Διαλογισμός για αρχάριους – πώς να το κάνετε Στυλ στη ζωή

Το άγχος είναι η πιο αναπόφευκτη κατάσταση στον σημερινό τρόπο ζωής που σπρώχνει όλους ανεξάρτητα από την ηλικία. Ο καλύτερος τρόπος να ξεπεράσετε το άγχος και να είστε ευτυχισμένος είναι να ασκείτε διαλογισμό. Ο διαλογισμός είναι μια απλή δεξιοτεχνία που μεταμορφώνει τη ζωή, η οποία όχι μόνο χαλαρώνει το μυαλό αλλά σας βοηθά να ανακαλύψετε τον εαυτό σας και να ενισχύσετε τις δυνατότητές σας. Είναι ένας από τους πιο καταπληκτικούς τρόπους να τεθεί τέλος σε όλα τα προβλήματα στη ζωή και να μάθεις να είσαι πιο ειρηνικός, ικανοποιημένος, ευγνώμων και όμως προσεκτικός. Εάν δεν έχετε ασκήσει διαλογισμό και θέλετε να μάθετε πώς να ξεκινήσετε διαλογισμό για αρχάριους, αυτό είναι το σωστό μέρος για εσάς. Μάθετε μερικές βασικές τεχνικές διαλογισμού για αρχάριους και μεταμορφώνετε τη ζωή σας για πάντα.

Διαλογισμός for beginners

Ο διαλογισμός δεν είναι ένα πολύ δροσερό ταξίδι για να κυριαρχήσει, αλλά μόλις το παίρνετε το καλό, θα συνειδητοποιήσετε ότι ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που επενδύσατε στο χρόνο σας. Παίρνει πολύ υπομονή και αφοσίωση για να πάρει το μυαλό σας ειρηνικό και να επικεντρωθεί σε αυτόν τον πολυάσχολο κόσμο σήμερα που περιβάλλεται από πολλά πράγματα και πάντα δεν έχετε χρόνο. Η υπομονή είναι το μόνο συστατικό στοιχείο που μπορεί να σας κάνει να προχωρήσετε στον τομέα του διαλογισμού. Έχουμε μερικές συμβουλές και βήματα που ακολουθούνται αποκλειστικά για διαλογισμό για αρχάριους.

Δείτε περισσότερα: Τεχνικές πνευματικού διαλογισμού

Πώς να κάνει το διαλογισμό για τους αρχαρίους:

Αυτό το άρθρο θα εκπαιδεύσει για το διαλογισμό μαζί με απλά βήματα για να πάρει εύκολο για αρχάριους. τι πρέπει να ακολουθήσετε για να πάρετε ειρηνικό και χρήσιμο διαλογισμό για αρχάριους.

1. Τακτική πρακτική:

Διαλογισμός για αρχάριους - πώς να το κάνετε Στυλ στη ζωή

Το πρώτο και το σημαντικότερο είναι να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία του κάτι που ξεκινάτε εκ νέου. Για καθημερινό διαλογισμό γιόγκα θα πρέπει να δέχεστε διανοητικά και συναισθηματικά και να είστε αρκετά υπομονετικοί για να περάσετε τα σκαμπανεβάσματα που θα συνέβαιναν αρχικά. Ξεκινήστε με 15 λεπτά τις ημέρες και αυτό θα ήταν μια εποχή που «συναντήσατε τον εαυτό σας».

2. Ξεκινήστε την ημέρα σας με διαλογισμό:

Πώς να διαλογιστείτε για αρχάριους; Ξεκινήστε τη μέρα σας με σιωπή και ηρεμία και κάντε ολόκληρη την ημέρα ενεργητική. Θα μπορούσατε εύκολα να εισέλθετε στην αμηχανία και να αισθανθείτε την αλλαγή στο σώμα και το μυαλό σας αν μπορείτε να ξυπνήσετε νωρίς και να διαλογιστείτε τουλάχιστον για 5 έως 10 λεπτά. Τα περισσότερα από τα τσάκρα σας ξεκαθαρίζονται με το πρωί διαλογισμό και ανυπομονώ να το κανονικό σας πρόγραμμα.

