Συμβουλές για να κάνει το κραγιόν σας να διαρκεί περισσότερο Στυλ στη ζωή

Ένα από τα απαραίτητα μακιγιάζ για κάθε γυναίκα είναι ένα κραγιόν. Ένα κραγιόν όχι μόνο ενισχύει το χρώμα των χειλιών σας, αλλά προστατεύει και από την ξηρότητα. Τα κραγιόν είναι κατασκευασμένα από κερί και είναι γεμάτα με χρωστικές χρωστικές. Αυτό τους καθιστά ομαλό και έτοιμο για εφαρμογή. Ωστόσο, αυτό μπορεί να κάνει τα πράγματα βρώμικα. Φανταστείτε να πίνετε το αγαπημένο σας κρασί σε μια νύχτα και να αφήσετε λεκέδες κραγιόν στο ποτήρι; Δεν είναι επιθυμητό; Για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα, ελέγξτε έξω αυτό το άρθρο για να μάθετε πώς να βάλετε το κραγιόν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτές τις μέρες, υπάρχουν πολλά κραγιόν απόδειξη που διατίθενται στην αγορά, τα οποία ισχυρίζονται ότι διαρκούν πολύ. Ωστόσο, αυτά περιέχουν πολλές επιβλαβείς χημικές ουσίες και βαφές, οι οποίες μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεθούν στο δέρμα. Όταν καταναλώνεται εσωτερικά μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Είναι καλύτερα να πάτε με τακτική κραγιόν και να ακολουθήσετε ορισμένες πρακτικές για να το κάνετε να διαρκέσει πολύ.

Συμβουλές για να κάνει το κραγιόν σας να διαρκεί περισσότερο Στυλ στη ζωή

Συμβουλές για να κάνετε κραγιόν για να παραμείνετε περισσότερο:

Εάν αναρωτιέστε πώς μπορεί να κρατήσει κραγιόν περισσότερο, αυτός ο οδηγός παρακάτω θα σας πει μερικούς τρόπους για το πώς μπορείτε να επιτύχετε αυτόν τον στόχο.

Να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα:

Ανόμοια επιφάνεια όχι μόνο κάνει το κραγιόν να φαίνεται ελκυστικό στα χείλη αλλά και να οδηγεί σε ταχύτερο ξεθώριασμα του χρώματος. Το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να αφαιρέσετε το στρώμα των νεκρών κυττάρων του δέρματος, τρίβοντας απαλά τα χείλη με μια καθαρή και μαλακή οδοντόβουρτσα. Αυτό θα αφήσει τα χείλη μαλακά, ομαλά και ομοιόμορφα.

Ενυδατώνει τα χείλη:

Για την ενυδάτωση των χεριών πριν από την εφαρμογή του κραγιόν πρέπει να χρησιμοποιηθεί μη ζελέ πετρελαίου ή οποιοδήποτε φυσικό βάλσαμο για τα χείλη. Αυτό θα αποτρέψει τα χείλη να στεγνώσουν και να διατηρήσουν το χρώμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Βεβαιωθείτε ότι το κάνετε καλά για καλύτερα αποτελέσματα.

Αφαίρεση υπερβολικής υγρασίας:

Η περίσσεια κρέμας ή βάλσαμο πρέπει να αφαιρεθεί από ένα χαρτί που χύνει από τα χείλη. Μεγάλες ποσότητες βάλσαμο για τα χείλη θα αποφύγουν το κραγιόν για να δώσουν το σωστό χρώμα στα χείλη. Αυτό πρέπει να γίνει με τρόπο που κάποιο βάλσαμο για τα χείλη να αφήνει στα χείλη.

Δείτε περισσότερα:  Αρχική διορθωτικά μέτρα για να πάρετε ροζ χείλια

Concealer είναι σημαντικό:

Ένα ελαφρύ concealer θα πρέπει να διατηρείται πρακτικό και να χρησιμοποιείται στα χείλη πριν χρησιμοποιήσετε το κραγιόν. Όχι μόνο δίνει μια σαφή γραμμή στην επένδυση χειλιών, αλλά και φέρνει ένα καλό χρώμα από το κραγιόν, δημιουργώντας μια ωραία βάση. Είναι γνωστό ότι κρατάτε το κραγιόν με καλύτερο κράτημα. Αυτή η άκρη θα πρέπει σίγουρα να ακολουθηθεί για το μακρότερο κραγιόν.

Lip Primer Χρήση:

Αντί για το concealer μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει ένα αστάρι για τα χείλη για να βοηθήσει το χρώμα να παραμείνει στη θέση του για μεγαλύτερη διάρκεια. Πηγαίνει κάτω από το κραγιόν, τη στιλπνότητα και ακόμη και κάτω από την επένδυση. Αυτό εμποδίζει επίσης το τρίψιμο του κραγιόν. Μερικοί άνθρωποι όμως βρίσκουν αστάρι για να είναι λιπαρό και κηρώδες. Ένα από τα άλλα υποκατάστατα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι ένα θεμέλιο. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να το βρουν πιο άνετα από ένα αστάρι.

