Οφέλη από τα κρεμμύδια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης Στυλ στη ζωή

Ενώ το κρεμμύδι μαγειρέματος είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο συστατικό για να ενισχύσει τη γεύση του φαγητού. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι μητέρες που αναμένουν να αναρωτιούνται μπορεί να φάνε κρεμμύδια ενώ είναι έγκυες; Λοιπόν, τα κρεμμύδια έχουν εξαιρετικά οφέλη για την υγεία και μπορούν σίγουρα να συμπεριληφθούν στη διατροφή της εγκυμοσύνης σας. Είστε σαν αρκετές άλλες έγκυες μητέρες που ανησυχούν για τον υπολογισμό της ημερήσιας πρόσληψης φολικών, ινών, σιδήρου και άλλων βιταμινών; Δεν θα ήταν καταπληκτικό να μάθετε για ένα συγκεκριμένο συστατικό που θα μπορούσε να σας δώσει μια υγιή δόση αυτών των ζωτικών θρεπτικών ουσιών; Μπορείτε εύκολα να επιτύχετε όλα αυτά και πολλά άλλα, προσθέτοντας κρεμμύδια στην καθημερινή διατροφή σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Κρεμμύδια During Pregnancy

Τρώτε κρεμμύδια καλό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης:

Το κρεμμύδι ανήκει στην οικογένεια Allium και χρησιμοποιείται συχνά σε σχεδόν όλα τα νοικοκυριά. Χρησιμοποιείται ευρέως για τα γαστρονομικά και φαρμακευτικά του οφέλη σε όλα τα μέρη του κόσμου. Το κρεμμύδι είναι μια δύναμη των σημαντικών βιταμινών και θρεπτικών ουσιών που εξασφαλίζει ασφαλέστερη εγκυμοσύνη. διαβάστε για να μάθετε για μερικά μεγάλα οφέλη για την υγεία αυτού του σούπερ λαχανικών:

1. Παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση:

Τα κρεμμύδια φορτώνονται με φυτοθρεπτικά συστατικά που βοηθούν στη ρύθμιση των επιπέδων της αρτηριακής σας πίεσης. Αυτό με τη σειρά του βοηθά στη μείωση του κινδύνου επιπλοκών της εγκυμοσύνης όπως η κύηση υπέρταση, η προεκλαμψία και η πρόωρη εργασία.

Δείτε περισσότερα: κολοκύθα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

2. Ανακουφίζει τη Δυσκοιλιότητα:

Οι περισσότερες μέλλουσες μητέρες υποφέρουν από το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας κατά τη διάρκεια μιας φάσης της εγκυμοσύνης τους. Τα κρεμμύδια έχουν πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε διαιτητικές ίνες που βοηθούν στη ρύθμιση των κινήσεων του εντέρου. Ως εκ τούτου τρώει ωμά κρεμμύδια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα σας βοηθήσει να διευκολύνει τις κινήσεις του εντέρου σας

3. Βοηθά στη διαχείριση βάρους:

Οι έγκυες γυναίκες ανησυχούν κυρίως για την απόκτηση ανεπιθύμητων κιλών. Τα κρεμμύδια είναι εξαιρετικά χαμηλά σε λίπη και θερμίδες καθιστώντας την ιδανική επιλογή για τη δίαιτά σας εγκυμοσύνης. Τώρα δεν χρειάζεται να σκεφτείτε δύο φορές πριν προσθέσετε κρεμμύδια στα σάντουιτς και τις σαλάτες σας, χωρίς να ανησυχείτε για τις θερμίδες.

4. Αποτρέπει τον διαβήτη κύησης:

Το κρεμμύδι είναι γνωστό ότι είναι ένα σούπερ φαγητό για την πρόληψη του διαβήτη κύησης. Περιέχει σημαντικό ορυκτό, χρώμιο που αποτρέπει την αντίσταση στην ινσουλίνη και έτσι βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο σώμα σας.

Δείτε περισσότερα: είναι καλό για την εγκυμοσύνη

5. Χρησιμοποιείται ως φυσική θεραπεία για πονόλαιμο:

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι καλύτερο να αποφύγετε τη λήψη περιττών φαρμάκων και να επιλέγετε φυσικές θεραπείες. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με πονόλαιμο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, δοκιμάστε να έχετε φρέσκο ​​χυμό κρεμμυδιού για να θεραπεύσετε τη λοίμωξη. Προσθέτοντας λίγο μέλι θα βελτιωθεί η γεύση εκτός από την προσφορά επιπλέον οφέλους για την υγεία.

Κίνδυνοι που σχετίζονται:

Τα κρεμμύδια είναι ασφαλή για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά πολλές γυναίκες την αποφεύγουν αυτή τη στιγμή λόγω της έντονης μυρωδιάς της, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ναυτία. Η κατανάλωση κρεμμυδιών σε υπερβολικές ποσότητες μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε καούρες. Επίσης, ένας ιδιαίτερος τύπος κρεμμυδιών Gills φαίνεται να φέρει ένα βακτήριο γνωστό ως Listeria monocytogenes, το οποίο κάνει τις έγκυες γυναίκες να διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να μολυνθούν με το ίδιο. Η λοίμωξη με λιστερίωση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, στις χειρότερες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει λοίμωξη στο νεογέννητο, πρόωρο τοκετό, αποβολή ή ακόμα και θάνατο. Διαπιστώθηκε ότι σχεδόν 22% περιπτώσεις μόλυνσης από βακτήρια της Listeria monocytogenes έχουν ως αποτέλεσμα νεογνικό θάνατο ή θάνατο.

Δείτε περισσότερα: edamame κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Έτσι, αφού διαβάσετε αυτά τα γεγονότα, μπορείτε να απολαύσετε με ασφάλεια τη φλούδα κρεμμυδιών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης χωρίς να ανησυχείτε για την υγεία του μωρού στη μήτρα σας. Ωστόσο, ενώ το κάνετε έτσι θυμηθείτε ότι είναι καλύτερο να τρώτε με μέτρο για να μείνετε μακριά από τις δυσάρεστες παρενέργειες της κατανάλωσης κρεμμυδιών σε υπερβολικές ποσότητες. Μοιραστείτε αυτή την καλοσύνη των κρεμμυδιών με άλλες έγκυες γυναίκες γύρω σας και βοηθήστε τους ακόμη και να εξαλείψουν τις γεύσεις τους με τη μοναδική γεύση των κρεμμυδιών.

Leave A Comment

4 + 6 =