Τα καλύτερα φυσικά μέσα για τις ψείρες Στυλ στη ζωή

Οι κεφαλαλικές ψείρες είναι ένα από τα πιο συχνά εμφανιζόμενα θέματα και θεωρείται ότι είναι πιο διαδεδομένες μεταξύ των σχολικών παιδιών. Είναι γενικά ο σχηματισμός σφαλμάτων στα μαλλιά που συνήθως προκαλούν φαγούρα στο τριχωτό της κεφαλής και τρέφονται με το αίμα των παιδιών. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για το πρόβλημα. Ξεκινώντας από τους ανθυγιεινείς τρόπους ζωής, υγρασίας και ακόμη και τη μετάδοση από το ένα άτομο στο άλλο, μπορεί να είναι τα αίτια της ψείρας. Εάν είστε σίγουροι για την κρίση των ψειρών στα κεφάλια σας στα παιδιά σας, τότε το επόμενο καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε ασφαλή και αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισής τους.

Σπίτι remedies for lice

Αυτός ο οδηγός θα σας παρέχει εσωτερικές θεραπείες που θα αρχίσουν να δίνουν ορατά αποτελέσματα σε 2-3 εφαρμογές. Χρησιμοποιήστε τα ως οδηγημένα για καλύτερα αποτελέσματα.

Απλές θεραπείες σπίτι για τις ψείρες στα μαλλιά:

Χρησιμοποιήστε ειδικό σαμπουάν:

Μαλλιά Shampooing

Πολλές μάρκες έχουν αρχίσει να δουλεύουν για τη δημιουργία εξειδικευμένων σαμπουάν για τις ψείρες. Αυτό βοηθά στην απομάκρυνση των ψειρών και έτσι σας δίνει το πρώτο επιτυχημένο βήμα προς την απομάκρυνση από το πρόβλημα. Αυτό είναι ένα από τα πιο κοινά θεραπείες στο σπίτι για να κολλήσει.

Δείτε περισσότερα: Αρχική διορθωτικά μέτρα για την αρθρίτιδα

Χτένισμα:

Τα καλύτερα φυσικά μέσα για τις ψείρες Στυλ στη ζωή

Μια ειδική χτένα έχει σχεδιαστεί για τη θεραπεία της ψείρας της κεφαλής. Αυτές οι χτένες χτενίσματος είναι εύκολα προσβάσιμες στην αγορά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να απομακρύνουν τη στενή λαβή των ψειρών στις τρίχες των μαλλιών και στο τριχωτό της κεφαλής. Υποτίθεται ότι είναι μια σωστή θεραπεία στο σπίτι για το πρόβλημα.

Χρησιμοποιήστε έκπλυση ξυδιού:

Τα καλύτερα φυσικά μέσα για τις ψείρες Στυλ στη ζωή

Αραιώστε μισό φλιτζάνι ξίδι με την ίδια ποσότητα νερού και χρησιμοποιήστε το για να πλύνετε το σαμπουάν μετά το τρίχωμα. Αυτό θα βοηθήσει στον καθαρισμό των μαλλιών σε ένα καλό βαθμό, ιδίως των ψευδαισθήσεων ψείρες. Είναι μια καλή θεραπεία, αλλά πρέπει να γίνεται μόνο μία φορά κάθε δύο εβδομάδες για καλύτερα αποτελέσματα. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μόνο λευκό ξύδι για το σκοπό αυτό.

Δείτε περισσότερα: Δέρματα Βράζει Αρχική διορθωτικά μέτρα

Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας:

Για να βγάλετε τις ψείρες που είναι αρκετά μεγάλες για να τις δείτε από γυμνά μάτια, μπορείτε πάντα να καθίσετε στο φως του ήλιου με το παιδί και να το βγάλετε ξεχωριστά από τα χέρια σας. Είναι ένας ασφαλής τρόπος για να αφαιρέσετε το πρόβλημα που προκαλεί τόσο κνησμό στο κρανίο. Επαναλάβετε αυτή την ιδέα κάθε εβδομάδα για να διασφαλίσετε ότι σταδιακά το πρόβλημα της ψείρας κεφαλής υποχωρεί πλήρως.

Χρήση πετρελαίου:

Ένα παχύ στρώμα βαζελίνης μπορεί να εφαρμοστεί στο τριχωτό της κεφαλής. Φροντίστε να το κρατάτε καλυμμένο με καπάκι ντους. Αυτό θα πρέπει να παραμείνει όλη τη νύχτα και στη συνέχεια το πετρέλαιο μωρών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσετε το ζελέ το πρωί που θα αφαιρέσει επίσης τις ψείρες των μαλλιών. Αυτό θα πρέπει να γίνει για αρκετές νύχτες σε μια πάει για να πάρει πλήρη ελευθερία από τα ζητήματα των ψειρών.

Πλεονέκτημα των αιθέριων ελαίων:

Τα καλύτερα φυσικά μέσα για τις ψείρες Στυλ στη ζωή

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί αιθέριων ελαίων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη θεραπεία της φαγούρας καθώς και σταδιακή θεραπεία των ψειρών της κεφαλής. Ένας πολύ διάσημος συνδυασμός είναι 4 κουταλιές της σούπας φυτικό έλαιο αναμειγνύεται με 2o σταγόνες δέντρο τσαγιού, 10 σταγόνες δεντρολίβανο και 15 σταγόνες από κάθε λεβάντα και λεμόνι. Αυτό πρέπει να εφαρμόζεται στο πηγαδάκι και στη συνέχεια να καλύπτεται με καπάκι ντους για την επόμενη 1 ώρα. Ξεπλύνετε τα μαλλιά και το σαμπουάν καλά μετά από λίγο για να έχετε τέλεια αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα: Αποσυναρμολόγηση κρεβατιών

Κρατήστε τον εαυτό σας και το περιβάλλον καθαρό:

Για την εγχώρια θεραπευτική αγωγή των ψείρων της κεφαλής, είναι σημαντικό να διατηρείτε το κεφάλι και το σώμα καθαρό μαζί με τα μαξιλάρια, τα κλινοσκεπάσματα και τα έπιπλα που έρχονται σε επαφή με το κεφάλι σας. Η σκόνη είναι ένας άλλος παράγοντας που προκαλεί το σχηματισμό ψειρών. Είναι καλύτερο να κρατάτε τα πράγματα καθαρά και να τα σκουπίζετε αν θέλετε κορυφαία αποτελέσματα.

Πηγή εικόνων: Απόθεμα κλείστρου, 2.

Leave A Comment

30 − 23 =