Πώς να απαλλαγείτε από θερμότητας Στυλ στη ζωή

Το πρόσωπο ενός προσώπου μιλάει για την προσωπικότητα του ατόμου έτσι θα πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε το δέρμα του προσώπου σαφές και όμορφο. Αλλά η θερμότητα βράζει και σκοτεινές κηλίδες που εμφανίζονται στο πρόσωπο και είναι μεγάλα εμπόδια και μπορούν να επηρεάσουν την εμφάνισή σας. Η θερμότητα βράζει είναι μια δερματική λοίμωξη που εμφανίζεται σε αδένες πετρελαίου και σε κάποιο χρονικό διάστημα ένα κομμάτι γίνεται λευκό, καθώς υπάρχει κνησμός κάτω από το δέρμα. Η κύρια αιτία θέρμανσης βράζει στο πρόσωπο είναι η κακή διατροφή, η υγιεινή, τείνετε να εφαρμόζετε μερικές σκληρές χημικές ουσίες στο πρόσωπο που ερεθίζουν το δέρμα και θερμαίνουν βράζει στο πρόσωπο. Συμβαίνει επίσης όταν καταναλώνετε τρόφιμα που παράγουν θερμότητα στο σώμα και είναι επίμονα για άτομα που καταναλώνουν λιγότερη ποσότητα νερού.

θερμότητα boils on face

Όταν αρχίζει να βράζει θερμότητα, είναι ένα κόκκινο επώδυνο και σε λίγες μέρες τρυφερό, μεγαλύτερο που σχετίζεται με τον πόνο. Πολύ σύντομα φόρμες μορφής στην κορυφή του βρασμού μπορεί να προκαλέσουν αρκετές άλλες βράζει δίπλα στην αρχική. Κάποτε μπορεί να επηρεαστεί από πυρετό, φαγούρα και πόνο επίσης. Αυτά είναι τα συνηθισμένα συμπτώματα πριν ξεκινήσει η εμφάνιση της θερμότητας στο πρόσωπο.

Σπιτικές Θεραπείες για Θερμές Θέρες στο Πρόσωπο:

Ας ρίξουμε μια ματιά στις 9 κορυφαίες θεραπείες για να απαλλαγούμε από τη βράση θερμότητας που συμβαίνει στο πρόσωπο:

1. Θαυματουργός Πάπλωμα Ψωμί Αποκατάσταση Θερμότητας Βράζει στο πρόσωπο:

Πώς να απαλλαγείτε από θερμότητας Στυλ στη ζωή

Η κάψα του ψωμιού βοηθά στη θεραπεία των βράχων και μειώνει τη φλεγμονή που προκαλείται από το βράσιμο. Είναι ένα εύκολο φάρμακο, αλλά ένας θαυμάσιος τρόπος για να θεραπεύσετε το πρόσωπο.

Διαδικασία εφαρμογής:

Απολαύστε μια φέτα ψωμί στο ζεστό γάλα και στη συνέχεια το χυθείτε με τα χέρια και εφαρμόστε στα βράζια και αφήστε το για 10 λεπτά. Πλύνετε το κρύο νερό και εφαρμόστε για τρεις φορές την ημέρα και συνεχίστε για μια ή δύο μέρες μέχρι να αφαιρεθούν πλήρως οι βράχοι.

2. Θεραπεία ινδική πασχαλιά Remedy της θερμότητας Βράζει στο πρόσωπο:

Πώς να απαλλαγείτε από θερμότητας Στυλ στη ζωή

Είναι επίσης γνωστό ως neem το οποίο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πολλών παθήσεων καθώς έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιασικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Εκτός από τη θεραπεία του βρασμού, χαλαρώνει ακόμη και το δέρμα της μολυσμένης περιοχής.

Διαδικασία εφαρμογής:

Πάρτε μερικά φρέσκα φύλλα neem και κάντε μια λεπτή πάστα του και εφαρμόστε στην μολυσμένη περιοχή. Αφήστε το να στεγνώσει ή αφήστε το για μία ώρα και καθαρίστε με νερό. Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα μαζί με τα επιθυμητά αποτελέσματα.

