Πώς να χρησιμοποιήσετε μάσκα προσώπου λαδιού για την ευεξία του δέρματος Στυλ στη ζωή

Είναι λάδι λεβάντας καλό για το πρόσωπό σας; ναι, το λάδι λεβάντας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους που μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας στο σπίτι. Η μάσκα προσώπου από λάδι λεβάντας σας κάνει να αισθάνεστε πολυτελή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε καθαρό λάδι λεβάντας για το πρόσωπο, σε μπανιέρες, μασάζ κλπ. Το λάδι λεβάντας έχει θεραπευτικές ιδιότητες και έχει καταπραϋντικές ιδιότητες.

Πώς να κάνετε Μάσκα προσώπου λαδιού:

Το λάδι από λεβάντα μπορεί να αναμειχθεί με το αποβουτυρωμένο ώριμο αβοκάντο, με ακατέργαστο μέλι, σόδα για ψήσιμο κλπ. Για να φτιάξει μάσκα προσώπου. Το λάδι είναι τόσο ελαφρύ ώστε να αναμιγνύεται γρήγορα με οποιοδήποτε μείγμα.

Πώς να εφαρμόσει:

Το πακέτο πρέπει να εφαρμόζεται ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το λαιμό. Μασάζ απαλά με τα δάχτυλά σας με κυκλική κίνηση για να απλώσετε τη συσκευασία. Τα πακέτα μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθημερινά, καθώς το λάδι λεβάντας είναι ένα ανακουφιστικό άγχος και άγχος. Δίνει έναν καλό ύπνο. Το λάδι λεβάντας επίσης μειώνει τους ερεθισμούς του δέρματος, εξασθενίζει τα σημάδια και μειώνει τις ρυτίδες.

Οι καλύτερες μάσκες προσώπου λαδιού:

Ας βρούμε εδώ με τις προαναφερθείσες κορυφαίες 5 μάσκες προσώπου λεβάντας.

1. Ακατέργαστο μέλι & λάδι λεβάντας:

Ακατέργαστος Honey & Lavender Oil

Το ακατέργαστο μέλι καταπολεμά τις αλλεργίες και το λάδι λεβάντας έχει αντιβακτηριακές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Ο συνδυασμός αυτών τόσο στη μάσκα προσώπου λεβάντας κάνει θαύματα.

Πράγματα που θα χρειαστείτε:

Μια κουταλιά σούπας μελιού και περίπου 3 σταγόνες λάδι λεβάντας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μία σταγόνα λαδιού τσαγιού. Ανακατέψτε καλά για να τα συνδυάσετε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

Εφαρμόστε αυτό το μείγμα ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό σας. Μην ξεχάσετε να πλύνετε καλά το πρόσωπό σας πριν από την εφαρμογή. Αφήστε το για 15 λεπτά και σκουπίστε απαλά με ένα μαλακό πανί που βυθίζεται σε ζεστό νερό.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνετε αυτό:

Αυτό το μείγμα μπορεί να εφαρμοστεί καθημερινά κατά την ώρα του ύπνου. Καταπραΰνει το δέρμα και το κάνει απαλό και εύπλαστο.

Γιατί αυτό λειτουργεί / Οφέλη:

Το μέλι και το λάδι λεβάντας συνδυάζονται για να κάνουν το δέρμα σας να μοιάζει άψογο. Όταν εφαρμόζονται καθημερινά, οι κηλίδες και τα σημάδια ακμής αρχίζουν να εξαφανίζονται.

Προσοχή:

Απλά βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το ακατέργαστο μέλι και όχι τα επεξεργασμένα.

2. Πακέτο προσώπου αβοκάντο & λαβάνδελο:

Αβοκάντο & Lavender Oil Face Pack

Αυτός είναι ένας απίστευτος συνδυασμός δύο εξαιρετικά ισχυρών συστατικών - Αβοκάντο και αιθέριο έλαιο λεβάντας για το πρόσωπο.