3. Ανοίξτε:

Διαλογισμός για αρχάριους - πώς να το κάνετε Στυλ στη ζωή

Ανοίξτε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια του διαλογισμού. Ανοίξτε το μυαλό, την ψυχή και το σώμα σας έτσι ώστε να μπορούν να λάβουν την ενέργεια, αν διαλογισμό. Αφήστε το σώμα σας να αισθάνεται συνδεδεμένο μέσω ολόκληρης της ύπαρξής σας και κρατήστε τις παλάμες σας ανοικτές.

Δείτε περισσότερα: Πώς να κάνετε το διαλογισμό

4. Να συγχωρείτε:

Διαλογισμός για αρχάριους - πώς να το κάνετε Στυλ στη ζωή

Ενισχύστε τη δύναμή σας να συγχωρείτε μέσα. Θα υπήρχαν πολλές σκέψεις που έρχονται στο μυαλό σας και το μόνο που χρειάζεται να σκεφτείτε και να πείτε είναι ότι συγχωρείτε. συγχωρείτε τους ανθρώπους, τις περιστάσεις, τις καταστάσεις και τα προβλήματα που μπορεί να έχετε περάσει. Συγχωρήστε τον εαυτό σας πρώτα. «Συγχωρώ» είναι η πύλη για την ανεύθυνη συνείδηση. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες τεχνικές για να έχετε πλήρη διαλογισμό.

5. Φλόγα ή μουσική κεριών:

Αρχικά πρέπει να πάρετε τη βοήθεια αντικειμένων ή μουσικής για να κάνετε τη συγκέντρωσή σας καλύτερη, δεν είναι εύκολο να μεταβείτε σε μια κατάσταση όπου θα κλείσετε τα μάτια σας και θα έχετε βαθιές σκέψεις που θα συνέβαιναν σε υψηλότερα επίπεδα. Λάβετε λοιπόν φλόγα κεριού, στην οποία κολλάτε τα μάτια σας και διαλογίζεστε. Μπορείτε επίσης να πάρετε κάποια διαλογιστική μουσική που θα σας κρατά επικεντρωμένη σε αυτά που διαλογίζεστε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο διαλογισμό για αρχάριους.

6. Let Go:

Διαλογισμός για αρχάριους - πώς να το κάνετε Στυλ στη ζωή

Ο διαλογισμός δεν είναι απλώς να επικεντρωθεί σε κάτι ή να διατηρήσει την εστίασή σας ή ακόμα και να οπτικοποιήσει ή να προσπαθήσει να σταματήσει τις σκέψεις. Θα υπήρχαν πολλές σκέψεις που θα συσσωρεύονταν κατά τη διάρκεια του διαλογισμού και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφήσετε να φύγετε. Αφήνετε να φύγετε καθώς παραδίδετε στην εσωτερική γαλήνη και την ηρεμία.

7. Σταματήστε να τονίζετε τις σκέψεις:

Διαλογισμός για αρχάριους - πώς να το κάνετε Στυλ στη ζωή

Αρχικά θα έχετε πολλή απόσπαση της προσοχής καθώς προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε. Θα σκεφτείτε τις αναμνήσεις του παρελθόντος και τις ανησυχίες που έχετε για το μέλλον. Είναι εντάξει δεδομένου ότι είναι φυσικό. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι ότι πρέπει να τονίσουμε στο κεφάλι σας και να προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε πίσω τη συγκέντρωση εξαλείφοντας αυτές τις αποσπούν τις ιδέες. Θα έρθει μια στιγμή που αισθάνεστε ότι ο χρόνος παραμένει και αφήνετε τις σκέψεις σας να επεκταθούν σε μια κατάσταση όπου δεν τους έχετε πια. Γίνετε προσεκτικοί και συνειδητοί.

