Πώς να φτιάξετε μια κάλτσα κάλτσας; | Στυλ στη ζωή

Ένα καλό hairstyle μπορεί να είναι ο παράγοντας ανάμεσα στο να φανεί καλό και να φανεί υπέροχο στο γεγονός που θέλετε να είστε μέρος και επιλέγοντας το σωστό χτένισμα μπορεί να σας αφήσει απογοητευμένους. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι η επιλογή του σωστού χτενίσματος είναι μια διαδικασία με την οποία θα πρέπει να δείτε τι τόνο, χρώμα και δομή προσώπου είστε. Ένα καλό κάλτσα κάλτσας είναι πάντα ένας πολύ καλός τρόπος για να πάει γιατί αυτός ο τύπος hairstyle είναι τέλειο, καθώς είναι ευέλικτο με σχεδόν όλα τα είδη των τύπων προσώπου και σίγουρα θα σας κάνει το κέντρο της προσοχής t το γεγονός που θέλετε να επισκεφθείτε. Υπάρχει μια αρκετά μεγάλη ποικιλία από καλά κάλτσα κάλτσες για να διαλέξετε και δίνεται παρακάτω είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε ένα κάλτσα κουλούρι, ώστε να μπορείτε να ταιριάζει με την ενδυμασία σας για κάθε γεγονός-

πως to make sock bun

Πλύση:

Το πρώτο βήμα για να φτιάξετε μια κάλτσα κάλτσας απαιτεί να πλένετε τα μαλλιά σας. Συνιστάται ένα μαλακτικό μαλλιών το οποίο διατίθεται στην αγορά τόσο σε σαμπουάν όσο και σε κοντίσιονερ. Αυτό το μαλακτικό τρίχας θα σας διευκολύνει να δέσετε τα μαλλιά σας. Μόλις πλένετε τα μαλλιά σας είναι πλήρης στεγνώστε με αποτελεσματικά με μια πετσέτα και το πιστολάκι φυσήματος, αλλά βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε έναν θερμοκατασπίζοντα ορό που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τα μαλλιά σας μαλακά. Τα στεγνά μαλλιά θα βλάψουν το τριχωτό της κεφαλής σας όταν προσπαθείτε να τα συνδέσετε, έτσι ο θερμικός αποκλεισμός του ορού είναι ο καλύτερος.

Δείτε περισσότερα:  Funky hairstyles για τα κορίτσια

Ξεχωριστό σύνολο χεριών:

Ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί μια άψογη κάλτσα είναι να έχετε ένα ξεχωριστό σύνολο χεριών για να σας βοηθήσουμε. Αν βοηθάτε κάποιον με την κάλτσα κάλτσα του, τότε οι καλύτεροι τρόποι να το κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε πρώτα το σύνολο των μαλλιών στο χέρι σας και στη συνέχεια να το συνδέσετε σε ομόκεντρο κύκλο για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Ο κύκλος θα σχηματίσει σιγά-σιγά ένα κουλούρι κάλτσα και μπορείτε να ταιριάζει με αυτό με βρώμικα μπούκλες μπροστά ή να προσθέσετε ολόκληρη την τρίχα σας με το κουλούρι στο πίσω μέρος. Το καλύτερο μέρος για την κάλτσα κουλούρι είναι ότι μπορείτε να το φορέσετε πάνω ή κάτω όπως κατά την επιλογή σας που το καθιστά ένα πολύ ευέλικτο hairstyle για όλες τις περιπτώσεις. Μόλις ολοκληρωθεί η στρογγυλοποίηση των μαλλιών, μπορείτε να προσθέσετε ένα εξάρτημα όπως ένα μικρό ή μεγάλο κλιπ για να το κρατήσετε στη θέση του, ώστε να μην απαιτείται κανένας άλλος τύπος συντήρησης. Συνδέοντας ένα κάλτσα κουλούρι ca είναι τόσο μια ακατάστατη υπόθεση ή μια καλά συντονισμένη υπόθεση όπως σύμφωνα με το γεγονός που θέλετε να επισκεφθείτε καθιστώντας το ένα πολύ ευέλικτο χτένισμα για κάθε είδους περιστάσεις.

κάλτσα bun2

Προσθήκη Αξεσουάρ:

Για να διατηρήσετε το σύνολο των μαλλιών σας στη θέση τους το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε ένα κλιπ ή ένα ξύλινο εξάρτημα στα άκρα των μαλλιών σας έτσι ώστε το κουλούρι να φανεί πιο τελειωμένο. Το αξεσουάρ που θέλετε να χρησιμοποιήσετε διατίθεται εύκολα σε οποιαδήποτε αγορά και ποικίλλει ανάλογα με την ποικιλία.

Δείτε περισσότερα:  Ένδυση στην Ελλάδα

66ο Annual Primetime Emmy Awards - Arrivals

Μεταφορά:

Μια κάλτσα κάλτσα είναι ένα τέλειο χτένισμα για κάθε γάμο, κοινωνική εκδήλωση ή ακόμα και μια εταιρική εκδήλωση Είναι επίσης μεγάλη αν παντρευτείτε γιατί σας συγχαίρει παραδοσιακή καθώς και δυτική γαμήλια εμφάνιση. Η κάλτσα κουλούρι είναι εύκολο να γίνει σε σύγκριση με όλα τα άλλα hairstyles γάμου ως εκ τούτου έχει κερδίσει στη δημοτικότητα. Εκτός από αυτό το κάλτσα κουλούρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για κάθε κοινωνική ή εταιρική εκδήλωση. Θα σας κάνει πραγματικά το κέντρο της προσοχής γιατί o το τολμηρό μαλακό βλέμμα που είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του μεγάλου και ευπροσάρμοστο hairstyle.

Δείτε περισσότερα:  Dread Locks

Πηγή εικόνας: 1, 2, 3.

Leave A Comment

19 − 14 =