Πώς να χάσετε βάρος σε ένα μήνα; | Στυλ στη ζωή

Σε αυτή την εποχή, όλοι φιλοδοξούν να έχουν ένα καλά τονισμένο και κατάλληλο σώμα. Αλλά κάποιος πρέπει να καταλάβει ότι η απώλεια βάρους δεν είναι ένα καθήκον μιας ημέρας. Έχετε αποκτήσει αυτό το βάρος σε μια μέρα, οπότε η απώλεια θα πάρει χρόνο, αλλά μόλις καθοριστεί και αποφασισμένος να είναι λεπτός μπορείτε να το επιτύχετε αναμφισβήτητα. Κρατήστε ένα υγιεινό τρόπο ζωής που σημαίνει υγιεινό φαγητό και ένα καθεστώς γυμναστικής για να χάσετε βάρος.

Πως to Lose Weight in One Month

Εδώ είναι οι κορυφαίες 22 τρόποι που συζητήθηκαν για να χάσουν βάρος σε ένα μήνα:

1. Μην προσπαθήσετε να κάνετε Οτιδήποτε ταυτόχρονα:

Συχνά δεσμευόμαστε υπερβολικά, γίνοντας έτσι σκλάβοι στους αδύνατους στόχους μας. Η απώλεια βάρους δεν είναι ένα στιγμιαίο παιχνίδι. Παίρνει υπομονή, προσπάθεια, χρόνο και αφοσίωση για να χάσει τα επιπλέον κιλά που έχετε αποκτήσει με το χρόνο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε ελάχιστες αλλαγές στον τρόπο που ζείτε. Ξεκινήστε με τη συνήθεια του σνακ στα λαχανικά, έχοντας μικρότερες αναλογίες τροφίμων και θα δείτε ότι το προσθέτετε σε ένα μακροπρόθεσμο όφελος από το στόχο απώλειας βάρους.

Δείτε περισσότερα: Πώς να χάσετε βάρος στο σπίτι σε μια εβδομάδα

2. Σχέδιο:

Κάθε φορά που καθορίζετε το στόχο σας είναι σημαντικό να σχεδιάσετε έναν τρόπο επίτευξής του. Θυμηθείτε ότι ο προγραμματισμός είναι το κλειδί για την επιτυχία. Όλοι γνωρίζουμε για το φαγητό που πρέπει να καταναλώσουμε αλλά είναι αδύνατο να το ακολουθήσουμε όταν δεν υπάρχει άλλη επιλογή για φαγητό. Ο προγραμματισμός διασφαλίζει ότι δεν είμαστε ποτέ εκτός φρουράς με την πίστα. Κάποιος πρέπει να ξεκινήσει να γνωρίζει τι θα φάει για κάθε γεύμα και σνακ και τι πρέπει να αγοράσει.

3. Ξεκινήστε με μια σαλάτα:

Πώς να χάσετε βάρος σε ένα μήνα; | Στυλ στη ζωή

Πράσινη φυλλώδη σαλάτα είναι πρόσληψη πρέπει όταν είστε έτοιμοι να χάσετε βάρος. Φάτε ένα πιάτο πράσινης σαλάτας πριν από το μεσημεριανό γεύμα σας και το δείπνο και θα χάσετε 120 θερμίδες την ημέρα. Οι σαλάτες όχι μόνο σας βοηθούν να τρώτε λιγότερα αλλά και να παρέχετε στο σώμα την απαιτούμενη διατροφή.

4. Έχουν καρύδια:

Πώς να χάσετε βάρος σε ένα μήνα; | Στυλ στη ζωή

Ένα μέρος από δέκα καρύδια κάθε μέρα εξασφαλίζει ότι έχετε μια καλή δόση υγιεινών λιπών, πρωτεϊνών, ινών και βιταμίνης Ε. Καταναλώνετε καρύδια με φρούτα ως σνακ το απόγευμα. Όταν απαιτείται να επιλέξετε ξηροί καρποί, το καρύδι θεωρείται ως καλύτερη επιλογή καθώς είναι πλούσιο σε λίπη, σας κρατά γεμάτο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Δείτε περισσότερα: Πώς να χάσετε βάρος στο σπίτι γρήγορα

