Πώς να χρησιμοποιήσετε σταφίδες για απώλεια βάρους; | Στυλ στη ζωή

Η απώλεια βάρους δεν είναι μόνο για την αποκοπή λίπους και έλαια και απλά επιβιώνουν με υγρά ή κάποια διατροφή μανίας κάθε δεύτερη μέρα. Αυτά είναι πραγματικά πολύ δημοφιλείς μύθοι για την απώλεια βάρους. Ο πραγματικός αγώνας δεν είναι μόνο η απώλεια βάρους, αλλά και η διατήρησή του εξασφαλίζοντας ότι το υπόλοιπο σώμα μας είναι αρκετά υγιές για να κάνει αυτή τη μετάβαση και να τη διατηρήσει.

Οι σταφίδες είναι οι σιωπηλοί κοπτήρες βάρους που λειτουργούν πιο έμμεσα από ό, τι άμεσα στο σώμα μας και χάνουμε συνολικά το βάρος. Κάποιος πρέπει πάντα να θυμάται ότι ένα υγιές σώμα δεν μπορεί να είναι παχύσαρκο. Η παχυσαρκία είναι μια ανθυγιεινή κατάσταση του σώματός μας. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό εδώ είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους οι σταφίδες είναι αποτελεσματικές για την απώλεια βάρους.

Δείτε περισσότερα: Σκωτσέζικο για απώλεια βάρους

σταφίδες for weight loss

Πώς λειτουργεί:

Αυξημένη παροχή ενέργειας γλυκόζης

Οι σταφίδες είναι άφθονες με φυσικές ενώσεις σακχάρου που ονομάζονται γλυκόζη και φρουκτόζη. Αυτά καίγονται σε ενέργεια, η οποία είναι πολύ σημαντική για την εκπόνηση και την απώλεια του υπερβολικού βάρους στο σώμα μας. Περιέχει επίσης άφθονες βιταμίνες που βοηθούν στη μεταφορά της ενέργειας στους μύες. Έτσι, μια καλή πηγή ενέργειας απαιτείται μαζί με ένα αποτελεσματικό ανοσοποιητικό σύστημα για να εξασφαλιστεί ότι το σώμα μπορεί να αντέξει τις κακουχίες μιας εργασίας έξω. Ο λόγος είναι μια δυσκολία είναι επειδή εργαζόμαστε έξω με όλο το επιπλέον βάρος που το σώμα μας δεν σχεδιάστηκε για να φέρει γύρω από την πρώτη θέση. Αυτά είναι τέλεια για έναν δρομέα ο οποίος χρειάζεται στερεούς υδατάνθρακες για να καεί.

Δείτε περισσότερα: Υγιείς σαλάτες για απώλεια βάρους

Fuller Tummy και ταχύτερη πέψη:

Έχει παρατηρηθεί ότι η παχυσαρκία υποστηρίζεται από χαμηλό μεταβολικό ρυθμό και κακή ικανότητα πέψης. Επίσης, επειδή αυτό το λίπος δεν καίγεται στην ενέργεια παίρνει εύκολα αποθηκευμένο στο εξωτερικό σώμα και συνεχίζει να συσσωρεύεται στα στρώματα. Οι σταφίδες μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ, καθώς αυτές είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες που επιταχύνουν την όλη διαδικασία της πέψης.

Η σωστή πέψη σημαίνει ότι οι ομάδες τροφίμων κατανέμονται κατάλληλα σε αναλώσιμες μονάδες, οι οποίες προσθέτουν είτε ανοσία είτε προσθήκη στο μυ. Η υπόλοιπη ίνα εκκρίνεται από το σώμα και έτσι εξασφαλίζει μια κανονική κίνηση του εντέρου. Αυτές οι ίνες βοηθούν να απορροφήσουν τις τοξίνες και να τις ξεπλύνουν από το σύστημά μας, ενώ καθαρίζουν τον γαστρεντερικό σωλήνα.
Οι σταφίδες είναι επίσης πολύ αποτελεσματικά σνακ καταπραϋντικά της πείνας. Είναι υπεύθυνη για την αύξηση των επιπέδων λεπτίνης που σας αφήνουν να αισθάνεστε πιο γεμάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Βελτιωμένη υγεία των οστών:

Η παχυσαρκία παρέχει επίσης μια πολύ κακή οστική δομή. Τα παχύσαρκα άτομα είναι γνωστό ότι έχουν ασθενέστερα οστά εξ ορισμού. Ο πρωταρχικός λόγος για αυτό είναι ότι το σώμα μεταφέρει περισσότερο από το προγραμματισμένο βάρος του. Αυτό θα κάνει αργά και σίγουρα τα οστά εύθραυστα, εάν το φορτίο δεν μειωθεί. Ενώ το φορτίο δεν μπορεί να μειωθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας, μπορεί να υποστηριχθεί μέχρι να χαθεί το βάρος. Οι σταφίδες είναι πλούσιες σε ασβέστιο και ως εκ τούτου είναι πολύ αποτελεσματικές για την ενίσχυση των οστών και των δοντιών. Περιέχει ένα μικροθρεπτικό συστατικό που ονομάζεται βόριο, το οποίο βοηθά στην απορρόφηση ασβεστίου στα οστά μας. Αυτό είναι επομένως ένα βασικό συστατικό της διατροφής σας εάν έχετε ιστορικό οστεοπόρωσης στην οικογένειά σας.

Αυτό περιλαμβάνει επίσης τα δόντια, καθώς είναι τα ισχυρότερα οστά στο σώμα μας. Οι σταφίδες είναι σαν φυσικές καραμέλες που περιέχουν ελαιολικό οξύ που εμποδίζει τις κοιλότητες, τη φθορά των δοντιών, την ουλίτιδα κ.λπ..

Δείτε περισσότερα: Οφέλη από λίνο σπόρους για απώλεια βάρους

Διατηρεί την οξύτητα του σώματος:

Υπάρχουν καλές περιόδους καλίου και μαγνησίου στις σταφίδες, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη μείωση της οξύτητας και την απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα μας. Αυτές οι σταφίδες μπορούν να αποτρέψουν την αρθρίτιδα, τις πέτρες στα νεφρά και ακόμη και τις καρδιακές παθήσεις.

Ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτές οι σταφίδες αποτελούν μέρος της απαγορευμένης περιοχής της μέσης διατροφής σας, είναι προφανές ότι εξυπηρετεί πράγματι έναν πολύ μεγαλύτερο σκοπό για την ευημερία του σώματός μας. Μετά από όλα τα πάντα χρειάζονται φροντίδα και η Μητέρα Φύση είχε σχεδιάσει τα πράγματα για μας ανάλογα.

Leave A Comment

6 + 4 =