Πώς το Αμύγδαλο βοηθά να ελαφρύνει τους μαύρους κύκλους Στυλ στη ζωή

Οι μαύροι κύκλοι αποτελούν αιτία ανησυχίας για όλους εκείνους που έχουν συνείδηση ​​της εμφάνισής τους, καθώς αυτές είναι σκοτεινές επιδερμίδες που περιβάλλουν τα μάτια. Τείνουν να κάνουν ένα άτομο να φαίνεται παλιό και μη ελκυστικό. Αντί να καταφύγετε σε χειρουργικές επεμβάσεις ή σε δαπανηρές θεραπείες βελτίωσης του δέρματος που είναι φορτωμένες με χημικές ουσίες, μπορεί κανείς να στραφεί σε απλούστερες θεραπείες όπως η χρήση αμυγδαλέλαιου για να απαλλαγούμε από τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Αυτό το άρθρο είναι ένα ανοιχτήρι ματιών όπου σε αυτό τονίζει τα οφέλη από τη χρήση αμυγδαλέλαιο, καθώς είναι ένα από τα πιο απλά για να θεραπεύσει την εξάλειψη των μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια.

αμύγδαλο oil for dark circles

Λόγοι για τους μαύρους κύκλους:

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι πίσω από τις αιτίες των μαύρων κύκλων, όπως η στέρηση του ύπνου, το ευαίσθητο δέρμα, η κόπωση, η έκθεση σε χημικά προϊόντα που συνθέτουν τα μακιγιάζ, όπως τα eyeliner, τα μάσκαρα κ.ο.κ. Θεραπείες όπως η εφαρμογή του αμυγδαλέλαιου πρέπει να βασίζονται στον λόγο πίσω από τους μαύρους κύκλους.

Ο ρόλος του πετρελαίου αμυγδάλου κατά την αφαίρεση των μαύρων κύκλων:

Το αμυγδαλέλαιο είναι ένα μαλακτικό που τρέφει και ενυδατώνει το δέρμα γύρω από τα μάτια. Αυτό το πετρέλαιο διαθέτει βιταμίνη Κ και βιταμίνη Ε που είναι εξαιρετικά αποτελεσματική για τη διαγραφή των κηλίδων και την υποτονικότητα του πρήξιμο γύρω από τα μάτια. Μερικές φορές εμφανίζονται μαύροι κύκλοι λόγω της αφυδάτωσης του δέρματος. Η εφαρμογή του αμυγδαλέλαιου βοηθά στην αποκατάσταση αυτής της ανισορροπίας και αποτρέπει την περιοχή από την παραμικρή εμφάνιση της περιοχής (περικυκλώνει τα μάτια). Το μασάζ σε αυτό το λάδι βοηθά στην ενίσχυση της υφής και φωτίζει το δέρμα κάτω από τα μάτια, καθιστώντας το δέρμα τεντωμένο και ακόμη αποτρέπει την πρόωρη γήρανση του δέρματος κοντά στα μάτια. Τρόποι εφαρμογής αμυγδαλέλαιου για μαύρους κύκλους.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το λάδι αμυγδάλου για τους μαύρους κύκλους:

Εδώ είναι οι απλοί τρόποι μας να χρησιμοποιούμε το αμυγδαλέλαιο για τους μαύρους κύκλους.

1. Απλά μασάζ με αμυγδαλέλαιο:

Πλεονεκτήματα:

Το αμυγδαλέλαιο προάγει την υφή του δέρματος και οι βασικές βιταμίνες και λιπαρά οξέα τροφοδοτούν βαθιά το δέρμα κάνοντάς το απαλό και εύπλαστο. Εξασφαλίζει ακόμη και τον τόνο του δέρματος και μειώνει τους μαύρους κύκλους.

Απαιτούμενα συστατικά:

 • Λίγα σταγόνες αμυγδαλέλαιο

Διαδικασία εφαρμογής:

Ο ιδανικός τρόπος για την εφαρμογή αυτού του πετρελαίου είναι η πρώτη πλύση της περιοχής γύρω από τα μάτια με νερό και στεγνώστε με μια πετσέτα. Στη συνέχεια, πάρτε μερικές σταγόνες αυτού του πετρελαίου στις άκρες του μασάζ δακτύλου που είναι στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Αυτό θα ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος που με τη σειρά του μειώνει τους μαύρους κύκλους.

