Πώς να κρατήσει το στομάχι υγιές; | Στυλ στη ζωή

Έχετε προβλήματα στο στομάχι; Θέλετε να κρατήσετε το στομάχι σας υγιές; Αν ναι! Στη συνέχεια, αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι δίαιτες παίζουν ευθεία επίδραση στα έντερα και στο πρόσθετο τμήμα του πεπτικού μας σώματος. Θυμηθείτε ότι το βιοτικό σας επίπεδο καθώς και η επιλογή των τροφίμων σας μπορεί να διαταράξει τον τρόπο που το σώμα σας αφομοιώνει τις δίαιτες που καταναλώνετε. Έτσι, σήμερα σε αυτό το άρθρο σας λέμε μερικές σημαντικές συμβουλές για να διατηρήσετε το στομάχι σας υγιές.

Συμβουλές To Keep Stomach Healthy

Το πεπτικό σύστημα είναι υπεύθυνο για να σπάσει τα τρόφιμα που καταναλώνετε στις θρεπτικές ουσίες που επιθυμεί το σώμα σας. Αβεβαιότητα αγνοείτε τη γαστρική σας ικανότητα, το σώμα σας πιθανώς θα αντιμετωπίσει δυσκολίες στην πέψη των τροφών καθώς και στη συναρπαστικότητα αυτών των θρεπτικών ουσιών.

Συμβουλές για να κρατήσει το στομάχι υγιές:

Τώρα, παρακάτω έχουμε αναφέρει μερικές συμβουλές που είναι χρήσιμες για να κρατήσετε το στομάχι υγιές. Είναι οι εξής:

1. Καταναλώστε μια υγιεινή διατροφή:

Δέρμα care tips - healthy diet

Καταναλώνετε τρόφιμα που είναι γεμάτα με ίνες όπως λαχανικά, δημητριακά ολικής αλέσεως, φρούτα ή δημητριακά. Τα ινίδια εμπνέουν τον τρόπο του υλικού πάνω από το πεπτικό σύστημα και προσφέρουν τη σωστή σταθερότητα και πλειοψηφία στα κόπρανα. Κατά προτίμηση πρέπει να τρώτε λιγότερα από 30 γραμμάρια ινών για κάθε ημέρα, επειδή ένα σταθερό φαγητό που είναι ειρωνικό στην ίνα ενδεχομένως θα μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης εκκολπωματικής νόσου, καρκίνου του παχέος εντέρου ή καρδιακής νόσου. Επίσης τρώνε φρούτα όπως φράουλες, αβοκάντο, μάνγκο και ξηροί καρποί όπως δαμάσκηνα και σταφίδες, καθώς προσφέρουν την υποχρεωτική ίνα και συντήρηση για να διατηρούν το στομάχι καθαρό καθώς και να ταιριάζουν.

2. Πρόσληψη Προβιοτικών:

Γιαούρτι - glowing skin

Εάν έχετε έλκη στομάχου και παίρνετε χάπια τότε είναι πολύ απαραίτητο να παίρνετε τα προβιοτικά όπως το γιαούρτι και το κεφίρ σε τακτική βάση. Χαρακτηριστικά όπως το άγχος, τα αντιβιοτικά, η έλλειψη ύπνου, η ασθένεια, η κακή διατροφή και οι επιλογές γήρανσης μπορούν συχνά να οδηγήσουν σε μια ανομοιογένεια των μικροοργανισμών του γαστρικού σας σωλήνα. Τα προβιοτικά παίζουν σημαντικό ρόλο για να διατηρήσουν την ισορροπία των «καλών» μικροοργανισμών στη γαστρική οδό.

Δείτε περισσότερα:  Υγιείς άκρες των πνευμόνων

3. Πίνετε πολύ νερό:

Νερό for skin

Πρέπει να πίνετε αρκετό νερό κάθε μέρα για να διατηρήσετε το σύστημά σας ισχυρό. Σε ποια ώρα τα ούρα σας είναι καθαρά και ασταμάτητα τότε είναι ένα σύμβολο που λαμβάνετε αρκετό νερό. Τα οφέλη για το πόσιμο νερό για να μαλακώσουν ορισμένα θρεπτικά συστατικά, εμπνέουν τον τρόπο αποβολής των απορριμμάτων στο γαστρεντερικό σύστημα, καθώς και για να χαλαρώσουν τα κόπρανα.

4. Αποφύγετε το κάπνισμα:

Αποφύγει smoking

Πρέπει να ξέρετε ότι το κάπνισμα αφήνει τη δύναμη στη σύνδεση στη μέση του οισοφάγου και το στομάχι ενθαρρύνει την επαναφορά του κοιλιακού οξέος στον οισοφάγο ή την αναρροή που μπορεί να οδηγήσει σε στομαχικές παθήσεις και επιπλέον δυσκολίες. Το κάπνισμα επιδεινώνει παρομοίως τα πεπτικά έλκη καθώς και τις φλεγμονώδεις καταστάσεις του εντέρου, εκτός από το ότι σχετίζεται με τον αυξημένο κίνδυνο πολλών ασθενειών.

5. Να καταναλώνετε συχνό γεύμα:

Γεύματα plan

Έχετε μικρά και συχνά γεύματα όλη την ημέρα για να διατηρήσετε ισορροπημένο το σάκχαρο του αίματος, επιταχύνετε το μεταβολισμό σας, καθώς και τη ζωτικότητα σας. Σας ωφελεί επίσης να αποφύγετε να αισθάνεστε ακόρεστο στο επόμενο γεύμα σας, που μπορεί να οδηγήσει σε κατανάλωση μεγαλύτερης ποσότητας φαγητού με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά δίαιτα που φρενάρει την απορρόφηση σας.

Δείτε περισσότερα:  Συμβουλές για να κρατήσει τον ήπαρ υγιή

6. Άσκηση:

Είδος γυμναστικής cardio exercise

Τακτική στήριξη προπόνηση για να κάνει μια κατάλληλη γαστρική ατμόσφαιρα επιτρέποντας τα τρόφιμα για να μεταφέρετε πάνω από το παχύ έντερο πολύ νωρίτερα, η οποία επίσης μειώνει την ποσότητα του νερού που βγήκε στο σκαμνί. Συνεπής καρδιακή άσκηση υποστηρίζει για να σκληρύνει τους μύες του στομάχου εκτός από μειώνει λήθαργο με την παρακίνηση των μυών του στομάχου για να πετάξει πέψη γεμίζει πάνω από το σύστημά σας.

7. Αποφύγετε τα ανεπιθύμητα τρόφιμα:

Σκουπίδι food

Το πρόχειρο φαγητό έχει ελαφρές ίνες ή θρεπτικά συστατικά και συχνά καλύπτει μεγάλες ποσότητες κορεσμένων λιπών, προσθέτων και αλατιού που είναι επιβλαβείς για το σώμα και ιδιαίτερα για το στομάχι σας, καθώς τεντώνεται. Έτσι, αποφύγετε να τρώτε μάρκες, μπιφτέκια, ντόνατς, πίτσες κ.λπ..

8. Αντιμετωπίστε το άγχος:

Το υπερβολικό άγχος ή η νευρικότητα μπορεί να βασίσει το γαστρικό σας σύστημα για να πάει σε overdrive καθώς το άγχος μπορεί να επιδεινώσει κάποιες περιστάσεις όπως σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου ή πεπτικά έλκη.

ισχυρό> Δείτε περισσότερα: Πώς να θεραπεύσει το λιπαρό ήπαρ

Πηγή εικόνας: Shutterstock

Leave A Comment

− 4 = 2