Πώς να αποφύγετε την εγκυμοσύνη μετά τον γάμο; | Στυλ στη ζωή

Το να γίνεις γονέας μπορεί να επιφέρει μια τεράστια σειρά αλλαγών στη ζωή ενός παντρεμένου ζευγαριού. Η έγκυος φέρνει μαζί της ένα τεράστιο φορτίο ευθυνών, τόσο συναισθηματικό όσο και οικονομικό, και δεν είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί ελαφρά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι καλύτερο να προγραμματίσετε την εγκυμοσύνη μετά το γάμο.

Υπάρχουν διάφοροι φυσικοί και απλοί τρόποι πρόληψης της εγκυμοσύνης, διατηρώντας παράλληλα μια υγιή σεξουαλική ζωή μετά το γάμο.

Οι διαφορετικές μέθοδοι αντισύλληψης έχουν ποικίλη αποτελεσματικότητα και η μέθοδος επιλογής εξαρτάται αποκλειστικά από τον χρήστη. Είναι όλα σχετικά με το τι λειτουργεί το καλύτερο για αυτούς όσον αφορά την αποτελεσματικότητα, καθώς και την άνεση σοφός.

Πως To Avoid Pregnancy After Marriage

Συμβουλές για την αποφυγή της εγκυμοσύνης μετά το γάμο:

Ας βρούμε εδώ με τις αναφερθείσες κορυφαίες μεθόδους για να αποφύγετε την εγκυμοσύνη με και χωρίς προστασία.

1. Φυσική Πρόληψη:

Η φυσική μέθοδος πρόληψης της εγκυμοσύνης είναι στην πράξη εδώ και χρόνια. Ωστόσο, αυτές οι μέθοδοι δεν παρέχουν εκατοστιαία εκατοστιαία εγγύηση και, επομένως, δεν είναι απόλυτα αξιόπιστες. Πιστεύεται ότι κατά τη διάρκεια του φυσικού κύκλου του σώματος μιας γυναίκας, υπάρχουν ορισμένες ημέρες πριν και μετά την περίοδο που δεν μπορεί να συλλάβει ακόμα και αν έχει απροστάτευτη σεξουαλική επαφή.

Αυτή η μέθοδος δεν μπορεί να στηριχθεί εξ ολοκλήρου επειδή το σώμα κάθε γυναίκας είναι διαφορετικό και συμπεριφέρεται διαφορετικά υπό μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Αυτό προφανώς επηρεάζει τους κύκλους της, γι 'αυτό ίσως να μην είστε πάντα ακριβείς να διαπιστώσετε τι μέρες είναι ασφαλείς.

Δείτε περισσότερα:  Είναι κανέλα ασφαλή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

2. Μέθοδος ωορρηξίας:

Ωορρηξία Method To Preven Pregnancy

Αυτή η μέθοδος απλά σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να αποφεύγει να έχει απροστάτευτη επαφή κατά τη διάρκεια των ωορρηξίας. Το κενό με τη μέθοδο αυτή είναι, ωστόσο, το ίδιο με τη μέθοδο φυσικής πρόληψης. Το σώμα κάθε γυναίκας συμπεριφέρεται και αντιδρά διαφορετικά σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Μία από τις προφυλάξεις για την αποφυγή εγκυμοσύνης μετά το γάμο είναι αυτή η μέθοδος. Αυτό σημαίνει ότι αποφύγετε το σεξ κατά τη διάρκεια των 8-19 των κύκλων ή πηγαίνετε για προστασία.

3. Ορμονική μέθοδος:

Harmon Method To Prevent Pregnancy

Η ορμονική μέθοδος είναι ο επόμενος καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε την εγκυμοσύνη μετά τον γάμο. Ορισμένα χάπια είναι διαθέσιμα σήμερα στην αγορά για σκοπούς αντισύλληψης. Η δουλειά αυτών των χαπιών είναι η πρόληψη της παραγωγής αυγών ή η πρόληψη των γονιμοποιημένων αυγών για εμφύτευση στη μήτρα. Αυτά τα χάπια, ωστόσο, μπορεί να έχουν διάφορες παρενέργειες και μπορεί να ταιριάζουν ή να μην ταιριάζουν σε ένα άτομο. Γι 'αυτό, συνιστάται να πάρετε αυτά τα χάπια μετά από συμβουλή σε γιατρό.

Αυτά τα αντισυλληπτικά χάπια μπορούν να ληφθούν σε καθημερινή βάση. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι ποτέ δεν θα χάσετε ένα χάπι εάν παίρνετε αυτά τα καθημερινά χάπια, και πρέπει πάντα να ληφθούν εγκαίρως.