Δείτε περισσότερα: Τεχνικές διαλογισμού OM

8. Διαλογιστείτε με τους ανθρώπους γύρω:

Διαλογισμός για αρχάριους - πώς να το κάνετε Στυλ στη ζωή

Θα κάνετε καλύτερα όταν είστε γύρω από άλλους ανθρώπους ενώ διαλογίζεστε. Όταν βλέπετε όλο και περισσότερα κεριά να φωτίζονται, θα έχετε περισσότερο φως στο δωμάτιο. Όταν έχετε ανθρώπους γύρω σας θα είστε σίγουροι ότι το κάνετε σωστά. Θα μπορείτε να απορροφήσετε περισσότερη ενέργεια και ο διαλογισμός σας θα είναι πιο αποτελεσματικός.

Απλές συμβουλές για διαλογισμό για αρχάριους:

Δεν υπάρχει κανένας αυστηρός κανόνας για την άσκηση του διαλογισμού. Πρόκειται για τον έλεγχο των αναπνευστικών σας κινήσεων και της ροής των σκέψεων. Με το χρόνο και την πρακτική μπορείτε εύκολα να κυριαρχήσετε αυτήν την ικανότητα και να αποκομίσετε τα οφέλη του διαλογισμού. Ενώ συζητήσαμε μερικές τεχνικές διαλογισμού για αρχάριους, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στη διαδικασία.

  • Προσπαθήστε να διαλογίζεστε την ίδια ώρα κάθε μέρα.
  • Βεβαιωθείτε ότι ασκείτε το διαλογισμό σε ένα καταπραϋντικό και μη ενοχλητικό περιβάλλον.
  • Εάν ο εξωτερικός καιρός είναι κρύος, κρατήστε τον εαυτό σας ζεστό βάζοντας ένα σάλι ή μια κουβέρτα.
  • Κάνοντας διαλογισμό σε άδειο ή πλήρως γεμάτο στομάχι μπορεί να αποσπούν την προσοχή. Έτσι, απλώς κάνετε να έχετε φάει κάτι φως ακριβώς πριν από το διαλογισμό.
  • Ενώ μελετάτε, βεβαιωθείτε ότι ο χρόνος των εκπνοών σας αυξάνεται σταδιακά. Προσπαθήστε να το κάνετε
  • περισσότερο από τις εισπνοές σας. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπετε στον φρέσκο ​​αέρα να εισέλθει στον πνεύμο σας.
  • Χρησιμοποιείτε πάντα ένα χρονόμετρο διαλογισμού. Είναι καλύτερο όταν έχετε χρονοδιακόπτη να σας πω ο χρόνος διαλογισμού σας είναι επάνω χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό συνεχώς. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν ήχο συναγερμού και όχι θόρυβο. Ποιος θα ήθελε έναν αγενή σοκ μόλις μετά από μια ειρηνική συνεδρία του διαλογισμού!

Ο διαλογισμός δεν είναι εύκολο πράγμα, αλλά με επιμονή θα μπορέσετε να το καταλάβετε. είναι ένα απλό τέχνασμα για να εκπαιδεύσετε το μυαλό σας έτσι ώστε να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο των σκέψεων και των συναισθημάτων σας. Ο διαλογισμός σας διδάσκει να εκτιμάτε τα πάντα γύρω σας, ακόμα κι αν φαίνεται ενοχλητικό. Αυτές ήταν μερικές από τις οδηγίες για εύκολο διαλογισμό για αρχάριους. Τελικά θα διαπιστώσετε ότι είναι το πιο ικανοποιητικό πράγμα που έχετε κάνει ποτέ στη ζωή σας. Μοιραστείτε την υπέροχη εμπειρία σας με όλους γύρω σας και μοιραστείτε αυτές τις τεχνικές διαλογισμού για αρχάριους με όλους.

Εικόνες Πηγή: 2, 3, 4, 6, 7.

Leave A Comment

− 2 = 7