Τεχνικές Διπλής Καρδιάς Διαλογισμού Στυλ στη ζωή

Η Twin Heart είναι μια ισχυρή τεχνική διαλογισμού που εισήχθη από τον Grand Master Choa Kok Sui στη δεκαετία του '80. Είναι γνωστός για τις θεραπευτικές της ιδιότητες και γεμίζει τον ασκούμενο με αγάπη, δύναμη και φως. Θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια κατάσταση ειρήνης και να μειώσετε κάθε είδους άγχος, ένταση και άγχος από το σώμα σας. Αυτός ο τύπος διαλογισμού έχει να κάνει με τον καθαρισμό και προσφέρει πολλά οφέλη σε όλους. Το περίγραμμα και η περίληψη αυτού του θέματος αναλύθηκαν στις ακόλουθες παραγράφους.

Τεχνικές Διπλής Καρδιάς Διαλογισμού:

1. Φυσική Άσκηση:

Τεχνικές Διπλής Καρδιάς Διαλογισμού Στυλ στη ζωή

Το πρώτο βήμα για δίδυμα διαλογισμό καρδιάς κάνει κάποιες σωματικές ασκήσεις. Αυτό θα καθαρίσει και θα σας προετοιμάσει για το επόμενο επίπεδο. Κάνετε το για περίπου πέντε λεπτά, έτσι ώστε η μικρή γκρίζα ύλη να εκδιωχθεί από το σώμα. Αυτό θα επικεντρωθεί σε λεπτές ενέργειες και θα σας καθοδηγήσει για το επόμενο βήμα.

Δείτε περισσότερα: Διαλογισμός τσάκρα τρίτου ματιού

2. Η ευλογία του Θεού:

δίδυμο heart meditationΤο επόμενο βήμα είναι να προσευχηθούν και να προσκυνήσουν τον Θεό για να επικαλεστούν ευλογίες. Κάθε θρησκεία έχει διαφορετικούς Θεούς και σας δίνεται το δικαίωμα να αναζητάτε ευλογίες από την πίστη και να ανήκετε. Θα πρέπει να ζητήσετε βοήθεια, προστασία, ενότητα και ευδαιμονία. Με αυτό το βήμα, θα είστε έτοιμοι να κάνετε το τρίτο βήμα.

Σύνδεση της γλώσσας σας στο παλάτι:

Τώρα πρέπει να συνδέσετε τη γλώσσα σας με τον ουρανίσκο. Αυτό θα τελειώσει τη σύνδεση μεταξύ του πρώτου και του πίσω ενεργειακού επιπέδου και της αύρας και θα ξεκινήσει την κυκλοφορία της ενέργειας σε όλο τον διαλογισμό. Αυτό το βήμα είναι το τρίτο και θεωρείται ζωτικής σημασίας για όλους εκείνους που ασκούν το Διαλογισμό Διπλής Καρδιάς.

3. Ευλογεί τη Γη:

Τεχνικές Διπλής Καρδιάς Διαλογισμού Στυλ στη ζωή

Στη συνέχεια, πιέστε το τσάκρα της στεφάνης με τα δάχτυλά σας για μερικά δευτερόλεπτα. Αυτό θα βοηθήσει στη συγκέντρωση. Πρέπει επίσης να ευλογήσετε τον κόσμο με μια αίσθηση αγάπης, καλοσύνης και γενναιοδωρίας στην καρδιά σας. Προσπαθήστε να αισθανθείτε τη θεϊκή ενέργεια γύρω σας και να μιλήσετε λόγια ευτυχίας, χαράς, ειρήνης και αρμονίας.

Δείτε περισσότερα: Ο Λόρδος Σίβα στον βαθύ διαλογισμό

4. Διαλογισμός:

Τεχνικές Διπλής Καρδιάς Διαλογισμού Στυλ στη ζωή

Αφού περάσετε με αυτό, μπορείτε να αρχίσετε με το διαλογισμό σας. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο μετά την ενεργοποίηση της στεφάνης. Πρέπει να φανταστείτε ένα χρυσό φως με τα χέρια σας που κατεβαίνουν προς τη γη και τα γεμίζουν με πολλή αγάπη και φως. Ευλογεί τη γη με καλά λόγια επίσης.

5. Chant Om:

Τεχνικές Διπλής Καρδιάς Διαλογισμού Στυλ στη ζωή

Τώρα είναι η ώρα να ψάλλετε τον Om. Να είστε ενήμεροι για την ακινησία του κόσμου γύρω σας και να ακούτε απαλά τον άνθρωπο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Amen αν θέλετε. Συνεχίστε να το κάνετε αυτό για περίπου δέκα λεπτά και στη συνέχεια να χαλαρώσετε. Μην ξεχάσετε να κοιτάξετε το στέμμα του κεφαλιού σας με απαλή και αγάπη τρόπο.

6. Απελευθέρωση όλης της υπερβολικής ενέργειας:

Τεχνικές Διπλής Καρδιάς Διαλογισμού Στυλ στη ζωή

Αφού περάσετε από το διαλογισμό, πρέπει να απελευθερώσετε όλη την υπερβολική ενέργεια. Κάνετε αυτό αυξάνοντας και τα δύο χέρια σας στον αέρα με τις παλάμες σας προς τα έξω. Απελευθερώστε την ενέργεια ευλογώντας τη γη με την αγάπη, την ειρήνη, τη χαρά και την ηρεμία στην καρδιά σας. Κάνετε αυτό για περίπου μερικά λεπτά έως ότου ο οργανισμός σας κανονικοποιηθεί. Μπορείτε επίσης να ευλογήσετε τα μέλη της οικογένειάς σας ή αυτά που αγαπάτε επίσης.

7. Δώστε ευχαριστίες:

Τεχνικές Διπλής Καρδιάς Διαλογισμού Στυλ στη ζωή

Στο τέλος όλων αυτών, πρέπει να ευχαριστήσετε το Ανώτερο Όντας για την πνευματική του καθοδήγηση και τις θεϊκές ευλογίες. Αυτό θα θέσει τέρμα στο Διπλό Καρδιά Διαλογισμό.

Δείτε περισσότερα: Βουδιστικός Διαλογισμός για αρχάριους

8. Φυσικές ασκήσεις και μασάζ:

Τεχνικές Διπλής Καρδιάς Διαλογισμού Στυλ στη ζωή

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε στο Διπλό Heart Meditation είναι να μασάζετε τα διάφορα μέρη του σώματός σας ή να κάνετε κάποιες καλές σωματικές ασκήσεις για περίπου πέντε λεπτά. Αυτό θα καθαρίσει το σώμα σας και θα σας ενεργοποιήσει πνευματικά. Θα νιώσετε φωτεινά και δυνατά και θα θεραπευθείτε μετά από αυτό.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

40 − 34 =