Υγεία και Ομορφιά Οφέλη από Πράσινο Τσάι Στυλ στη ζωή

Το πράσινο τσάι έχει πολλά οφέλη και πλεονεκτήματα για την υγεία και την ομορφιά. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, μπορεί να καταπολεμήσει τους παράγοντες που προκαλούν καρκίνο του δέρματος και επίσης έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες. Έχει επίσης καταπραϋντικούς παράγοντες δέρματος. Μπορεί να σας βοηθήσει να ξαναχτίσετε τα κύτταρα σας πιο γρήγορα και επίσης να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε αποτοξινωμένοι. Μπορεί να είναι καλό όταν πρόκειται να κάνετε το δέρμα σας να φαίνεται αναζωογονημένο και η γήρανση σας να επιβραδύνεται. Τα οφέλη για την υγεία είναι επίσης πολλά. Το πρώτο και κυριότερο είναι ότι είναι μια αντιοξειδωτική και μια φυσική ιδιότητες που καταπολεμούν τον καρκίνο.

πλεονεκτήματα of green tea

Το πράσινο τσάι είναι γεμάτο ισχυρά συστατικά και θρεπτικά συστατικά. Αν και δεν είναι τόσο καλό στη γεύση, έχει πολλά οφέλη και χρήσεις. Προτιμάται να περιλαμβάνεται τακτικά το πράσινο τσάι κατά τις πρωινές ώρες. Έχει τα φορτία των αντιοξειδωτικών που φαίνεται να είναι εξαιρετικά επωφελής για τη μείωση του κινδύνου καρκίνου, καρδιακών παθήσεων, παρέχοντας δόξα και πολλά άλλα.

Πράσινο Τσάι Οφέλη και Πλεονεκτήματα:

Παρακάτω είναι μια λίστα με τις χρήσεις και τα οφέλη του πράσινου τσαγιού για την υγεία, τα μαλλιά του δέρματος και την ομορφιά για σας. Να το γνωρίζετε.

Α) Οφέλη για την υγεία του πράσινου τσαγιού:

πράσινος tea benefits

1) Ιδιότητες του καρκίνου:

Η κατανάλωση του πράσινου τσαγιού έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τους παράγοντες που προκαλούν καρκίνο και τις πιθανότητες να επηρεαστούν από το παχύ έντερο, τον οισοφάγο, τον πνεύμονα, το στήθος και το στομάχι, τον προστάτη και άλλους τύπους καρκίνου. Είναι φανερό ότι οι άνθρωποι που έπιναν ως επί το πλείστον αυτό είναι λιγότερο πιθανό να αναπτύξουν αυτά.

Δείτε περισσότερα: Κουρκούμη Για τον διαβήτη

2) Καρδιακές παθήσεις:

Έχει αποδειχθεί σε ερευνητικές μελέτες ότι οι άνθρωποι που έπιναν περίπου 5 φλιτζάνια αυτής της ημέρας είναι λιγότερο πιθανό να επηρεαστούν από οποιαδήποτε μορφή καρδιακών παθήσεων από εκείνους που έπιναν περίπου 1 ή λιγότερο από 1 φλιτζάνι την ημέρα. Αυτό μπορεί να αποτρέψει κάποιον από το να πάρει πρόωρο καρδιακό εγκεφαλικό επεισόδιο ή άλλες καρδιακές παθήσεις.

3) Διαβήτης τύπου 2:

Οι άνθρωποι που έπιναν περισσότερο από αυτό τακτικά, είναι λιγότερο πιθανό να αναπτύξουν διαβήτη τύπου 2 από εκείνους που έπιναν λιγότερο από αυτό ή είχαν άλλες μορφές ποτών.

