Πώς να χρησιμοποιήσετε κανέλα για απώλεια βάρους; | Στυλ στη ζωή

Εκτός από το ζεστό νερό, το μέλι και το λεμόνι, υπάρχει ακόμα ένα καθημερινό συστατικό στην κουζίνα σας που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε μερικές μεγάλες μειώσεις πτερυγίων. Αυτό το στοιχείο δεν είναι άλλο από το αγαπημένο σας στοιχείο στο ράφι μπαχαρικών, η δέσμη κανέλας τυλιγμένη σε μια λεπτή χορδή. Η κανέλα έχει τη χρήση της σε πολλά καθημερινά τρόφιμα όπου αυτό ουσιαστικά χρησιμοποιείται ως μπαχαρικό για να προσθέσετε γεύση σε νόστιμα γεύματα. Η κανέλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για γλυκά όσο και για αλμυρούς σκοπούς και πιο σημαντικό είναι να κόβετε κάποιο βάρος από το σώμα σας ενώ βρίσκεστε σε αυτό.

Κανέλα for Weight Loss

Κανέλα για απώλεια βάρους:

Το κλασικό combo:

Το κλασικό σύνθετο της κανέλας είναι με κανένας άλλος από κάποιο βάζο με μέλι. Κανέλα και μέλι είναι η Bonnie και η Clyde και ως εκ τούτου και οι δύο μπορούν να σας βοηθήσουν να κάψετε μερικά μεγάλα λίπη. Η κανέλα είναι γνωστή για την ικανότητα καύσης του λίπους, έτσι ώστε κάθε πρωί σε ένα ποτήρι ζεστό νερό να αναμιγνύεται σε κάποια κανέλα και μέλι. Όχι μόνο θα σας κρατήσει ενεργοποιημένο όλη την ημέρα, αλλά επίσης θα σας βοηθήσει να μειώσετε το σημαντικό βάρος.

Ο σύγχρονος τρόπος:

Η κανέλα σας βοηθάει να ελέγχετε τα επίπεδα χοληστερόλης και συνεπώς εάν έχετε ένα σφιχτό συσκευασμένο πρόγραμμα χωρίς χρόνο να περάσετε στη γέμιση της κανέλας και την ανάμειξή της με το μέλι, μπορείτε πάντα να επιλέξετε τον σύγχρονο τρόπο να επενδύσετε σε μερικά χάπια κανέλας ή σε έτοιμη σκόνη που μπορείτε να βρείτε σε οποιοδήποτε κοντινό παντοπωλείο ή φαρμακείο. Η χαμηλή χοληστερόλη στην πραγματικότητα βοηθά στον έλεγχο του διαβήτη σας.

Δείτε περισσότερα:  Νερό τζίντζερ για απώλεια βάρους

Ροή μεταβολισμού:

Παρακολουθήστε το κάψιμο της κυτταρίτιδας σας δύο φορές πιο γρήγορα από ό, τι κερδίζετε, χρησιμοποιώντας κανέλα με οποιονδήποτε τρόπο στην καθημερινή σας ζωή. Η κανέλα προκαλεί μια αντίδραση στο σώμα, λόγω της οποίας ο μεταβολισμός του σώματός σας θα αυξηθεί δύο φορές. Συνήθως η κανέλα αντικαθιστά την περίσσεια ζάχαρης στο σώμα σας και αυξάνει την αποθήκευση υδατανθράκων.

Ο ακατέργαστος τρόπος:

Ένας άλλος τρόπος για να καταναλώσετε κανέλα για την τεχνική απώλειας βάρους είναι να πάτε φυσιολογικός με τη διαδικασία σας. γι 'αυτό θα χρειαστείτε σκόνη κανέλας, όπου η κανέλα είναι γειωμένη καλά για να σχηματίσει μια λεπτή σύσταση σκόνης. Στη συνέχεια, πάρτε μια κουταλιά και γλύψτε το με ένα ποτήρι νερό.

Δείτε περισσότερα:  Πώς να χρησιμοποιήσετε το λάδι καρύδας για απώλεια βάρους

Tete-a-tea:

Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε κανέλα για την καθημερινή σας ζωή χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρείτε είναι να ενσωματώσετε κάποια κανέλα στο καθημερινό σας φλιτζάνι τσάι. Μετά το μακρύ βράδυ, όταν καθίσετε και χαλαρώσετε στη μπροστινή σας βεράντα, μια κανέλα και ένα τσάι από λεμόνι σίγουρα θα σας χαλάσουν και θα ανοίξουν τους σφιγμένους κόμβους στο σώμα σας. Λένε ότι η τάση σας κάνει να αποθηκεύετε στο λίπος σας, γι 'αυτό είναι ένας καλός τρόπος να το μειώσετε.

Γρήγορη εργασία:

Η κανέλα πράγματι σας βοηθά να χάσετε σημαντικό βάρος. Σε μια κανονική ημέρα, πολλοί από εσάς μπορεί να αισθάνονται πεπτικά προβλήματα. Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι η ακατάλληλη πέψη θα μπορούσε να οδηγήσει στην ανάπτυξη του flab. Η κανέλα κατευνάζει έτσι το φλεγμένο στομάχι και τα έντερα και σας βοηθά να χαλαρώσετε, οδηγώντας σε καλύτερη πέψη.

Δείτε περισσότερα:  Αλόη Βέρα Οφέλη Χυμού για Απώλεια βάρους

Υπερδραστηριότητα από κατανάλωση ζάχαρης:

Η κανέλα παίζει σημαντικό ρόλο στον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο σώμα σας. Όχι μόνο σας βοηθά να ελέγχετε τα επίπεδα ινσουλίνης σας, αλλά επίσης βελτιώνει την κυκλοφορία στο αίμα σας, στην οποία βοηθάει ο μεταβολισμός και βοηθά.

Κανέλα for weight loss

Ζύμη μπισκότων:

Ένας άλλος μεγάλος συνεργάτης της κανέλας εκτός από το μέλι είναι το τζίντζερ. Και τα δύο αυτά στοιχεία χρησιμοποιούνται σταθερά για να απελευθερώσουν κάποια flab από το σώμα σας. συνήθως μπορείτε να κάνετε κανέλα και ζιζανίων cookies που θα σας βοηθήσουν να ενσωματώσετε και τα δύο στη ζωή σας.

Πικάντικα:

Η κανέλα χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά μπαχαρικά στην κουζίνα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετατρέψει ένα ήπιο φαγητό σε ένα θαυμάσιο πιάτο. Κανονικά η κανέλα είναι γνωστό ότι καταστέλλει την όρεξή σας και έτσι η χρήση της κανέλας ως μπαχαρικό στην καθημερινή σας διατροφή μπορεί να σας βοηθήσει ακριβώς να πάρετε μαζί με το σχέδιο απώλειας βάρους σας.

Leave A Comment

73 − 63 =