Πώς να χρησιμοποιήσετε το κρεμμύδι για την πιτυρίαση Στυλ στη ζωή

Κρεμμύδι για πιτυρίδα! Ακούγεται παράξενο! Νομίζω ότι δεν γνωρίζετε τα οφέλη του χυμού κρεμμυδιού για να μειώσετε την πιτυρίδα. Η πιτυρίδα γίνεται αρκετά διαδεδομένο πρόβλημα μεταξύ των ανθρώπων κάθε ηλικίας. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο έχω δώσει μια λίστα με τις καλύτερες μεθόδους για τη μείωση της πιτυρίδας. Το κρεμμύδι είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα για τα μαλλιά.

κρεμμύδι for dandruff

Λόγοι πιτυρίδας:

Εδώ είναι οι δύο κύριοι τύποι βάσεων που προκαλούν πιτυρίδα.

  • Εσωτερική βάση: κακή υγιεινή, κακή υγεία, έλλειψη διατροφής και ορμονική ανισορροπία.
  • Εξωτερική βάση: κρύο καιρό, άγχος, σπρέι μαλλιών, σπάνια σαμπουάν, ζεστοί ζεστοί μαλλιά, εσωτερική θέρμανση, άγχος, προϊόντα χρωματισμού κλπ..

Δείτε περισσότερα: Λεμόνι θεραπεία για πιτυρίδα

Σημασία του χυμού κρεμμυδιού για πιτυρίδα:

  • Το κρεμμύδι διαθέτει καλή συγκέντρωση ορυκτών και βιταμινών που ενισχύουν μαζί με την τροφή τα μαλλιά σας.
  • Είναι υψηλής περιεκτικότητας σε θείο που διεγείρει τους θύλακες των τριχών, μειώνει την φλεγμονή και επιταχύνει την ανάπτυξή της.
  • Έχοντας αντιβακτηριδιακές ιδιότητες διατηρεί το τριχωτό της κεφαλής σας καθαρό χωρίς πιτυρίδα.
  • Το κρεμμύδι περιλαμβάνει επίσης γερμάνιο με το οποίο το οξυγόνο είναι υγιές διασκορπισμένο σε όλο το τριχωτό της κεφαλής.
  • Ως αντισηπτικό βοηθάει στη μείωση της πιτυρίδας καθώς και του ερεθισμού στα μαλλιά σας.

κρεμμύδια για πιτυρίδα

Προετοιμασία Χυμός κρεμμυδιού:

Πρώτα απ 'όλα ρίξτε κάποιο ωμό κρεμμύδι και τα φέτες σε μεγάλο κομμάτι. Δημιουργήστε μια πάστα από τα κομμάτια κρεμμυδιού σε ένα μίξερ. Στη συνέχεια, βάλτε το σε ένα πανί και πιέστε τα για να βγάλετε το χυμό. Πάρτε ελκυστική ποσότητα χυμού κρεμμυδιού.

Δείτε περισσότερα: Aloe Vera Gel Για Πιτυρίδα

Οι καλύτεροι τρόποι χρήσης χυμού κρεμμυδιού για θεραπεία πιτυρίδας:

Εδώ είναι μια λίστα με 8 τρόπους για την αντιμετώπιση της πιτυρίδας με τη χρήση κρεμμυδιών.

1. Κρεμμύδι Χυμός και Λεμόνι:

Για να αφαιρέσετε την πιτυρίδα δημιουργεί ένα μείγμα χυμού λεμονιού με χυμό κρεμμυδιού. Αυτό βοηθά να πετάξει μακριά την κακή οσμή του κρεμμυδιού από τα μαλλιά. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να φροντίσει για την πιτυρίδα συν και μπορεί επίσης να ωφελήσει στην απόσβεση του κνησμού του τριχωτού της κεφαλής εάν χρησιμοποιείται σε τακτική βάση.