4) Απώλεια βάρους:

Αυτό έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικό όταν πρόκειται για απώλεια βάρους. Ένα φλιτζάνι την ημέρα ή δύο φλιτζάνια μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε σε φόρμα και υγιή μαζί με σας βοηθώντας λίγα εκατοστά από την κοιλιά σας. Αυτό πωλείται σήμερα κυρίως για αυτόν τον λόγο. Αυτό μπορεί να είναι ένα σωστό ποτό από το κανονικό τσάι όταν είστε στη διατροφή ή θέλετε να μειώσετε το λίπος της κοιλιάς σας. Τα λιπώδη κύτταρα κατανέμονται ή μειώνονται συγκριτικά όταν τα καταναλώνετε σε σωστές ποσότητες.

5) Αντιοξειδωτικά:

Αυτό προστατεύει το σώμα από τις επιβλαβείς επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Διαθέτει αντιοξειδωτικά και πολυφαινόλες που προστατεύουν και προστατεύουν τα κύτταρα του δέρματός σας από τους ακτίνες UVA και UVB. Αυτό μπορεί να είναι σωστό ακόμη και για τους ηλικιωμένους. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να γερνάτε αργά και επίσης να σταθεροποιεί και να εξισορροπεί το ρυθμό εξάντλησης των κυττάρων του δέρματος και το ρυθμό της ανοικοδόμησής του, το οποίο είναι πολύ σημαντικό καθώς ένα άτομο ωριμάζει. Μπορείτε να έχετε ένα φλιτζάνι ή δύο από αυτό καθημερινά για να σας κρατήσει λεπτό, ταιριάζει υγιεινά και να έχετε ένα δέρμα χωρίς ρυτίδες.

6) Προστασία του σώματος:

Περιέχει φλαβονοειδή που μπορούν να προστατεύσουν το σώμα σας από το φυσιολογικό κρυολόγημα και τη γρίπη. Αυτό είναι επομένως κάτι που μπορεί κανείς να έχει σε καθημερινή βάση για να παραμείνει σε φόρμα και να έχει μεγαλύτερη ανοσία στο σώμα.

7. Βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου:

Το πράσινο τσάι αποτελείται από ειδικά συστατικά που βοηθούν στη βελτίωση της λειτουργίας του εγκεφάλου μας. Μας βοηθά να μας κάνει πιο έξυπνες. Η περιεκτικότητα σε καφεΐνη στο πράσινο τσάι δεν αρκεί για να προκαλέσει παρενέργεια. Η καφεΐνη βοηθάει στην ενεργοποίηση του εγκεφάλου μας κατά τη διάρκεια της υπνηλίας και κατά συνέπεια συμβάλλει στην παραγωγή περισσότερης ενέργειας ενώ πίνει πράσινο τσάι. Η περιεκτικότητα σε καφεΐνη είναι αρκετή στο πράσινο τσάι για να παράγει το αποτέλεσμα. Εκτός από την καφεΐνη, έχει επίσης αμινοξέα που βοηθούν στη μετάπτωση των νευρώνων και στην παραγωγή άλφα κύματος.

8. Μείωση του κινδύνου της νόσου του Parkinson και της νόσου του Alzheimer:

Το πράσινο τσάι μειώνει τον κίνδυνο σοβαρών νευροεκφυλιστικών ασθενειών όπως οι νόσοι του Parkinson και του Alzheimer. Προστατεύει τον εγκέφαλό μας από τις συνθήκες που συμβαίνουν σε παλιές ηλικίες. Τα συστατικά του πράσινου τσαγιού βοηθούν στην προστασία των νευρώνων από βλάβες και βοηθούν στην καλύτερη μετάδοση σημάτων. Οι περισσότερες από αυτές τις ασθένειες προκαλούν απώλεια στη μνήμη για μικρούς ή μεγάλους χρόνους που εξαρτώνται από τον συγκεκριμένο τύπο.

9. Χαμηλότερος κίνδυνος λοιμώξεων:

Αυτό έχει αντιβακτηριακές και αντι-ιικές ιδιότητες που μειώνουν τον κίνδυνο μόλυνσης στο σώμα μας. Πολλά ερευνητικά έργα έχουν δείξει ότι το πράσινο τσάι καταπολεμά τα μικρόβια και συμβάλλει στη μείωση της επίδρασης του κοινού κρυολογήματος και των καπναγωγών. Το πράσινο τσάι περιέχει κατεχίνες που βοηθούν να σκοτωθούν τα βακτήρια και ο ιός.

10. Παρέχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής:

Καθώς το πράσινο τσάι βοηθά στη θεραπεία διαφόρων ασθενειών και μειώνει τον κίνδυνο μεγάλων προβλημάτων υγείας, αυξάνοντας έτσι τον χρόνο ζωής μας. Οι καρδιαγγειακές παθήσεις, οι νευροπάθειες και ο καρκίνος είναι οι πιο σημαντικές και σοβαρές ασθένειες, οι κίνδυνοι τους μειώνονται με την κατανάλωση πράσινου τσαγιού τακτικά. Τα στατιστικά στοιχεία μας έδειξαν ότι οι άνθρωποι που πίνουν κυρίως πράσινο τσάι είναι πιθανό να ζήσουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από όσους δεν το χρησιμοποιούν.

11. Βελτιώνει την οδοντική υγεία:

Το αντιοξειδωτικό που ονομάζεται κατεχίνη υπάρχει σε επαρκή ποσότητα στο πράσινο τσάι. Αυτό το ειδικό αντιοξειδωτικό μας προστατεύει από τη βακτηριακή δράση και βοηθά στη διατήρηση της οδοντικής υγείας. Η φθορά του δοντιού οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις λοιμώξεις που προκαλούνται από ιούς και βακτήρια. Ο σχηματισμός κοιλοτήτων, πλάκας και κακής οσμής απαιτείται να μειωθεί για τη βελτίωση της οδοντικής κατάστασης.

12. Πράξεις ως ενισχυτικό ενέργειας και κατά της κατάθλιψης:

Ένας τύπος αμινοξέος υπάρχει στο πράσινο τσάι που βοηθά να χαλαρώσει το μυαλό μας και έχει μια αντικαταθλιπτική ιδιότητα. Μας απαλλάσσει από το στρες και το άγχος. Επίσης, το πράσινο τσάι λειτουργεί ως ενισχυτικό ενέργειας με την τόνωση των κυττάρων του εγκεφάλου μας. Είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα ως πότης τσαγιού με τόσα πολλά πλεονεκτήματα.

13. Διατήρηση της στάθμης χοληστερόλης:

Το κακό επίπεδο χοληστερόλης στα ρεύματα αίματος εμποδίζει τις αρτηρίες και σχηματίζει στρώματα μέσα στο εσωτερικό όριο που αυξάνει την αρτηριακή πίεση. Αυτό το φαινόμενο πρέπει να μειωθεί, πράγμα που μπορεί να γίνει με τη διατήρηση του επιπέδου της χοληστερόλης στο αίμα. Η καλή χοληστερόλη δεν θα επηρεάσει τον μεταβολισμό του σώματός μας.

14. Μνήμη εργασίας:

Το πράσινο τσάι ενισχύει τη λειτουργία της βροχής μας με την τόνωση των κυττάρων του αίματος. Αυτό ουσιαστικά αυξάνει τη γνωστική λειτουργία του εγκεφάλου, ενισχύοντας έτσι τη μνήμη εργασίας μας. Συχνά χρησιμοποιείται για τη μείωση της νευροψυχιατρικής διαταραχής που συνήθως μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο.

15. Μείωση του κινδύνου εγκεφαλικού επεισοδίου:

Η κατανάλωση του πράσινου τσαγιού μειώνει τον κίνδυνο υψηλής αρτηριακής πίεσης και διατηρεί την αρτηριακή πίεση για να μειώσει τις κανονικές συνθήκες. Αυτό μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης εγκεφαλικών επεισοδίων και άλλων καρδιακών παθήσεων.

