Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των ξηρών φρούτων για την έγκυο κυρία

Είναι σημαντικό να έχετε κάποιες γνώσεις για το τι να φάτε και τι πρέπει να αποφύγετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, επειδή όλα επηρεάζουν το αγέννητο παιδί σας. Τα ξηρά Φρούτα και ξηροί καρποί είναι καλό για όποιον τα καταναλώνει, φυσικά, με μέτρο, λόγω του ότι είναι πλούσιο σε πολλά απαραίτητα βιταμίνες και μέταλλα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η κατανάλωση ξηρών καρπών είναι ακόμα πιο επωφελής για την υγεία, αφού οι διατροφικές ανάγκες του οργανισμού σας αυξάνονται.

Ξηρός Fruits During Pregnancy

Ξηρά φρούτα για τις γυναίκες στην εγκυμοσύνη:

Εδώ είναι μερικοί καλοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να παίζετε ξηροί καρποί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας.

  • Ένας από τους λόγους για τους οποίους η κατανάλωση ξηρών καρπών κατά την εγκυμοσύνη είναι χρήσιμη είναι επειδή, πολλές γυναίκες παραπονιούνται για ακανόνιστες κινήσεις του εντέρου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ειδικά, φούσκωμα και δυσκοιλιότητα. Αποδεδειγμένο γεγονός είναι ότι οποιαδήποτε τροφική ουσία που έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε ίνες βοηθά στην παραγωγή ογκώδους και μαλακότερου στρώματος απορροφώντας νερό. Έτσι, τρώτε τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες όπως? Λίνο σπόρους, καρύδια και βρώμη, όλα μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση της δυσκοιλιότητας και συχνά σχετίζονται με το πρόβλημα των σωρών.
  • Εάν είστε καθαρός χορτοφάγος, τότε η καθημερινή διατροφή σας μπορεί να μην έχει σίδηρο και πρωτεΐνες, οι οποίες συχνά βρίσκονται σε άφθονο κρέας. Η κατανάλωση καρύων είναι μια καλή συνήθεια για να βοηθήσετε το σώμα σας να φορτωθεί στις δεξαμενές του σιδήρου και των πρωτεϊνών. Είναι καλή πρακτική να παίρνετε καρύδια με χυμό πορτοκαλιού ή λεμονάδα, καθώς η βιταμίνη C συμβάλλει στην αύξηση της απορρόφησης του σιδήρου από το σώμα. Αρκετά επίπεδα σιδήρου είναι απαραίτητα για την πρόληψη της ανεπάρκειας του σιδήρου που σχετίζεται με την εγκυμοσύνη αναιμία. Οι έγκυες γυναίκες που έχουν λιγότερες δεξαμενές σιδήρου στο σώμα συχνά υποφέρουν από περισσότερη κόπωση και δύσπνοια.
  • Αποφύγετε τα καρύδια είναι ζαχαρωμένα ή τηγανητά. Τρώτε τους στην αναλλοίωτη κατάσταση, με μέτρο. Μια χούφτα καρύδια σε μια μέρα, αρκεί.

Βιταμίνες και Ορυκτά που παρουσιάζονται σε διαφορετικά ξηρά φρούτα:

Αμύγδαλα: Ασβέστιο, μαγγάνιο, μαγνήσιο, πρωτεΐνες, βιταμίνη Ε.

Καρύδια: Χαλκός, Μαγγάνιο, Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα.

Anjeer: Ασβέστιο, σίδηρο, ίνες.

Ημερομηνίες: Ασβέστιο, σίδηρο, ίνες, κάλιο.

Αποξηραμένα βερίκοκα: Ίνες, βιταμίνη Α.

Φυστίκι αιγίνης: Χαλκός, Βιταμίνη Β6.

ΦΥΣΤΙΚΙΑ κασιους: Χαλκός, Φώσφορος, Μαγνήσιο.

Σταφίδες: Σίδηρο, ίνες, μαγνήσιο, κάλιο.

Μια σύντομη περιγραφή του γιατί όλες αυτές οι βιταμίνες και τα ορυκτά είναι σημαντικές, είναι η ακόλουθη:

Ξηρός Fruits During Pregnancy -2

Ασβέστιο:

Αρκετά ασβέστιο στο σώμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μειώνει τον κίνδυνο υψηλών επιπέδων αρτηριακής πίεσης στο σώμα της μητέρας. Βοηθά επίσης στην υγιή ανάπτυξη των δοντιών, των οστών, των μυών και του νευρικού συστήματος του αναπτυσσόμενου μωρού σας.

Δείτε περισσότερα: Είναι ο Durian καλός για την εγκυμοσύνη

Χαλκός:

Ορισμένες ποσότητες χαλκού στο σώμα είναι ζωτικής σημασίας για να εξασφαλιστεί η σωστή απορρόφηση και αφομοίωση του σιδήρου στο σώμα.

Ινα:

Είναι καλό για μια υγιή καρδιά και για την πρόληψη της ανάπτυξης του Διαβήτη κύησης. Βοηθά στην πρόληψη της δυσκοιλιότητας και των πασσάλων.

Μαγγάνιο:

Σημαντικό για σωστή αύξηση του βάρους στο αναπτυσσόμενο μωρό.

Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα:

Αυτό το απαραίτητο λιπαρό οξύ βοηθά στην σωστή ανάπτυξη των ματιών και του εγκεφάλου του μωρού.

Δείτε περισσότερα: Αυγά κατά την εγκυμοσύνη

Ριβοφλαβίνη:

Απαιτείται για επαρκή παραγωγή ενέργειας για την εκτέλεση όλων των λειτουργιών της ανάπτυξης του μωρού.

Βιταμίνη C:

Αυτή η βιταμίνη συμβάλλει στη βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος του μωρού σας.

Βιταμίνη Κ:

Σημαντικό στοιχείο για τη ρύθμιση των φυσιολογικών διεργασιών πήξης του αίματος.

Βιταμίνη Β6:

Βοηθάει στην πρόληψη μιας ιδιαίτερης ποικιλίας αναιμίας που ονομάζεται Πνευμονική Αναιμία και βοηθά στην πρόληψη των επιπέδων υψηλής χοληστερόλης στο αίμα.

Πόσα και ποια ξηρά φρούτα να φάτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης?

Είναι εντάξει να τρώτε περίπου 6 με 7 αμύγδαλα την ημέρα, εάν είναι μούσκεμα, είναι πολύ καλύτερα. Μην παίρνετε την φλούδα μακριά, όμως.

  • Μπορείτε επίσης να φάτε 2 πλήρη καρύδια. Βυθισμένο ή απροσπέλαστο, σύμφωνα με την επιλογή σας.
  • Περίπου 8 με 10 σταφίδες, ενυδατωμένες εν μία νυκτί στο νερό είναι καλές για σας.

Μπορεί να ληφθεί πλήρης ελπίδα:

Έτσι, σε μια ουσία, Ξηρά φρούτα για έγκυες κυρίες είναι μεγάλη για την υγεία, αλλά, πάλι, δεν πρέπει να πάτε στη θάλασσα δεδομένου ότι αυτά είναι γεμάτη με θερμίδες και λίπη, επίσης.

Αποθηκεύσετε

Leave A Comment

79 + = 82