Πώς να φροντίσετε τα χείλη σας Στυλ στη ζωή

Τα χείλη είναι ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο που προσελκύει πολλή προσοχή από τους ανθρώπους γύρω. Πιστέψτε το ή όχι, τα χείλη είναι επίσης ένα από τα πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την έλξη και την εμφάνιση ενός ατόμου. Τα ξηρά και σκασμένα χείλη είναι αναμφισβήτητα μια απενεργοποίηση για το αντίθετο φύλο και επίσης κάνει το πρόσωπο θαμπό. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, αν έχετε μαλακά, ομαλά και ζαρωμένα ροζ χείλη, οι άνθρωποι τείνουν να φαίνονται πιο πολύ από ποτέ. Για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να εργαστούμε για διάφορα βήματα και να προσπαθήσουμε να φροντίσουμε τα χείλη. Υπάρχουν μερικοί απλοί, εύκολοι και DIY τρόποι με τους οποίους μπορείτε να φροντίσετε καλά τα χείλη. Αυτή η λίστα παρακάτω θα σας πει πώς:

Πώς να φροντίσετε τα χείλη σας Στυλ στη ζωή

Εδώ είναι οι λίγες συμβουλές για το πώς να φροντίζει για τα χείλη σας φυσικά.

Παρέχει προστασία:

Ο καιρός και οι μεταβαλλόμενες εποχές έχουν μεγάλη επίδραση στα χείλη και την καλή υγεία του. Κάποιος πρέπει να τους προστατεύσει καλά τόσο τους καλοκαιρινούς και τους χειμερινούς μήνες. Τα βάλσαμα χειλιών με προστασία από τον ήλιο είναι σημαντικά στους ζεστούς μήνες και ενυδατικές κρέμες σε ξηρούς και ψυχρούς χειμώνες. Τα ξηρά και ραγισμένα χείλη είναι αποτέλεσμα και στους δύο αυτούς μήνες και ως εκ τούτου τα βάλσαμα για τα χείλη θα πρέπει πάντα να είναι πρακτικά χρήσιμα. Αυτό κλειδώνει την υγρασία στα χείλη και τα κάνει απαλά, όπως ακριβώς θέλετε.

Δείτε περισσότερα: Πώς να κάνετε χείλη Ombre

Κρατήστε το κραγιόνι σε ελάχιστη χρήση:

Τα κραγιόν είναι ένα από τα βασικά συστατικά του μακιγιάζ, αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ ότι είναι ένα μίγμα από κερί, λάδι, χρώμα και ακόμη και πολλά χημικά. Ανεξάρτητα από το τι, τα κραγιόν τείνουν να επηρεάζουν την καλή υγεία του χείλους, εάν χρησιμοποιούνται περισσότερο από συχνά. Κάποιος πρέπει να θυμάται ότι η χρήση κραγιόν παραμένει ελάχιστη. Θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο όταν απαιτείται. Για τακτική χρήση, τα βάλσαμα των χειλιών με λίγο χρώμα είναι η καλύτερη επιλογή. Βεβαιωθείτε ότι είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά όπως βούτυρο shea, βιταμίνη Ε, jojoba και πολλά άλλα.

Απολέπιση τους:

Ακριβώς όπως το δέρμα χρειάζεται απολέπιση για να αφαιρέσει το στρώμα των νεκρών κυττάρων του δέρματος και την αναζωογόνηση του νέου στρώματος του δέρματος, το ίδιο ισχύει και για τα χείλη. Συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιείτε απολέπιση μία φορά την εβδομάδα για τη φροντίδα των χειλιών. Βοηθά επίσης στην απομάκρυνση των ρύπων και φωτίζει το σκοτεινό τόνο των χειλιών. Ένα απλό θάμνο ζάχαρης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι ή αλλιώς μια οδοντόβουρτσα για το σκοπό αυτό. Τα σαφή και όμορφα χείλη είναι όλα δικά σας τώρα!

Δείτε περισσότερα: Πώς να εφαρμόσετε Lip Gloss βήμα προς βήμα

Χρησιμοποιήστε το Βιταμίνη Ε Λάδι:

Οι κάψουλες με βιταμίνη Ε είναι διαθέσιμες στην αγορά και μπορούν να τρυπηθούν και να χρησιμοποιηθούν στα χείλη. Αυτό θα τροφοδοτήσει βαθιά τα χείλη και θα εξασφαλίσει ότι είναι μαλακά και λεία χωρίς ξηρότητα και ρωγμές. Αυτό πρέπει να γίνεται σε καθημερινή βάση για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Υπάρχουν πολλές άλλες θεραπείες όπως η εφαρμογή πάστας αμυγδάλου, χρησιμοποιώντας κρέμα γάλακτος ή βαζελίνη. Όλα αυτά έχουν τον ίδιο στόχο την ενυδάτωση των χειλιών για να σας βοηθήσουν να τα φροντίσετε τέλεια.

Ενυδατώστε τους:

Δεν είναι μόνο σημαντικό να ενυδατώνετε τα χείλη εξωτερικά αλλά και από το εσωτερικό. Αυτό είναι δυνατό μόνο αν ενυδατώσετε καλά τα χείλη. Για να εξασφαλιστεί ο στόχος αυτός πρέπει να πίνετε 10-12 ποτήρια καθαρού νερού κάθε μέρα. Μαζί με σας δίνει απαλά και ομαλά χείλη, έχει πολλά άλλα οφέλη για σας. Η εύκολη και προσιτή διαδικασία είναι εξαιρετικά αποτελεσματική.

Δείτε περισσότερα: Συμβουλές για φορούν κραγιόν

Έχετε μια υγιεινή διατροφή για τα χείλη:

Περιλάβετε πολλά φρούτα και λαχανικά στη διατροφή που είναι φορτωμένη με βιταμίνες και μέταλλα. Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να φέρετε καλή υγεία όχι μόνο στα χείλη αλλά και στο δέρμα και τα μαλλιά. Διατηρεί επίσης το σώμα σε κατάλληλες συνθήκες εργασίας.

Εικόνες Πηγή: Αποκλεισμός

Leave A Comment

17 − = 14