Β) Οφέλη ομορφιάς για πράσινο τσάι:

Πράσινος tea 2

Το πράσινο τσάι έχει πολλά οφέλη ομορφιάς. Γνωρίζουμε ήδη ότι έχει μια μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων. Τα αντιοξειδωτικά συμβάλλουν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών. Διατηρεί επίσης το δέρμα αναζητούν νέους και άψυχους για πολύ. Μπορεί να λειτουργήσει ως κατάλληλο αντιοξειδωτικό για πολλά δερματικά προβλήματα που συμβαίνουν λόγω απόθεσης τοξινών στο δέρμα, έχοντας αυτό το τσάι επίσης να έχει τα οφέλη του. Μπορεί να καταπολεμήσει τον καρκίνο του δέρματος προκαλώντας βλαβερές τοξίνες από το εσωτερικό του σώματος. Μπορείτε να έχετε ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι καθημερινά για να σας κρατήσει υγιή από μέσα.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι προϊόντων στην αγορά που περιέχουν τις ιδιότητες του ιδίου. Αυτά μπορεί επίσης να είναι επωφελής για το δέρμα από το εξωτερικό και το εσωτερικό. Αυτά περιέχουν φυσικά αντιοξειδωτικά και με την προϋπόθεση ότι αυτά προέρχονται από γνωστά εμπορικά σήματα, αυτά μπορούν να είναι χρήσιμα για το δέρμα και να βοηθήσουν το δέρμα σας να αποτοξινωθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Παρακάτω είναι μερικά από τα οφέλη που αυτά τα φύλλα σας προσφέρουν όταν τα χρησιμοποιείτε ανάλογα και με τον σωστό τρόπο.

Δείτε περισσότερα: Οφέλη από το ελαιόλαδο

1) Αντιοξειδωτικό:

Χρησιμεύει ως αντιοξειδωτικό στο δέρμα. Θεωρείται επίσης ως αποθήκη ομορφιάς. Ο πρώτος από αυτούς είναι οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Οι ελεύθερες ρίζες τείνουν να βλάπτουν το δέρμα. Μπορεί να προκαλέσει εξάντληση των κυττάρων του δέρματος. Αυτά είναι επίσης υπεύθυνα για τη γήρανση του δέρματος. Οι ελεύθερες ρίζες μπορούν να βλάψουν το δέρμα όταν το δέρμα εκτίθεται στις επιβλαβείς υπεριώδεις ακτίνες.

Εάν το δέρμα σας φυλάσσεται από το εσωτερικό με αντιοξειδωτικά ή ακόμη και από το εξωτερικό, τότε αυτή η τάση μπορεί να μειωθεί και το δέρμα σας μπορεί να είναι ασφαλέστερο από πριν. Η διαδικασία γήρανσης επιβραδύνεται επίσης. Λίγα άλλα πράγματα όπως η γήρανση του δέρματος μπορούν επίσης να επιβραδυνθούν επειδή οι ελεύθερες ρίζες δεν μπορούν να βλάψουν το δέρμα πάρα πολύ. Αυτό σημαίνει επίσης ότι τα κελιά σας φοριούνται και σπάνε με πιο αργό ρυθμό από πριν. Μαζί με αυτό συμβαίνει και άλλο. Εάν το δέρμα σας έχει το πρόβλημα να μαυριστεί, αυτό σημαίνει ότι ο σχηματισμός μελανίνης σας είναι κάτι περισσότερο από το συνηθισμένο.

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι το δέρμα σας επηρεάζεται από την επίδραση των υπεριωδών ακτίνων και κατά συνέπεια γίνεται σκοτεινό. Ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί αυτό είναι να το προστατεύσετε από τις ακτίνες UV με την κατάλληλη αντηλιακή προστασία και την προστασία του σώματος από το εσωτερικό. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι κάθε μέρα.

