Πώς να πάρει βάρος για τα κορίτσια που είναι κοκαλιάρικο; | Στυλ στη ζωή

Έχεις κοκαλιάρικο σώμα; Είστε απογοητευμένοι από το βλέμμα σας; Αυτή τη στιγμή είναι ένα πολύ συνηθισμένο ερώτημα μεταξύ των κοριτσιών. Τα περισσότερα από τα κορίτσια δεν γνωρίζουν το γεγονός ότι η λεπτή φιγούρα είναι καλή, ωστόσο η μηδενική φιγούρα δεν είναι για όλους. Εάν το σώμα σας είναι πολύ κοκαλιάρικο τότε μια μικρή ποσότητα flabbiness προσθέτει προς την καλή εμφάνιση οποιαδήποτε στιγμή. Πολλά κορίτσια με χαμηλό βάρος θεωρούν μια πολύ δύσκολη δουλειά. Για πολλά κορίτσια το κέρδος βάρους είναι σαν ένα όνειρο. Ως εκ τούτου, σήμερα σε αυτό το άρθρο σας λέμε μερικές καλύτερες συμβουλές από μπορείτε εύκολα να κερδίσετε το βάρος.

πως to gain weight for girls

Σήμερα, είναι πολύ σημαντικό για κάθε κορίτσι να έχει σχήμα ή σωματική διάπλαση που να φαίνεται υγιής και καλά τονισμένη. Την εποχή εκείνη, η εφηβική παχυσαρκία αποτελεί μια αυξανόμενη ανησυχία μεταξύ της νεότερης ηλικιακής ομάδας του σήμερα. Στην παρουσία, υπάρχουν αρκετοί λόγοι που προσθέτουν ότι είναι εξαιρετικά λεπτός, που καλύπτει την ανεπαρκή διατροφική συμπεριφορά, τη στερημένη επιλογή τροφίμων, τη μεγαλύτερη σωματική κίνηση, τα καθυστερημένα χάσματα γεύματος που δεν αυξάνουν το φαγητό μαζί με τον πιο συνηθισμένο παράγοντα, τον γρήγορο μεταβολισμό. Ένας σημαντικός παράγοντας είναι επίσης σημαντικός που είναι η δυσαπορρόφηση εξαιτίας της εκτεταμένης ασθένειας. Επιπλέον, ασθένειες παρόμοιες με τη φυματίωση, την ανορεξία και τον καρκίνο μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε άπαχο.

9 Διάγραμμα Διάγραμμα και Άσκηση Συμβουλές για να πάρει βάρος για τα κορίτσια:

Τώρα, παρακάτω έχουμε αναφέρει μερικές σημαντικές συμβουλές και σχέδιο διατροφής που σας βοηθούν να κερδίζετε βάρος. Είναι οι εξής:

1. Καταναλώστε επιπλέον φαγητό:

Τρώω healthy food

Είναι πολύ απαραίτητο για κάθε λεπτό κορίτσι, να δίνετε προσοχή στις κανονικές θερμίδες σας, καθώς και πρόσληψη υδατανθράκων. Αποφύγετε να τρώτε τροφή με σκουπίδια, καθώς κρατούν τα τραυματικά λιπαρά μαζί με τα κορεσμένα λιπαρά που δεν είναι επί του παρόντος ισχυρά. Αντικαταστήστε το πρόχειρο φαγητό σας με τα κατάλληλα τρόφιμα όπως το γιαούρτι, τα ζυμαρικά, τη μπανάνα, το μιλκσέικ, ολόκληρο το ψωμί κτλ. Μεταφέρετε στα ξηρά φρούτα και τα παξιμάδια βολικά και τα τρώτε κάθε φορά που δοκιμάζετε λιμό. Συμπεριλάβετε υγιή λίπη περιέχουν πηγές ωμέγα-3 βασικών λιπαρών οξέων όπως ο τόνος, ο λίνος, τα καρύδια και ο σολομός. Μπορείτε επίσης να ανατολικοί ισχυροί υδατάνθρακες που προσφέρουν ενέργεια για τακτικές δραστηριότητες όπως δημητριακά ολικής αλέσεως, φρούτα και λαχανικά. Το πρωτεϊνικό τρόφιμο περιλαμβάνει τα πουλερικά, τους σπόρους, τα όσπρια, τα ψάρια, τα άπαχα κρέατα και τους ξηρούς καρπούς.

