Τεχνικές Διαλογισμού Άλφα | Στυλ στη ζωή

Όλοι έχουν ακούσει για τα θαύματα των διαλογισμών και των διαλογιστικών τεχνικών όπως η Pranic healing και το Reiki που θεωρούνται συχνά πολύ συγγενείς με τη «μαγεία». Αλλά σχεδόν όλοι όσοι δεν έχουν δει αυτό το «μαγικό» από πρώτο χέρι φαίνεται να είναι σκεπτικοί από τις δυνάμεις του στην αρχή. Αλλά μην ανησυχείτε, όταν μάθετε την τέχνη του διαλογισμού του άλφα θα είστε σε θέση να ασκήσετε αυτά τα θαύματα πάνω από το δικό σας σώμα!

άλφα meditation

Δείτε περισσότερα: Πώς να κάνετε τον Αναπανασίτη Διαλογισμό

Ο διαλογισμός του άλφα αυξάνει το μυαλό σας στο επίπεδο που βρίσκεται ανάμεσα στο να είναι εντελώς ξύπνιο και να κοιμάται σχεδόν. Αναστέλλει τα κύματα του εγκεφάλου σας και επιτρέπει στην ψυχή σας να ξεπεράσει ένα ανώτερο αστρικό επίπεδο. Για κάποιες από αυτές θα ακούγεται σαν τρελός που ομιλούνται από τους τσιγγάνους και τους πνευματικούς θεραπευτές κ.λπ. οι οποίοι αποδείχθηκαν ψεύτικοι. Ωστόσο, ο διαλογισμός του άλφα έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι βοηθά το μυαλό σας να θεραπεύσει το σώμα σας και τις ασθένειές του! Με την επιβράδυνση των παλμών σας παίρνει τον εγκέφαλό σας σε μια χαλαρή άνετη κατάσταση. Αυτή είναι η κατάσταση που βρίσκεται στο κατώφλι βαθιάς ύπνου, που θα σας επιτρέψει να ξυπνήσετε ανανεωμένοι και να πείτε "Τώρα είναι ένα όμορφο πρωινό!" Ο διαλογισμός του Alpha χρησιμοποιεί αυτή την κατάσταση του νου σας για να επιτύχει κόλπα που δεν μπορείτε ακόμα και να ονειρευτεί!

Το πρώτο βήμα του διαλογισμού του άλφα είναι η επίτευξη αυτής της κατάστασης του νου. Για να το κάνετε αυτό, τοποθετήστε τον εαυτό σας σε μια άνετη θέση και πάρτε βαθιές αναπνοές μέσα και έξω για να ριζώσετε τον εαυτό σας. Στα τυπικά βήματα του απλού διαλογισμού αρχίζετε να εστιάζετε στις αναπνοές σας. Είσοδος και έξοδος, μέσα και έξω, συνεχώς. Και καθώς εκπνέετε φανταστείτε όλο το άγχος και τις ανησυχίες σας αφήνοντας το μυαλό σας. Με αυτόν τον τρόπο καθαρίστε το μυαλό σας από όλες τις εντάσεις και τις ανησυχίες σας.

Δείτε περισσότερα: Διαλογισμός Jyothi

Αυτή η διαδικασία θα κάνει το μεγαλύτερο μέρος της έντασης σας να τρέξει μακριά. Ωστόσο, μόλις το μυαλό σας είναι σαφές, μπορείτε να αναλάβετε τον έλεγχο αυτών των πιέσεων και να λύσετε τα προβλήματά σας χωρίς να τους αφήσετε να σας προκαλέσουν άγχος. Έτσι, με τη βοήθεια αυτής της τεχνικής επιτυγχάνετε ένα πνευματικό κέντρο που σας βοηθά να εξισορροπείτε τα προβλήματά σας.
Ο διαλογισμός του άλφα κάνει χρήση αυτού του πνευματικού κέντρου. Μόλις φτάσετε εκεί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τεχνικές απεικόνισης για να στείλετε τα σήματα του εγκεφάλου σας. Ο διαλογισμός του Alpha χρησιμοποιεί κυρίως το υποσυνείδητο για να επιτύχει τους στόχους του.

Μία από τις τεχνικές είναι να φανταστεί κανείς τον αριθμό τρία, τρεις φορές, ακολουθούμενο από τον αριθμό δύο και έπειτα έναν, ο καθένας από αυτούς εμφανίζεται τρεις φορές. Αυτό ενεργοποιεί ένα μέρος του εγκεφάλου σας που σπάνια χρησιμοποιείται. Μοιάζει πολύ με το τέντωμα ενός παλιού μη χρησιμοποιούμενου μυός. Μετά από αυτή την άσκηση μπορείτε να φανταστείτε την κατάσταση που επιθυμείτε να εκτελέσετε. Φανταστείτε τον εαυτό σας στην εργασία επιτυγχάνοντας την επιτυχία, φανταστείτε τους πονοκεφάλους σας να φύγετε ή τον εαυτό σας να έχετε τον καλύτερο ύπνο σε λίγα λεπτά!

Όπως φαντάζεστε οπουδήποτε και αν θέλετε να είστε οι ίδιοι, καλέστε τους στόχους σας δυνατά. Είστε βασικά ενημερώνοντας το υποσυνείδητό σας τι είναι οι στόχοι σας. Αυτές οι εικόνες θα πρέπει να είναι σαν πραγματικά γεγονότα για εσάς. Καθώς τελειώσετε αυτό, αρχίστε να μετράτε από πέντε σε ένα. Στη συνέχεια ανοίξτε αργά τα μάτια σας και αφήστε τον εαυτό σας να επιστρέψει στον κανονικό κόσμο.

Δείτε περισσότερα: Πώς να κάνετε βαθύ διαλογισμό

Ο διαλογισμός του άλφα παίρνει τον έλεγχο όλης της κρυμμένης δύναμης μέσα σε σας, την κινητοποιεί και την δίνει μια κατεύθυνση. Σας επιτρέπει να κατευθύνετε το υποσυνείδητο μυαλό σας, το οποίο έχει την τάση να απομακρυνθεί από τους πραγματικούς σας στόχους, στο στόχο σας στη ζωή. Αυτό ενισχύει σημαντικά τις πιθανότητές σας να τις επιτύχετε! Με την άσκηση του διαλογισμού του άλφα καθημερινά δεν μπορείτε μόνο να βελτιώσετε τη σωματική και πνευματική κατάσταση του σώματός σας, αλλά μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τη ζωή και την κατάστασή σας. Ενώ προτού αντιμετωπίσετε μια στοίβα αποτυχιών και απογοητεύσεων, τώρα θα νιώσετε ότι οι τροχοί γυρίζουν καθώς η τύχη σας δίνει ένα καλύτερο χέρι. Αλλά είναι πραγματικά τύχη; Ή είναι αυτή η τέχνη που σας επιτρέπει να ενεργείτε και να βελτιώνετε τη ζωή σας?

Εικόνες Πηγή: 1

Leave A Comment

− 7 = 3