3. Αποτελεσματική αποκατάσταση της σκόνης κουρκούμης της θερμότητας Βράζει στο πρόσωπο:

Πώς να απαλλαγείτε από θερμότητας Στυλ στη ζωή

Το κουρκούμη είναι γνωστό και έχει τις ιδιότητες για την καταπολέμηση των βακτηρίων και ένα φυσικό φάρμακο που έχει αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες και επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης της θερμότητας βράζει μετά την εφαρμογή της. Μπορείτε να καταναλώσετε ακόμη και μισό κουταλάκι κουρκούμη κουρκούμη σε ένα ποτήρι γάλα και gulp όπως σας ανακουφίζει από τον πόνο που προκαλείται από τις βράζει.

Διαδικασία εφαρμογής:

Πάρτε ένα κουταλάκι του γλυκού φρέσκια κουρκούμη πολτού και λίγο νερό και κάντε μια παχιά πάστα του. Ακολουθήστε τις βράζει και αφήστε το για μια ώρα και καθαρίστε με νερό. Εφαρμόστε την καθημερινά με την έκρηξη βράζει έξω και να χαλαρώσετε.

4. Μαϊντανός Αποκατάσταση της θερμότητας Βράζει στο πρόσωπο:

Πώς να απαλλαγείτε από θερμότητας Στυλ στη ζωή

Τα φύλλα μαϊντανού έχουν τις αντιβακτηριακές ιδιότητες και σας βοηθούν να διαβρώσετε όλες τις βακτηριακές λοιμώξεις που συμβαίνουν στο δέρμα. Αυτό αφήνει όχι μόνο βοηθά στην απομάκρυνση των βράχων, αλλά ακόμα και χαλαρώνει το ερεθισμένο και φλεγμονώδες δέρμα.

Διαδικασία εφαρμογής:

Πάρτε μερικά φύλλα μαϊντανού, βράστε τα φύλλα σε φλιτζάνι νερό για 5 λεπτά και αφήστε το να κρυώσει, πιέζοντας το νερό. Τα φύλλα μαϊντανού μαλακώνουν και στη συνέχεια τυλίξτε το βρασμένο φύλλο σε ένα λεπτό πανί και εφαρμόστε στο βράσιμο και χρησιμοποιήστε έναν επίδεσμο για να τα καλύψετε για 1-2 ώρες. Χρησιμοποιήστε αυτό σε καθημερινή βάση μέχρι να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

5. Κατεψυγμένα γεύματα καλαμποκιού του καλοκαιριού:

Πώς να απαλλαγείτε από θερμότητας Στυλ στη ζωή

Τα γεύματα καλαμποκιού είναι ένα φυσικό απορροφητικό και θεραπεύουν αποτελεσματικά τη θερμότητα που βράζει στο πρόσωπο με έναν άμεσο τρόπο.

Διαδικασία εφαρμογής:

Πάρτε ένα κουταλάκι του γλυκού καλαμποκιού και το ανακατεύετε με βραστό νερό και κάντε μια παχιά πάστα του. Στη συνέχεια, εφαρμόστε στο βράσιμο και καλύψτε με μαλακό καθαρό πανί και αφήστε για 15-20 λεπτά. Πλύνετε το ζεστό νερό και επαναλάβετε το ίδιο για 6 φορές την ημέρα μέχρι να στεγνώσει το κτύπημα του βράχου.

6. Αγγελικά μαύρα σπόρια Αποκατάσταση της θερμότητας Βράζει στο πρόσωπο:

Πώς να απαλλαγείτε από θερμότητας Στυλ στη ζωή

Από δεκαετίες οι μαύροι σπόροι χρησιμοποιούνται εδώ και δεκαετίες, καθώς μειώνει τον πόνο που προκαλείται από το βράσιμο. Αυτοί οι μικροί σπόροι έχουν αντιμυκητιασικές, αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βράζουν με αποτελεσματικό τρόπο.

Διαδικασία εφαρμογής:

Πάρτε twp κουταλάκι του γλυκού των μαύρων σπόρων και κάντε μια λεπτή πάστα του. Στη συνέχεια, εφαρμόστε στο βράσιμο και κρατήστε το για 15-20 λεπτά και κατόπιν καθαρίστε το με νερό. Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα και δείτε το θαύμα που συμβαίνει.

