Συμβουλές για να σας βοηθήσει να χάσετε το λίπος της ανώτερης κοιλιάς γρήγορα | Στυλ στη ζωή

Το ανώτερο λίπος στο στομάχι είναι η πιο εμφανής περιοχή που μπορεί να χυθεί στο σώμα. Φαίνεται ανυπόστατο και προκαλεί προβλήματα υγείας που κυμαίνονται από καρδιακές παθήσεις και καρκίνο του μαστού έως και άνοια. Αυτό το άρθρο απαριθμεί τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτό το ανώτερο λίπος στο στομάχι.

Συμβουλές για να σας βοηθήσει να χάσετε το λίπος της ανώτερης κοιλιάς γρήγορα | Στυλ στη ζωή

Τι προκαλεί το ανώτερο λίπος της κοιλιάς?

Ενώ υπάρχουν πολλοί λόγοι για το σχηματισμό του ανώτερου λίπους της κοιλιάς, αυτά τα απλά λάθη που κάνουμε πρέπει να αποφεύγονται για να αποτρέψουμε το χύμα:

 • Τρώγοντας Ανθυγιεινό, λιπαρό φαγητό έχει ως αποτέλεσμα το επιπλέον λίπος να αποθηκεύεται στην Άνω κοιλιά.
 • Η έλλειψη άσκησης και δραστηριότητας μπορεί να οδηγήσει σε άνιση αποθήκευση λίπους
 • Το άγχος είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας για την αποθήκευση λίπους
 • Πρόσθετα προβλήματα υγείας όπως οι καρδιακές παθήσεις, θυρεοειδής και ορμονική ανισορροπία μπορούν να οδηγήσουν στο ανώτερο λίπος της κοιλιάς
 • Υπερβολική φαρμακευτική αγωγή χωρίς κατάλληλο τρόπο ζωής

Υγιείς συνήθειες κατανάλωσης φαγητού και συμβουλές διατροφής για τη μείωση του ανώτερου λίπους στομάχου:

Αυτά τα βήματα εξηγούν σαφώς πώς να απαλλαγούμε από το ανώτερο λίπος της κοιλιάς, κάνοντας πολύ απλές αλλαγές στον καθημερινό μας τρόπο ζωής:

Βήμα 1

Πρέπει να συμπεριλάβετε μια διατροφή πλούσια σε ασβέστιο ή πλούσια σε μη λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα. Αυτό θα βοηθήσει στη μείωση του κέρδους βάρους στο άνω μέρος του στομάχου. Πρέπει να κόψετε το κρέας σας σε μικρότερες λωρίδες και να κόψετε το ψωμί σε μικρότερα μισά. Μαζί με αυτό, η κατανάλωση πολλαπλών ή 3 με 4 γεύματα την ημέρα που είναι ελαφριά είναι καλύτερη από την κατανάλωση 2 βαριών γευμάτων σε μια μέρα. Αυτό διατηρεί το μεταβολισμό σας πλήρως φορτισμένο και θα μετριάσει το επίπεδο σακχάρου στο φυσιολογικό.

Δείτε περισσότερα: Άσκηση για τη μείωση της κοιλιάς

Βήμα 2

Θα πρέπει να προσπαθήσετε να μειώσετε την ποσότητα των θερμίδων κατά 250 για να χάσετε ½ λίβρα κάθε εβδομάδα. Για κάθε λίβρα λίπους στο στομάχι σας, πρέπει να καίτε 500 θερμίδες κάθε μέρα για ένα μήνα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με το να παραμείνετε μακριά από τα πρόχειρα φαγητά και από τα τρόφιμα που είναι υψηλά σε trans λίπος. Επιλέγοντας δημητριακά ολικής αλέσεως και τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες που παίρνουν το σώμα περισσότερο για να χωνέψουν Αυτά τα τρόφιμα θα σας κρατήσουν γεμάτα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και θα διορθώσετε το μεταβολισμό σας σε ελάχιστο χρόνο.

Βήμα 3

Θα πρέπει να μειώσετε τη ζάχαρη στη διατροφή σας καθώς αυτό συσσωρεύεται στην περιοχή της κοιλιάς. Επιλέγετε νερό ή τσάι βοτάνων και δίαιτες χαμηλών λιπαρών. Ένα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά είναι το καλύτερο που έχει τα φρούτα και τα λαχανικά και τα δημητριακά με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες που θα καούν γρήγορα το λίπος Τα τρόφιμα πλούσια σε ίνες είναι γνωστό ότι είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα και σας κρατούν γεμάτα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα ανεπιθύμητα και τηγανητά τρόφιμα, τα μεταποιημένα τρόφιμα και τα καρύδια προσθέτουν στην αποθήκευση λίπους στην κοιλιά, ώστε να μείνετε μακριά από αυτά.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για να χάσει το λίπος της κοιλιάς γρήγορα

Βήμα 4

Προσπαθήστε να γεμίσετε το στομάχι σας πριν από ένα γεύμα με σούπα ή νερό. Αυτό το νερό θα σας γεμίσει και θα σας κάνει να αισθανθείτε λιγότερο πεινασμένοι. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα φάτε. Επίσης, μπορείτε να πάρετε λίγο νερό κατά τη διάρκεια των γευμάτων ή μεταξύ τους.

