Ορμονική ακμή – Θεραπεία Στυλ στη ζωή

Ξέρετε ότι οι ορμόνες παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της ακμής; Έτσι, σε αυτή τη γραφή συζητάμε για την κράτηση σχετικά με την ορμονική ακμή. Η ακμή δεν είναι παρά μια ανδρογενετική διαταραχή, όπως ο χειρουργός (ορμόνες και ανεπιθύμητα μαλλιά), που σημαίνει ότι ξεκινάει από τα αντικείμενα της οικογένειας των ορμονών που ονομάζονται ανδρογόνα. Αυτά παίρνουν τεστοστερόνη, DHEA-S και άλλα. Η τεστοστερόνη είναι σχεδόν όλα τα σημαντικά από αυτά. Αν και τα ανδρογόνα συχνά θεωρούνται ως αρσενικές ορμόνες, αυτό προκαλεί σύγχυση επειδή οι ενήλικες γυναίκες περιέχουν ενεργά επίπεδα στο αίμα τους. Η ένταση των γυναικών είναι μόνο το ένα δέκατο των ανδρών.

ορμονική acne

Το κύριο γεγονός που οδηγεί στην ακμή είναι η παρακίνηση των σμηγματογόνων αδένων μέσω της τεστοστερόνης. Μετά από αυτό, οι πόροι πίσω και να πιάσει το λάδι μέσα. Οι μικροοργανισμοί αναπτύσσονται στο παγιδευμένο έλαιο. λόγω της παραγωγής ερεθιστικών χημικών ουσιών. Τέλος, το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος μπαίνει στο παιχνίδι.

Οι ορμόνες είναι πιθανό να διαδραματίσουν μια δουλειά στην επέκταση της πλήρως ανεπτυγμένης ακμής, εκτός από τις ορμόνες συνήθως δεν είναι ο βασικός λόγος της ακμής. Μια ποσότητα υποτιθέμενης φυσικής συμπεριφοράς ακμής υπόσχεται να "εξισορροπήσει" την ορμονική ανισορροπία για να μειώσει τις ενήλικες ακμής breakouts. Ωστόσο, οι "φυσικές ορμόνες" προκύπτουν συχνά από τα φυτά. Η χημική τους δομή είναι διαφορετική από τις ορμόνες που παράγονται στο σώμα. επομένως η αποτελεσματικότητά τους μπορεί να είναι ελλιπής. Πολλές γυναίκες παρατηρούν ότι η ακμή τους είναι κακή την εβδομάδα πριν από την περίοδο. Συσχετίζεται με ορμονικές αλλαγές σε όλο τον κύκλο, πιθανώς αύξηση της τεστοστερόνης στο μέσο του κύκλου.

Οι ορμόνες επηρεάζουν όλες τις κύριες αιτίες της ακμής: κυτταρική ανάπτυξη, παραγωγή σμήγματος, δέρμα και διαχωρισμό καθώς και φλεγμονή.

Δείτε περισσότερα: Σπυράκια χήνας

• Οι αιτίες της ορμονικής ακμής:

IGF-1, ινσουλίνη και ανδρογόνα:

1. Η ινσουλίνη είναι μια ορμόνη αποθηκευτικού χώρου, παίρνει γλυκόζη συν αμινοξέα (πρωτεΐνη) από την κυκλοφορία του αίματος στα κύτταρα. Η πρόσληψη υδατανθράκων συν πρωτεΐνη (σε μικρότερο βαθμό) θα βασίζεται στο ύψος της ινσουλίνης για ενίσχυση.

2. Ο παράγοντας 1 ενίσχυσης της ινσουλίνης (IGF-1) είναι αυξητική ορμόνη. Συνήθως πηγαίνει χέρι-χέρι με την ινσουλίνη, οπότε κάθε φορά αυξάνεται η ινσουλίνη και το IGF-1.

