Χρήσιμες και καλύτερες συμβουλές ανάπτυξης της γενειάδας Στυλ στη ζωή

Έχοντας μια γενειάδα είναι σχεδόν το όνειρο κάθε ανθρώπου. Διεξάγεται από χρόνια για να έχει αυτό το τυποποιημένο βλέμμα. Από τους έφηβους στο κολέγιο μέχρι τους ενήλικες, η γενειάδα ήταν σημαντική για τους άντρες να πάρουν αυτή την εκπληκτική εμφάνιση. Ως εκ τούτου, πώς να μεγαλώσει μια γενειάδα ήταν μια ευρέως τεθείσα ερώτηση. Ωστόσο, το γεγονός είναι ότι οι άνδρες μπορούν να μεγαλώσουν γενειάδα με το επιθυμητό σχήμα ή στυλ που θέλουν. Αλλά δεν είναι όλοι οι άνδρες είναι σε θέση να αυξήσουν το γενειάδα, η οποία αυξάνει τις πιθανότητες να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά πράγματα που θα σας βοηθήσουν στην καλλιέργεια της γενειάδας.

Συμβουλές για την αύξηση της ανάπτυξης γενειάδας:

Εδώ είναι μερικές από τις άκρες ανάπτυξης της γενειάδας που θα σας βοηθήσουν στη φυσική ανάπτυξη.

1. Διαδικασία απολέπισης και καθαρισμού προσώπου:

Χρήσιμες και καλύτερες συμβουλές ανάπτυξης της γενειάδας Στυλ στη ζωή

Το κύριο βήμα για το πώς να μεγαλώσετε γένια γρηγορότερα είναι απολέπιση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε απολέπιση του δέρματός σας μία φορά την εβδομάδα. Πάρτε ένα καθαρότερο που θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και θα βοηθήσει στην ανάπτυξη νέων μαλλιών. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ένα πέπλο για το ξεφλούδισμα του δέρματος, το οποίο πρέπει να παραμείνει στο δέρμα για 10 - 30 λεπτά. Εκτός από αυτό, πρέπει επίσης να κρατήσετε το δέρμα του προσώπου σας καθαρό και καθαρό. Για αυτό, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε ζεστό νερό μαζί με άλλα προϊόντα καθαρισμού όπως πλύσιμο προσώπου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει το δέρμα τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα που είναι ημέρα και νύχτα. Όσο περισσότερο το δέρμα σας θα παραμείνει καθαρό, τόσο περισσότερη ανάπτυξη θα έχετε.

2. Προετοιμαστείτε για την αναπτυσσόμενη διαδικασία:

Χρήσιμες και καλύτερες συμβουλές ανάπτυξης της γενειάδας Στυλ στη ζωή

Εάν ψάχνετε πώς να μεγαλώσετε φυσικά τη γένια, πρέπει επίσης να προετοιμαστείτε διανοητικά γι 'αυτό. Η διαδικασία δεν είναι μια μέρα ή δύο. Χρειάζεται μήνα για να πάρετε την επιθυμητή γενειάδα σας εμφάνιση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το δέρμα σας κάτω από τα μαλλιά μπορεί επίσης να γίνει φαγούρα και ίσως συνεχίσετε να το γρατζουνίζετε κάθε τόσο. Αντί να κάνετε κάτι τέτοιο, μπορείτε να αναζητήσετε τρόπους για να μειώσετε τον ερεθισμό σας χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κρέμα ή λοσιόν. Επίσης, χρειάζεται χρόνος για να γεμίσετε τα σημεία στο δέρμα για τα οποία πρέπει να είστε ήρεμοι. Το να ενοχλούν και να το ξύρισμα δεν είναι σίγουρα μια καλή επιλογή όταν ψάχνετε για το πώς να μεγαλώσετε γενειάδα γρηγορότερα και παχύτερα φυσικά.

3. Χρησιμοποιήστε κρέμες και λοσιόν και φυλάξτε ένα ρολόι στα μαλλιά του προσώπου:

Χρήσιμες και καλύτερες συμβουλές ανάπτυξης της γενειάδας Στυλ στη ζωή

Ναι, υπάρχουν στην αγορά αρκετές κρέμες και λοσιόν για την αύξηση της ανάπτυξης γενειάδας. Εντούτοις, μεταξύ όλων, η κρέμα και οι λοσιόν που περιέχουν ευκάλυπτο σε αυτό συστήνεται ιδιαίτερα. Βοηθούν τη γενειάδα να αναπτυχθεί γρήγορα. Επίσης, φροντίστε να ξεριζώσετε το δέρμα σας ή να διατηρήσετε το ξηρό δέρμα σας διατηρώντας το ενυδατωμένο. Όσο πιο κορεσμένο θα είναι το δέρμα σας, τόσο περισσότερες πιθανότητες είναι η ανάπτυξη των μαλλιών. Μαζί με αυτό, φυλάξτε ένα ρολόι στα τσακισμένα μαλλιά, καθώς θα αποτελούσαν εμπόδιο στις ομοιότητες των γενειάδων.

