Πώς να θηλάζετε σωστά τα μαλλιά σας; | Στυλ στη ζωή

Θέλετε μια διαφορετική εμφάνιση; Παρά το είδος των μαλλιών που έχετε, ένας μικρός όγκος στην κορυφή δεν θα αναστατώσει ένα κορίτσι. Χωρίς δισταγμό, οι πεντανόστιμες κυρίες πιθανότατα ενδιαφέρονται περισσότερο να βάλουν ένα μικρό στύλο στο κεφάλι τους, αλλά μόλις ξέρεις τι κάνεις όταν έρχεσαι να πειράξεις τα μαλλιά σου, τα κορίτσια με οποιοδήποτε είδος μαλλιών μπορούν να πάρουν πλεονέκτημα.

Εάν επιθυμείτε μόνο να επικεντρωθείτε στο νήμα, συγκεντρίστε τα μαλλιά που δεν θέλετε να τρυπηθούν σε μια πλεξούδα στο πλάι έτσι δεν είναι στη λειτουργία σας. Εάν θέλετε μια ώθηση στο στέμμα, τότε διαβάστε αυτό το άρθρο προσεκτικά επειδή σε αυτό το άρθρο έχω δώσει μερικές από τις καλύτερες συμβουλές για το πώς να πειράξει τα μαλλιά.

πως to tease your hair

Μέθοδος για την περιποίηση των μαλλιών σας:

Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι περισσότερες από τις γυναίκες δυσκολεύονται να σηκωθούν ευθεία και να πειράξουν την κορυφή ή το στέμμα τους. Αν τους γυρίσουν τα μαλλιά τους, ανάποδα δουλεύουν επίσης τα μάτια τους. Προσφέρει επιπλέον έλεγχο. Επιπλέον, στην πραγματικότητα προωθούν επιπλέον όγκο.

Πράγματα που θα χρειαστείτε:

1. Ένα μακρύ τρίχες για τα μαλλιά:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πραγματικά οποιοδήποτε είδος κλιπ μαλλιών είστε άνετοι με, ωστόσο η ιδέα είναι να είναι σε θέση να χωρίσετε τα μαλλιά σας απλά.

Δείτε περισσότερα: Πώς να Bleach μαλλιά στο σπίτι

2. Ψεκασμός μαλλιών:

Η χρήση ενός εύκαμπτου σπρέυ μαλλιών κρατάει τα μαλλιά σας κουρασμένα στη θέση τους χωρίς να φαίνεται πολύ άκαμπτο. Σπρέι μαλλιών σπρέι σε όλο το στυλ μετά την εμφάνιση των μαλλιών σας.

3. Μία επιμήκης χτένα:

Χρησιμοποιήστε την επιπρόσθετη μακρά ουρά για την τομή των μαλλιών συν τη χτένα με λεπτή οδοντοφυΐα για να πειράξετε δίπλα στη βάση. η μακριά χτένα ουράς είναι ο καλύτερος φίλος σας όταν πρόκειται για τον όγκο των μαλλιών.

Ξεκίνα:

1. Ευθεία τα μαλλιά σας:

Ακόμα και έξω τα μαλλιά σας με ξήρανση με χτυπήματα και επίπεδη σιδέρωμα κυματιστές ή σγουρές κλειδαριές.

2. Βούρτσα μαλλιών:

Βουρτσίστε τα μαλλιά σας για να αφαιρέσετε όλα τα μπερδέματα. Μην προσπαθήσετε να στυλ μαλλιά που δεν είναι εντελώς de-μπερδεμένο.

3. Τρίψτε τα μαλλιά:

Η περιποίηση των μαλλιών από την υφή μπορεί να μπερδευτεί, αλλιώς θα βλάψει. Σταματήστε να περιμένετε τα μαλλιά σας είναι εντελώς δροσερό.

Δείτε περισσότερα: Πώς να βουρτσίζετε τα μαλλιά σας σωστά

4. Κάντε την ένταση στο στέμμα:

Με τη χτένα, διαιρέστε τα μαλλιά σε δύο ίντσες στην κορώνα και αφήστε τα υπόλοιπα πίσω από το δρόμο. Εάν τα μαλλιά σας είναι υπερβολικά μεταξένια, ψεκάστε λίγο σπρέι μαλλιών από την πλευρά για να πειράξετε.

5. Πιάστε τα μαλλιά ευθεία και Backcomb:

Συνδέστε το τμήμα κατευθείαν στον αέρα με το ένα χέρι. Από την άλλη, χτενίστε προς τα κάτω κοντά στις ρίζες σε μικρά εγκεφαλικά επεισόδια. Κάντε ξανά σε μια ενότητα κάτω από αυτή για την προσθήκη. Σε περίπτωση που ανησυχείτε για θραύση. μια βούρτσα με επίπεδη στήριξη είναι πιο εύκολη για τα μαλλιά από μια χτένα.

