Πώς να αποτρέψετε τα σπαστά τελειώματα Στυλ στη ζωή

Τα χρόνια κακής ρουτίνας των μαλλιών, οι σκληρές χημικές επεξεργασίες, η υπερθέρμανση και το βούρτσισμα οδηγούν σε διαχωρισμένα άκρα. Εάν τα μαλλιά σας είναι πολύ σγουρά ή χαλασμένα, τα φυσικά έλαια δεν θα είναι σε θέση να ταξιδέψουν στο μήκος των μαλλιών σας.

Αποτρέψει Split Ends

Αυτό θα αφήσει τα μαλλιά UN-τρέφονται και να δώσει μια πολύ ξηρή και τραχιά εμφάνιση. Αλλά ξέρατε ότι εάν φροντίζετε καλά τα μαλλιά σας, μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα για τη ζωή; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις συμβουλές και τις προτάσεις που μοιράζονται εδώ.

Πώς να αποτρέψετε τα σπαστά τελειώματα Στυλ στη ζωή

Αρχική διορθωτικά μέτρα για την αποτροπή των διαχωριστικών άκρων.

1. Λιπάνετε τα μαλλιά σας:

διαίρεση ends-Oiling Your Hair

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να θεραπεύσετε τα σπασμένα άκρα είναι να πετάξετε τα κοτσάνια σας. Δεν χρειάζεται να εφαρμόζετε σε ολόκληρο το κρανίο σας εάν υποφέρετε με αυτό το πρόβλημα. Αυτή η διαδικασία είναι πολύ απλή. Απλά πάρτε ίσες ποσότητες ελιάς, καρύδας και αμυγδαλέλαιο και το βράζετε. Αφού έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, θα πρέπει να κάνετε αυτό το μασάζ στο κρανίο σας για τα επόμενα δεκαπέντε με είκοσι λεπτά. Αφήστε το να παραμείνει για άλλες λίγες ώρες και στη συνέχεια να το ξεπλύνετε με σαμπουάν. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τα μαλλιά σας. Κάνετε αυτό δύο φορές την εβδομάδα.

Δείτε περισσότερα: Σπιτικές περιποιήσεις μαλλιών για τα χαλασμένα μαλλιά

2. Φρέσκια μάσκα αβοκάντο:

Πώς να αποτρέψετε τα σπαστά τελειώματα Στυλ στη ζωή

Θα πρέπει να δοκιμάσετε μια φρέσκια και δροσερή μάσκα αβοκάντο για να αποφευχθεί η διάσπαση των άκρων. Διαλέξτε πρώτα ένα φρέσκο ​​αβοκάντο και βγάλτε από το. Αφού το κάνετε αυτό, εφαρμόστε το στο τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά σας. Αφήστε αυτό το πακέτο να παραμείνει στα μαλλιά σας για τα επόμενα τριάντα λεπτά. Μπορείτε να το ξεπλύνετε με ένα καλό φυτικό σαμπουάν. Συνθήκη με μαγιονέζα και μέλι. Αφήστε το να παραμείνει στα μαλλιά σας για περίπου 5 λεπτά για να το ξεπλύνετε.

3. Η μάσκα αυγών και αμυγδάλων:

Πώς να αποτρέψετε τα σπαστά τελειώματα Στυλ στη ζωή

Πάρτε ένα ή δύο κρόκους αυγών σε ένα μπολ και προσθέστε μερικές σταγόνες αμυγδαλέλαιο. Τώρα νικήστε αυτό μέχρι να δημιουργήσετε μια νέα φρεσκάδα πάστα. Τώρα εφαρμόστε αυτό σε ολόκληρα τα μαλλιά σας. Πάρτε ένα καλό καπάκι ντους και καλύψτε τα μαλλιά σας με αυτό. Αφήστε το να παραμείνει στη θέση αυτή για τα επόμενα είκοσι με είκοσι πέντε λεπτά. Κατόπιν ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό. Σαμπουάν και κατάσταση με ένα καλό και επώνυμο φυτικό προϊόν.

Δείτε περισσότερα: Προβλήματα τρίχας στις γυναίκες

4. Μια καλή λοσιόν σώματος:

σώμα lotion for hair

Ένας απλός αλλά αποτελεσματικός τρόπος για να αποχαιρετήσετε τα διαχωρισμένα άκρα είναι να χρησιμοποιήσετε μια καλής ποιότητας λοσιόν σώματος. Πάρτε μερικά στα χέρια σας και εφαρμόστε μόνο προς τα άκρα των μαλλιών σας. Αφήστε το να παραμείνει στα μαλλιά σας για όλη τη νύχτα. Μπορείτε να το σαμπουάν το επόμενο πρωί. Μην χρησιμοποιείτε πάρα πολύ λοσιόν. Φροντίστε να είναι απλό και ελαφρύ.

5. Αποφυγή διαχωριστικών άκρων:

Πώς να αποτρέψετε τα σπαστά τελειώματα Στυλ στη ζωή

Προκειμένου να αποφευχθεί η διάσπαση των άκρων, θα πρέπει να το κόψετε μία φορά το μήνα. Αυτό θα αποτρέψει την έλευση των διαχωρισμένων άκρων. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε μια ομπρέλα πριν βγείτε κάτω από τον ήλιο. Μπορείτε επίσης να πλέκουν τα μαλλιά σας ή να κάνουν ένα κουλούρι καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας από τη διατήρηση του χαλαρού όλη την ώρα μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Θα πρέπει επίσης να εφαρμόσετε έναν ορό καλής ποιότητας στα μαλλιά σας και να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη οδοντωτή χτένα για να βουρτσίζετε τα μαλλιά σας. Μείνετε μακριά από τα κομψά τζελ για τα μαλλιά και τα χρώματα των μαλλιών.

