

35 − = 32