5. Περπάτημα:

Πώς να χάσετε βάρος σε ένα μήνα; | Στυλ στη ζωή

Το περπάτημα είναι η καλύτερη και απλούστερη μορφή άσκησης. Είναι η γενική άσκηση του σώματος. Brisk περπάτημα πέρα ​​από 30 λεπτά την ημέρα έχει ως αποτέλεσμα τεράστια απώλεια λίπους. Ξεκινήστε με τη συνήθεια να περπατάτε 5 λεπτά κάθε μέρα μετά το δείπνο. Όχι μόνο αυτό το περπάτημα περιορίζει την ασθένεια και αυξάνει το ρυθμό μεταβολισμού του σώματός σας. Η τακτική καύση πέφτει με 500 θερμίδες την ημέρα. Έτσι βάλτε τα βύσματα των αυτιών σας, ακούστε τους αγαπημένους σας αριθμούς και ξεκινήστε το περπάτημα.

6. Υγιεινό πρωινό:

Όταν ξεκινάτε την ημέρα σας με ένα υγιεινό γεύμα, τείνετε να είστε ενεργητικός όλη την ημέρα. Έτσι, μην χάσετε το πρωινό σας. Έχοντας αργά το πρωινό λένε ότι μετά από 10ο ρολόι μειώνεται ο ρυθμός μεταβολισμού του σώματος που με τη σειρά του προσθέτει περισσότερα λίπη στο σώμα. Έχετε ένα υγιεινό πρωινό. περιλαμβάνουν τοστ ολικής αλέσεως με ένα ή δύο ωοτόκαρα αυγά, ψητά φασόλια με τοστ ή μούσλι με γιαούρτι και φρούτα. Έχετε λεμονάδα και φρέσκο ​​χυμό στο μεταξύ διατηρεί το σώμα σας ενυδατωμένο και γεμάτο για μεγαλύτερη διάρκεια. Συμπεριλάβετε φρέσκα φρούτα και λαχανικά στη διατροφή σας.

7. Κλείστε το ποτό:

Πώς να χάσετε βάρος σε ένα μήνα; | Στυλ στη ζωή

Αν είστε αρκετά αποφασισμένοι να χάσετε βάρος παραιτείστε με αλκοόλ. Εάν είστε τακτικός πότης σταματήσει να είναι ένα kick start για σας, μακριά για να χάσουν βάρος. Η χορήγηση αλκοόλ στα αρχικά στάδια της απώλειας βάρους είναι ζωτικής σημασίας. Κρατήστε μια σημείωση για πολλά που πίνετε, ώστε να ξέρετε αν είναι για την απόλαυσή σας ή έχει γίνει η συνήθεια σας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι παίρνει τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται.

8. Ανακινήστε το:

Εάν έχουμε πράγματα για μεγάλο χρονικό διάστημα το σώμα μας συνηθίζει. Έτσι, αν αναρωτιέστε ότι τρώτε το ίδιο πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο εδώ και χρόνια και παρατηρήστε σχεδόν καθόλου αλλαγές στο σώμα σας, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανακατέψετε όλα τα πράγματα. Εξασφαλίζει ότι το σώμα σας δεν έχει εργαστεί σκληρά για να αφομοιώσει τα τρόφιμα για κάποιο χρονικό διάστημα τώρα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε ορισμένες αλλαγές στη διατροφή σας. Αν έχετε δημητριακά στο πρωινό σας, αντικαταστήστε το με ένα ή δύο ωάρια και ένα τοστ. Αυτά θα επηρεάσουν αργά τη δομή του σώματός σας και σε ένα μήνα θα δείτε μια διαφορά. Προσθέστε τα μερίδιά σας όπως εάν έχετε τρεις φορές την ημέρα. να φτάσει σε έξι.