2) Μάσκες:

Μάσκες τρελά με αυτό λέγεται επίσης να κάνει θαύματα για το δέρμα. Βοηθά στην αποτοξίνωση του δέρματος από το εξωτερικό. Τα κύτταρα του δέρματος γίνονται πιο σταθερά και το μαύρισμα μειώνεται. Μαζί με αυτό, το μαύρισμα μειώνεται σε μεγάλο βαθμό. Μπορείτε να κάνετε μια μάσκα τοποθετώντας 2 με 3 κουταλάκια του γλυκού σε ζεστό νερό και κάνοντας μια παχιά πάστα μαζί του. Βάλτε το στο καθαρισμένο πρόσωπο και κρατήστε το για 15-20 λεπτά. Αυτό θα σας απαλλάξει από το μαύρισμα σας. Οποιεσδήποτε θέσεις ηλίου μπορεί επίσης να μειωθούν εάν αυτές είναι προσωρινές και έχουν συμβεί λόγω σοβαρής έκθεσης σε ακτίνες του ήλιου χωρίς προστασία.

3) Ηλιοκαύματα:

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η μάσκα βοηθά να απαλλαγείτε από οποιοδήποτε μαύρισμα. Εάν αντιμετωπίζετε έχει εκτεθεί σε μεγαλύτερες περιόδους ακτίνων UV χωρίς προστασία, μπορείτε να αντιμετωπίσετε εγκαύματα ηλιακού δέρματος. Αυτά είναι σκουρόχρωμα μπαλώματα, πολύ πιο σκούρα από την πραγματική χροιά του τόνου του δέρματος του προσώπου σας. Αυτά μπορούν να κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται θαμπό και άψυχο. Μαζί με αυτό μπορεί επίσης να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στα κύτταρα του δέρματος.

Αν δεν ληφθεί μέριμνα εγκαίρως, μόνο κλινικές συνεδρίες συμβάλλουν στην επίλυση ενός προβλήματος εγκαυμάτων από τον ήλιο. Αυτά μπορούν επίσης να επιλύσουν τυχόν πιθανές αιτίες για τη δημιουργία ενός ηλιακού τόπου. Οι κηλίδες ήλιου είναι εκτεταμένη εναπόθεση μελανίνης στις συχνότερες περιπτώ- σεις εκτός αν είναι θέσεις ηλιοθεραπείας που είναι κηλίδες ομορφιάς και συμβαίνουν λόγω κυτταρικών λόγων.

Δείτε περισσότερα: Είναι το πετρέλαιο καρύδας καλό για την υγεία

4) Καταπραΰνει το Μάτι:

Οι τσάντες για τσάι μπορούν να είναι χρήσιμες για την καταπραϋντική κουρασμένη μάτια. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε πολλά προβλήματα που σχετίζονται με την περιοχή των ματιών. Συνήθως τα κουρασμένα μάτια τείνουν να αποκτούν μαύρους κύκλους κάτω από αυτά. Μπορείτε να βουτήξετε αυτές τις σακούλες τσαγιού σε ζεστό νερό και στη συνέχεια κρατήστε αυτό το μπολ με νερό μαζί με τις τσάντες τσαγιού στο ψυγείο. Πάρτε τα έξω όταν τα μάτια σας αισθάνονται τα ελαστικά και τα βάζετε στην κορυφή των ματιών σας. Μπορείτε να ξαπλώσετε για το διάστημα που θα μείνουν στα μάτια σας. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε το σώμα σε χαλαρή θέση ή να μην πραγματοποιηθεί το πλήρες αποτέλεσμα της διαδικασίας.

Για να συνειδητοποιήσετε το καλύτερο αποτέλεσμα o χρησιμοποιώντας τις τσάντες τσαγιού και επίσης να έχετε μια καλή κυκλοφορία αίματος στα μάτια εκείνη την εποχή, είναι σημαντικό να διατηρήσετε το σώμα σε θέση σε κλίση ή σε θέση τοποθέτησης. Μπορείτε να κρατήσετε αυτές τις κρύες σακούλες πάνω από τα μάτια για περίπου 15-20 λεπτά. Τα μάτια σας θα αισθάνονται κάπως μουδιασμένα και επίσης λιγότερο κουρασμένα μετά από λίγο. Αυτά θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα μάτια να κρυώσουν. Αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει τα μάτια σας για να απαλλαγούμε από οποιαδήποτε αίσθηση καψίματος που ένα πρόσωπο μπορεί να αντιμετωπίσει εάν το πρόσωπο αυτό είναι συνηθισμένο να τονίζει τα μάτια του για πολλές ώρες. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μείωση της ερυθρότητας των κουρασμένων ματιών σας.

