Πώς να χρησιμοποιήσετε και να εφαρμόσετε το καστορέλαιο για την ανάπτυξη των μαλλιών; | Στυλ στη ζωή

Το καστορέλαιο είναι φυσικό έλαιο που εξάγεται από τα φασόλια ή τους σπόρους ενός φυτού καστορέλλων. Έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία πολλών παθήσεων στο σπίτι από τότε καιρό. Είναι ένα από τα ασφαλέστερα πετρέλαια που είναι κυρίως καθαρτικό, αλλά είναι εξίσου γνωστό για τη θεραπεία της ανάπτυξης των μαλλιών και των προβλημάτων που σχετίζονται με αυτό. Η ανάπτυξη των μαλλιών είναι μια απαίτηση που σχεδόν όλοι έχουν και αυτή η απαίτηση εκπληρώνεται ικανοποιητικά από το καστορέλαιο. Αυτό το άρθρο διερευνά τις λεπτομέρειες του καστορέλαιου και την αποτελεσματικότητά του όσον αφορά την ανάπτυξη των τριχών. Επίσης, ρίχνει φως στη μέθοδο χρήσης του καστορέλαιο, καθώς είναι γνωστό ότι για να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα θα πρέπει να γνωρίζετε τον σωστό τρόπο χρήσης του.

Κάστορας Oil For Hair Growth.

Λάδι καστορέλαιο για ανάπτυξη μαλλιών:

Εδώ θα μάθουμε πώς να χρησιμοποιούμε και να χρησιμοποιούμε καστορέλαιο στα μαλλιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε τα μαλλιά σας να έχουν τα καλύτερα από τα οφέλη που κάνουν τα μαλλιά σας πιο δυνατά και πιο ευέλικτα στην καλλιέργεια.

Περιγραφή του καστορέλαιου:

Κάστορας oil

Αν κοιτάξετε το καστορέλαιο φαίνεται να είναι μια σκιά μεταξύ άχρωμων και ελαφρώς κίτρινων. Έχει μια αχνή μυρωδιά και είναι πολύ ήπια στη γεύση. Υπάρχουν ουσιαστικά δύο τύποι καστορέλαιο, το ένα είναι το βιομηχανικό καστορέλαιο που χρησιμοποιείται ως λιπαντικό σε προϊόντα όπως αρώματα, πλαστικά, λάδι μπάνιου και σαπούνια. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το καστορέλαιο για οικιακή χρήση. Προετοιμάζεται διαφορετικά με το κρύο πιέζοντας τα καστορέλλια.

Ιδιότητες του καστορέλαιου σε σχέση με την ανάπτυξη των μαλλιών:

Το καστορέλαιο είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα Ωμέγα-9, βιταμίνη Ε, πρωτεΐνες και μέταλλα. Έχει εξαιρετικές αντιβακτηριακές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες επίσης. Η χημική του σύνθεση αποτελείται από ένα τριγλυκερίδιο που ανήκει στο ρικινελαϊκό οξύ μαζί με τα λιπαρά οξέα που είναι σημαντικότερο για την επούλωση και την αύξηση της ανάπτυξης των τριχών. Διαθέτει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που την καθιστούν ικανή να χειρίζεται την ανάπτυξη των τριχών.

Δείτε περισσότερα: Πώς να χρησιμοποιήσετε το λάδι καρύδας για την ανάπτυξη των μαλλιών

Πώς να χρησιμοποιήσετε και να εφαρμόσετε το καστορέλαιο για την ανάπτυξη των μαλλιών; | Στυλ στη ζωή

Το καστορέλαιο για την ανάπτυξη των μαλλιών συνιστάται πάντα. Αυτή η ιδιότητα οφείλει ως επί το πλείστον στην παρουσία των βασικών θρεπτικών ουσιών που σας βοηθούν να κάνετε τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν πιο υγιεινά. Αναφέρεται παραπάνω είναι μια μικρή σύνοψη του τι συνιστά το καστορέλαιο και εδώ αποσυνθέτουμε τα θρεπτικά συστατικά σύμφωνα με τις ιδιότητές τους.

Ωμέγα9 λιπαρά οξέα:

Τα ωμέγα9 λιπαρά οξέα είναι χρήσιμα όχι μόνο για το δέρμα σας αλλά και για τα μαλλιά σας, όπου τα μαλλιά ξαναβρίσκουν τη χαμένη λάμψη και τη ζωτικότητά τους με την έγχυση αυτών των λιπαρών οξέων. Αυτά τα οξέα όχι μόνο ενυδατώνουν και θρέφουν τα μαλλιά, αλλά και επιδιορθώνουν και αποκαθιστούν βλάβες, κάνοντας τα μαλλιά πιο δυνατά και ευέλικτα.