9. Να ασκεί τακτικά:

Πώς να χάσετε βάρος σε ένα μήνα; | Στυλ στη ζωή

Μια άσκηση παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση ενός υγιούς σώματος και καθιστά δυνατή τη δημιουργία ενός ελλείμματος θερμίδων και την απώλεια βάρους χωρίς να λιμοκτονούν το σώμα σας και να επιβραδύνουν το μεταβολισμό σας. Τα άτομα που ασκούν σε τακτική βάση όχι μόνο χάνουν βάρος πιο αποτελεσματικά, αλλά έχουν μεγαλύτερη επιτυχία στη διατήρησή τους. Ανεξάρτητα από την άσκηση που κάνετε, βεβαιωθείτε ότι η στάση σας είναι σωστή. Η ατελής στάση του σώματος σε συνδυασμό με την προσπάθεια είναι ένας σίγουρος τρόπος για να τραυματιστείς. Και ένας τραυματισμός θα σας επαναφέρει στον στόχο απώλειας βάρους σας.

10. Βαθιά αναπνοή:

Πώς να χάσετε βάρος σε ένα μήνα; | Στυλ στη ζωή

Μάθετε τον σωστό τρόπο για να κάνετε βαθιά αναπνοή, στην οποία χρησιμοποιείτε την πλήρη πνευμονική ικανότητα και είστε σε θέση να τεντώσετε την εισπνοή και την εκπνοή για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η σωστή άσκηση αναπνοής βελτιώνει την αποτελεσματικότητά του. Οι πρακτικές γιόγκα όπως η Bhastrika και η Kapalbhati pranayama αυξάνουν τον μεταβολικό ρυθμό. Βοηθά στην ανανέωση ολόκληρου του σώματος και δίνει στο μυαλό σας μια αίσθηση ψύξης και χάνετε αποτελεσματικά το βάρος.

11. Έχετε έναν πολύ ρεαλιστικό στόχο:

Ο ευκολότερος και ο καλύτερος τρόπος για την απώλεια βάρους είναι να έχετε ρεαλιστικό στόχο που θα σας βοηθήσει να είστε στην πίστα και επίσης να αποφύγετε την απογοήτευση.

12. Θερμίδες:

Διάφοροι παράγοντες ευθύνονται για την απώλεια βάρους σε 1 μήνα. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να διατηρείτε τον έλεγχο στις θερμίδες σας. Μπορείτε να τα πάρετε από το φαγητό που τρώτε, αλλά θα πρέπει να μειώσετε τα 3.500-7.000 / εβδομάδα σας για να χάσετε βάρος σε ένα μήνα. Μειώστε τα τμήματα από την πλάκα και επίσης αρνούνται για οποιαδήποτε δεύτερη βοήθεια. Αντ 'αυτού πάρτε κάποια τροφή που έχει υψηλότερη θερμιδική αξία, όπως γλυκά, φρέσκα φρούτα ή σαλάτα.

13. Μειώστε την κατανάλωση ζαχαρούχου ποτού:

Είναι καλύτερο αν μπορείτε να το εξαλείψετε πλήρως από το σχέδιο διατροφής σας. Αυτό προσθέτει έως 1.200 την ημέρα και επίσης μειώνει το επίπεδο ενέργειας σας.

14. Κάποια δραστηριότητα καρδιο:

Δεν είναι απαραίτητο να συμμετάσχετε σε οποιαδήποτε κατηγορία στρατοπέδου εκκίνησης ή σε μαραθώνιο που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος μέσα σε ένα μήνα. Απλά να θυμάστε να είστε ενεργός. Για να κάνετε άσκηση μπορείτε επίσης να πάρετε 30 λεπτά από το περπάτημα ή κάνετε τζόκινγκ. Αυτό θα βοηθήσει εύκολα το σώμα σας να καίει λίπος. Αυτό μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο, αλλά σιγά-σιγά το σώμα σας θα είναι συνηθισμένο να το κάνει αυτό τακτικά, αυτή η διαδικασία θα σας βοηθήσει στην ενίσχυση της θερμιδικής κάψιμο και επίσης να ρίξετε λίγα λίρες σε 1 μήνα.

15. καταναλώνετε λιγότερο κρέας:

Η κατανάλωση κρέατος κάθε μέρα μπορεί να είναι ένα κακό σημάδι για τη μείωση του βάρους σας. Έτσι, μεταβείτε στην κατανάλωση ψαριών που δεν είναι γεμάτα λίπος όπως το κρέας. Το κρέας έχει επίσης πολλά αντιβιοτικά και άλλες αυξητικές ορμόνες που βοηθούν στην αύξηση του σωματικού βάρους.