5) Κάτω από τις τσάντες για τα μάτια:

Οι τσάντες τσαγιού όταν είναι κρύες και εφαρμόζονται πάνω στα καπάκια των ματιών μπορούν να βοηθήσουν να μειωθούν οι κύκλοι κάτω από τα μάτια και να μαλακώσουν τα μάτια. Ένα άλλο πράγμα που μπορεί να γίνει μαζί με την εφαρμογή των κρύων τσάντες τσαγιού πάνω από τα καπάκια των ματιών είναι η εφαρμογή μιας κρύας μάσκα τσαγιού κατά μήκος των κατώτερων καπακιών και κατά μήκος οποιωνδήποτε τύπων κάτω από τα μάτια σακούλες που μπορεί να έχετε. Αν αυτό γίνει σε τακτική βάση, οι σάκοι θα μειωθούν και τα μάτια σας θα μειώσουν επίσης τυχόν τυχόν λεπτές γραμμές και ρυτίδες γύρω τους.

Αυτά τα σημάδια γήρανσης μειώνονται σε μεγάλο βαθμό με την τακτική και γενναιόδωρη εφαρμογή μάσκας πράσινου τσαγιού και σακούλες τσαγιού. Θα σας δώσει μια πιο ζεστή χροιά κάτω από τα μάτια, αλλά και σε άλλες περιοχές του προσώπου, εάν εφαρμοστεί με τον ίδιο τρόπο. Αλλά ένα άτομο πρέπει να θυμάται ότι αυτά είναι κατάλληλα μόνο όταν το δέρμα έχει αντιμετωπίσει ηλιακά εγκαύματα μαυρίσματος ή οποιεσδήποτε κάτω από τσάντες ή κύκλους ματιών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αν αυτά έχουν συμβεί και δεν έχουν ληφθεί μέριμνα όταν θα έπρεπε, τότε αυτοί οι φυσικοί τρόποι μπορεί να μην λειτουργούν. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι αυτές πρέπει να ακολουθούνται σε καθημερινή βάση.

Είναι πολύ βολικό να έρθετε σπίτι και να εφαρμόσετε αυτές τις μάσκες τσαγιού για λίγο. Η υπέρβαση της σωστής διαδικασίας εφαρμογής μπορεί να μην έχει καλά αποτελέσματα. Μετά από όλα, πρέπει να θυμάστε ότι οι φυσικές διαδικασίες λειτουργούν μόνο μακροπρόθεσμα. Διαφορετικά, ένα άτομο θα πρέπει να επιλέξει μόνο κλινικές συνεδρίες για να απαλλαγεί από τις τσάντες ματιών και τους μαύρους κύκλους.

6) Φλεγμονή:

Αυτή η υπέροχη θεραπεία ομορφιάς μπορεί επίσης να προστατεύσει το δέρμα από οποιεσδήποτε μορφές φλεγμονής. Οι φλεγμονές μπορούν να συμβούν όταν το δέρμα ενός προσώπου επηρεάζεται από την ψωρίαση της ροδόχρου ακμής. Αυτά συχνά τείνουν να κάνουν το δέρμα κοκκινωπό σε μπαλώματα και το κάνει να καεί. Τα κοκκινωπά σημεία είναι επίσης κοινά όταν κάποιος υποφέρει από ροδόχρου ακμή. Η ψωρίαση είναι μια άλλη οδυνηρή κατάσταση του δέρματος. Απαιτείται επίσης πολλή φαρμακευτική αγωγή για να επιτευχθεί ο έλεγχος της κατάστασης.

