Πώς να μην ερωτευτεί κάποιος; | Στυλ στη ζωή

Η ερωτευμένη με κάποιον είναι εύκολη, αλλά αν νομίζετε ότι δεν είναι σωστή η ερωτευμένη με αυτή που έχετε κατά νου, είναι δύσκολο. Σκληρό ναι, ευκολότερο είπε παρά ναι, και θα λέγατε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε την αίσθηση ότι είστε ερωτευμένος με αυτόν ή αυτήν. Ωστόσο, όλοι συμφωνημένοι, αλλά δεν είναι ακόμα αδύνατο, και εσείς μπορείτε επίσης να σταματήσετε να μην ερωτευτείτε με τον άνδρα ή την γυναίκα που θέλετε απλώς να είστε φίλοι.
Η καρδιά λέει ΟΧΙ και το μυαλό λέει ΝΑΙ, και μερικές φορές είναι το αντίστροφο, έτσι τι κάνετε όταν έχετε τόσες πολλές αντιφατικές σκέψεις; BREATHE, RELAX, BREATHE AGAIN και αφήστε το σύμπαν να πάρει τον έλεγχο. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πώς να μην ερωτευτείς με κάποιον?

Πώς να αποφύγετε την αγάπη με κάποιον?

Πώς να μην ερωτευτεί κάποιος; | Στυλ στη ζωή

Γιατί δεν θέλετε να ερωτευτείτε αυτό το άτομο?

Πριν να μελετήσουμε για ποιο λόγο να μην ερωτευτούμε αυτό το άτομο, ας ρίξουμε μια ματιά στους λόγους για τους οποίους δεν θέλουμε να το δώσουμε.

1. Ανθυγιεινής πιθανότατα, ίσως έχει θέματα μετεωρισμού ή σκίζει μετά τα γεύματά της για να τρομάξει τα κοράκια μακριά. Ίσως να μην βουρτσίζουν τα δόντια τους καλά, και το στόμα τους βρωμάει κάθε φορά που πλησιάζετε κοντά τους, το whiff μπορεί να σκοτώνει. Τώρα φανταστείτε να φιλάτε αυτό το άτομο, σίγουρα στέλνει ένα τρέμολο κάτω από τη σπονδυλική στήλη, και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν μπορείτε να τον ερωτευτείτε.

2. Ίσως λόγω της διαφοράς στο υπόβαθρο, την κάστα, το θρήσκευμα ή ίσως το φύλο και το αισθησιακό. Σε πολλές χώρες, τα ζευγάρια που αγάπησαν τρελά έπρεπε να χωρίσουν και να θυσιάσουν τα συναισθήματά τους ο ένας για τον άλλο λόγω κοινωνικών λόγων. Εάν αυτή είναι η περίπτωσή σας και δεν θέλετε να πάρετε εναντίον της επιθυμίας της οικογένειάς σας και της κοινωνίας σας, τότε θα μπορούσατε να αρχίσετε να εμποδίζετε τον έρωτα να κάνει γύρους γύρω από το σπίτι σας.

3. Οι σκέψεις του και οι δικές σου ή οι σκέψεις του και του δεν ταιριάζουν. Κάποιος θα μπορούσε να είναι εξτρεμιστής και ο άλλος ένα σκοτεινό παιδί, και οι σκέψεις δεν θα ταιριάζουν ακόμα κι αν λένε ότι τα αντίθετα προσελκύουν. Σέβεστε το άτομο για να είστε άτομο, αλλά να είστε ζευγάρι μαζί του θα σήμαινε παγκόσμιους πολέμους κάθε μέρα. Έτσι, προτιμάτε να μην χάσετε έναν φίλο και να τον αγαπάτε κρυφά ή να μην τον ερωτευτείτε καθόλου.

Πώς να μην ερωτευτεί κάποιος; | Στυλ στη ζωή

Ίσως κάτι να συνέβαινε στο παρελθόν μαζί τους, ήταν αγενείς ή άσχημα, ή έκανες ένα κακό διάλειμμα το οποίο έχει κλέψει την βροντή και την πίστη στην αγάπη για πάντα; Καθίστε και σκεφτείτε τι σας τρώει. Πρέπει να υπάρχουν λόγοι για τους οποίους δεν θέλετε να ερωτευτείτε μαζί του, της ή κάποιας άλλης για αυτό το θέμα. Μπορεί να έχετε κλείσει όλες τις πόρτες για να αγαπάτε ή να το σκέφτεστε, το οποίο δεν καταλαβαίνει.

4. Μιλήστε το μυαλό σας, ειδικά αν είστε γυναίκα. Οι άνδρες που θέλουν να είναι ερωτευμένοι με εσάς δεν μπορούν να σταθούν μια καλά ενημερωμένη και μια φωνή γυναίκα, περπατούν μακριά αργά ή γρήγορα. Αυτό θα σας σώσει από το να ερωτευτείτε μαζί τους ή μαζί τους. Για τους άνδρες, αν πραγματικά δεν αισθάνεστε αυτό που πρέπει να νιώσετε γι 'αυτήν, να κάνετε τη στάση σας σαφή και να στέκεστε στο έδαφός σας.

Τώρα σκεφτείτε γιατί αγαπάτε και όμως δεν αγαπάτε:

Πώς να μην ερωτευτεί κάποιος; | Στυλ στη ζωή

Θα υπήρχαν στιγμές που πραγματικά δεν μπορείτε να το βοηθήσετε, αλλά να περάσετε σήματα σε όλο το τραπέζι που τον αγαπάτε. Είναι φυσικό και δεν πρέπει να παίζετε θύμα ή να αισθάνεστε ένοχοι για το ίδιο. Απλά βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πού πρέπει να σχεδιαστούν οι γραμμές. Ακόμα και για τις σχέσεις με την πλατωνική αγάπη, πρέπει κανείς να διατηρήσει τα πρότυπα, οπότε μην πείτε απλώς ότι δεν θέλετε να ερωτευτείτε και μάλιστα να τους δώσετε μπερδέματα και μάρτυρες για το ίδιο.

Δείτε περισσότερα: Πώς να δημιουργήσετε την αγάπη στη ζωή

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3.

Leave A Comment

+ 7 = 10