2. Κρεμμύδια και λάδι από καρύδα:

Ενώ αναμειγνύεται με λάδι καρύδας, ο χυμός κρεμμυδιού επιταχύνει την ανάπτυξη των τριχών καθώς και τρέφει τα μαλλιά, μειώνοντας την πιτυρίδα. Έτσι, ανακατέψτε το χυμό κρεμμυδιού με λάδι καρύδας και τρίψτε τα μαλλιά σας. Περάστε μια καυτή πετσέτα και αφήστε την για περίπου 30 λεπτά.

3. Σπέρματα σπόρων και κρεμμυδιών:

Όπως γνωρίζετε ότι οι σπόροι fenugreek είναι το μεγαλύτερο φάρμακο για την αντιμετώπιση της πιτυρίδας. Απότομα δύο κουτάλια σούπας από αυτούς τους σπόρους όλη νύχτα στο νερό. Το πρωί, αλέθουμε τους με έντονη πάστα συν μίγμα στο χυμό κρεμμυδιού. Βάλτε αυτή την πάστα στο τριχωτό της κεφαλής και καθαρίστε αργότερα 1/2 ώρα.

κρεμμύδι-για-πιτυρίδα

4. Παντζούρια και χυμός κρεμμυδιού:

Κάνετε μια λεία πάστα από παντζάρια μετά το βρασμό. Ανακατέψτε το σε χυμό κρεμμυδιού. Βάλτε αυτό το μίγμα στο τριχωτό της κεφαλής και αφήστε το για 30 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε το κεφάλι με κανονικό νερό.

5. Γιαούρτι με κρεμμύδια Χυμός:

Ανακατέψτε ένα κουταλάκι γιαουρτιού στο χυμό κρεμμυδιού καθώς και μασάζ τα μαλλιά σας εκτός από το τριχωτό της κεφαλής από αυτόν τον συνδυασμό. Αναχωρήστε για 45 λεπτά, στη συνέχεια καθαρίστε το κεφάλι σας με σαμπουάν.

6. Χυμός κρεμμυδιού με γέλη αλόης βέρα:

Χρησιμοποιώντας χυμό κρεμμυδιού για πιτυρίδα για να κάνετε μια πάστα με αλόη βέρα και αναμιγνύοντας το τριχωτό της κεφαλής μαζί με το τρίψτε ήρεμα μέσα. Αυτός ο συνδυασμός θα βοηθήσει στην ανακούφιση ενός κνησμού του τριχωτού της κεφαλής. Καταγράψτε αυτό για 10 λεπτά και πλύνετε.

Δείτε περισσότερα: Σκόρδο για πιτυρίδα

7. Χυμός ελιάς και κρεμμυδιού:

Πάρτε 3 κουτ. του χυμού κρεμμυδιού και συνδυάστε σε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Βάλτε αυτό το μείγμα στο τριχωτό της κεφαλής μαζί με τα μαλλιά. Στη συνέχεια, περικλείστε μια καυτή πετσέτα πάνω από τα μαλλιά pro ½ ώρα επιπλέον καθαρίστε το με τη βοήθεια ενός ήπιου σαμπουάν για να φροντίσετε για πιτυρίδα με ένα αποτελεσματικό τρόπο.

8. Χυμός κολοκύνθη φιδιών συν χυμό κρεμμυδιών:

Συνδυάστε 3 κουταλιές της σούπας χυμό κολοκύνθη φίδι από 3 κουταλιές της σούπας χυμό κρεμμυδιού συν μικρή σταγόνα χυμό λεμονιού. Αυτή τη στιγμή αποχρώστε αυτό το μείγμα στο τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά και μασάζ το μείγμα για λίγα λεπτά. Αφήστε το να απεικονίσει την πράξη του για την πιτυρίδα για 20-30 λεπτά συν την επόμενη πλύση με χλιαρό νερό.

Leave A Comment

− 2 = 1