2. Αυξήστε την πρόσληψη υγρών:

Τρώει chicken soup

Προκειμένου να κερδίσετε βάρος για τα κορίτσια είναι επίσης σημαντικό να πίνετε αρκετά υγρά όπως μη καφεϊνούχα ποτά, χυμούς φρούτων, κρέμες γάλακτος και γάλα σόγιας ως εναλλακτική λύση για το νερό για να αναπτύξετε πολλές επιθυμητές θερμίδες για να πετάξετε το κοκαλιάρικο σώμα. Αποφύγετε το πόσιμο νερό νωρίτερα από τα γεύματα. Συνιστάται το πόσιμο νερό όχι λιγότερο από 10 λεπτά μετά από κάθε γεύμα. Πιείτε τα τελευταία 8 με 10 ποτήρια νερό καθημερινά.

Δείτε περισσότερα: Πώς να κερδίσετε βάρος για τους άνδρες

3. Ενισχύστε την κατανάλωση θερμίδων:

θερμίδες count

Πρέπει να ξέρετε ότι οι θερμίδες είναι απαραίτητες για να κερδίσετε βάρος. Έτσι, είναι ζωτικής σημασίας να επεκτείνετε την θερμιδική σας κατανάλωση με τη χρήση 500-1000 θερμίδων για κάθε μέρα, καθώς επιπλέον 500 θερμίδες για κάθε ημέρα θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε λίρες σε 1 εβδομάδα. Θεωρείται ότι τρώτε οφέλη για να λάβετε το φορτίο που επιθυμείτε. Με την πρόθεση να προσφέρετε στο σώμα σας άμεση αλλαγή, είναι σημαντικό να αυξήσετε απλά 1 ή 2 λίρες την εβδομάδα. Υπάρχουν πολλά τρόφιμα στα οποία είναι διαθέσιμα τρόφιμα χαμηλών και υψηλών θερμίδων.

4. Αποκτήστε επαρκή ποσότητα ύπνου:

ύπνος

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε την αλήθεια ότι μια καλή δίαιτα για την αύξηση του σωματικού βάρους εκτός από τη σωστή άσκηση δεν λειτουργεί καλά χωρίς τον ακριβή ύπνο. Φροντίστε να λαμβάνετε τουλάχιστον 8 ώρες ύπνου για να δημιουργήσετε το μυ που βελτιώνεται μετά από ασκήσεις, καθώς και να κάνετε κάποια ταχύτερη ανάπτυξη. Αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους και ευκολότερους τρόπους να βάλουμε βάρος. Απαιτείται μικρότερη ποσότητα ύπνου 8 ωρών.

5. Κάνετε Ασκήσεις:

Κοιλιακή exercises 1

Ο επόμενος κορυφαίος τρόπος για να αυξήσετε το βάρος είναι να κάνετε ασκήσεις για τουλάχιστον 1 ώρα για υποστήριξη 5 φορές την εβδομάδα. Ανυψωτικά βάρη είναι η καλύτερη προσπάθεια για την αύξηση του βάρους που ενισχύει τον μυ, επομένως υποθέσατε βαρύτητα. Τα περισσότερα από τα κορίτσια σκέφτονται ότι κάνοντας αυτό θα γίνουν μυϊκά σαν τους άντρες αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Στην πραγματικότητα, η ενίσχυση σωματικού βάρους σας βοηθά να αποκτήσετε ένα ξεχωριστό καθώς και τονισμένο οργανισμό μετατρέποντας επιπλέον θερμίδες σε μύες συν προσθέτοντας μια σειρά πρόσθετων κιλών στο σώμα. Πολλές κινήσεις επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε όπως το βάρος του σώματος, καθαρό και jerks, καταλήψεις, σειρές, νεκρό ανελκυστήρα, και λοξοί.