Δείτε περισσότερα: Πώς να αποφύγετε την εγκυμοσύνη χωρίς προστασία

4. Τεχνική τραβώντας έξω:

Τραβήξτε Out Method To Prevent Pregnancy

Αυτή η μέθοδος απομάκρυνσης που είναι γνωστή και ως διακοπή της συνουσίας ή συνουσίας σημαίνει ότι αφαιρείται το πέος από τον κόλπο πριν γίνει η εκκένωση. Αυτή η τεχνική είναι λογικά και προφανώς αποτελεσματική για να αποφύγετε την εγκυμοσύνη χωρίς προστασία, υπό την προϋπόθεση ότι είστε πάντα πολύ προσεκτικοί. Η εμπιστοσύνη σε αυτή την τεχνική είναι πάντα λίγο επικίνδυνη στη ζέστη της στιγμής. Αυτή η μέθοδος είναι ένα tad λίγο επικίνδυνο επειδή απαιτεί κάποιο αυτοέλεγχο και εμπειρία. Όταν εξάγεται εξ ολοκλήρου από το θηλυκό, οι πιθανότητες να ταξιδέψει στο γυναικείο σώμα γίνεται πολύ μικρότερη ή πιθανόν μηδενική. Αυτός ο τρόπος για να σταματήσει η εγκυμοσύνη δεν είναι απολύτως ασφαλής και είναι στην καλύτερη περίπτωση να αναζητήσουμε κάποιες άλλες επιλογές, εξαιτίας του κινδύνου που ενέχει.

5. Προφυλακτικά:

Προφυλακτικά To Prevent Pregnancy

Αυτή είναι μια από τις ασφαλέστερες μεθόδους αντισύλληψης. Η εγγύηση αυτής της μεθόδου δεν είναι 100 τοις εκατό, αλλά εξακολουθούν να είναι σχεδόν πάντα αποτελεσματικές. Είναι απαραίτητο να ελέγξετε την ημερομηνία λήξης των προφυλακτικών, να τα αποθηκεύσετε σωστά και επίσης να τα χρησιμοποιήσετε σωστά για τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα προφυλακτικά ήταν ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε την εγκυμοσύνη μετά το γάμο. Τα προφυλακτικά είναι τώρα διαθέσιμα ως femidom και για το θηλυκό και είναι θέμα επιλογής για το ποιος θα το χρησιμοποιήσει.

Δείτε περισσότερα:  Σημάδια και συμπτώματα εγκυμοσύνης

6. IUD (ενδομήτρια συσκευή):

IUD To Prevent Pregnancy

Η ενδοφθάλμια ενδοφλέβια αντισύλληψη (IUC) και το ενδομήτριο σύστημα (IUS). Αυτή είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για τον έλεγχο της επείγουσας αντισύλληψης. Σε αυτή τη μέθοδο, ένα μικροσκοπικό σχήμα Τ σχεδιάζει ενσωματωμένο στο εσωτερικό της μήτρας της γυναίκας που λειτουργεί για να αντέξει. Παρ 'όλα αυτά, υπάρχουν ελάχιστα προβλήματα που εμφανίζονται στις γυναίκες, όπως η βαριά αιμορραγία, ο πόνος στην πλάτη και οι απρόβλεπτες περιόδους.

7. Χάπια έκτακτης ανάγκης:

Επείγον Pills To Prevent Pregnancy

Αυτή δεν είναι μια μέθοδος που μπορείτε να επιλέξετε σε τακτική βάση. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτά τα χάπια μπορούν να ληφθούν για να αποφευχθεί μια ανεπιθύμητη τυχαία εγκυμοσύνη. Αυτά τα χάπια πρέπει να ληφθούν μέσα σε 72 ώρες από τη μη προστατευμένη σεξουαλική επαφή. Αν και αυτό το χάπι δεν εγγυάται τίποτα, είναι σχεδόν πάντα επιτυχές. Αυτή είναι μια όχι υγιής επιλογή και η κατανάλωσή της πρέπει να αποφευχθεί. Αυτό σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε την εγκυμοσύνη μετά το γάμο, αλλά σίγουρα είναι ένας σωτήρας στη δύσκολη εποχή. Υπάρχουν αρκετά ασφαλή χάπια που μπορείτε να καταναλώσετε. Αλλά βεβαιωθείτε ότι παίρνετε μόνο το καλύτερο.

Το ασφαλές σεξ είναι πάντα η καλύτερη επιλογή. Όχι μόνο αποφεύγετε την εγκυμοσύνη, αλλά και κρατάτε σε απόσταση οποιαδήποτε ασθένεια που μεταδίδεται σεξουαλικά ή STD. Το ασφαλές σεξ είναι απόλυτη ανάγκη να αποφευχθεί οποιαδήποτε από αυτές τις συνέπειες. Για να είσαι γονέας χρειάζεται πάντα κάποιο επίπεδο προετοιμασίας. Εάν δεν είστε επάνω για αυτό, στην καλύτερη περίπτωση είναι πραγματικά να το αποφύγετε, είτε προφυλακτικό είτε femidom. Αφήστε το τραβήξτε έξω και το χάπι είναι η τελευταία λύση.

Leave A Comment

76 + = 84