Εάν ένα άτομο εφαρμόζει τις μάσκες τσαγιού όταν υποφέρουν από αυτό, τότε η ερυθρότητα του δέρματος μπορεί να μειωθεί σε μεγάλο βαθμό. Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής του δέρματος και επίσης στην ερυθρότητα. Με την τακτική εφαρμογή μαζί με τη φαρμακευτική αγωγή, το δέρμα μπορεί να καταπραϋνθεί σε μεγάλο βαθμό.

7) Αντιβακτηριακές ιδιότητες:

Αυτό λέγεται ότι έχει μια μεγάλη έκταση αντιβακτηριακών και δερματικών καταπραϋντικών ιδιοτήτων. Όταν αυτό εφαρμόζεται τοπικά σε σπυράκια, ακμή και ζίττες, αυτά τείνουν να μειώνονται και επίσης η φλεγμονή μειώνεται. Εάν πάσχετε από πολλή ακμή και ζίτσες, μπορείτε να δοκιμάσετε να εφαρμόσετε μια μάσκα από εμποτισμένο τσάι και να το εφαρμόσετε σε αυτά τα μέρη. Θα πρέπει να παραμείνετε για 15 λεπτά τουλάχιστον για να το ξεπλύνετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να εφαρμόσετε τις κανονικές κρέμες κατά της ακμής. Το αποτέλεσμα θα είναι μια ταχύτερη επούλωση του φλεγμονώδους επιδερμίδας με επιρρεπή ακμή και επίσης οι προσκρούσεις θα μειωθούν. Η ακμή θα στεγνώσει πιο γρήγορα και το δέρμα θα φαγώσουν λιγότερο.

8) Ανανέωση κυττάρων:

Η τακτική λήψη αυτού του φαρμάκου μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τα κύτταρα του δέρματός σας για να ανανεωθείτε ταχύτερα και αποτελεσματικότερα. Είναι χρήσιμο όταν είστε στα 30 σας και το δέρμα σας υφίσταται περισσότερη εξάντληση και λιγότερη επανακυκλοφορία των κυττάρων. Αυτό λειτουργεί από βαθιά μέσα και σταθεροποιεί τη διαδικασία του κυτταρικού κτιρίου, συμβάλλοντας στην εξισορρόπηση της εξάντλησης και επανακατασκευής των κυττάρων του δέρματος. Διαθέτει πολυφαινόλες οι οποίες συνθέτουν το DNA και βοηθούν στη διαδικασία ανακατασκευής.

9) Φραγμός του καρκίνου για το δέρμα:

Μπορεί να εμποδίσει τον καρκίνο του δέρματος να περιβάλλει επιβλαβείς οντότητες όταν το παίρνετε τακτικά.

10) Ηλιοφάνεια:

Η τακτική εφαρμογή μιας μάσκας μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε προστατευμένοι από τον ήλιο. Λειτουργεί ως φυσικό φρουρά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οθόνες ηλιοθεραπείας που περιέχουν τα εκχυλίσματα που μπορούν να βοηθήσουν το δέρμα σας να καταπολεμήσει τους ακτίνες UV.

Το πράσινο τσάι έχει βασικά οφέλη για την υγεία και την ομορφιά όπως φαίνεται παραπάνω στο άρθρο. Κατά τη διάρκεια του άρθρου, γνωρίζουμε για την υψηλή θρεπτική αξία του, η οποία βοηθά στη βελτίωση της κατάστασης της υγείας μας. Τα συστατικά που υπάρχουν αυξάνουν επίσης το πηλίκο της ομορφιάς προσθέτοντας πράσινο τσάι τακτικά στη διατροφή σας.

Σε αυτό το άρθρο, όλα τα συνολικά 25 οφέλη του πράσινου τσαγιού αναφέρονται και ελπίζουμε ότι αυτά θα είναι επωφελής για εσάς.

Leave A Comment

9 + 1 =