6. Μείνετε μακριά από τις χημικές ουσίες:

Διαμονή Away From Chemicals

Ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφευχθεί η έλευση των διαχωρισμένων άκρων είναι να μείνετε μακριά από τα χημικά. Με αυτό προτείνουμε να φοράτε ένα καπάκι προτού κολυμπήσετε αφού το νερό του χλωρίου θα επηρεάσει τα μαλλιά σας με πολλούς αρνητικούς τρόπους. Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί για το είδος των προϊόντων που χρησιμοποιείτε. Τα προϊόντα που περιέχουν αμμωνία και αλκοόλ είναι κάτι που θα πρέπει σίγουρα να μην χρησιμοποιήσετε. Αυτό θα σταματήσει την έλευση από τα διαχωρισμένα άκρα και επίσης θα τα απομακρύνει μακροπρόθεσμα.

7. Βούρτσισμα και χτένισμα:

Πώς να αποτρέψετε τα σπαστά τελειώματα Στυλ στη ζωή

Το βούρτσισμα και το χτένισμα με τον σωστό τρόπο βοηθούν στην αποφυγή των σπασμένων άκρων. Σταματήστε να χτενίζετε τα μαλλιά σας στην πρώτη θέση. Αυτό θα τραβήξει τις ζυγαριές των μαλλιών σας και θα προκαλέσει την αποσύνθεση των ζυγαριών όταν τα βουρτσίζετε. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να χτενίζετε από πάνω προς τα πάνω. Επίσης, αρχίστε να χρησιμοποιείτε μια χονδρό οδοντωτή χτένα. Αυτό θα κάνει τα μαλλιά σας μαλακά, λείο και μπλέκονται ελεύθερα. Μην τραβάτε τα μαλλιά σας καθ 'όλη τη διαδικασία.

8. Χρησιμοποιήστε το σωστό είδος των μαλλιών Αξεσουάρ:

Πώς να αποτρέψετε τα σπαστά τελειώματα Στυλ στη ζωή

Μια άλλη πολύτιμη άκρη που μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των διαχωρισμένων άκρων χρησιμοποιεί το σωστό είδος αξεσουάρ για τα μαλλιά. Χρησιμοποιήστε απλές και φιλικές προς τα μαλλιά ελαστικά. Κάνουν τα μαλλιά στυλ πιο εύκολο να κάνει και θα αντιμετωπίζει επίσης τα σπαστά άκρα σας. Δεδομένου ότι τα μαλλιά σας δεν θα είναι δεμένα πολύ σφιχτά, φυσικά θα αισθάνονται άνετα και τελικά δείχνουν στα μαλλιά σας. Το καλύτερο μέρος για τέτοια αξεσουάρ φωτός είναι ότι είναι πολύ προσιτές και να προετοιμάσει μια ωραία εμφάνιση μόνο μέσα σε λίγα λεπτά.

9. Σαμπουάν και κατάσταση:

Πώς να αποτρέψετε τα σπαστά τελειώματα Στυλ στη ζωή

Ένας πολύ καλός τρόπος για να αποχαιρετήσετε τα διαχωρισμένα άκρα είναι να σαμπουάν και να είστε κατάλληλοι. Αγοράστε ένα καλό φυτικό προϊόν και εφαρμόστε σε όλο το τριχωτό της κεφαλής σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αγγίξει κάθε τμήμα της τρίχας σας. Τώρα μασάζ τα μαλλιά σας για τα επόμενα πέντε λεπτά. Ξεπλύνετε καλά το νερό με κρύο νερό και ξεπλύνετε απαλά. Μετά από αυτό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακτικό. Αφήστε να παραμείνει στα μαλλιά σας για πέντε έως έξι λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Αφήστε μερικά από αυτά να παραμείνουν πίσω, δεδομένου ότι αυτό θα εξομαλύνει τις εξωτερικές πτυχές των μαλλιών σας.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για φαγούρα της κεφαλής

10. Αφαίρεση διαχωριστικών άκρων:

Πώς να αποτρέψετε τα σπαστά τελειώματα Στυλ στη ζωή

Ένας πολύ καλός τρόπος για να αφαιρέσετε τα διαχωρισμένα άκρα είναι να χτενιστείτε σωστά και να πάρετε ορισμένα τμήματα από αυτό. Γυρίστε απαλά τα μαλλιά σας από τις ρίζες μέχρι το τέλος. Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα καλό ψαλίδι και να κόψετε τα άκρα. Εντούτοις μπορεί να χρειαστεί κάποιος βοήθεια για να το κάνετε αυτό. Καθίστε κοντά στο παράθυρο όπου πέφτει το ηλιακό φως και στη συνέχεια αφαιρέστε απαλά όλα τα άκρα. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το σαλόνι εάν θέλετε.

Εικόνες Πηγή: Shutterstock

Leave A Comment

32 + = 42