4. Αναπτύξτε μερικές υγιείς συνήθειες:

Χρήσιμες και καλύτερες συμβουλές ανάπτυξης της γενειάδας Στυλ στη ζωή

Όταν ψάχνετε για τον τρόπο αύξησης της γενειάδας, υπάρχουν κάποιες υγιεινές συνήθειες που πρέπει επίσης να αναπτυχθούν για φυσική ανάπτυξη γενειάδας. Διαχειριστείτε τα επίπεδα στρες, συνεχίστε με ασκήσεις, ασκήστε τέτοιες θέσεις που θα αυξήσουν την κυκλοφορία του αίματος προς το πρόσωπό σας, θα έχουν επαρκή ύπνο κλπ. Αυτό θα αυξήσει την ανάπτυξη των μαλλιών στο πρόσωπο. Έντομα είδη διατροφής και συμπληρώματα που είναι πλούσια σε βιοτίνη, βιταμίνη Β, και πρωτεΐνες. Έχουν φρούτα και λαχανικά που περιέχουν ορυκτά και βιταμίνες χύδην και άλλα συστατικά όπως ξηρούς καρπούς, αυγά, ψάρια, κρέας, φασόλια, παπάγια, λεμόνια, ηλιόσπορους, Βρυξέλλες, λάχανα, σπανάκι, σπόρους λινάρι, αβοκάντο, ανανά κ.α. ανάπτυξη της τρίχας στο πρόσωπο.

5. Κόψτε τη γενειά σας καθώς αρχίζει να μεγαλώνει:

Χρήσιμες και καλύτερες συμβουλές ανάπτυξης της γενειάδας Στυλ στη ζωή

Ενώ σκέφτεστε πώς να μεγαλώσετε φυσικά την γένια, είναι επίσης σημαντικό να κόψετε τη γενειάδα. Αναπτύξτε μια συνήθεια να το κόψετε ή να το διαμορφώσετε με τη βοήθεια μουστάκια. Ωστόσο, αν ψάχνετε για πολύ μακρύ γενειάδα, αφήστε το να αναπτυχθεί για περίπου 4 έως 6 εβδομάδες πριν το κόψετε. Σε μια τέτοια κατάσταση, θα πρέπει να κόψετε τα γενειάδα τους μετά από 4 έως 6 εβδομάδες όταν έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της. Επίσης, φροντίστε να κόψετε με καθαρά και υγιεινά εργαλεία. Κόψτε την γενειάδα με τη μορφή ή τον τύπο που θέλετε να αναπτυχθεί. Κάντε ένα σημείο να μην αγγίξετε το γένι σας τον πρώτο μήνα, καθώς μπορεί να μειώσει την ανάπτυξη της γενειάδας σας. Κοπή της γενειάδας καθιστά παχύτερο είναι επίσης ένας μύθος, ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε κόψει το γένιό σας όταν είναι απαραίτητο να αποκόψετε.

6. Διατήρηση της γενειάδας:

Χρήσιμες και καλύτερες συμβουλές ανάπτυξης της γενειάδας Στυλ στη ζωή

Όταν τελικά μεγαλώσει η γενειάδα, το καθήκον σου δεν τελειώνει απλά εδώ. Πρέπει να μάθετε πώς να διατηρείτε μια γενειάδα όταν έχει μεγαλώσει όπως θέλετε. Για αυτό, πρέπει να καθαρίσετε σωστά τη γένια και το δέρμα κάτω από αυτό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε καθαριστικά γενειάδας, τζελ, σαμπουάν, κλιματιστικά κλπ. Που διατίθενται στην αγορά ειδικά για τον καθαρισμό της γενειάδας. Επίσης, φροντίστε να το κόψετε σε τακτά χρονικά διαστήματα για να το κρατήσετε σωστά διαμορφωμένο. Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε κανονικά σαπούνια ή πλύσεις προσώπου για την γενειάδα σας, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τραχύ γενειάδα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα στυλ γενειάδας το οποίο μπορεί να διακοσμηθεί σε διαφορετικά σχήματα ενώ θα του επιτρέψετε να αναπτυχθεί μετά το κόψιμο.

7. Μείνετε μακριά από μερικούς μύθους και απάτες για καλλιέργεια γενειάδας:

Χρήσιμες και καλύτερες συμβουλές ανάπτυξης της γενειάδας Στυλ στη ζωή

Καθώς θα αρχίσετε να ψάχνετε τον καλύτερο τρόπο για να μεγαλώσετε μια γενειάδα, θα συναντήσετε διάφορους μύθους που σχετίζονται με αυτό. Θα σας εξυπηρετηθούν με πολλά κόλπα για να γίνουν γρήγορα και γρήγορα, αλλά δεν είναι αποτελεσματικοί όλοι οι τρόποι. Εκτός από αυτό, υπάρχουν στην αγορά πολλά συμπληρώματα που βοηθούν στην καλλιέργεια γενειάδας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει σύσταση από γιατρό πριν ψάξετε για ένα. Θα πρέπει επίσης να προταθεί με μια σειρά από έλαια και ψεκασμούς χρησιμοποιώντας το οποίο μπορεί επίσης να είναι μια μεγάλη αποτυχία. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι δεν πιστεύετε στους μύθους και ψάξτε για γεγονότα.

Ως εκ τούτου, συνιστάται πάντοτε να ακολουθείτε τους φυσικούς τρόπους να μεγαλώσετε γενειάδα. Η διατροφή, η σωστή διατροφή, οι ασκήσεις κ.λπ. θα σας δώσουν σίγουρα την εμφάνιση της γενειάδας που ψάχνετε. Επίσης, προτού ξεκινήσετε με την αναπτυσσόμενη διαδικασία, αποφασίστε την εμφάνιση στην οποία θέλετε να εμφανιστεί, βάσει της οποίας θα πρέπει να κόψετε τη γενειάδα σας και να την βοηθήσετε να αναπτυχθεί.

Leave A Comment

+ 57 = 67