Πικρή κολοκύνθη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης Στυλ στη ζωή

Την ώρα του μήνα, όταν όλα φαίνονται όμορφα. Όλοι όλοι ιδιαίτερα η μητέρα φαίνονται όμορφα. Η έλευση μιας νέας ζωής, η συγκίνηση να φέρει κάποιος μέσα της, η ομορφιά της εγκυμοσύνης. Αλλά ο θείος του Spiderman δήλωσε με μεγάλη δύναμη έρχεται μεγάλη ευθύνη και φέρνοντας ένα νέο στον κόσμο αυτό δεν διαφέρει από αυτό, αλλά είναι μια όμορφη διαδικασία. Αλλά το περιεχόμενο που θα βοηθήσει μαζί με αυτή τη διαδικασία δεν είναι. Ένα άσχημο ψάχνοντας πικρή γεύση, το πιο μισητό φαγητό από την παιδική ηλικία είναι η πικρή κολοκύθα ή «καρέλα» αλλά αυτό που το χωρίζει από την καλή εμφάνιση σοκολάτας είναι τα οφέλη της όταν πρόκειται για την εγκυμοσύνη.

πικρός gourd during pregnancy

Πώς βοηθάει?

Ένα φυσικό φάρμακο. Αυτή είναι η πικρή κολοκύθα που είναι γνωστή σε όλη τη νοτιοανατολική Ασία. Μια φυσική μορφή του φαρμάκου πικρή κολοκύνθη είναι επίσης γνωστή ως πικρό πεπόνι. Αυτό το πεπόνι έχει σχήμα μεσαίου μεγέθους και ξεχωριστή πικρή γεύση. Είναι επίσης μαρμελάδα γεμάτη με πολλές εξαιρετικά σημαντικές ιδιότητες που είναι απαραίτητες για το σώμα σας. Ακόμα κι αν νομίζατε ότι η κατανάλωση πικρής κολοκύνθης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι άσχημη τότε σας προτείνω να αφαιρέσετε μια τέτοια σκέψη από το μυαλό σας επειδή η κατανάλωση πικρής κολοκύνθης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι απόλυτα ασφαλής αντίθετα η κατανάλωση πικρής κολοκύνθης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι χρήσιμη για τη γυναίκα και την μωρό.

Δείτε περισσότερα: Τρώγοντας Brinjal κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η πρώτη στη σειρά βιταμινών που αποτελείται από την πικρή κολοκύνθη είναι το φυλλικό οξύ. Το φυλλικό οξύ είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό και απαραίτητο υλικό από το οποίο αποτελείται η πικρή κολοκύνθη. Το φυλλικό οξύ είναι ένα μέταλλο που βοηθάει στην προστασία του μωρού από τα ελαττώματα του νεύρου μόνιμα.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τα βασικά πράγματα που περνάει μια γυναίκα είναι η επιθυμία της για φαγητό. Τότε οτιδήποτε θα μπορούσε να είναι στο μενού. Αλλά ακόμα και τώρα μια γυναίκα πρέπει να προσέχει τι τρώει. Πρέπει να τρώει ό, τι είναι καλό γι 'αυτήν και το μωρό της, αυτό που δίνει την ενέργειά της. Και εδώ βρίσκεται η πικρή κολοκύνθη. Η πικρή κολοκύθα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Έτσι σας δίνει ένα ορισμένο ικανοποιημένο συναίσθημα όταν πρόκειται για τους πόθους σας. Μειώνει την επιθυμία σας για διάφορα τρόφιμα που μπορεί να βλάψουν εσάς και το μωρό σας σαν τροφή με σκουπίδια υψηλής θερμιδικής αξίας.

Πικρή κολοκύνθη επιτρέπει επίσης στη γυναίκα να έχει ασφαλή και ισχυρά έντερα και ένα ισχυρό σώμα για να διατηρεί την εγκυμοσύνη αποτελεσματικά. Η υψηλή ίνα είναι και πάλι ο λόγος για αυτό και θα είναι πάντα.

Δείτε περισσότερα: Καρπούζι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Οι γυναίκες διατρέχουν υψηλό κίνδυνο εμφάνισης σακχαρώδη διαβήτη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, λόγω της πολλαπλής επιθυμίας τους για ζαχαρούχα τρόφιμα. Πικρή κολοκύθα είναι το καλύτερο λαχανικό για να αποφευχθεί αυτό. Ξέρεις πως?

Θα σας πω πώς:

Η πικρή κολοκύθα είναι υψηλή σε ένα ορυκτό γνωστό ως χάραν και η χαρατίνη μειώνει τον κίνδυνο σακχαρώδη διαβήτη σε μια έγκυο γυναίκα σταδιακά και μόνιμα για να βοηθήσει μια γυναίκα να περάσει από την εγκυμοσύνη και να εκπληρώσει τις επιθυμίες της και επίσης να διατηρηθεί ασφαλής από δια βίου προβλήματα.
Η βιταμίνη C είναι ένα άλλο πράγμα που η πικρή κολοκύθα είναι γεμάτη. Η βιταμίνη C είναι γνωστή για τη βοήθεια του οργανισμού στην καταπολέμηση επιβλαβών βακτηριδίων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο χρήσιμο για τις έγκυες γυναίκες. Ενώ οι έγκυες γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς σε ασθένειες καθώς εκτίθενται. Η βιταμίνη C βοηθά στην οικοδόμηση της ανοσίας έτσι ώστε οι γυναίκες να είναι ασφαλείς καθ 'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.

Δείτε περισσότερα: Τα οφέλη των σταφίδων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Πώς είναι τόσο σημαντικό:

Η πικρή κολοκύνθη έχει επίσης πολλές άλλες βιταμίνες και μέταλλα που δεν είναι γνωστά, αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικά για το έμβρυο. Ο ψευδάργυρος, το μαγγάνιο, το κάλιο, ο σίδηρος, όλα αυτά είναι σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα που τόσο η μητέρα όσο και το έμβρυο πρέπει να αναπτυχθούν φυσικά και δυνατά. Πού αλλού θα μπορούσαμε να βρούμε ένα πιο γεμάτο λαχανικά; Είναι αλήθεια. Η πικρή κολοκύθα είναι εξαιρετικά καλή για εσάς όταν είστε έγκυος. Είναι το καλύτερο πράγμα για να είστε ασφαλείς και ισχυροί εάν καταναλώνονται σταδιακά σε μέτρια ποσότητα κάθε μέρα. Αυτό είναι το καλύτερο λαχανικό και δεν πρέπει να αμφισβητείται με κανέναν τρόπο.

Πηγή εικόνας: Shutterstock

Leave A Comment

28 − 19 =