16. Ο ύπνος ομορφιάς:

Εάν δεν τείνετε να κοιμάται σωστά, μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της όρεξής σας. Αυτό είναι επίσης ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η αϋπνία. Αυτό μπορεί επίσης να οδηγήσει σε προσωρινή υψηλή, αυτό κάνει ένα σημείο να κοιμηθεί στο σωστό χρόνο στο κρεβάτι σας και επίσης ότι δεν είστε αρκετά ξύπνιοι.

17. Χαμηλώστε την πρόσληψη ζάχαρης:

Τώρα κάποιος μπορεί να αφήσει εντελώς τη λήψη ζάχαρης. Αλλά, μπορείτε να δοκιμάσετε το φαγητό αυτό όχι περισσότερο από 1 φορά την ημέρα. Μπορείτε να πάρετε ζάχαρη καφέ μόνο μία φορά την ημέρα. Αποφύγετε να φάτε καθόλου σοκολάτα. Εάν το κάνετε αυτό, μπορείτε επίσης να τιμωρήσετε τον εαυτό σας.

18. Heinous Regimen:

Μπορείτε μόνο να προσπαθήσετε να χάσετε βάρος σε μόλις 1 μήνα, κάτι που δεν είναι κακό. Θα περάσετε επίσης από πολλές αλλαγές στον τρόπο ζωής, προσπαθώντας να χάσετε βάρος. Αλλά, είναι ζωτικής σημασίας να μην επιλέγετε πολύ εξευτελιστική αγωγή στις συνήθειες του τρόπου ζωής.

19. Να είστε ενεργός:

Να είστε ενεργός ακόμη και στο σπίτι. Αυτό μπορεί να γίνει ακολουθώντας πολλούς τρόπους και κρεμώντας σε άσκηση. Μπορείτε να ανεβείτε στις σκάλες αντί να κάνετε ανελκυστήρα, να ανεβείτε στον επάνω όροφο και να κάνετε βαθύ καθαρισμό για να κάψετε επιπλέον θερμίδες. Μπορείτε επίσης να κάνετε μερικές ασκήσεις ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση.

20. Παρακολουθήστε τι τρώτε:

Παρακολουθήστε όλες τις συνήθειες γυμναστικής σας και ό, τι καίτε. Μπορείτε να εγγραφείτε σε κάποιο πρόγραμμα διαδικτύου ή να λάβετε εφαρμογές για να παρακολουθείτε τις θερμίδες, το βάρος και το σχέδιο τροφίμων.

21. Πείτε όχι στους λευκούς υδατάνθρακες:

Μην πείτε σε κανένα λευκό φαγητό στην πραγματικότητα. Τα λευκά τρόφιμα όπως τα ζυμαρικά, το ρύζι, τα ψωμιά, η βρώμη ή οι πατάτες έχουν άφθονους υδατάνθρακες για αύξηση βάρους. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το ζαμπόν με άλλα κρέατα όπως κοτόπουλο, χοιρινό κρέας ή φασόλια.

22. One Cheat Day:

Θέλετε να χάσετε βάρος γρήγορα σε ένα μήνα; Στη συνέχεια, είναι σημαντικό να πάρετε μια εξαπατημένη ημέρα κατά τη διάρκεια ενός μήνα. Αποφασίστε την προηγούμενη ημέρα για πολλούς λόγους. Αυτό θα βοηθήσει το μεταβολισμό σας να μετατοπιστεί στην χαμηλότερη ταχύτητα και έτσι να βοηθήσει στην πρόσληψη κατώτερων θερμίδων.

Πολλοί παράγοντες συνδέονται με την απόφαση να προσπαθήσουμε να χάσουμε βάρος, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης και της βελτίωσης της υγείας. Θυμηθείτε να είστε επίμονοι με τις προπονήσεις σας. Ακολουθήστε τις παραπάνω συμβουλές με πειθαρχημένο τρόπο και εκεί πηγαίνετε!

Leave A Comment

− 1 = 1