Lip Liner είναι σημαντική:

Αν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να κρατήσετε το κραγιόν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, η απάντηση είναι μια επένδυση για τα χείλη. Οι επενδύσεις χειλιών είναι το ίδιο χρώμα με το κραγιόν, αλλά σε μια κρεμώδη κηρώδη βάση που βοηθά στη διατήρηση της χρωστικής των κραγιόν στη θέση της και έτσι την καθιστά πιο ανθεκτική. Παρέχει επίσης μια λεπτή έξοδο στο χρώμα των χειλιών και το κάνει πιο όμορφο. Βεβαιωθείτε ότι το χρησιμοποιείτε με τον σωστό τρόπο και ότι το συνδυάζετε λίγο στα χείλη. Μην το κρατάτε καλά καθορισμένο ή αλλιώς κάνει τα χείλη να φαίνονται τεχνητά.

Δείτε περισσότερα:  Μπενγκάλι νυφικά σχέδια μακιγιάζ

Επιλέξτε χρώματα με προσοχή:

Οι σκοτεινότερες αποχρώσεις των κραγιόν θα διαρκούν περισσότερο από τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις. Το τελευταίο έχει λιγότερη μακροζωία και κατά συνέπεια θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν πιο σκούρες αποχρώσεις εάν θέλετε η σκιά του χείλους να διαρκεί περισσότερο. Αυτό θεωρείται γεγονός για όλες τις μορφές χρώματος που χρησιμοποιείτε ξεκινώντας από κόκκινα έως καφέ και από ροζ μέχρι δαμάσκηνα.

Μακράς Διάρκειας Εξειδικευμένη Φόρμουλα

Σήμερα, πολλά κραγιόν σχεδιάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να διαρκούν περισσότερο. Επιλέξτε τέτοιες εξειδικευμένες φόρμουλες για τα χείλη σας εάν θέλετε να επιτύχετε το στόχο της ανθεκτικότητας. Επιλέξτε ένα προϊόν με υψηλά επίπεδα χρωστικής που θα το κάνουν να παραμείνει περισσότερο.

Δείτε περισσότερα: Πώς να εφαρμόσετε μακιγιάζ Ιδρύματος

Προληπτικά μέτρα και αντενδείξεις:

Δεδομένου ότι είστε πλέον εξοικειωμένοι με τις συμβουλές για το κραγιόν για να παραμείνουν περισσότερο, δείτε μερικές από τις προφυλάξεις που πρέπει να ακολουθήσετε πριν προσπαθήσετε να σας κάνει κραγιόν για τελευταία φορά:

  • Για την απολέπιση, ακολουθήστε πάντα μια απαλή διαδικασία για την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων.
  • Χρησιμοποιήστε φυσικούς παράγοντες έκπλυσης όπως ζάχαρη για να απαλλαγείτε από το ξηρό δέρμα και αποφύγετε την είσοδο χημικών ουσιών στο στόμα σας.
  • Ελέγξτε την ημερομηνία λήξης του κραγιόν σας πριν από την εφαρμογή.
  • Εφαρμόστε προσεκτικά το χρώμα βήμα προς βήμα, αντί για ένα μόνο κτύπημα. Αυτό εξασφαλίζει την ομαλότητα του χρώματος.
  • Αν θέλετε να πάτε για γυαλιστερά χείλη, η γυαλάδα πρέπει να εφαρμόζεται συχνά. Δεν υπάρχει τρόπος να κάνετε τη λάμψη σας να διαρκεί περισσότερο.
  • Οι μέθοδοι που περιγράφονται παραπάνω μπορούν να δημιουργήσουν μόνο χείλη ματ φινιρίσματος. Μπορεί να κάνει ένα κραγιόν που μένει μετά το φαγητό.
  • Εάν χρησιμοποιείτε ένα ματ κραγιόν, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενυδατώσει τα χείλη σας τέλεια.
  • Χρησιμοποιώντας μια βούρτσα για τα χείλη μπορεί να δώσει ένα καθαρό φινίρισμα

Τα κραγιόν είναι αναμφισβήτητα οι καλύτεροι φίλοι κάθε γυναίκας. Αν είστε σε μια βιασύνη να φύγετε, εφαρμόζοντας ένα μικρό κραγιόν μπορεί να ανυψώσει το βλέμμα σας σε χρόνο μηδέν. Με μια πληθώρα αποχρώσεων για να διαλέξετε, γίνεται αρκετά εύκολο να ταιριάζει με τη στολή σας. Κηλίδες κραγιόν μπορεί να είναι δύσκολο να απαλλαγούμε από. Επίσης, δεν είναι πρακτικό να εφαρμόζετε ξανά το κραγιόν σας κάθε φορά, ειδικά όταν πηγαίνετε στο χώρο εργασίας σας. Αυτές οι απλές συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε το κραγιόν σας απαλό για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ελπίζουμε ότι αυτές οι μέθοδοι σας βοήθησαν να μάθετε πώς να τοποθετήσετε το κραγιόν σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Leave A Comment

58 − = 51