Οφέλη από τη μουσική κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης Στυλ στη ζωή

Οι φορητές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής και τα smartphones μας είναι γεμάτα από πολλά τραγούδια που ανήκουν σε ποικίλα είδη. Υπάρχουν τραγούδια με γρήγορο ρυθμό που είναι όπως ο εκπαιδευτής μας κατά την διάρκεια της εργασίας, τα κομψά κομμάτια που απλώνουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας και τα αργά, ψυχρά κομμάτια για τον ρομαντικό σε σας!

Όποια και αν είναι η αιτία ή η περίσταση, η μουσική μας κάνει να νιώθουμε καλά και μπορούμε να αναζωογονήσουμε τη διάθεσή μας σε μια αίσθηση. και δεν είναι διαφορετικό όταν πρόκειται για εργασία. Η έρευνα έχει αποδείξει ότι η μουσική κατά τη διάρκεια της γέννησης μπορεί πραγματικά να σας τονίσει εντελώς και να μειώσει τον πόνο που αισθάνεστε. Η μουσική έχει μια καταπραϋντική επίδραση τόσο στην αρτηριακή πίεση όσο και στην αναπνοή στην εργασία. Η μουσική διεγείρει περαιτέρω την απελευθέρωση των «ευτυχών ορμονών» ενδορφινών και ντοπαμίνης σε αυξημένες ποσότητες, οι οποίες βοηθούν στη μείωση του πόνου.

ΜΟΥΣΙΚΗ During Pregnancy

Οφέλη της μουσικής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης:

Αν η μουσική είναι μέρος της καθημερινής σας ζωής, θα κάνει το χρόνο να περάσει γρηγορότερα ενώ υπολείπεται της εργασίας. Είναι μια μεγάλη απόσπαση της προσοχής. ο χρόνος απλώς πετάει και δεν συνειδητοποιείς καν ότι ενώ ακούτε καλή μουσική.

Η μουσική βοηθά επίσης να διατηρηθεί η εστίαση καθόλη τη διάρκεια της εργασίας και είναι εξαιρετικά χρήσιμη για να εκτρέψετε το μυαλό σας από τις κρίσεις πανικού κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Δείτε περισσότερα: Άγχος Ενώ είναι έγκυος

Θα πρέπει να ακούσετε τη μουσική που θα χάσετε εντελώς, που θα σας ξεπεράσει σε μια μακρινή γη. σε κατάσταση έκστασης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη χαλαρωτική μουσική διαλογισμού εγκυμοσύνης στη θέση των ναρκωτικών και έχει βρεθεί ότι είναι εξαιρετικά χρήσιμη από πολλούς. Οι άνθρωποι έχουν βιώσει ότι έως ότου η μουσική παίζει ο πόνος είναι υποφερτός, αλλά εκτοξεύονται εκθετικά μόλις τελειώσει η μουσική. Έτσι, η μουσική είναι η ηρεμιστική δύναμη που χρειάζεστε σε μια πολύ χαοτική κατάσταση.

Η μουσική μπορεί να μετατρέψει το κοσμικό, σκληρό νοσοκομειακό περιβάλλον σε έναν ήρεμο, ιδιωτικό χώρο γέννησης. Οι περισσότεροι άνθρωποι προγραμματίζονται έτσι ώστε να χαλαρώνουν στη μουσική, ώστε να μπορούν να ηρεμήσουν τον γιατρό και τους νοσηλευτές που είναι παρόντες, κάνοντάς τους να αισθάνονται κομμάτι κάτι ιδιαίτερο. Η μουσική ρυθμίζει τέλεια τη διάθεση και είναι ένας τρόπος για να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα κατάλληλη για τον τοκετό.

Η μουσική κατά τη διάρκεια του τοκετού όχι μόνο ωφελεί τη γυναίκα που εργάζεται, αλλά και τον σύντροφό της, το μωρό της και τους διάφορους άλλους που βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Η μουσική μπορεί επίσης να έχει φυσιολογική δράση, απελευθερώνοντας ενδορφίνες και μειώνοντας την αναπνευστική συχνότητα. Ενθαρρύνει την κίνηση, η οποία μπορεί να βοηθήσει δραματικά να συντομεύσει την εργασία.

Δείτε περισσότερα: Το κάπνισμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

music_1000006937-120613int

Μερικές συμβουλές σε όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη μουσική κατά τη διάρκεια της εργασίας τους

Δημιουργία λίστας αναπαραγωγής:

Δοκιμάστε και ταιριάξτε τη μουσική με το ρυθμό της εργασίας σας. Κατά τη διάρκεια των πρώτων σταδίων της εργασίας, απαιτείται ταχύτερη και πιο αισιόδοξη μουσική για να διατηρηθεί η διάθεση και η διασπορά της διάθεσης. και καθώς η εργασία εξελίσσεται, η πιο αργή, επαναλαμβανόμενη μουσική είναι πολύ προτιμότερη καθώς βρίσκει κανείς το συγχρονισμό με το ρυθμό της εργασίας. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε όλες αυτές τις παραλλαγές στη λίστα αναπαραγωγής σας.

Τρόποι αναπαραγωγής μουσικής:

Ενώ στο νοσοκομείο ρωτάς αν έχουν ομιλητές για να παίξουν τη μουσική εκεί. Ή αλλιώς, πάρτε τα δικά σας ηχεία από το σπίτι σας.

Δείτε περισσότερα: Μπορούν οι έγκυες γυναίκες να πετάξουν

Χρήση ακουστικών:

Εάν θέλετε να αποκλείσετε εντελώς όλες τις περισπασμούς και μόνο να εστιάσετε στην εργασία, δεν μπορεί να υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα ακουστικά. Μην ξεχάσετε να τα συσκευάσετε.

Απολαύστε μουσική κατά τη διάρκεια των 9 μηνών της εγκυμοσύνης, όπως καλά

Όλα τα οφέλη της μουσικής κατά τη διάρκεια της εργασίας είναι επίσης έγκυρα για μια ήρεμη, χαλαρή και χαρούμενη εγκυμοσύνη. Ακούστε τη μουσική τακτικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης καθώς και για να χαλαρώσετε, να τονίσω και να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας. Η μουσική ανυψώνει επίσης τη διάθεση και την ενέργεια με άλματα. Ακούγοντας τη λίστα αναπαραγωγής σας προτού πάτε σε προγράμματα εργασίας το μυαλό σας για όλα τα οφέλη και είστε πιο χαλαροί σε λιγότερο χρόνο.

Πηγή εικόνας: 1.

Leave A Comment

57 + = 59