7. Βασιλικό φύλλα, τζίντζερ και ασπαφατίτιδα Αποκατάσταση της θερμότητας Βράζει στο πρόσωπο:

Πώς να απαλλαγείτε από θερμότητας Στυλ στη ζωή

Τα φύλλα βασιλικού έχουν την αντιβακτηριακή ιδιότητα και εμποδίζουν την ανάπτυξη βακτηρίων που προκαλούν βράσιμο. Το Asafoetida και το τζίντζερ έχουν αντιφλεγμονώδη ιδιότητα που βοηθούν στη θεραπεία των επώδυνων βράχων.

Διαδικασία εφαρμογής:

Πάρτε μερικά φύλλα βασιλικού και μια πρέζα τζίντζερ, συντρίψτε και τα δύο και εξαγάγετε το χυμό τους περίπου 2-3 ​​κουταλιές της σούπας. Στη συνέχεια, προσθέστε ένα τσίμπημα από asafoetida σε αυτό και το ανακατέψτε καλά και με τη βοήθεια του βαμβακιού βράστε το βούρκο το βράζουμε στο πρόσωπο. Αφού στεγνώσει και πάλι ξαναγεμίστε περίπου 8-10 φορές και αφήστε το για 15-20 λεπτά. Πλύνετε το με καθαρό νερό και εφαρμόστε τρεις φορές την εβδομάδα για αποτελεσματικά αποτελέσματα.

8. Κρέμα χυμού σκόρδου κρεμμυδιού Αποκατάσταση ζεστασιάς στο πρόσωπο:

Πώς να απαλλαγείτε από θερμότητας Στυλ στη ζωή

Το κρεμμύδι έχει αντισηπτικές ιδιότητες και το σκόρδο θεραπεύει την επιδερμίδα.

Διαδικασία εφαρμογής:

Συνθλίψτε το μισό κρεμμύδι και 4-5 σκόρδο και εξαγάγετε το χυμό του. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του βράχου βαμβάκι εφαρμόστε το χυμό σε αυτό και να εφαρμόσει ξανά καθώς στεγνώνει. Κάνετε αυτό για 5-7 φορές και αφήστε το για 15 λεπτά και πλύνετε το κρύο νερό. Για καλύτερα αποτελέσματα επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για δύο ή τρεις φορές την ημέρα.

9. Betel Leaves Remedy της θερμότητας Βράζει στο πρόσωπο:

Πώς να απαλλαγείτε από θερμότητας Στυλ στη ζωή

Αυτό το μαγικό φύλλο είναι μια σίγουρη βολή θεραπεία για να θεραπεύσει θερμότητας βράζει που εμφανίζεται στο πρόσωπο και να σας κάνει να φαίνονται όμορφα για άλλη μια φορά.

Διαδικασία εφαρμογής:

Πάρτε 4 κομμάτια φύλλων betel και τα σχίζετε σε μικρά κομμάτια. Στη συνέχεια βράστε τα φύλλα με μισό φλιτζάνι νερό για 10 λεπτά και αφήστε το να κρυώσει, πιέζοντας το νερό. Τα φύλλα βέτελ παίρνουν μαλακά τα φύλλα και τα βάζουμε σε μια πάστα και εφαρμόζουμε στο βράσιμο και χρησιμοποιούμε έναν επίδεσμο για να τα καλύψουμε για 2 ώρες. Τραβήξτε τους ξανά και ξανά εφαρμόστε και δείτε την μαγεία να συμβαίνει.

Εκτός από αυτούς τους αποτελεσματικούς και εύκολους τρόπους είναι πολύ απαραίτητο να φροντίσει για την υγιεινή. Κάθε άτομο που πάσχει από αυτό το θέμα σας εξασφαλίζει ότι δεν πλένετε τα ρούχα σας μαζί τους, εάν είναι δυνατόν ξεπλύνετε ξεχωριστά ακόμη και πετσέτες και σεντόνια. Έτσι, χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές και φαίνετε πιο όμορφη από ποτέ.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 7