Βιταμίνη Ε:

Όπως το σώμα ή το δέρμα σας, ακόμη και τα μαλλιά σας απαιτούν θρεπτικά συστατικά για να αναπτυχθούν ισχυρά και υγιή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η έγχυση της βιταμίνης Ε στο καστορέλαιο σας θα προσθέσει όγκο, ενέργεια και δύναμη στα μαλλιά σας. Το φαγητό για τα μαλλιά σας θα δημιουργήσει σίγουρα ένα υπέροχο σκεύασμα που κάνει τα θυλάκια των τριχών να συσσωρεύονται επιτρέποντας έτσι στα μαλλιά σας να μεγαλώνουν περισσότερο.

Τριγλυκερίδιο:

Το τριγλυκερίδιο μαζί με τα λιπαρά οξέα παρέχει εξαιρετική θεραπευτική απόδοση. Αυτό είναι για τα χαλασμένα μαλλιά που έχουν υποστεί βλάβη και σπάσουν τις διαρροές και τραχύ. Αυτό συμβαίνει όταν το τριγλυκερίδιο ενυδατώνει και αφρίζει τα μαλλιά σαν ένα προστατευτικό πέπλο.

Οφέλη από το καστορέλαιο για την ανάπτυξη των μαλλιών:

Είναι καστορέλαιο καλό για την ανάπτυξη των μαλλιών είναι μια διαρκής ερώτηση που τρέχει και συνεχίζεται και γι 'αυτό εδώ έχουμε απαριθμήσει μερικά από τα οφέλη που προσφέρει το καστορέλαιο στη χαίτη μας.

Το καστορέλαιο αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευεργετικό για την ανάπτυξη των μαλλιών με αποτελεσματικότητα. Όταν εφαρμόζεται τακτικά, το καστορέλαιο ξεκινά την πάχυνση των μαλλιών, που κατά τα άλλα είναι πολύ λεπτή και λερωμένη. Αυτό μπορεί να αποδοθεί στο μολυσμένο περιβάλλον ή στην επαναλαμβανόμενη χρήση χημικών προϊόντων που δημιουργούν σιγά-σιγά ξεφλούδισμα από το φυσικό προστατευτικό στρώμα, κάνοντας έμμεσα μαλλιά και λεπτές. Αυτό βοηθά στην εμφάνιση των μαλλιών, καθώς αρχίζει να φαίνεται πληρέστερη και λαμπερή. Προσθέτοντας τον όγκο στην πλούσια χαίτη, το καστορέλαιο αναζωογονεί την τρίχα φέρνοντας πίσω τη νέα ζωή στα μαλλιά σας.

Δείτε περισσότερα: Πώς να χρησιμοποιήσετε το αμυγδαλέλαιο για την ανάπτυξη των μαλλιών

Το καστορέλαιο λειτουργεί σαν ενυδατική κρέμα που τροφοδοτεί και βαθιά περιποιείται τα μαλλιά. Γνωστό ότι είναι ένα εξαιρετικό λιπαντικό εμποδίζει την ξήρανση του τριχωτού της κεφαλής και διατηρώντας επίσης την πιτυρίδα μαλλιών ελεύθερη και με αυτόν τον τρόπο αυξάνει την ανάπτυξη των τριχών καθιστώντας την μακρά και δυνατή με επιπλέον αναπήδηση και λάμψη. Όχι μόνο αυτό το καστορέλαιο εμποδίζει τα τεμαχισμένα άκρα και δεν επιτρέπει στις τρίχες να γίνουν κρυμμένες.

Τα οφέλη του καστορέλαιου για τα μαλλιά περιλαμβάνουν επίσης τη δημιουργία του περιεχομένου διατροφής στα μαλλιά σας. Τα μαλλιά σας που ξεκινούν από το τριχωτό της κεφαλής μέχρι το άκρο τους είναι φτιαγμένα από μικρά θυλάκια τρίχας και ίνες τρίχας. Το καστορέλαιο αφαιρεί την συσσώρευση προϊόντων από τα μαλλιά, έτσι ώστε οι θύλακες των τριχών σας μπορούν να αναπνέουν με φρέσκο, επιτρέποντας έτσι αρκετή ενέργεια για αποθήκευση μέσα στα κύτταρα τρίχας. Οι ίνες τρίχας με τη σειρά τους γίνονται ισχυρότερες λόγω των λιπαρών οξέων και των βιταμινών που βοηθούν τα μαλλιά σας να αντέξουν θραύση. Αυτό επιτρέπει επίσης τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν περισσότερο από τώρα πλέον ευέλικτη.

