Πώς να ελέγξετε την πτώση των μαλλιών Το χειμώνα; | Στυλ στη ζωή

Οι άνθρωποι συνήθως αντιμετωπίζουν πτώση των μαλλιών κατά τη διάρκεια των χειμώνων περισσότερο από ό, τι αντιμετωπίζουν κατά τις κανονικές εποχές. Αυτά επηρεάζουν ένα άτομο εσωτερικά και εξωτερικά και ως εκ τούτου θα πρέπει να αντιμετωπίζονται και το άτομο δεν θα πρέπει να το παραμελήσει. Εάν το πρόβλημα επιδεινωθεί, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα με κάποια φυσική θεραπεία ή με κάποια χειρουργική και ιατρική παρακολούθηση σε τακτική βάση για καλύτερα αποτελέσματα.

μαλλιά fall in winter

Τα μαλλιά πέφτουν το χειμώνα και πώς να το ελέγχουν:

Εδώ είναι μια λίστα με 6 κύριους λόγους για πτώση των μαλλιών το χειμώνα και πώς να φροντίδα των μαλλιών το χειμώνα έχουν ως εξής.

1. Πάθος:

Οι άνθρωποι συνήθως επιθυμούν να κάνουν περισσότερες ασκήσεις κατά τη χειμερινή περίοδο. Αυτό συχνά οδηγεί σε περισσότερους ιδρώτες και δεδομένου ότι οι άνθρωποι πλένουν τα κεφάλια λιγότερο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες βακτηριακές λοιμώξεις.

Ένα άτομο πρέπει να πλένει το κεφάλι με αντιμυκητιασικά φαρμακευτικά καθαριστικά τακτικά μετά από ασκήσεις.

Δείτε περισσότερα: Πώς να σταματήσει την πτώση των μαλλιών

2. Ξεπλυμένο κεφάλι:

Συνήθως οι άνθρωποι αποφεύγουν να κάνουν πλήρεις πλύσεις στο κεφάλι κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν Συνεπώς, συνήθως αυτό μπορεί να οδηγήσει στη συσσώρευση ιδρώτα και σμήγματος. Αυτά έρχονται επίσης με την αποβολή των τοξινών από το σώμα. Οι εκκρίσεις που περιέχουν επίσης αλάτι και άλλα λιπίδια, ειδικά αν ένα άτομο έχει υπερβολικά λιπαρά τρόφιμα, τότε αυτά δεν είναι υγιή που μπορεί να οδηγήσει σε βακτηριακές λοιμώξεις ή βράζει. Ο τακτικός καθαρισμός είναι απαραίτητος για τον έλεγχο αυτού του προβλήματος και για τη διατήρηση της επιφάνειας καθαρή.

3. Υπερβολικό στυλ:

Οι άνθρωποι επιθυμούν να ασχολούνται με διάφορους τύπους μοντέρνων στυλ κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει υπερβολική χρήση θερμότητας. Συχνά οι άνθρωποι δεν πλένουν το κεφάλι καθημερινά λόγω της θερμοκρασίας και αυτό μπορεί να οδηγήσει στην εναπόθεση χημικών ουσιών ειδικά στις χαμηλές θερμοκρασίες και έτσι αυτό μπορεί να είναι ένας λόγος πίσω από διάφορα προβλήματα αραίωσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η περικοπή των χημικών και της θερμότητας μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα και το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί επαρκώς.

4. Στρες:

Αυτό μπορεί να είναι μια τακτική αιτία και αυτό μπορεί επίσης να είναι ένας παράγοντας που προκαλεί αραίωση κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν. Αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί με τα κατάλληλα φάρμακα και αυτό μπορεί επίσης να γίνει με συμβουλευτική. Συχνά οι άνθρωποι έχουν πολυάσχολες ρουτίνες εργασίας που μπορούν να προκαλέσουν αυτό. Η ακατάλληλη ή η έλλειψη ύπνου μπορεί να οδηγήσει σε αυτό το πρόβλημα. Οι ορμονικές ανισορροπίες αποτελούν επίσης ένα πρόβλημα που οφείλεται σε αυτό.

Θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν καλό γιατρό εάν αυτό υποτίθεται ότι είναι ένας λόγος. Μπορούν να προτείνουν κατάλληλες διορθωτικές ενέργειες, εάν απαιτείται συμβουλευτική ή μπορούν να γίνουν κάποιες συνήθεις αλλαγές για να ταιριάξουν ανάλογα το άτομο. Μπορούν να προταθούν οτεντικά αντικαταθλιπτικά. Αυτά δεν πρέπει να χορηγούνται χωρίς συνταγή ή αυτά μπορεί να οδηγήσουν σε μεγαλύτερη ζημιά.

Δείτε περισσότερα: Πώς να Ελέγξτε την πτώση των μαλλιών το καλοκαίρι

5. Τριβή:

Οι άνθρωποι έχουν τη συνήθεια να φορούν γρανάζια κεφαλής όπως μανταλάκια ή καπέλα που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα, όπως στην τριβή και την αραίωση κατά τη διάρκεια της χαμηλής θερμοκρασίας για να τους κρατήσει από την αλίευση της γρίπης.

Αυτά μπορούν να αποφευχθούν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν λεπτά κασκόλ αντί αυτών. Οι άνθρωποι κλιπώνουν τα τμήματα πολύ σφιχτά και αυτό μπορεί επίσης να αποτελέσει παράγοντα πίσω από το πρόβλημα.

μαλλιά fall in winter

6. Πιτυρίδα:

Αυτή είναι μια πολύ κοινή αιτία για την τριχόπτωση το χειμώνα. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους λόγω της αλλαγής της εποχής και της θερμοκρασίας της ατμόσφαιρας οι μυκητιασικές λοιμώξεις μπορεί να είναι ανώμαλες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η malassezia η οποία είναι υπεύθυνη για αυτό μπορεί επίσης να ενεργήσει αρκετά ασυνήθιστα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες νιφάδες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Αυτό μπορεί να προληφθεί με τη χρήση φαρμακευτικών κρέμες που περιέχουν nizoral και κετοκοναζόλη. Αυτές συχνά συνιστώνται ως τακτική θεραπεία. Αυτά δεν είναι επίσης δαπανηρά και συχνά προσιτά. Ορισμένες αντιμυκητιακές θεραπείες μπορούν να δοκιμαστούν στο σπίτι σαν να χρησιμοποιείτε πακέτα από φύλλα Margosa ως πάστα ή αγοράζοντας σκόνες από την αγορά από καλές μάρκες και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας αυτές μετά από ενυδάτωση.

Δείτε περισσότερα: Πώς να ξανακάνετε τα μαλλιά στους Ναούς

Εικόνες Πηγή: Κλείστρο αποθέματος

Leave A Comment

+ 11 = 13