Μειονεκτήματα Νερού Κοκοφοίνικα Στυλ στη ζωή

Υπάρχουν πολλά δώρα που δίνονται στην ανθρωπότητα από τη Μητέρα Φύση και κάθε ένα από τα φυσικά προϊόντα έχει ένα σύνολο καθορισμένων οφελών που είναι διαθέσιμα για την καλή υγεία του σώματος. Το νερό της καρύδας είναι ένα από αυτά που βρίσκεται κυρίως και καλλιεργείται σε θερμές περιοχές ειδικά στην Ινδία.

Στην πραγματικότητα, υποτίθεται ότι είναι ένα από τα πιο φυσικά αθλητικά ποτά για να κολλήσει. Από την άλλη πλευρά, θα είστε σοκαρισμένοι να ξέρετε ότι μαζί με ποικίλα οφέλη, το νερό καρύδας έχει μια σκοτεινή πλευρά πάρα πολύ. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τα μειονεκτήματα τρόπο πριν από τα πλεονεκτήματα, ώστε να μπορείτε να το προγραμματίσετε καλά στην καθημερινή διατροφή με βάση αυτά τα γεγονότα.

Καρύδα Water Disadvantages

Η παρακάτω λίστα έχει μερικά από τα κορυφαία μειονεκτήματα του νερού καρύδας που πρέπει να γνωρίζετε. Ελέγξτε τα για περισσότερες πληροφορίες:

Μειονεκτήματα του νερού καρύδας:

1. Δεν είναι επιλογή για τους αθλητές:

Πολλοί άνθρωποι ζουν σε αυτό το στερεότυπο ότι το νερό καρύδας είναι ένα αθλητικό ποτό που είναι ιδανικό για τους αθλητές. Ωστόσο, λόγω του φυσικού περιεχομένου της, η ισορροπία των θρεπτικών συστατικών και των ηλεκτρολυτών μπορεί να διαφέρει και να είναι περιορισμένη. Δεν μπορεί να συγκριθεί με τα ισχυρά αθλητικά ποτά που απαιτούν οι αθλητές. Για την ενίσχυση της ενέργειας και την καλή απόδοση, οι αθλητές δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν νερό καρύδας το οποίο είναι αρκετά χαμηλό σε υδατάνθρακες.

Δείτε περισσότερα: Παρενέργειες του Acai Berry

2. Πρέπει να καταναλώνονται Φρέσκα:

Το νερό καρύδας πρέπει να καταναλώνει αμέσως μετά το άνοιγμα της καρύδας ή αλλιώς θα ξεπλένει από τα οφέλη. Μόλις χάνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, δεν είναι πλέον ένα υγιεινό ποτό και δεν έχει καμία χρησιμότητα για το σώμα.

3. Spikes Up Επίπεδα ζάχαρης αίματος:

Το νερό καρύδας περιέχει υδατάνθρακες σε αυτό, ακόμη και σε μικρές ποσότητες μαζί με θερμίδες. Αυτό δεν το καθιστά ένα ιδανικό ποτό για όσους έχουν διαβήτη. Θα πρέπει να σχεδιάζουν να παραλείπουν το νερό καρύδας μεταξύ τους και να μην το παίρνουν σε τακτική βάση ή αλλιώς θα αυξήσουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Είναι ένα από τα μειονεκτήματα που θα πρέπει σίγουρα να θυμάστε.

Δείτε περισσότερα: Παρενέργειες του Ρόδι

Μειονεκτήματα Νερού Κοκοφοίνικα Στυλ στη ζωή

4. Δεν Βοήθεια στην απώλεια βάρους:

Το περιεχόμενο υψηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες και οι υδατάνθρακες το καθιστούν ένα μη-ποτό για άτομα που είναι υπέρβαρα και έχουν προβλήματα παχυσαρκίας. Μπορεί να υπάρχουν μερικά μέταλλα στο ποτό αλλά σε ελάχιστες ποσότητες. Κάποιος πρέπει να καταλάβει ότι το πόσιμο νερό καρύδας δεν βοηθά στην απώλεια βάρους όπως πιστεύεται από πολλούς ανθρώπους. Ένα επιπλέον μειονέκτημα είναι ότι δεν εμποδίζει ούτε τον καρκίνο.

Δείτε περισσότερα: Πυρήνας Χυμός κολοκύθας Παρενέργειες

5. Κακή επιλογή για τις αλλεργίες:

Πολλοί άνθρωποι έχουν παραπονεθεί για αλλεργικές αντιδράσεις στο νερό της καρύδας. Είναι αλήθεια για εκείνους τους ανθρώπους που είναι ευαίσθητοι στα καρύδια. Δεν είναι ιδανική επιλογή όταν πρόκειται για τέτοιες αλλεργίες. Αυτό είναι περισσότερο ένα μειονέκτημα για τα περισσότερα από αυτά.

6. Αυξάνει την αρτηριακή πίεση:

Τα υψηλά επίπεδα νατρίου σε νερό καρύδας δεν το καθιστούν καλή επιλογή για άτομα που έχουν υψηλά επίπεδα αρτηριακής πίεσης. Είναι επίσης μια κακή επιλογή για τα άτομα με καρδιακές παθήσεις. Σύμφωνα με τους επαγγελματίες, εκείνοι που έχουν υψηλή αρτηριακή πίεση θα πρέπει να έχουν χαμηλά επίπεδα νατρίου στη διατροφή. Αυτό είναι ένα μειονέκτημα που πρέπει να προσπαθήσετε να ξέρετε. Θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την καλή υγεία αποφεύγοντας το νερό καρύδας.

7. Χαμηλά επίπεδα θρεπτικών ουσιών:

Τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά όπως οι βιταμίνες, τα ανόργανα άλατα και τα αντιοξειδωτικά είναι είτε παρόντα σε ελάχιστες ποσότητες σε αυτό το υγρό είτε αλλιώς δεν υπάρχουν καθόλου. Αυτή η ανεπάρκεια θρεπτικών ουσιών στο υγρό δεν την καθιστά καλή επιλογή για φαγητό καθόλου στην καθημερινή διατροφή. Θα προσθέσει μόνο τις θερμίδες και τους υδατάνθρακες.

8. Πάρα πολύ Κάλιο:

Το κάλιο είναι σίγουρα καλό για την υγεία, το οποίο μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσω διαφόρων άλλων υγιεινών τροφών στην καθημερινή διατροφή, αντί να προσκολληθεί μόνο σε νερό καρύδας για το ίδιο. Είναι καλύτερο να μην προσθέτετε υπερβολική ποσότητα καλίου στη διατροφή, συμπεριλαμβανομένου του νερού καρύδας. Δεν χρειάζεστε τόσα πολλά!

9. Τιμή:

Η τιμή του νερού καρύδας είναι αρκετά υψηλή σε σύγκριση με τα διατροφικά οφέλη που προσφέρει, τα οποία μπορούν να αντιμετωπιστούν με οποιοδήποτε άλλο είδος διατροφής και πολύ φθηνότερα. Η υψηλή τιμή είναι ένα μειονέκτημα του νερού καρύδας.

Leave A Comment

54 − 48 =