Πράγματα που θα χρειαστείτε:

Ένα ώριμο αβοκάντο και 2-3 σταγόνες λάδι λεβάντας

Μέθοδος υποβολής αίτησης:

Mash το ώριμο αβοκάντο καλά σε ένα μπολ και προσθέστε 2 - 3 σταγόνες Lavender Αιθέριο έλαιο σε αυτό. Απλώστε το με τον συνηθισμένο τρόπο και αφήστε τα συστατικά να κατακαθίσουν στο δέρμα. Αφήστε το για περίπου 20 λεπτά και πλύνετε με χλιαρό νερό.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνετε αυτό:

Αυτή η μάσκα μπορεί να είναι μία φορά την εβδομάδα πριν από τον ύπνο. Τα αποτελέσματα είναι αρκετά συντριπτικά και ορατά μετά από μερικές χρήσεις.

Γιατί αυτό λειτουργεί / Οφέλη:

Το αβοκάντο βοηθά στην τόνωση του κολλαγόνου. Μειώνει επίσης τους σκούρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Το λάδι λεβάντας μειώνει το ψυχικό στρες και το άγχος. Δίνει έναν καλό ύπνο

Προσοχή:

Δεν απαιτείται προσοχή καθώς όλα είναι φυσικά συστατικά και δεν βλάπτουν το δέρμα.

Δείτε περισσότερα: Ελαιόλαδο για το πρόσωπο

3. Μάσκα προσώπου για λεβάντα & καθαριστικό γιαουρτιού:

Λεβάντα Oil & Yogurt Purifying Face Mask

Το λάδι λεβάντας για το πρόσωπο μαζί με το γιαούρτι αναζωογονεί και ενυδατώνει το δέρμα. Ο συνδυασμός βοηθά στην καταπολέμηση της ξηρότητας.

Πράγματα που θα χρειαστείτε:

Απλά ετοιμάστε - Μια κουταλιά της σούπας γιαούρτι και 3 - 5 σταγόνες λάδι λεβάντας, αυτό είναι όλο.

Μέθοδος υποβολής αίτησης:

Ανακατέψτε το γιαούρτι και το λάδι λεβάντας και εφαρμόστε ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπό σας. Αφήστε το για περίπου 15 - 20 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνετε αυτό:

Αυτή η μάσκα μπορεί να τοποθετηθεί καθημερινά πριν τον ύπνο. Ή μπορείτε ακόμη και να το βάζετε το πρωί πριν το ντους σας.

Γιατί αυτό το έργο / οφέλη:

Το γιαούρτι είναι μια φυσική ενυδατική κρέμα και ενυδατώνει το δέρμα. Το λάδι λεβάντας μειώνει την ακμή, σκοτώνοντας τα βακτηρίδια που την προκαλούν. Βοηθά επίσης στην κυτταρική αναζωογόνηση και μειώνει τις ατέλειες του δέρματος.

Προσοχή:

Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες προφυλάξεις, όπως απαιτούνται, καθώς δεν χρησιμοποιούνται χημικές ουσίες.

4. Πακέτο προσώπου από Κανέλα και Λεβάντα:

Κανέλα and Lavender Oil Face Pack

Κανέλα σε συνδυασμό με μέλι και λάδι λεβάντας μάσκα προσώπου έχει τη φυσική θεραπεία για να επωφεληθούν τα προβλήματα του δέρματος. Προκαλεί την ροή του αίματος στην επιφάνεια του δέρματος και του δίνει μια λάμψη.

Πράγματα που θα χρειαστείτε:

Για να φτιάξετε αυτό το πακέτο προσώπου χρειάζεστε - 2 κουταλιές της σούπας μέλι, 1 κουταλιά της σούπας κανέλα και 2-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χυμό φρέσκου ασβέστη ως επιλογή.

Μέθοδος υποβολής αίτησης:

Ανακατέψτε όλα τα συστατικά καλά σε ένα μπολ. Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπό σας. Αφήστε το για περίπου 30 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό ή σκουπίστε με μια μαλακή πετσέτα που είναι υγρή και ζεστή.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνετε αυτό:

Δοκιμάστε αυτή τη μάσκα προσώπου καθημερινά για μια εβδομάδα για να δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα. Στη συνέχεια, μπορεί να μειωθεί σε μια φορά την εβδομάδα χρήσης.