6. Ακόμη και ψεκασμός:

Μαλακά τσακισμένα τμήματα από τη βούρτσα και να χρησιμοποιήσετε το σπρέι για να διατηρήσετε το στυλ σας στη θέση του.

7. Διασκεδάστε με το Styling:

Διασκεδάστε να διαμορφώσετε τη νέα σας επιτυχία σε μια ποικιλία στυλ. Είστε σε θέση να το κατσαρώσετε για μια vixenish εμφάνιση αλλιώς το τοποθετήσετε σε μια πελώρια αλογοουρά για ένα χαλαρό κομψό vibe.

8. Σπρέι μαλλιών Smear ως Teasing:

Αν έχετε πρόβλημα να κρατήσετε το δράμα σας όλη μέρα μακρύς, ένα απλό τέχνασμα είναι να ομοιόμορφα υγρό κάθε τμήμα με ψεκασμό μαλλιών καθώς περνάτε συν το πειράζει.

9. Παράλειψη της χτένας:

Οι στιλίστες συνιστούν να χρησιμοποιείτε μια επίπεδη βούρτσα αντί για μια χτένα. οι βούρτσες είναι ευκολότερες στις κλειδαριές σας.

10. Λάβετε επινοητικά:

Περιστρέψτε τα μαλλιά σας σε κυλίνδρους, ομαλά τα μαλλιά πίσω σε μια χαμηλή αλογοουρά αλλιώς τραβήξτε μια κεφαλή στη θέση τους. Διασκεδάστε με τη νέα σας ένταση.

Δείτε περισσότερα: Είναι καλό να χτενίζετε τα μαλλιά σας

Η Επόμενη Ερώτηση - Μαστίζει τα μαλλιά σας Βλάβη?

Η απάντηση είναι ναι". Το teasing ζημιά τα μαλλιά σας. Το teasing ή backcombing σίγουρα προκαλεί βλάβη στα μαλλιά σας. Οι επιδερμίδες στα μαλλιά σας είναι προς τα κάτω. Αυτές οι επιδερμίδες προστατεύουν τα μαλλιά σας και είναι ο πυρήνας των μαλλιών σας. Η συσσώρευση ή η αναπήδηση μπορεί να προκαλέσει βλάβη στις επιδερμίδες και τα μαλλιά σας, καθώς είναι ενάντια στην κατεύθυνση των κυττάρων. Αντί να δημιουργείτε όγκους χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο, μια εναλλακτική λύση είναι να χρησιμοποιήσετε προϊόντα κομμωτικής που σας δίνουν το ίδιο αποτέλεσμα.

Λίγα περισσότερες συμβουλές για την περιποίηση των μαλλιών σας:

  1. Προσπαθήστε να φοράτε τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά. Εάν έχετε πειράξει τα μαλλιά σας μπροστά, δοκιμάστε μια αλογοουρά στην πλάτη για να αθληθεί μια νέα και φανταχτερή εμφάνιση.
  2. Μια άλλη εναλλακτική ματιά είναι να δοκιμάσετε το half-up ή half-down hairdo. Αυτό είναι ιδανικό αν πειράζετε το στέμμα σας. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε καρφίτσες bobby για να το καρφώσετε. Τραβήξτε τα μαλλιά σας μαζί στο πλάι και περάστε το επάνω στο πίσω μέρος.
  3. Μόλις κουνηθείτε το βλέμμα, βουρτσίστε τα μαλλιά σας από τη ρίζα στις άκρες. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα με μαλακές βελόνες για να ξεδιπλώσετε τα μαλλιά σας. Το teasing θα κάνει τα μαλλιά σας να νιώσουν κόμπους, θα πρέπει να τα βουτήξετε απαλά. Εάν αγωνίζεστε να αποτρέψετε τα μαλλιά σας, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε επιπλέον κλιματιστικό και ξεπλύνετε το, όπως συνήθως. Αυτό βοηθά στην απομάκρυνση των κοτσάνι σας.

Ανεξάρτητα από τον τύπο τρίχας, τα κορίτσια αγαπούν να καυχηθούν τα κοτσάνια τους και ένας μικρός όγκος απλά προσθέτει στην άψογη εμφάνιση. Η διαδικασία μπορεί να είναι τρομακτική, αλλά έχουμε συνθέσει αυτή τη βήμα-προς-βήμα διαδικασία που μπορείτε να ακολουθήσετε για τον παράγοντα oomph. Εκτός από τη διαδικασία, έχουμε μοιραστεί μερικές συμβουλές που μπορείτε να έχετε κατά νου για να φροντίσετε τα μαλλιά σας. Προσπαθήστε να δώσετε στα μαλλιά σας κάποια βαθιά περιποίηση για να αντισταθμίσετε τον αντίκτυπο του πειράματος. Αυτό θα πάρει πίσω τα μαλλιά σας για να φανεί υπέροχο και πάλι. Happy Teasing!

Leave A Comment

− 1 = 5