Κανενός παρενέργειες | Στυλ στη ζωή

Κανέλα είναι ένα από τα αρωματικά και ευεργετικά μπαχαρικά που χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα, καθώς και για να ετοιμάσει ένα καλό τσάι για να αποκομίσει πολλά οφέλη. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα που σχετίζονται με την κανέλα, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε ότι η υπερβολική οτιδήποτε μπορεί να πάει κακό, το ίδιο ισχύει και για την κανέλα. Είναι ένα μπαχαρικό που έχει γνωρίσει εδώ και αιώνες και έχει χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους και σε πολλά προϊόντα για την καλή υγεία του σώματος, του δέρματος και των μαλλιών. Ωστόσο, τόσο σημαντικό όσο είναι να γνωρίζετε για την καλή πλευρά της κανέλας, είναι επίσης σημαντικό να κατανοήσετε την πλευρά ή τις κακές επιδράσεις που σχετίζονται με το φυσικό προϊόν.

κανέλα-παρενέργειες

Για να μάθετε περισσότερα, ελέγξτε αυτήν την λίστα παρακάτω, η οποία θα διευρύνει τους ορίζοντές σας με περισσότερο από έναν τέλειο τρόπο:

Παρενέργειες της κανέλας:

1. Συσσωρεύει τοξίνες:

Η υπερκατανάλωση της κανέλας οδηγεί στη συσσώρευση τοξινών στο σώμα ως μία από τις παρενέργειες. Αυτό σημαίνει μόνο ότι υπάρχει ένα όριο στο οποίο θα πρέπει να συμπεριλάβετε αυτό το μπαχαρικό στην καθημερινή διατροφή, μετά από το οποίο δεν πρόκειται να είναι ευεργετικό για το σώμα καθόλου. Σύμφωνα με τους επαγγελματίες, 6 γραμμάρια αυτού του μπαχαρικού είναι περισσότερο από αρκετό για την ημερήσια δόση.

Δείτε περισσότερα: Παρενέργειες του σαφράν

2. Οδηγεί σε πρόωρη παράδοση:

Στις γυναίκες που είναι έγκυες, η κατανάλωση κανέλας μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη παροχή. Προκαλεί πόνο στο στομάχι και συσπάσεις που μπορούν στην πραγματικότητα να οδηγήσουν στην παράδοση πριν από καιρό. είναι μια από τις παρενέργειες που πρέπει να γνωρίζετε.

3. Αφαιρεί το αίμα:

Η κανέλα έχει ιδιότητες αραίωσης αίματος που δεν είναι καλές για το σώμα. Αυτό μπορεί να είναι ένα όφελος σε σπάνιες περιπτώσεις αλλά όχι για φυσιολογική υγεία. Για αυτό προσπαθήστε και αποφύγετε την κανέλλα κασσιμπόν και χρησιμοποιήστε την Κεϋλάνη. Αυτό θα βοηθήσει στον έλεγχο αυτής της παρενέργειας του μπαχαρικού.

Δείτε περισσότερα: Cardamom Σπόροι Οφέλη για την υγεία

4. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος:
Το έλαιο κανέλας είναι ένα από τα υγρά που στην αδιάλυτη μορφή του μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος. Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αίσθηση καψίματος. Κάποιος πρέπει να το χειριστεί σωστά και να αραιωθεί με λάδι cariier πριν από τη χρήση.

5. Αρνητικές επιδράσεις στη ζάχαρη αίματος:

Οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβήτη υποβάλλονται σίγουρα σε φάρμακα. Εάν η κανέλα λαμβάνεται μαζί με αυτό το φάρμακο, μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σε ακραίο επίπεδο που μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς κινδύνους για την υγεία. Βεβαιωθείτε ότι το ελέγχετε αυτό όσο το δυνατόν περισσότερο, ειδικά κατά τη διάρκεια των φαρμάκων.

Δείτε περισσότερα: Καφεΐνη ποτά παρενέργειες

6. Προβλήματα ηπατικής ανεπάρκειας:

Μια σοβαρή παρενέργεια της κανέλας που δεν μπορεί να αποφευχθεί έρχεται με τη μορφή ηπατικής ανεπάρκειας. Μεγάλες δόσεις ορισμένων τύπων κανέλας μπορεί στην πραγματικότητα να προκαλέσει ηπατική ανεπάρκεια και να οδηγήσει σε ακόμη και θάνατο σε πολλές περιπτώσεις.

7. Αύξηση και ανισορροπία στην καρδιακή συχνότητα:

Οι υπερβολικές ποσότητες κανέλας είναι γνωστό ότι οδηγούν σε αυξημένο καρδιακό ρυθμό και σε ανισορροπία. Αυτό προκαλεί καρδιακά προβλήματα και μπορεί να αποτελέσει και πάλι σοβαρή απειλή για τη γενική υγεία και λειτουργία του σώματος.

8. Δύσπνοια:

Πάρα πολύ από το λάδι κανέλας είναι κάτι που προκαλεί δύσπνοια και προβλήματα ζάλης. Βεβαιωθείτε ότι το λάδι κανέλας αραιώνεται καλά πριν τη χρήση για να ελέγξετε αυτό το παρενέργεια με τον κατάλληλο τρόπο. Είναι ένα από τα κακά αποτελέσματα που πρέπει να γνωρίζετε.

9. Προκαλεί ασθένειες των νεφρών:

Σύμφωνα με πολλούς επαγγελματίες, η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων κανέλας είναι η αιτία για πολλές νεφροπάθειες. Ίσως να μην υπάρχει άμεσος σύνδεσμος, αλλά τότε αυτές οι παρενέργειες πρέπει να αναφερθούν εδώ για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε για τις πιθανές βλάβες που μπορεί να έχει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτό το μυαλό και ελέγχετε τις ποσότητες κανέλας στην καθημερινή διατροφή.

Leave A Comment

− 1 = 9