Πώς να χρησιμοποιήσετε βιοτίνη για την ανάπτυξη των μαλλιών; | Στυλ στη ζωή

Έχετε πρόβλημα με τα μαλλιά; Έχετε ακούσει ποτέ για τη βιοτίνη; Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους γνωρίζουν γι 'αυτό, αλλά συγχέονται αν είναι αποτελεσματική στην ανάπτυξη των μαλλιών ή όχι; Μην ανησυχείτε! Εάν θέλετε ένα μακρύ καθώς και υγιή μαλλιά τότε αυτό το άρθρο είναι για σας. Ίσως να είστε όπως πολλοί άλλοι που υποβάλλονται από ήπια έως απλή τριχόπτωση, που επίσης αναγνωρίζεται ως αλωπεκία. Η απώλεια τρίχας είναι ένα πραγματικό λεπτό ζήτημα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Η βιοτίνη είναι επίσης γνωστή ως «τροφή για τα μαλλιά». Ως εκ τούτου, σήμερα σε αυτό το άρθρο σας λέμε για τη χρήση της βιοτίνης για την ανάπτυξη υγιή μαλλιά.

βιοτίνη for hair

Είναι το καλύτερο αναγνωρισμένο συμπλήρωμα για την φυσική κατάσταση και την ομορφιά των μαλλιών. Η βιοτίνη, που επίσης αναφέρεται ως βιταμίνη Η ή βιταμίνη Β-7, ένα είδος βιταμίνης συμπλέγματος Β που συμβαίνει σίγουρα σε μια ποικιλία κοινών τροφών. Η ιδανική ποσότητα βιοτίνης βοηθά στον μεταβολισμό των λιπαρών οξέων καθώς και των αμινοξέων. Αποτελείται επίσης από κοινά τρόφιμα όπως φυλλώδη πράσινα λαχανικά, ελβετικό πιπέρι, ακατέργαστα κρόκους αυγών, φιστίκια, αυγά, ζύμη ζυθοποιίας, αγγούρι, κουνουπίδι, κάποια σόγια, λαχανικά, καρότα, φρούτα, φασόλια και συκώτι.

Δείτε περισσότερα: Κύκλος ανάπτυξης τρίχας τρίχας

Σημασία της βιοτίνης για την ανάπτυξη των μαλλιών:

• Ενθαρρύνει την ανάπτυξη τριχών, υπερασπίζεται την ξηρότητα.
• Αυξάνει την αντίσταση του φλοιού της τρίχας σταματώντας τη θραύση.
• Βοηθά το σώμα σας να απορροφήσει τα έλαια που το κρανίο σας θέλει να προσφέρει μια υγιή ανάπτυξη τριχοθυλακίων.
• Επίσης συμπυκνώνει την πραγματική επιδερμίδα μαλλιών.
• Οφέλη για την πρόκληση ανάπτυξης τόσο των μαλλιών όσο και των νέων κυττάρων του δέρματος και τη δημιουργία τους.
• Η απουσία Βιοτίνης θα προκαλέσει δερματίτιδα και τρίχα.

Δείτε περισσότερα: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Monistat για την ανάπτυξη των μαλλιών

Συνιστώμενες δόσεις βιοτίνης για ανάπτυξη μαλλιών:

Η τακτική απαίτηση βιοτίνης για το μεγαλύτερο μέρος των ενηλίκων είναι 30 μικρογραμμάρια για να διατηρούνται υγιή μαλλιά, νύχια και δέρμα. Ωστόσο, όταν παίρνετε βιοτίνη για να αυξήσετε την ανάπτυξη των μαλλιών, τότε η δόση είναι πολύ μεγαλύτερη. Συνήθως προτείνεται από τους γιατρούς να λαμβάνουν μεταξύ 500-700 μικρογραμμάρια κάθε μέρα κυρίως. Η ποσότητα μπορεί να αυξηθεί στα 1000 μικρογραμμάρια. Τα αποτελέσματα γίνονται αντιληπτά μετά από τακτικά συμπληρώματα βιοτίνης για 3-6 μήνες.

Προϊόντα βιοτίνης για ανάπτυξη μαλλιών:

Τώρα, εδώ σας λέμε για μερικές μεθόδους για τη χρήση βιοτίνης με διαφορετικό τρόπο για την προώθηση της ανάπτυξης των τριχών. Είναι οι εξής:

1. Έλαιο βιοτίνης για ανάπτυξη μαλλιών:

Η βιοτίνη είναι ένα βασικό συστατικό σε πολλά προϊόντα μαλλιών όπως το πετρέλαιο και το σαμπουάν. Το λάδι για τα μαλλιά με βιοτίνη έχει ιδιότητες ρύθμισης που το καθιστούν καλό για ξηρά, κοκαλιάρικα μαλλιά. Αυτό υποστηρίζει την αποκατάσταση της δύναμης των μαλλιών και της λάμψης. Αυτό, εκτός από άλλες ασφαλείς πρακτικές τρίχας, όπως το πλύσιμο και ακόμα και γαρνιτούρα, θα σας ωφελήσει να μεγαλώσετε τα μαλλιά μακρύτερα καθώς και υγιέστερα.

2. Βιοτίνη χάπια για την ανάπτυξη των μαλλιών:

Υπάρχουν διάφοροι τύποι και μάρκες χάπια βιοτίνης για την ανάπτυξη των μαλλιών. Όλες αυτές οι μορφές είναι καλά στάση με την αποζημίωση εκείνων που έχουν πρόβλημα στην πέψη σκληρά καψάκια ή χάπια. Τα συμπληρώματα υγρής γέλης χαλαρώνουν στην πέψη και ευνοούνται από πολλούς χρήστες. Αυτά περιέχουν κάψουλες σκληρής γέλης ή κάψουλες μαλακής γέλης ή υγρά χάπια και δισκία βιταμινών. Χρησιμοποιώντας ένα συμπλήρωμα πολλαπλών φάσεων θα επιβεβαιώσετε ότι έχετε τις καλύτερες πιθανότητες να βελτιώσετε τη διαταραχή των μαλλιών σας.

Δείτε περισσότερα: Είναι καλό για την ανάπτυξη μαλλιών

3. Σαμπουάν μαλλιών βιοτίνης:

Σαμπουάν μαλλιών με βιοτίνη είναι μια πλούσια σε θρεπτικά συστατικά ανάπτυξη για λεπτά, λεπτά μαλλιά. Τα αμινοξέα και οι προωθητές κυκλοφορίας παρέχουν τα χρήσιμα στοιχεία που είναι ιδανικά για την ιδανική ανάπτυξη των μαλλιών. Αυτά τα σαμπουάν καλύπτουν το κολλαγόνο που ωφελεί να κάνει τα μαλλιά πιο πυκνά, δίνοντάς του περισσότερη ένταση.
Έτσι, με αυτόν τον τρόπο η βιοτίνη είναι αποτελεσματική για την τριχοφυΐα, ιδιαίτερα ένα συμπλήρωμα βιοτίνης μπορεί να προσφέρει στο σώμα σας την απαραίτητη ποσότητα βιοτίνης που επιθυμεί να υποστηρίξει την ανάπτυξη των μαλλιών και να σταματήσει την απώλεια μαλλιών χωρίς επιπλέον θερμίδες.

Ελπίζω να σας αρέσει αυτό το άρθρο βιοτίνη για την ανάπτυξη των μαλλιών και να το βρείτε χρήσιμο καθώς και ενημερωτικό!

Leave A Comment

1 + 6 =