Δείτε περισσότερα: Πόσο κέρδος βάρους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

6. Βάρος Βάλτε τα Συμπληρώματα:

Λίπος burner supplement

Αβέβαια δεν φαίνεται τίποτα για την προσπάθεια που υποστηρίζετε, τότε πρέπει να προσθέσετε λίγα πρόσθετα συμπληρώματα στη διατροφή σας για να κατασκευάσετε μάζα σώματος καθώς και για να υποστηρίξετε τη βελτίωση των μυών. Εισαγάγετε σε κάποια πρωτεΐνη συμπλήρωμα αλλιώς σκόνη ορού γάλακτος για smoothies σας συν τα κουνήματα για να κερδίσει το βάρος εκτός από ζωντανή ενεργοποίηση σε όλη τη διαδρομή μέσα στην ημέρα. Κοντινά πολλά συμπληρώματα αύξησης βάρους είναι διαθέσιμα στην αγορά.

7. Κατανάλωση Συχνά:

τα γεύματα

Σχετικά τρώγοντας 3 μεγάλα γεύματα την ημέρα θα πρέπει να διαιρέσετε το φαγητό σας σε πέντε ή έξι μικρές μερίδες. Ιδιαίτερα, εάν δεν τρώτε τα απαραίτητα τρόφιμα σε μία συνεδρίαση τότε αυτή η μέθοδος είναι ζωτικής σημασίας για σας. Για ένα κορίτσι που θέλει να αυξήσει το βάρος πρέπει να καταναλώνει πολλά για να αυξήσει τη συνολική κατανάλωση θερμίδων. Κάθε γεύμα πρέπει να περικλείει τουλάχιστον 3 τρόφιμα που, για παράδειγμα, μια μπανάνα και ένα ποτήρι γάλα κάνει μαζί με το toast ολόκληρου του σιταριού μέσω του φυστικοβούτυρου, μια κατάλληλη εναλλακτική λύση.

8. Έχετε επιπλέον γαλακτοκομικά προϊόντα:

Γαλακτοκομείο Products

Έχετε γιαούρτι, πουτίγκα, παγωτό ή τυρί cottage, για αναψυκτικά καθώς και επιδόρπια. Βάλτε τυρί προς την κατεύθυνση κάθε γεύματος. Για παράδειγμα, μπορείτε να αναμίξετε το τεμαχισμένο τσένταρ που επιθυμείτε στα στριμμένα αυγά, να ανακατεύετε το τυρί σε σούπες και κατσαρόλες και να σκεφτείτε ένα σάντουιτς με κομμένο σε φέτες τυρί.

Δείτε περισσότερα: Πώς να κερδίσετε γρήγορα

9. Αύξηση της κατανάλωσης πρωτεΐνης:

Πρωτεΐνες

Η υψηλή πρόσληψη πρωτεϊνών παίζει σημαντικό ρόλο στην οικοδόμηση των μυών και επίσης στην επίτευξη βάρους. Το ζωικό ήπαρ, τα αυγά, το γάλα και τα shakes των πρωτεϊνών είναι μερικά από τα παραδείγματα. Εάν είστε χορτοφάγοι τότε μπορείτε επίσης να πάρετε δισκία πρωτεΐνης ως επιλογή. Λαμβάνετε υπόψη τα τρόφιμα με πρωτεΐνη και βιταμίνη Β12 που έχουν φορτιστεί στη διατροφή σας, όπως τα άπαχα κρέατα, το προβάτο, τα πουλερικά, τα άπαχα κρέατα, τους σπόρους, τους καρπούς με κέλυφος και τα όσπρια,.

Τέλος, αυτές είναι οι πιο υγιείς συμβουλές για τα κορίτσια να κερδίζουν γρήγορα. Έτσι, ετοιμάστε ένα σχέδιο διατροφής σήμερα με αυτά τα τρόφιμα κέρδους βάρους καθώς και ασκήσεις για να φτάσετε στο κανονικό βάρος με ασφάλεια.

Πηγή εικόνας: Απόθεμα κλείστρου

Leave A Comment

− 1 = 1