Διαφορετικά χρώματα μπλε πολύτιμων λίθων με ονόματα και εικόνες

Τα κοσμήματα σήμερα φέρουν πολύ πολύτιμους λίθους για να το κάνουν πιο ελκυστικό. Αλλά όταν πρόκειται για έγχρωμους πολύτιμους λίθους, μπλε πολύτιμοι λίθοι λέγεται ότι είναι ο βασιλιάς όλων των υπόλοιπων. Ο κύριος λόγος πίσω από αυτό είναι ότι δίνει ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων. Η ανθεκτικότητα και η εύκολη διαθεσιμότητά τους καθιστούν πιο χρήσιμη τη σχεδίαση κοσμημάτων. Χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα για τη θεραπεία και τον σκοπό του Διαλογισμού και είναι διαθέσιμα σε προσιτές τιμές.

Μπλε Gemstones

Μπλε πολύτιμους λίθους για την κατασκευή κοσμημάτων:

Υπάρχουν πολλά μπλε ονόματα πολύτιμων λίθων διαθέσιμα στην ινδική αγορά. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά διάσημα μπλε πολύτιμους λίθους:

1. Μπλε Agate Stone:

μπλε-πολύτιμους λίθους-μπλε-αχάτη1

Η μπλε πέτρα αχάτη είναι ευρέως διαθέσιμη σε διάφορες αποχρώσεις του μπλε. Είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστο, βρίσκεται σε στρώματα και επομένως χρησιμοποιείται σε σχέδια από μπλε πέτρα κοσμημάτων. Λέγεται ότι εμποδίζει τις διαμάχες στο σπίτι του φέροντος και δημιουργεί επίσης μια ήρεμη ατμόσφαιρα.

2. Ανοιχτό μπλε χρώμα Aquamarine Stone:

μπλε-πολύτιμους λίθους-μπλε-ακουαμαρίνα

Το Blue Aquamarine είναι ένας από τους διάφορους φυσικούς πολύτιμους λίθους σε μπλε χρώμα. Η ευρεία γκάμα των χρωμάτων ξεκινάει από το απλό μπλε έως το μπλε με πρασινωπό άγγιγμα. Είναι το τελεφερίκ του Μαρτίου. Αυτή η πέτρα χρησιμοποιείται πολύ για βαθύ διαλογισμό και δίνει πνευματική δράση.

3. Μπλε Απάτη Πέτρα:

μπλε-πολύτιμους λίθους-μπλε-απατίτη

Ένα από τα διάφορα διάσημα μπλε πολύτιμων λίθων ονόματα, μπλε απατίτη είναι ένα τεχνητό πολύτιμος λίθος. Είναι φτιαγμένο από φωσφορικό ασβέστιο. Το χρώμα είναι μπλε με ελαφριά πράσινη αφή. Διατίθεται σε διάφορα σχέδια και σχήματα, συνδέει τον χρήστη με πνευματική καθοδήγηση και βελτιώνει τις δεξιότητες επικοινωνίας.

4. Μπλε Diamond Stone:

μπλε-πολύτιμους λίθους-μπλε-διαμάντι

Αυτό είναι το πιο σκληρό και φυσικά διαθέσιμο μπλε πολύτιμος λίθος. Τα περισσότερα από τα μπλε διαμάντια δίνουν μια πράσινη ματιά καθώς ακτινοβολούνται. Λόγω της υψηλής αντοχής του, είναι σπάνια διαθέσιμη. Συμβολίζει την αγάπη, το σεβασμό, τη φροντίδα και τη γονιμότητα.

Δείτε περισσότερα: Sapphire Stone

5. Μπλε πολύτιμος λίθος φθορίτη:

μπλε-πολύτιμους λίθους-μπλε-φθορίτης

Ο φθορίτης είναι ο δημοφιλής πολύτιμος λίθος που είναι μαγικός από την άποψη των χρωμάτων του. Αν και πάντα φέρει μια ματιά με διάφορες μπλε αποχρώσεις με αυτό. Είναι το πρωτότυπο μπλε χρώμα όταν βλέπει το φως της ημέρας ενώ στο φως της λάμπας εμφανίζεται με μωβ σκιά. Επίσης γνωστή ως πέτρα μεγαλοφυίας, βοηθά στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης και λήψης αποφάσεων.

6. Μπλε Topaz Stone:

μπλε-gemstones-μπλε-topaz

Το μπλε topaz είναι ένας από τους δημοφιλέστερους και πιο όμορφους πολύτιμους λίθους μεταξύ των διαφόρων μπλε πολύτιμων λίθων ονόματα. Διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις, μπλε ουρανό, ελβετικό μπλε και μπλε του Λονδίνου. Η λαμπερή πέτρα αντιπροσωπεύει την αρμονία και την ειρήνη. Προωθεί επίσης τη μάθηση, την έμπνευση και την κατανόηση.

Δείτε περισσότερα: Οφέλη από γρανίτη πέτρας

7. Η βασιλική μπλε πέτρα Sapphire:

μπλε-πολύτιμους λίθους-μπλε-ζαφείρι

Το μπλε ζαφείρι λέγεται ότι είναι βασιλική πέτρα. Το όνομα έρχεται από μια σανσκριτική λέξη sanipryam που σημαίνει μπλε πέτρα. Τα χρώματα του κυμαίνονται από ανοιχτό έως σκούρο μπλε, βασιλικό μπλε και indigo. Η πέτρα αν η σοφία σημαίνει δύναμη και σας επιτρέπει να εστιάσετε σε σημαντικές αποφάσεις.

8. Larimar Blue Gemstone:

μπλε-gemstones-μπλε-lari-mar

Αυτός ο αρχικός μπλε πολύτιμος λίθος έρχεται στη σκιά του μπλε πράσινου. Έχει ένα ευρύ φάσμα ελκυστικών χρωμάτων έξω εάν η ηφαιστειακή μπλε πέτρα είναι η πιο πολύτιμη. Διατίθεται ευρέως στις περιοχές της Καραϊβικής. Μια ισχυρή θεραπευτική πέτρα συμβολίζει τη θηλυκή δύναμη και καταπραΰνει τα συναισθήματα.

Δείτε περισσότερα: Citrine Stone Κοσμήματα

9. Μπλε Moonstone Rainbow:

μπλε-ουράνιο τόξο-φεγγαρόπετρα

Αυτό είναι ένα δημοφιλές και αρκετά πολύχρωμο μπλε πολύτιμος λίθος. Δίνει μια λαμπερή επίδραση με το μωρό συνδυασμό μπλε και λευκών χρωμάτων που μπορεί να συγκριθεί με το φεγγάρι στον ουρανό. Είναι μια πέτρα αγάπης που φέρνει την αγάπη και την τύχη στους νεόνυμφους. Δημιουργεί θαύματα όταν σχεδιάζεται σε μπλε πέτρινα κοσμήματα.

Το μπλε χρώμα μοιάζει με τον ουρανό, τον ωκεανό, το λυκόφως και τον ύπνο. Ως εκ τούτου ως σύνολο, μπλε πολύτιμους λίθους προωθεί την πνευματικότητα, την ειλικρίνεια και την εμπνευσμένη. Δίνει επίσης τη φιλία σας μια ηρεμία, αλήθεια και μετριοπάθεια. Λόγω όλων αυτών των ιδιοτήτων είναι ιδιαίτερα προικισμένη ως μπλε πέτρινα κοσμήματα για τους αγαπημένους.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

87 + = 96