Υγιεινά κετογόνα τρόφιμα διατροφής Στυλ στη ζωή

Η ύπαρξη μιας κετογόνου δίαιτας είναι εξαιρετικά δύσκολη και το πιο δύσκολο είναι να τη ακολουθήσετε με θρησκευτικό πνεύμα. Τα αποτελέσματα αξίζουν σίγουρα. Πολλές φορές βλέπουμε τους ανθρώπους να πηγαίνουν σε δίαιτα χωρίς να γνωρίζουν τι και πόσο φαγητό. Πολλοί άνθρωποι έχουν μύθους για ένα συγκεκριμένο προϊόν διατροφής. Το λάθος φαγητό δεν έχει ως αποτέλεσμα απώλεια βάρους, η οποία είναι πολύ απογοητευτική. Σήμερα πρόκειται να συζητήσουμε για την Κητογόνο διατροφή, η οποία είναι πολύ υγιής και περιέχει υγιεινά τρόφιμα.

Υγιής Ketogenic Diet Foods

Η εισαγωγή αυτής της κετογόνου δίαιτας σας παίρνει 90 χρόνια πίσω. Μια διατροφή που διατυπώθηκε από τον Dr. Russell Milder στην κλινική Mayo. Τότε ήταν πολύ αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της επιληψίας. Η δίαιτα της Κητογόνου είναι βασικά μια δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και υψηλή πρόσληψη πρωτεϊνών. Αυτή η δίαιτα αποδεικνύεται πολύ αποτελεσματική στην καύση λίπους και όχι στον υδατάνθρακα.

Δείτε περισσότερα: Μενού διατροφής Kelloggs

Η κετογονική διατροφή είναι λίγο πολύ μια δίαιτα με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες. Η κέτωση είναι μια κατάσταση του σώματος όπου υπάρχει λιγότερη γλυκόζη στο σώμα για την παροχή ενέργειας για διάφορες δραστηριότητες.

Μια κητογόνος διατροφή απαιτεί ένα άτομο να παρακολουθεί την πρόσληψη ποσότητας υδατανθράκων ενός ατόμου. Η ημερήσια πρόσληψη πρωτεΐνης είναι μέτρια ανάλογα με το ύψος και το φύλο. Η τυπική δομή της Κητογόνου διατροφής είναι: Χρειάζεται 70% θερμίδες από το λίπος που υπάρχει στο σώμα, 20% από τις πρωτεΐνες, 5-10% από τους υδατάνθρακες. Η κητογόνος διατροφή μειώνει τον πληθυσμό σε μεγάλο βαθμό.

Πώς να πάτε για την κετογονική διατροφή:

1) Πάρτε ένα βιβλίο για να κατανοήσετε τον υποκείμενο μηχανισμό της διατροφικής δίαιτας και πώς λειτουργεί πραγματικά και τι δεν λειτουργεί.

2) Αφαιρέστε όλα τα ψηλά τρόφιμα που περιέχουν υδατάνθρακες στη διατροφή. Όλοι οι κόκκοι ολικής αλέσεως είναι παραδείγματα τροφίμων με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες Περιλαμβάνονται επίσης το ρύζι και το διογκωμένο ρύζι.

3) Η πρόσληψη πρωτεΐνης πρέπει να αυξηθεί στο σώμα

4) Τα κετογόνα τρόφιμα είναι βασικά πραγματικά, φυσικά, ολόκληρα τρόφιμα από τη φύση. Τα μεταποιημένα τρόφιμα είναι ένα μεγάλο όχι. Τα σάκχαρα, τα γλυκίσματα, τα γλυκά πιάτα είναι πολύ επεξεργασμένα. Η πρόσληψη αυτών κατά τη διάρκεια της διατροφής μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία.

5) Η διατήρηση της ενυδάτωσης είναι πολύ σημαντική καθώς καταναλώνονται μόνο χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες τροφές.

