Χρήσεις και οφέλη του Αφρικανικού μάνγκο για την απώλεια βάρους Στυλ στη ζωή

Με αφρικανική μάνγκο δημιουργώντας πολλή buzz στην ινδική αγορά πρέπει να ξέρουμε αν βοηθά πραγματικά στην απώλεια βάρους ή απλώς ένας μύθος που πιστεύεται από τους παχύσαρκους ανθρώπους; Μελέτες έχουν αποδείξει ότι η αφρικανική μάνγκο είναι ωφέλιμη στην απώλεια βάρους, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακόμα τόσο σαφή όσο λιγότερες έρευνες έγιναν σε αυτό το τελευταίο καρπό που έπληξε την αγορά τα τελευταία χρόνια.

αφρικανός mango for weight loss

Επιστημονικά γνωστή ως Irvingia gabonensis (IG), βρίσκεται στο δάσος της Δυτικής Αφρικής. Η ιστορία αναφέρει ότι αυτά τα σπάνια φρούτα ανακαλύφθηκαν στις περιοχές του Καμερούν της Αφρικής. Ο σπόρος του φυτού υποτίθεται ότι περιέχει τα ισχυρά συστατικά. Οι σπόροι είναι μόνο σε σκόνη και χρησιμοποιούνται για την προετοιμασία των συμπληρωμάτων που διατίθενται στην αγορά. Ο καρπός δεν είναι καινούριος, αλλά το χαρακτηριστικό απώλειας βάρους που σχετίζεται με αυτό είναι σίγουρα νέο και κερδίζει δημοτικότητα. Τα εκχυλίσματα των φρούτων διατίθενται στην αγορά με τη μορφή συμπληρωμάτων ικανών για απώλεια βάρους και ιατρικά οφέλη.

Μελέτες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που καταναλώνουν περισσότερα από 150 mg αφρικανικών συμπληρωμάτων μάνγκο καθημερινά παρουσιάζουν σημαντικές βελτιώσεις στην απώλεια βάρους, το κάψιμο λιπών, τον έλεγχο της πείνας.

Δείτε περισσότερα: Πόσο αποτελεσματικό είναι το Acai Berry για απώλεια βάρους

Πώς λειτουργεί ακριβώς στην απώλεια βάρους:

Η λεπτίνη είναι μια ορμόνη που βρήκε ότι μειώνει τα σήματα πείνας από τον εγκέφαλο, καταστέλλοντας έτσι την πρόσληψη τροφής. Το Αφρικανικό μάνγκο βοηθά στη διαμόρφωση και τη ρύθμιση της λεπτίνης. Τα παχύσαρκα ή τα λιπαρά άτομα παράγουν μεγάλη ποσότητα λεπτίνης, ως αποτέλεσμα της οποίας καθίσταται λιγότερο αποτελεσματική στη μείωση της πείνας. Το αφρικανικό μάνγκο αυξάνει επίσης την αδιπονεκτίνη, μια πρωτεΐνη που ρυθμίζει τα επίπεδα γλυκόζης. Η αδιπονεκτίνη βοηθά επίσης στην καταστροφή λιπαρών οξέων.

Τα διάφορα οφέλη που σχετίζονται με την υγεία του αφρικανικού μανγκό είναι:

1. Αγωνίζεται ενάντια στους πόθους των επεξεργασμένων και όχι τόσο υγιεινών τροφίμων:

Εάν αισθάνεστε συνεχώς την επιθυμία να φάτε έξω από το φαγητό και να πάρετε πόθους για τα αγαπημένα σας αλλά πάχυνση πιάτα African mango είναι η λύση. Η κατανάλωση αφρικανικού μάνγκου δεν οδηγεί σε λαχτάρα των μεσάνυχτων σνακ και των σκουπιδιών που απολαμβάνουμε.

2. Διατηρεί το στομάχι σας πλήρες:

Βοηθά στην καταστολή της όρεξης διατηρώντας το στομάχι σας γεμάτο, με αποτέλεσμα να σας κρατά μακριά από το εξωτερικό φαγητό. Βοηθά στη διατήρηση της υγιεινής διατροφής και στην καταστολή της επιθυμίας για φαγητό. Βασικά αυξάνει το μεταβολισμό του σώματος και βοηθά στον έλεγχο της πείνας.

Δείτε περισσότερα: Οφέλη από τις ημερομηνίες στην απώλεια βάρους

3. Μειώνει το επίπεδο χοληστερόλης:

Μεγάλη έρευνα έχει αποδείξει το γεγονός ότι η αφρικανική μάνγκο μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης με αποτέλεσμα την καλύτερη καρδιακή λειτουργία σε μακροπρόθεσμη βάση. Ένα άτομο με υψηλότερη από τη μέση χοληστερόλη πρέπει να το καταναλώνει.

4. Αυξάνει τον μεταβολισμό του σώματος:

Ο μεταβολισμός είναι το σύστημα καύσης του λίπους στο σώμα. Όταν ο μεταβολισμός είναι χαμηλός, ένα άτομο τείνει να γίνει πιο παχύρρευστο καθώς το σώμα καθίσταται αναποτελεσματικό στην καύση θερμίδων. Αφρικανική μάνγκο αυξάνει το μεταβολισμό του σώματος με αποτέλεσμα την απώλεια βάρους.

5. Αυξάνει την ενέργεια:

Καθώς η ενέργεια αυξάνει το σώμα λειτουργεί περισσότερο. Αυξάνει το επίπεδο ενέργειας σε ένα σώμα για να κάνει περισσότερες δραστηριότητες από το συνηθισμένο. Όταν επιδοκιμάζουμε να κάνουμε περισσότερες δραστηριότητες έχει ως αποτέλεσμα την καύση του λίπους.

Δείτε περισσότερα: Χυμό μελιού και λεμονιού για απώλεια βάρους

6. Καίει λίπος από τη διαδικασία της θερμογένεσης:

Αφρικανική μάνγκο καίει το λίπος μέσω της διαδικασίας της θερμογένεσης-Ένας τρόπος αύξησης της θερμοκρασίας του πυρήνα του σώματος που οδηγεί σε μεγάλη ποσότητα λίπους που καίγεται χωρίς απώλεια μυϊκής δύναμης. Είναι μια ιδανική επιλογή για εκείνους τους ανθρώπους που θέλουν να χάσουν το λίπος χωρίς να έχουν το αίσθημα αμηχανίας που είναι κοινό σε συμπληρώματα καύσης λίπους και άλλα.

Κάποιος μπορεί να αγοράσει τα φρούτα ή τα συμπληρώματα διατίθενται σε διάφορους σε απευθείας σύνδεση ιστοχώρους όπως το Amazon. Κάποιος πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός κατά την αγορά συμπληρωμάτων, καθώς πολλές εταιρείες πωλούν φτηνά προϊόντα που περιέχουν περισσότερη σκόνη από την πραγματική ουσία για να κάνουν περισσότερα χρήματα. Έτσι, πριν επενδύσετε στην αγορά ενός συμπληρώματος, θα πρέπει να κάνετε έρευνα σχετικά με την εταιρεία σωστά και στη συνέχεια να προχωρήσετε.

Πηγή εικόνας: 1

Leave A Comment

+ 29 = 34