3. Ανδρογόνα είναι ανδρικές σεξουαλικές ορμόνες, στις οποίες η τεστοστερόνη είναι η καλύτερη δόση. Άλλες σχετικές με την ακμή ορμόνες είναι η θειική δεϋδροεπιανδροστερόνη (DHEAS) και η διυδροτεστοστερόνη (DHT).

• Χρόνος επίθεσης ορμονικής ακμής:

Η ακμή που ενέχει ένα ορμονικό συστατικό θα εκδηλώνεται συχνά στους αναμενόμενους χρόνους λόγω της κυκλικής φύσης των ορμονών σε όλες τις φάσεις του εμμηνορροϊκού κύκλου. Για πολλές γυναίκες, η εβδομάδα πριν από τον εμμηνορρυσιακό κύκλο είναι ο χρόνος που τα συμπτώματα κορυφώνουν. Η μικρή εξοικείωση των γυναικών χαρακτηρίζει τα ξεσπάσματα σε όλη την εμμηνόπαυση, αλλιώς και καθ '.

Δείτε περισσότερα: Σπυράκια

• Σχήμα, μέτρηση, λογική συν Εμφάνιση:

Η ορμονική ακμή μπορεί να είναι βαθιά, κυστική και ευαίσθητη στην αφή. Μπορεί να αισθανθείτε μια αίσθηση του πόνου ή της πίεσης, όπου και αν έχετε ένα σπυράκι ακόμη και όταν δεν το αγγίζετε, διαφορετικά μπορεί να αισθάνεται οδυνηρό ακόμα και με ήπια πίεση καθώς καθαρίζετε το πρόσωπό σας. Αυτός ο τύπος ακμής είναι δυνατόν να αφήσει μια ουλή, ειδικά αν προσπαθήσετε να ελαφρύνετε τον πόνο με το να "σκάσει" το zit σας. Μπορεί να μην αντιδρά καθόλου στις σχετικές κρέμες, διαφορετικά τα προϊόντα ακμής χωρίς συνταγή συν να μπορούν να απεικονίσουν ακόμη και τα σύμβολα του να είναι στεγνά αλλιώς νιφάδα ακόμα μπορείτε να δοκιμάσετε ένα σπυράκι κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.

• Ορμονικές εμφανίσεις ακμής:

Η ακμή που βρίσκεται κάτω από τα ζυγωματικά και παράλληλα με τη σιαγόνα είναι συχνά πιο πιθανό να συσχετιστεί με ορμονικά θέματα από την ακμή σταυρωτά στο μέτωπο ή αλλιώς τη σύνδεση της μύτης. Τα σπυράκια γύρω από το στόμα σκέπτονται σε ορισμένα έθιμα της ανάγνωσης του προσώπου που συνδέονται με το αναπαραγωγικό σύστημα, επίσης μικροσκοπικά σπυράκια ακριβώς κάτω από το κάτω χείλος τους με την ευκαιρία της ωορρηξίας.

Ορμονική θεραπεία ακμής:

Τυπική συνταγή: Τοπική για παράδειγμα, τρετινοΐνη (Retin-A) συν προσαρμοαλίνη (Differin) που δημιουργούν την επιφανειακή πρωτεΐνη του δέρματος λιγότερο αθόρυβο. Τα σύγχρονα αντιβιοτικά, για παράδειγμα η ερυθρομυκίνη και η κλινδαμυκίνη που πωλούνται σε ποικίλα εμπορικά σήματα. Στοματικά αντιβιοτικά όπως η τετρακυκλίνη, η μινοκυκλίνη, η μινοκυκλίνη και η ερυθρομυκίνη. 2 από του στόματος αντισυλληπτικά έχουν γίνει αποδεκτά αυτή τη στιγμή (11/01) για τη θεραπεία της ακμής σε γυναίκες που επιθυμούν να είναι στο χάπι.

Δείτε περισσότερα: Σπυράκια στο κεφάλι της κεφαλής

Leave A Comment

65 − 64 =