Δείτε περισσότερα: 31 ημερών προπόνηση απώλειας λίπους με λίπος

Τι είναι το κετογόνο τρόφιμο διατροφής:

Η υψηλή πρόσληψη πρωτεϊνών είναι απαραίτητη. Ακολουθεί μια λίστα με τα τρόφιμα.

i) Αυγό: Τα λευκά αυγά θεωρούνται πολύ υψηλά σε πρωτεΐνες. Έτσι είναι μια πολύ καλή επιλογή για τα vegans και non vegans

ii) Ψάρι: είναι υψηλή σε πρωτεΐνες και πολλά θρεπτικά συστατικά. Τα ψάρια στη σχάρα μπορούν να καταναλωθούν από ένα άτομο κατά τη διάρκεια του γεύματος.

iii) Φασόλι σόγιας: Είναι πράγματι μια ευλογία για τους vegans. Περιέχει περίπου 54% πρωτεΐνη και διατηρεί το στομάχι γεμάτο ταυτόχρονα.

iv) Τα σκοτεινά και φυλλώδη λαχανικά θα πρέπει να καταναλώνονται.

v) Ξηροί καρποί όπως τα φιστίκια, τα κάσιους, τα φιστίκια είναι καλό να τσιμπήσουν κατά τη διάρκεια του βραδινού σνακ.

vi) η εξευγενισμένη πατάτα είναι ένα από τα καλύτερα τρόφιμα που θα σας δώσει το σώμα σας με καλές ποσότητες υδατανθράκων. Μια εκλεπτυσμένη πατάτα έρχεται με μερικά από τα πιο διατροφικά οφέλη των υδατανθράκων.

vii) Η μπριζόλα είναι μια από τις καλύτερες πηγές υδατανθράκων και μπορεί να προσφέρει το σώμα σας με τους καλύτερους και πιο υψηλής ποιότητας υδατάνθρακες που θα επηρεάσουν πραγματικά τη σωματική σας διάπλαση.

viii) το βόειο κρέας είναι ένα από τα καλύτερα τρόφιμα για την τοποθέτηση μεγάλων ποσοτήτων καμπίνων στο σώμα σας. Το βόειο κρέας είναι ένα από τα πιο καταναλωμένα τρόφιμα στο όνομα της εισαγωγής υδατανθράκων.

ix) προϊόντα ψωμιού - μία από τις καλύτερες πηγές υδατανθράκων υπήρξε πάντοτε προϊόντα αρτοποιίας, όπως ψωμιά, ντόνατς, αρτοσκευάσματα κ.α. και πολλά άλλα παρόμοια προϊόντα.

Χ) βρώμη είναι μια από τις υψηλότερες πηγές υδατάνθρακες. Δεν μπορεί κανείς απλώς να τους υποτιμήσει εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο δοκιμάζουν.

Υψηλή τροφή με υδατάνθρακες είναι ένα μεγάλο όχι. Ο κατάλογος των τροφίμων υψηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες που καταναλώνονται γενικά από τα άτομα είναι ως εξής

Εγώ) Οι ντομάτες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Πρέπει να ελεγχθεί.
ii) Το ρύζι που έχει φουσκώσει είναι υψηλό σε υδατάνθρακες. Έτσι, απλώς μην πάτε να το τσιμπήσετε κατά τη διάρκεια των σνακ.
iii) Το ψωμί περιέχει υψηλά υδατάνθρακες.

Υγιεινά κετογόνα τρόφιμα διατροφής Στυλ στη ζωή

Ρίσκα υγείας:

Τα άτομα με διαβήτη τύπου Α δεν πρέπει να το πάνε.

Δείτε περισσότερα: P90X Χορτοφαγική Διατροφή

Οφέλη Κετογονική διατροφή:

1) Αυξάνει τον μεταβολισμό του οργανισμού για να χρησιμοποιήσει και να κάψει τα ήδη υπάρχοντα λίπη. Σε περίπτωση διατροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες το λίπος που υπάρχει στο σώμα δεν καίγεται εύκολα και καθίσταται πολύ δύσκολο να χρησιμοποιηθεί σε ένα τελευταίο χρονικό σημείο. Η κέτωση βοηθά στην κινητοποίηση των λιπών ως ενέργεια που απαιτείται από τον οργανισμό για να κάνει διάφορες δραστηριότητες.

2) Αυτή η δίαιτα έχει υψηλή πρόσληψη πρωτεϊνών που είναι πολύ σημαντική για τη λειτουργία του σώματος.

3) Η κετογονική διατροφή αμβλύνει την πείνα σε πολλούς ανθρώπους μειώνοντας έτσι τους πόθους για το εξωτερικό λίπος και τα μη επεξεργασμένα τρόφιμα. Τι είναι καλύτερο από το να είσαι σε μια δίαιτα με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και να μην νιώθεις τόσο πεινασμένος,?