Γιατί αυτό το έργο / οφέλη:

Το μέλι, το λάδι λεβάντας και η κανέλα είναι μία από τις καλύτερες φυσικές μάσκες που θα καθαρίσουν τις κηλίδες και θα σας δώσουν ακόμα και τον τόνο της επιδερμίδας. Κάνει επίσης την επιδερμίδα φωτεινή.

Προσοχή:

Όλα τα συστατικά είναι απόλυτα ασφαλή στη χρήση. Και χρησιμοποιείτε το Raw Money αντί των επεξεργασμένων.

Δείτε περισσότερα: Οφέλη από Αμυγδαλέλαιο

5. Μάσκα λάσπης από λάδι και λεμόνι:

Λεβάντα & Lemon Oatmeal Mud Mask

Πράγματα που θα χρειαστείτε:

Μισό μπολ με Πασκαλίτη Πηλό, Κάψουλες με Βιταμίνη Ε, Λάδι Λεβάντας, Πλιγούρι βρώμης και γάλα

Μέθοδος υποβολής αίτησης:

Αλέστε 1 φλιτζάνι πλιγούρι βρώμης σε μια λεπτή σκόνη. Αν θέλετε μπορείτε επίσης να προσθέσετε 1 κουταλιά της σούπας λουλούδι λεβάντας - είναι προαιρετική. Στη συνέχεια προσθέστε 2 - 5 σταγόνες αιθέριου ελαίου στη σκόνη βρώμης μαζί με το βιταμίνη Ε από 2 καψάκια. Ανακατεύουμε καλά πάλι. Στη συνέχεια, προσθέστε 5 κουταλιές της σούπας Pascalite και ανακατέψτε καλά χρησιμοποιώντας μια ξύλινη σπάτουλα. Μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε ένα γυάλινο βάζο και να το χρησιμοποιήσετε όταν απαιτείται.

Όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε απλά συνδυάστε το για να κάνετε μια λεπτή πάστα είτε με νερό είτε με γάλα. Το γάλα είναι καλύτερο, καθώς είναι καλό για το δέρμα. Εφαρμόστε ομοιόμορφα στο πρόσωπό σας και κάντε μασάζ με τα δάχτυλά σας, όπως κάνετε την εφαρμογή. Τώρα απλά χαλαρώστε και αφήστε το μέχρι να στεγνώσει και πλύνετε με δροσερό νερό.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνετε αυτό:

Αυτή η μάσκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά την εβδομάδα, καθώς η μάσκα από πηλό χρειάζεται κάποιο χρόνο για να στεγνώσει. Ωστόσο, αν έχετε χρόνο, χρησιμοποιήστε την μία φορά σε δύο ημέρες.

Γιατί αυτό το έργο / οφέλη:

Το λάδι λεβάντας είναι πολύ αποτελεσματικό στην θεραπεία της ακμής. Καθαρίζει επίσης τον ερεθισμό του δέρματος. Το λάδι λεβάντας είναι καλό για το πρόσωπο καθώς είναι ένα ισχυρό αντισηπτικό και μειώνει τα σημάδια. Και το βρώμης αποδεικνύεται επίσης καλός θάμνος.

Προσοχή:

Πλιγούρι βρώμης, λάδι λεβάντας δεν έχει παρενέργειες και δεν προκαλεί ερεθισμό. Το ίδιο συμβαίνει και με το γάλα. Ωστόσο, φροντίστε να επιλέξετε τον πήλινο πάσκαλι.

Το λάδι λεβάντας έχει υπέροχες επιδράσεις σε πονοκεφάλους, ημικρανίες, συναισθηματικό στρες και άγχος. Έχει επίσης αντιμυκητιακές ιδιότητες και είναι αποτελεσματικό στα τσιμπήματα εντόμων. Οι χρήσεις του λαδιού για το πρόσωπο είναι πολύ γόνιμες για τους ανθρώπους με ξηρό δέρμα. Βελτιώνει τον ύπνο.

Δείτε περισσότερα: Λάδι λεβάντας για ανάπτυξη μαλλιών

Leave A Comment

98 − 95 =