Πώς να μιλήσετε με τα αγόρια; | Στυλ στη ζωή

Υπάρχουν τρόποι για το πώς να συμπεριφερθείτε με το αντίθετο φύλο. Αυτό είναι φυσικό ότι δεν μπορείτε να είστε οι ίδιοι με τους φίλους του ίδιου φύλου. Εδώ, ξεκινώντας από το πώς να αγγίζεις, πώς να συμπεριφέρεσαι και πώς να ντυθείς, χρειάζεται καν να μάθεις πώς να μιλάς στο διαφορετικό φύλο που είναι τελείως διαφορετικό. Για τα κορίτσια, που γίνονται πραγματικά συνειδητά όταν πρόκειται για αγόρια, αυτός ο οδηγός παρακάτω θα τους βοηθήσει να μάθουν πώς να τους μιλήσουν με απόλυτα τέλειο τρόπο. Ελέγξτε το και ακολουθήστε τους κανόνες με επιμέλεια για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Παρακάτω καταγράψαμε κάποιες καλύτερες συμβουλές και ιδέες για το πώς να μιλήσετε με τα αγόρια?

Πώς να μιλήσετε με τα αγόρια; | Στυλ στη ζωή

Αφήστε τον να είναι ο Ομιλητής:

Αν πραγματικά πιστεύετε ότι δεν έχετε τίποτα να μιλήσετε ή είστε πολύ συνειδητοί τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τον αφήσετε να μιλήσει για τον εαυτό του. Επίσης, το κόλπο εδώ είναι ότι τα παιδιά αγαπούν να μιλάνε για τον εαυτό τους έτσι αυτό θα είναι ένα θετικό σημείο στο τέλος σας. Μπορείτε πάντα να αμφισβητείτε μεταξύ τους, ώστε να γνωρίζει ότι ακούτε με προσοχή. Ξεκουραστείτε, μπορεί να επεκτείνει την απάντησή του και να μιλήσει για τα ενδιαφέροντά του όπως αυτός θέλει. Θα σας δώσει λιγότερο χρόνο για να μιλήσετε και να σας κάνει πιο άνετα.

Το γέλιο είναι μια καλή προσθήκη:

Ένας καλός τρόπος να μιλήσετε με τα αγόρια είναι να γελάσετε πολλά. Είναι ένα από τα μεταδοτικά πράγματα και θα τον κάνει να απολαμβάνει και τη συζήτηση. Το γέλιο και το χαμόγελο σε τακτά χρονικά διαστήματα είναι μία από τις καλύτερες συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε. Μπορείτε να αναζητήσετε ευκαιρίες όπου μπορείτε να αστειευτείτε μαζί του για να φτιάξετε το φως της ομιλίας και τη διασκέδαση.

Αυτό περιλαμβάνει επίσης μια λαμπερή αίσθηση του χιούμορ. Ένα κορίτσι που έρχεται πίσω με πνευματικές απαντήσεις και ένα αστείο σημείωμα είναι πάντα καλωσόρισε από παιδιά για μια καλή συζήτηση. Διατηρήστε αυτή την ιδέα όταν μιλάτε με αγόρια.

Φιλί στο μεταξύ:

Το να του δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι να μιλάς μαζί του είναι πραγματικά συμφέρουσα. Το φλερτ θα σας βοηθήσει σε αυτό το θέμα. Αυτό θα τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι εργάζεστε για να τον γνωρίσετε καλύτερα. Μόλις δοκιμάσετε αυτή την τέχνη μερικές φορές, μπορείτε εύκολα να την ακολουθήσετε. Δεν είναι μόνο διασκεδαστικό, αλλά και αβλαβές και αποτελεσματικό.

Δείτε περισσότερα:   Πώς να δράσει χαριτωμένος γύρω από έναν τύπο

Να είστε αληθινός:

Για να τον εντυπωσιάσετε, μην πάρετε ποτέ την υποστήριξη των ψεμάτων. Μη μου πείτε τι πιστεύετε ότι θέλει να ακούσει. Από την άλλη πλευρά, όταν μιλάτε σε παιδιά, να είστε ειλικρινείς ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι. Να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς και θα σας αρέσει για αυτό ακόμα κι αν χρειαστεί χρόνος. Το ψέμα θα σας στοιχειώσει και θα περιπλέξει τα πράγματα αργότερα. Εάν θέλετε να είναι ένα ρομαντικό ενδιαφέρον για ένα μακροπρόθεσμο χρονικό διάστημα, αυτό το σημείο είναι σίγουρα αξίζει να το ακολουθήσετε. Μοιραστείτε σημαντικές πληροφορίες μαζί του σχετικά με κλειστά. Μοιραστείτε τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα μαζί του. Μιλήστε για τα πράγματα που είστε καλύτερα και δείτε πόσο καλά βοηθάει.

Προσέγγιση:

Για να μιλήσετε στα αγόρια, δεν χρειάζεται να περιμένετε να κάνει το πρώτο βήμα. Μπορείτε πάντα να συγκεντρώσετε κάποιο θάρρος και να τον προσεγγίσετε για να ξεκινήσετε τη συζήτηση. Η εμπιστοσύνη σας θα τον πάρει σίγουρα πίσω! Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί είναι ότι μπορεί να μην λειτουργήσει, αλλά στη συνέχεια θα μάθετε πολλά νέα πράγματα και θα έχετε μια νέα εμπειρία για να δείτε. Μπορεί επίσης να καταλήξετε σε ενδιαφέρουσες συνομιλίες και να βρείτε κάτι συνηθισμένο μεταξύ τους. Αυτή είναι μια θαυμάσια συμβουλή που πρέπει να ακολουθηθεί.

Μην είσαι Νευρικός:

Ακόμα κι αν είσαι, μην το δείξεις στα αγόρια ενώ μιλάς μαζί τους. Τον πάρτε περισσότερο στην προοπτική του φίλου και όχι ως μελλοντικό φίλο. Να είστε περιστασιακοί στις συνομιλίες. Εμφάνιση νευρικότητα μπορεί να τελειώσει τα πράγματα σε μια κακή σημείωση.

Δείτε περισσότερα:   Πώς να γίνετε φίλοι με ένα αγόρι

Εικόνες Πηγή: Κλείστρο αποθέματος

Leave A Comment

7 + 2 =