4) Κετογενική δίαιτα για απώλεια βάρους:

Η γενετική διατροφή μπορεί να βοηθήσει στην πιο αποτελεσματική απώλεια βάρους και αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για τη μείωση του βάρους με την κατανάλωση υγιεινών τροφών που βοηθούν στην προώθηση των σωματικών δραστηριοτήτων του σώματος. Σύμφωνα με πολλές ερευνητικές μελέτες, έχει αποδειχθεί ότι μια τέτοια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων μπορεί να επιτρέψει στους ανθρώπους να χάσουν βάρος πιο εύκολα, πολύ πιο γρήγορα από τις δίαιτες χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά. Ακόμη και αν ένα άτομο παίρνει συμπληρώματα διατροφής, δεν μπορεί κανείς να χάσει μόνο το βάρος με το ότι. Μια δίαιτα με μεγάλη περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες ή κετογόνο είναι πάντα απαραίτητη.

Ένα άτομο μπορεί εύκολα να απαλλαγούμε από την περίσσεια νερού από το σώμα τους με τη βοήθεια τέτοιων προγραμμάτων διατροφής. Κάποιος μπορεί να περιορίσει την πρόσληψη των κακών θερμίδων που δεν κάνουν τίποτα, αλλά παραμένουν στο σώμα με τη μορφή του πλεονάζοντος λίπους. Όταν ο νεφρός αρχίσει να χάνει το νάτριο, θα έχει ως αποτέλεσμα την γρήγορη απώλεια βάρους. Οι δίαιτες που είναι ένα μείγμα χαμηλών υδατανθράκων και χαμηλών λιπαρών μπορούν να οδηγήσουν σε αποτελεσματική απώλεια βάρους. Δεδομένου ότι κάποιος έχει καλές ποσότητες ινών μέσω αυτών των δίαιτων, η επιθυμία για πείνα μειώνεται, όπως αναφέρθηκε στα προηγούμενα σημεία.

5) Καλό για την κοιλιακή κοιλότητα - μια ketogenic διατροφή είναι επίσης καλό για την κοιλιακή κοιλότητα που είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που καθορίζουν την απώλεια βάρους. Η κοιλιακή κοιλότητα είναι βασικά ο τόπος, όπου το λίπος θα καθορίσει εάν θα έχει οποιεσδήποτε δυσμενείς παρενέργειες στο σώμα. Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που πρέπει να θυμάστε όταν κάποιος προσπαθεί να καθορίσει τα οφέλη μιας δίαιτας χαμηλών υδατανθράκων. Έχοντας πολύ λίπος σε αυτό το τμήμα του σώματος θα οδηγήσει προφανώς σε υπερβολικό βάρος και αυτό πάρα πολύ γρήγορα. Δεν μπορεί κανείς απλώς να μειώσει το λίπος σε αυτό το τμήμα του σώματος χωρίς να διατηρήσει μια κετογόνο διατροφή.

6) Μια κετογόνος διατροφή θα βοηθήσει στην αύξηση των υγιεινών ή καλών επιπέδων χοληστερόλης, τα οποία είναι στην πραγματικότητα αναγκαιότητα για το σώμα μας. Όλα τα μόρια χοληστερόλης είναι λίγο πολύ τα ίδια. Η HDL γενικά σημαίνει τις λιποπρωτεΐνες που γενικά φέρουν τη χοληστερόλη γύρω από το αίμα. Η LDL μεταφέρει τη χοληστερίνη από το ήπαρ στο υπόλοιπο σώμα και την καθιστά χρήσιμη.

7) Ένα δίαιτα χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες ή κετογόνο δίαιτα μπορεί να είναι χρήσιμο για το σώμα, καθώς βοηθά στη μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Θα βοηθήσει στη βελτίωση της κατάστασης των ατόμων που πάσχουν από διαβήτη τύπου 2. Οι υδατάνθρακες γενικώς ταξινομούνται σε μικρότερες ομάδες ζάχαρης ή γλυκόζη μέσα στο σώμα, από όπου εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος και επηρεάζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Δεν είναι καλό για το σώμα και μπορεί να λεχθεί ότι είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα για τους υδατάνθρακες. Ένα χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες ή κετογόνο θα βοηθήσει στην πρόληψη αυτού.

Σε αυτό το άρθρο, σας παρασχέθηκαν μερικά από τα καλύτερα στοιχεία σχετικά με μια κετογόνο διατροφή και τα οφέλη μιας τέτοιας δίαιτας χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες. Μια τέτοια δίαιτα είναι εξαιρετικά απαραίτητη για την απώλεια βάρους και επίσης για να απαλλαγούμε από μερικές από τις πιο επιβλαβείς ασθένειες ποτέ.

Leave A Comment

− 2 = 2