Ασκήσεις για τη μείωση του ανώτερου λίπους στο στομάχι:

Βήμα 1

Θα πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε 200 με 300 λεπτά αερόβιας άσκησης κάθε εβδομάδα. Αυτό θα βοηθήσει στην απώλεια του λίπους στο στομάχι στην ανώτερη περιοχή. Αυτό μπορεί να γίνει με ποδήλατο, για κολύμπι ή τρέξιμο για μια ώρα για περίπου 5 φορές την εβδομάδα για να κάψετε 25.000 θερμίδες. Αυτό είναι τα 2/3 της κανονικής λίρας λίπους.

Βήμα 2

Θα πρέπει να προσπαθήσετε να εργαστείτε περισσότερο στην καθημερινή σας ζωή για να κάψετε περισσότερες θερμίδες. Αυτό θα χάσει το λίπος από το στομάχι, ειδικά την ανώτερη περιοχή. Θα πρέπει να πάρετε τις σκάλες και όχι τον ανελκυστήρα και να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας πιο μακριά από την πύλη, ώστε να πρέπει να περπατήσετε ένα τέντωμα.

Δείτε περισσότερα: Πώς να χάσετε το κατώτερο κοιλιακό λίπος

Βήμα 3

Θα πρέπει να τόνωση τους μυς του στομάχου σας και την περιοχή πυρήνα σας για να έχουν ένα πιο επίπεδη στομάχι. Μπορείτε να το κάνετε αυτό κάνοντας sit ups 2 έως 3 φορές την εβδομάδα με λυγισμένα τα γόνατα και με τα χέρια σας στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Θα πρέπει να σηκώσετε το σώμα σας από το πάτωμα έως ότου φτάσει σε γωνία 45 μοίρες και το χαμηλότερο σώμα να επιστρέψει στο έδαφος. Θα πρέπει να το επαναλάβετε από 15 έως 20 σύνολα.

Θα πρέπει να συμπληρώσετε αυτόν τον τρόπο ζωής με σωστό ύπνο που δεν πρέπει να είναι λιγότερο από 8 ώρες την ημέρα. Πίνετε πολλά υγρά καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας για να διατηρήσετε τον εαυτό σας ενυδατωμένο.

Κορυφαίες ασκήσεις για να κάψετε το ανώτερο κοιλιακό λίπος για άνδρες και γυναίκες:

Η άσκηση είναι ένα κρίσιμο κομμάτι της μείωσης λίπους στην Άνω κοιλιά. Το σωστό καθεστώς άσκησης μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε το υπερβολικό λίπος και να σας χαρίσει μια επίπεδη κοιλιά που πάντα ονειρευόσασταν:

 • Αντίστροφη κρότωνες
 • Διπλό κροτίδες
 • Μόνιμη πλευρική στροφή
 • Κούρσες στρίψιμο
 • Lunge Twist
 • Rolling Plank
 • Άσκηση ποδηλάτου
 • Κάθετη κρίση ποδιών
 • Στοματικό κενό
 • Καρέκλα καπετάνιου.

Αυτές οι ασκήσεις για να χάσουν το ανώτερο λίπος κοιλιά μπορεί να εκτελεστεί τόσο από τους άνδρες και τις γυναίκες στο σπίτι.

Αποτελεσματικές συμβουλές για τη μείωση της κοιλιάς ανώτερου λίπους:

Για να μάθετε πώς να χάσετε το ανώτερο λίπος στο στομάχι, ακολουθήστε αυτές τις απλές, αλλά αποτελεσματικές συμβουλές:

 • Μειώστε τις θερμίδες. Πείτε ΟΧΙ για ανεπιθύμητα τρόφιμα, λιπαρά σνακ και επιδόρπια.
 • Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε μια τακτική ρουτίνα άσκησης για να κρατήσετε το λίπος στο κόλπο
 • Η διακοπή του καπνίσματος και του αλκοόλ μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία μείωσης του λίπους
 • Ο διαλογισμός μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε το άγχος και να σας κάνει να ρίξετε αυτές τις επιπλέον ίντσες
 • Ο ύπνος καλά για τουλάχιστον 6-8 ώρες την ημέρα μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό σας και να σας βοηθήσει να χάσετε λίπος
 • Συμπεριλάβετε πολλά φρέσκα φρούτα, λαχανικά και καρύδια στη διατροφή σας
 • Βάλτε το άπαχο κρέας και πίνετε άφθονο νερό καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας

Η ανώτερη κοιλιά λίπους μπορεί να είναι πραγματικά απογοητευτική. Αλλά, ανησυχώντας για αυτό, χωρίς να αναλάβει δράση, επιδεινώνει μόνο την κατάσταση. Ώρα να εστιάσετε στην υγεία σας και να επιστρέψετε σε μια υγιή ρουτίνα. Θα αναγνωρίσετε την αξία όλου του χρόνου και της προσπάθειας, όταν φτάσετε εύκολα στο αγαπημένο ζευγάρι τζιν!

Leave A Comment

59 − 54 =