2. Αμυγδαλέλαιο με αρωματικό λάδι:

Πλεονεκτήματα:

Το αρωματικό έλαιο περιέχει βασική βιταμίνη Κ, η οποία βελτιώνει την υφή του δέρματος και ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος. Όλα αυτά βελτιώνουν την πήξη του αίματος κάτω από τα μάτια και αφαιρούν τους μαύρους κύκλους και ακόμη και τον φωτισμό του τόνου του δέρματος.

Απαιτούμενα συστατικά:

 • Λίγα σταγόνες λάδι αμυγδάλου με οποιοδήποτε αρωματικό λάδι όπως λεβάντα, λάδι χαμομηλιού κλπ.

Διαδικασία εφαρμογής:

Αναμίξτε και το λάδι σε ένα μικρό μη τοξικό μπολ. ​​Στη συνέχεια, με τα δάχτυλα απαλά γύρω από τα μάτια μέχρι να απορροφηθεί στο δέρμα. Αφήστε τη μια μέρα στην άλλη. Αυτή η μέθοδος θα πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινά για καλύτερα αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για δίκαιη και λαμπερό δέρμα

3. Αμυγδαλέλαιο και μέλι για τους μαύρους κύκλους:

Πλεονεκτήματα:

Το μέλι έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και έχει φυσικές ιδιότητες λεύκανσης που μειώνουν τις κηλίδες του δέρματος και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια .

Απαιτούμενα συστατικά:

 • Ίδια μέρη αμυγδαλέλαιου με οποιοδήποτε οργανικό μέλι

Διαδικασία εφαρμογής:

Μια πάστα μπορεί να παρασκευαστεί συνδυάζοντας αμυγδαλέλαιο με μέλι σε ίσες αναλογίες και αναμειγνύεται καλά. Αυτή η επικόλληση μπορεί στη συνέχεια να βυθιστεί στην περιοχή γύρω από τα μάτια, να την αφήσετε στη νύχτα και να ξεπλύνετε το πρωί. Αυτό είναι το καλύτερο σπίτι θεραπεία για τους μαύρους κύκλους με τη χρήση αμυγδαλέλαιο και μέλι .

4. Αμυγδαλέλαιο με σκόνη γάλακτος:

Πλεονεκτήματα:

Το γάλα σε σκόνη περιέχει βιταμίνη Α, D και αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος και φυσικά ελαφρύνει το σκοτεινό δέρμα κάτω από τα μάτια. Το παρόν ασβέστιο ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου που βοηθά στη διατήρηση του δέρματος σταθερό και εύπλαστο. Ο συνδυασμός αμυγδαλέλαιου με σκόνη γάλακτος θα ήταν θαυμάσιος συνδυασμός για την αφαίρεση των μαύρων κύκλων.

Απαιτούμενα συστατικά:

 • Ίση αναλογία αμυγδαλέλαιου με σκόνη γάλακτος

Διαδικασία εφαρμογής:

Ένας άλλος τρόπος για την εφαρμογή του αμυγδαλέλαιου είναι ο συνδυασμός του με το γάλα σε σκόνη πάλι σε ίσες αναλογίες. Βεβαιωθείτε ότι η σύσταση της πάστας είναι παχιά και εφαρμόστε την κάτω από τα μάτια. Αφήστε το για 10 λεπτά. Αυτή η διαδικασία είναι εύκολο να ακολουθηθεί και δίνει άμεσα αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα: Ελαιόλαδο για λαμπερό δέρμα

5. Αμυγδαλέλαιο με Λεμόνι:

Πλεονεκτήματα:

Το λεμόνι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και βοηθάει στο φωτισμό και το βράδυ στον τόνο του δέρματος. Όταν αναμιγνύεται με το αμυγδαλέλαιο, αναρωτιέται το δέρμα.

