Πώς να βουρτσίζετε τα μαλλιά σας σωστά και τα οφέλη της

Βουτσίζετε σωστά τις τρίχες σας; Προκειμένου να αποκτήσετε απαλές και μεταξένιες τρίχες, το βούρτσισμα των τριχών παίζει σημαντικό ρόλο. Πρέπει να ξέρετε ότι το βούρτσισμα των μαλλιών σας συχνά είναι ένα ζωτικό μέρος της συντήρησης καθώς και να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας, ιδιαίτερα όταν αυτή η διαδικασία συνδέεται με ένα μασάζ του τριχωτού της κεφαλής. Η βούρτσισμα των μαλλιών είναι εξίσου σημαντική με την κατανάλωση υγιεινής και θρεπτικής διατροφής καθώς και με ολιστικά σαμπουάν.

πως to brush up your hair

Μέθοδοι για το πώς να βουρτσίζετε τα μαλλιά σας σωστά:

A. Επιλέξτε ένα σωστό πινέλο:

1. Θυμηθείτε ότι οι τρίχες αγριοκάτσικων εξαντλούν την επιδερμίδα και προσθέστε βερνίκι στα μαλλιά. Αυτές οι τρίχες είναι μεγαλύτερες για την ισορροπία των μαλλιών και δεν θα περιλαμβάνουν μια τεράστια ποσότητα μπούκλα ή σώματος σε ίσια μαλλιά. Είναι μια επιλογή υψηλής ποιότητας για να βουρτσίζετε τα ακατέργαστα μαλλιά, καθώς θα τραβήξουν καλά τα μαλλιά ενώ στυλ.

Δείτε περισσότερα: Πώς να πλένετε τα μαλλιά σας

2. Οι τρίχες που είναι έτοιμες από νάιλον είναι κατάλληλες για την απομάκρυνση των μαλλιών. Ενώ είναι ευέλικτα, δημιουργούν τα απλά για να γλιστρήσουν δεξιά σε όλη την τρίχα με κόμπους προσθέτοντας την ελαχιστοποίηση του πόνου έλξης των μαλλιών.

3. Για τους ανθρώπους με μακριά μαλλιά που επιθυμούν να αποκτήσουν επαρκή μπούκλα στα άκρα, ο στυλίστας συνιστά με τη βοήθεια μιας βούρτσας μεγαλύτερη κεφαλή για το κύριο μέρος της έκρηξης συν και στη συνέχεια να μεταβεί σε μια βούρτσα με μικρότερη κεφαλή για τα άκρα. Σε αυτόν τον τρόπο μια πιο έντονη μπούκλα θα διαμορφωθεί στα άκρα.

Β. Βήματα του Βούρτσισμα των μαλλιών:

1. Καθαρίστε τα μαλλιά σας με ζεστό νερό από ένα σαμπουάν κατάλληλο για το τρίχωμά σας. Χρησιμοποιήστε το κλιματιστικό, σταματήστε λίγα λεπτά και ξεπλύνετε εντελώς. Πλύνετε τα μαλλιά σας με κρύο νερό για να αποκτήσετε μια κατάλληλη λάμψη. Πετσέτα στεγνώνει περικλείοντας τα μαλλιά σας σε ένα σκουπίστε. Το τρίξιμο των μαλλιών από μια πετσέτα θα δημιουργήσει μπερδεμένα.

2. Επιτρέψτε στα μαλλιά να στεγνώσουν στον αέρα προτού τα βουρτσίζετε, για να αποφύγετε ζημιές. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο, αλλά είναι καλύτερο για τα μαλλιά από ό, τι ξήρανση. Τρέχοντας τα δάχτυλά σας από τη μια πλευρά στην άλλη περιστασιακά συν το χνουδωτά τις ρίζες ένα μικρό θα αξιολογήσει τη διαδικασία.

3. Αρχικά στέκεστε όρθιος, μετά από αυτό στρίβετε το σώμα σας από τη μέση προς τα κάτω όσο πιο κάτω μπορείτε να πάτε, αυτό θα ενισχύσει τη ροή του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής σας. Αυτή η βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος βοηθά στην παρακίνηση μαζί με την θρέψη ολόκληρου του τριχωτού της κεφαλής μαζί με τους θύλακες των τριχών, προωθώντας έτσι την αύξηση της νέας τρίχας.

Δείτε περισσότερα: Πώς να πειράξει τα μαλλιά σωστά

4. Πιάστε τη λαβή της βούρτσας μαλλιών σας σφιχτά και στρέψτε την σε όλες τις περιοχές του αυχένα του αυχένα, της πλευράς και στη συνέχεια της στεφάνης συν το φέρτε όλη τη μέθοδο στην πρόσθια γραμμή του προσώπου. Βουρτσίστε τα μαλλιά σας σε αργές και αργές κινήσεις για τουλάχιστον 3 έως 5 λεπτά.

5. Μετά από αυτό πάλι να στέκεται όρθιος εκτός από να κάνετε τη διαδικασία σε αντίστροφη σειρά. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι τα μαλλιά σας είναι καλυμμένα με σμήγμα, το «φυσικό ελιξίριο» που βοηθά στην περιποίηση των μαλλιών σας και προσθέτει λάμψη με το σώμα τους.

6. Ρυθμίστε μια ταινία τρίχας για τα τρία τμήματα των μαλλιών αργότερα από το βούρτσισμα. Αναβείτε σε αυτό για μια νύχτα. Την ανατολή, αφαιρέστε τα τμήματα και πρέπει να έχετε όμορφα, υγιή μαλλιά και λαμπερά!

πώς-να-βουρτσίζετε-τα μαλλιά σας

Οφέλη από το βούρτσισμα των μαλλιών:

  •  Με το βούρτσισμα σωστά τα μαλλιά σας προσθέτετε τη ζωή, τη λάμψη και την ένταση στις τρίχες σας.
  •  Εξαλείφει τα απορρίμματα από τα μαλλιά σας, συμπεριλαμβανομένων αποθέσεων κρυστάλλων ουρικού οξέος, καταρράκτη συν άλλα οξέα και άλλες ακαθαρσίες που συγκεντρώνονται με ραβδί στο κρανίο.
  •  Βοηθά στην τόνωση διαφόρων πετρελαίων και ορμονών που παράγουν αδένες. Αυτό βοηθά στη διατήρηση των πόρων των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής, ανοίγοντας έτσι την αναπνοή. Διευκολύνει επίσης τα μαλλιά να διατηρούν τα φυσικά τους έλαια.
  •  Βοηθά στην παρακίνηση των τριχοειδών αίματος, αυξάνοντας έτσι την κυκλοφορία του αίματος συν τη μεταφορά των θρεπτικών συστατικών καθώς και του οξυγόνου στο στέλεχος, το βολβό των μαλλιών και τη ρίζα.

Δείτε περισσότερα: Πώς να χτένα τα μαλλιά σας

Leave A Comment

+ 5 = 6