Πώς να χρησιμοποιήσετε και να εφαρμόσετε το καστορέλαιο για την ανάπτυξη των μαλλιών; | Στυλ στη ζωή

Πώς να χρησιμοποιήσετε και να εφαρμόσετε το καστορέλαιο για την ανάπτυξη των μαλλιών:

Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε αυτό το πετρέλαιο για να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα είναι να θερμάνετε την απαιτούμενη ποσότητα. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια μιας χτένας ουράς κάνουν τα χωρίσματα των μαλλιών και να αρχίσει να εφαρμόζει το λάδι με το άκρο των δακτύλων σε κυκλική κίνηση. Αυτό θα εξασφαλίσει την σωστή κατανομή του πετρελαίου σε όλο το τριχωτό της κεφαλής. Πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα ώστε να αποφεύγεται η λιπαρότητα των μαλλιών στη διαδικασία. Μετά από αυτό, κάντε ένα κούνημα των μαλλιών και αφήστε το κρανίο να μουλιάσει το πετρέλαιο για μια νύχτα. Για να την προστατεύσετε, χρησιμοποιήστε καπάκι ντους. Μπορείτε να σαμπουάνετε τα μαλλιά το πρωί. Αυτή η πρακτική πρέπει να διεξάγεται τακτικά για επτά εβδομάδες για να αποδειχθούν καλά αποτελέσματα.

Άλλες συμβουλές για τη χρήση του καστορέλαιο για την προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών:

Για να προωθηθεί μια καλή ανάπτυξη των μαλλιών πρέπει πάντα να αγοράσετε την καλύτερη ποιότητα του καστορέλαιο που είναι ελεύθερο εξάνιο και πιεσμένο εν ψυχρώ. Η χρήση απαλών δακτύλων συνιστάται ιδιαίτερα. Δεδομένου ότι το λάδι αυτό είναι πολύ παχύ, θα πρέπει να αποφύγετε την εφαρμογή του στα μαλλιά απευθείας, ιδανικά θα πρέπει να μαλακώνεται μόνο στη ρίζα και το τριχωτό της κεφαλής. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, μετά την εφαρμογή του, καλύψτε τα μαλλιά καλύπτονται με μια καυτή πετσέτα για τουλάχιστον 20 λεπτά για να δώσετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα: Είναι η Henna καλή για τα μαλλιά

Τα οφέλη του καστορέλαιο για την ανάπτυξη των μαλλιών είναι εκπληκτικά, οπότε αν προσβλέπουμε σε μακρά και δυνατή μαλλιά, δοκιμάστε το, έχοντας κατά νου ότι οποιαδήποτε θεραπεία απαιτεί υπομονή και καλή παρακολούθηση.

Εναλλακτικές σπιτικές διορθωτικές ενέργειες με καστορέλαιο για ανάπτυξη μαλλιών:

Μάσκα μαλλιών καστορέλαιο:

  • Χτυπάτε δύο ασπράδια αυγών έως ότου αρχίσει να αφρίζει και κάποτε προσθέστε χυμό λεμονιού ή λάιμ σε αυτό.
  • Τώρα προσθέστε ένα κουτάλι τσαγιού από καστορέλαιο και εφαρμόστε το στα μαλλιά σας ως μάσκα πριν το πλύνετε κατά τη διάρκεια του σαμπουάν.

On The Go Καστορέλαιο:

Γι 'αυτό θα χρειαστείτε λεπτά σπόρους fenugreek αναμειγμένο με πορτοκάλι ή ξύσμα λεμονιού. Για αυτό προσθέστε καστορέλαιο και εφαρμόστε το σωστά πριν φύγετε από το σπίτι σας. Το καστορέλαιο πάρα πολύ σε ποσότητα μπορεί να βάρους τα μαλλιά σας κάτω και γι 'αυτό το fenugreek και λεμόνι zest χρησιμοποιείται για την εξάλειψη υπερβολική λιπαρότητα.

Εδώ σε αυτό το άρθρο, δεν συζητάμε μόνο τα βαριά οφέλη του καστορέλαιο για τα μαλλιά σας, αλλά και να δώσουμε μια σύντομη εικόνα για το πώς να χρησιμοποιήσετε καστορέλαιο για τα μαλλιά που θα σας δώσει τα βέλτιστα οφέλη.

Leave A Comment

+ 88 = 96