Απαιτούμενα συστατικά:

 • Μια μερίδα χυμού λεμονιού και τρία μερίδα καθαρού αμυγδάλου

Διαδικασία εφαρμογής:

Κάντε αυτή τη διαδικασία πριν από τον ύπνο. Ανακατέψτε το συστατικό σε ένα μπολ και σε ένα καθαρό πρόσωπο απλώστε αυτή την πάστα στην πληγείσα περιοχή και αφήστε την για μια νύχτα. Πλένετε το πρόσωπο την επόμενη μέρα το πρωί και εφαρμόζετε καθημερινά για αποτελεσματικά αποτελέσματα.

6. Αμυγδαλέλαιο με έλαιο καρύδας:

Πλεονεκτήματα:

Από δεκαετίες το λάδι καρύδας χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της ομορφιάς. Το έλαιο καρύδας έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες που βοηθούν στην απομάκρυνση των κηλίδων και την πρόληψη των ρυτίδων, κάτω από τις σακούλες των ματιών και απομακρύνει τους μαύρους κύκλους κάτω από το μάτι.

Απαιτούμενα συστατικά:

 • Ίση αναλογία αμυγδαλέλαιου με λάδι καρύδας

Διαδικασία εφαρμογής:

Ανακατέψτε το λάδι όμορφα, με τη βοήθεια των άκρων των δακτύλων, απαλά μασάζ πάνω στους μαύρους κύκλους μέχρι να απορροφηθεί στο δέρμα. Αφήστε το για μια νύχτα και το επόμενο πρωί πλύνετε το με κανονικό νερό. Για αποτελεσματικά αποτελέσματα το χρησιμοποιείτε τακτικά και παρακολουθείτε το θαύμα.

7. Αμυγδαλέλαιο Με καστορέλαιο:

Πλεονεκτήματα:

Το εκπληκτικό καστορέλαιο περιέχει αντιοξειδωτικά, έχει θεραπευτικές ιδιότητες και άφθονα λιπαρά οξέα που θρέφει το δέρμα, διατηρεί ενυδατωμένο και ενυδατωμένο για περισσότερες ώρες. Καθώς τα αμύγδαλα είναι μαλακτικό, ασφαλίζει την υγρασία στο δέρμα.

Απαιτούμενα συστατικά:

 • 4-5 σταγόνες καστορέλαιο και αμυγδαλέλαιο

Διαδικασία εφαρμογής:

Ανακατέψτε το συστατικό σε ένα μπολ και μασάζ το μίγμα στην πληγείσα περιοχή και αφήστε το για μια νύχτα. Πλένετε το πρόσωπο την επόμενη μέρα το πρωί και εφαρμόζετε καθημερινά για αποτελεσματικά αποτελέσματα. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε τη διαδικασία πριν από τον ύπνο και χρησιμοποιήστε καθαρό ή οργανικό καστορέλαιο.

8. Αμυγδαλέλαιο με Rose Oil:

Πλεονεκτήματα:

Το τριαντάφυλλο είναι μια εξαιρετική ενυδατική κρέμα, διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο και απομακρύνει αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους από τα μάτια. Η εφαρμογή του ροδαλαίου μειώνει το στρες και μαλακώνει το δέρμα. Καθώς διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο το δέρμα τείνει να παραμένει ελαστικό και ενισχύει τη ροή του αίματος διαμέσου των αγγείων, μειώνοντας έτσι τους μαύρους κύκλους κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Απαιτούμενα συστατικά:

 • 3-4 σταγόνες αμυγδαλέλαιο μαζί με τριαντάφυλλο.

Διαδικασία εφαρμογής:

Αναμιγνύετε τόσο το λάδι όσο και με τη βοήθεια μπαλλίτρων βαμβακιού που εφαρμόζονται στην πληγείσα περιοχή. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς δεν μπαίνουν μέσα στα μάτια. Αφήστε το για μισή ώρα και ξεπλύνετε με παλιό νερό και αφήστε το να στεγνώσει. Εφαρμόστε το τρεις έως τέσσερις φορές την εβδομάδα και παρακολουθήστε τις αλλαγές σε σας.

