Πώς να απαλλαγείτε από νεκρά κύτταρα του δέρματος Στυλ στη ζωή

Είστε ενοχλημένοι από νεκρό κύτταρο δέρματος; Ξέρετε πώς να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος; Η καλή εμφάνιση και το υγιές δέρμα απαιτούν μεγάλη περιποίηση και φροντίδα που περιλαμβάνει τον τακτικό καθαρισμό και την πλύση του δέρματος, έχοντας μια κατάλληλη διατροφή συν, φυσικά, εξαλείφει περιοδικά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος που συσσωρεύουν και αφαιρούν τη λάμψη του δέρματός σας.

Πώς να απαλλαγείτε από νεκρά κύτταρα του δέρματος:

Εδώ είναι οι κορυφαίοι 9 τρόποι για να απαλλαγούμε από το νεκρό κύτταρο του δέρματος ως εξής.

Πως To Get Rid Of Dead Skin Cells

1. Λεμόνι συν μέλι:

Ο χυμός λεμονιού έχει φυσικά προϊόντα λεύκανσης καθώς το μέλι ενυδατώνει το δέρμα εμποδίζει το σκοτάδι του δέρματος. Κάντε ξανά αυτή τη θεραπεία τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Πάρτε το χυμό ενός λεμονιού και ανακατέψτε το με μια κουταλιά της σούπας μελιού. Βάλτε το μείγμα λεμονιού και μέλι στις υπερβολικές περιοχές και αφήστε το μίγμα να εκτελεστεί για τουλάχιστον 20 λεπτά. Καθαρίστε το μείγμα με νερό για να αποκτήσετε το ελαφρύ δέρμα.

2. Ελαιόλαδο:

Ξεχωριστά από διάφορα άλλα κέρδη του ελαιολάδου, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως για τη θεραπεία της απολέπισης του δέρματος. Στρίψτε το ελαιόλαδο κατευθείαν στο δέρμα που έχει προσβληθεί. Αυτό θα σας προσφέρει άμεση ανακούφιση.

3. Λάδι καρύδας:

Το έλαιο καρύδας χρησιμοποιείται για πολλούς σκοπούς. Αν έχετε ξηρό δέρμα, τρίψτε το πρόσωπό σας πάνω από και άλλα μέρη του σώματος με λάδι καρύδας. Θα μειώσει το ξεφλούδισμα του στεγνού συν κομμένου δέρματος.

Δείτε περισσότερα: Θεραπεία ρυτίδων στο σπίτι

4. Γέλη Aloe Vera:

Η Aloe Vera μειώνει την πηγή ηλιακής βλάβης στο δέρμα λόγω της υπερέκθεσης των αγκώνων και των γόνατων στον ήλιο. Ενυδατώνει επίσης το δέρμα και σταματά την ξηρότητα που μπορεί να οδηγήσει σε σκίαση του δέρματος. Αποκτήστε φρέσκα φύλλα Aloe Vera plus Αφαιρέστε το τζελ με το σπάσιμο του σαρκώδους φύλλου. Βγάλτε το φρέσκο ​​πήκτωμα στα γόνατα μαζί με τους αγκώνες και αφήστε το για μισή ώρα για να αποκτήσετε φρέσκο ​​δέρμα στους αγκώνες σας μαζί με τα γόνατα.

5. Λευκαντικά φρούτα:

Τα φρούτα όπως η ντομάτα, το λεμόνι, καθώς και τα σταφύλια έχουν λευκαντική ιδιότητα επιπλέον βοηθούν στην απόρριψη του μαύρου δέρματος όταν χρησιμοποιείται συχνά. Βάλτε το χυμό μερικών από τα λευκαντικά φρούτα συχνά στο δέρμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς χυμούς φρούτων σε διαφορετικές ημέρες.

6. Αποφύγετε την κατάχρηση σκληρών λειαντικών:

Οι ισχυρότερες λειαντικές ουσίες (για παράδειγμα οι σκληρές βούρτσες και οι πέτρες με ελαφρόπετρα) μπορεί μερικές φορές να είναι καλές για την εξάλειψη των σκληρών, δομημένων νεκρών κυττάρων του δέρματος. Ωστόσο, εάν το παρακάνετε (διαφορετικά, εάν το δέρμα σας είναι πολύ ευαίσθητο), ο αγριόκλητος μπορεί να δημιουργήσει το δέρμα σας ωμά και κόκκινο, δημιουργώντας το ευάλωτο σε μακροχρόνιο ερεθισμό και ξηρότητα. Αβέβαια παρατηρείτε την ερυθρότητα του δέρματος διαφορετικά τον πόνο αργότερα από το να τον απολέσετε, να σταματήσετε αυτήν την καθημερινή ρουτίνα για λίγες μέρες, στη συνέχεια να ελέγξετε τα πιο ήπια λειαντικά.

Δείτε περισσότερα: Πώς να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες στο πρόσωπο

7. Βρώμη Ζάχαρη Scrub:

Μαζί τα συστατικά έχουν μια λιπαρή υφή. Αποσπάστε μερικές βρώμες στο νερό για 10 λεπτά επιπλέον, στη συνέχεια, συνδυάστε το με λίγα κόκκους ζάχαρης. Βάλτε το μέλι στο μείγμα επιπλέον, στη συνέχεια, να το λεκιάσετε στο πρόσωπό σας. Αποφύγετε την περιοχή γύρω από τα μάτια. Θυμήσου; δεν πρέπει να είναι τόσο σκληρή για το δέρμα.

8. Απολέπιση φρούτων:

Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας τρίβει προσθέτοντας χυμό παπάγιας, μέλι συν χυμό πορτοκαλιού. Συνδυάστε τα μαζί, επιπλέον, αποτριχίστε το στο δέρμα σας για 30 λεπτά. Οι βιταμίνες, τα ένζυμα, καθώς και τα οξέα στην παπάγια επιπλέον βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων συν το δέρμα δίκαιο. Το μέλι που υπάρχει σε αυτό το τρίψιμο ενυδατώνει αποξηραμένο δέρμα που κρέμεται απαλό.

Δείτε περισσότερα: Πώς να τονώσετε το σώμα

9. Χρησιμοποιήστε μαλακές βούρτσες για καθαρισμό δέρματος:

Μαλακές βούρτσες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξάλειψη των νεκρών κυττάρων από τους πόρους του δέρματος. Αυτή η μέθοδος απολέπισης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα χέρια, το πρόσωπο και τα πόδια. Αφού χρησιμοποιήσετε το προϊόν καθαρισμού, παίρνετε μια βούρτσα και σκουπίστε το στο δέρμα. Αυτό θα βοηθήσει στην εξάλειψη του ξηρού συν νεκρού δέρματος, το πρόσωπο του κτιρίου καθαρό και μαλακό. Επιπλέον, θυμηθείτε να απολέγετε τα χείλη για να κάνετε ομορφιά στο πρόσωπό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα για τον καθαρισμό των χειλιών σας συν το κτίριο όμορφο.

Εικόνες Πηγή: 1.

Leave A Comment

7 + 2 =