9. Λάδι γλυκού αμυγδάλου με κουρκούμη:

Πλεονεκτήματα:

Το κουρκούμη έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη ιδιότητα και το κουρνιμάκι curmeric μειώνει το πρήξιμο, τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Ο συνδυασμός του με το γλυκό αμυγδαλέλαιο σας βοηθά να μειώσετε το σκοτεινό κύκλο και να σας φανεί νεότερος από ποτέ.

Απαιτούμενα συστατικά:

 • 5-6 σταγόνες γλυκού αμυγδάλου μαζί με πρέζα οργανικής κουρκούμης.

Διαδικασία εφαρμογής:

Σε ένα καθαρό μη τοξικό μπολ ανακατεύετε 5-6 σταγόνες αμυγδαλέλαιο με πρέζα κουρκούμης. Στο καθαρό πρόσωπο απλώστε το με τα δάκτυλά σας κάτω από την περιοχή των ματιών ή τα σκοτεινά μπαλώματα. Στη συνέχεια βάλτε ένα ζεστό, υγρό πανί στα μάτια και αφήστε το για περισσότερο 15 λεπτά. Μην ξεπεράσετε το χρόνο καθώς το κουρκούμη μπορεί να λερώσει το δέρμα. Ξεπλύνετε το κανονικό νερό και εφαρμόστε τρεις φορές την εβδομάδα για μαγικά αποτελέσματα.

Προφυλάξεις που λαμβάνονται κατά τη χρήση του αμυγδάλου για τους μαύρους κύκλους:

Πρέπει να προσέχετε να εφαρμόζετε προσεκτικά το λάδι, ώστε να μην εισέρχεται στα μάτια. Τα άτομα που είναι αλλεργικά σε ξηρούς καρπούς πρέπει να αποφεύγουν τις εφαρμογές του πετρελαίου εντελώς. Το πετρέλαιο που εξάγεται από τα κοκκώδη αμύγδαλα μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις, επομένως θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τα αμύγδαλα. Τα μάτια θα πρέπει να κλείνονται ενώ το λάδι μαζεύετε στους μαύρους κύκλους. Πρέπει να προσέχετε να χρησιμοποιείτε απαλά τα άκρα των δακτύλων ώστε να μην τραυματίσετε τα μάτια.

Υπάρχουν πολλά εμπορικά σήματα που υποστηρίζουν τα αμυγδαλέλαια, ωστόσο η πιο αγνή μορφή μπορεί να είναι διαθέσιμη με τη σύνθλιψη των αμυγδάλων και την εξόρυξη του πετρελαίου από τον εαυτό του στο σπίτι. Ωστόσο, μπορεί να είναι μια κουραστική διαδικασία, επομένως είναι σκόπιμο να αγοράσετε αμυγδαλέλαιο από τα ίδια τα γενικά καταστήματα. Οι μαύροι κύκλοι σίγουρα θα πάνε μακριά αν χρησιμοποιήσετε το αμυγδαλέλαιο με επιμέλεια χρησιμοποιώντας μία από τις μεθόδους που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο. Υπάρχουν πολλές καλές μάρκες αμυγδαλέλαιο που παίρνετε στα καταστήματα και αγοράζετε ακόμη και σε απευθείας σύνδεση. Αυτοί είναι

 • Khadi Αμύγδαλο φυτικό έλαιο.
 • Hamdard Roghan Badam Shirin Γλυκό αμυγδαλέλαιο.
 • Πράσινο λάδι αμυγδάλου Canyon.
 • Οργανικό γλυκό αμυγδαλέλαιο Kama Ayurveda.
 • Miiti Se Pure Αμύγδαλο πετρέλαιο.
 • Dabur Badam Oil.

Εκτός από αυτό υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείτε να πάρετε ο καθένας αυτά και να το χρησιμοποιείτε τακτικά για να έχετε υγιή και σκοτεινά μπαλώματα ελεύθερο λαμπερό δέρμα.

Leave A Comment

− 2 = 8