Πώς να αποκτήσετε γρήγορο βάρος για τους άνδρες και τις γυναίκες; | Στυλ στη ζωή

Είστε ενοχλημένοι για το κοκαλιάρικο βλέμμα σας; Θεωρείτε δύσκολο να κερδίσετε βάρος; Δεν ξέρετε πώς να κερδίσετε γρήγορα για τους άνδρες. Υπάρχουν πολλοί κοκαλιάρικοι άνθρωποι θεωρούν ότι είναι δύσκολο να επιτευχθεί ένα ιδανικό βάρος. Πολλοί από εσάς έχουν την επιθυμία για μια κλίση καλά τονισμένη ακόμα καμπύλη ή μυϊκή εμφάνιση. Από την άλλη πλευρά, δεν γνωρίζουν ότι στην εταιρεία της σωστής διατροφής, την εργασία καθώς και τις προοπτικές μπορούν εύκολα να επιτύχουν το στόχο τους. Θυμηθείτε ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο στον κόσμο. Αυτό το άρθρο επικεντρώνεται κυρίως στις καλύτερες μεθόδους που είναι χρήσιμες για το πώς να κερδίσετε γρήγορα γρήγορα.

Καλύτερος Methods For How To Gain Weight Fast

Μερικοί άνθρωποι σκέφτονται ότι για την αύξηση του βάρους, η κατανάλωση γρήγορου φαγητού είναι η απάντηση. Σημειώστε ότι η αύξηση βάρους περιλαμβάνει τον σωστό συνδυασμό υψηλής ποιότητας τροφής και άσκησης. Έτσι, διαβάστε προσεκτικά αυτό το άρθρο.

Καλύτερες μέθοδοι για το πώς να αποκτήσετε γρήγορο βάρος:

Παρακάτω αναφέρουμε μια λίστα κορυφαίων μεθόδων με τις οποίες μπορείτε να κερδίσετε βάρος σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και πολύ γρήγορα. Είναι οι εξής:

1. Εξαρτάται από τους υδατάνθρακες:

Υδατάνθρακας Foods

Μεγάλη ποσότητα δεν είναι χρήσιμη, αλλά πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με το ότι υποστηρίζει την οικοδόμηση μυών καθώς και καθιστά δυνατή όλες τις επιτακτικές λειτουργίες σας. Οι υδατάνθρακες είναι η κύρια ενέργεια του σώματός σας. Αποφύγετε την κατανάλωση τροφίμων που περιέχουν σύνθετους υδατάνθρακες καθώς περικλείουν γυμνές θερμίδες επίσης θα είναι πιο πιθανό να αποθηκευτούν ως παχουλός καθώς τα σάκχαρα πηγαίνουν στην κυκλοφορία του αίματός σας ταχέως και να προκαλέσουν ένα κοίλωμα στο επίπεδο σακχάρου στο αίμα.

Υπάρχουν πολλά τρόφιμα με υδατάνθρακες όπως ζυμαρικά, καστανό ρύζι, δημητριακά ολικής αλέσεως και πατάτες, πέφτουν στην αποδεκτή ομάδα. Σε αυτό το σάκχαρα είναι ελεύθερα σταδιακά πρόθυμοι για την κυκλοφορία του αίματος σας, προσφέρουν επίσης μια σταθερή παροχή ενέργειας περισσότερο από ένα παρατεταμένο χρονικό διάστημα χωρίς καμία αιτία στην ακίδα ινσουλίνης που οδηγούν στην αποθήκευση λίπους. Αυτός ο τύπος τροφίμων περιέχει χρήσιμους υδατάνθρακες για το πώς να κερδίσει γρήγορα το βάρος για τις γυναίκες επίσης.

2. Κατανάλωση αργότερα στη νύχτα:

Νύχτα food

Αν δεν ενδιαφέρεστε για όλους αυτούς τους τύπους βαρειών τροφών με λίπη και άλλου είδους ασκήσεις που δεν οφείλονται σε αυτό. Στη συνέχεια, η πρώτη σας αμφιβολία είναι πώς μπορώ να κερδίσω βάρος γρήγορα, είναι δυνατόν να me.No πρέπει να ανησυχείτε για όλα αυτά τα ανόητα μικρές αμφιβολίες.Εδώ έχουμε καταλήξει σε πολλές έρευνες σχετικά με τη διατροφή και συνιστάται από πολλούς ειδικούς δίαιτα που αποφεύγουν φαγητό δείπνο μετά τις 7:00 μ.μ. να πέσει βάρος. Τότε είναι απλό να καταλάβετε ότι για να κερδίσετε βάρος πρέπει να φάτε αργότερα τη νύχτα. Μετά το δείπνο μπορείτε επίσης να πάρετε ψηλά ταμπλέτες σαν επιδόρπιο για να φτάσετε στο βάρος. Αν δεν συμπεριλαμβάνεται το φαγητό σας, η αλλαγή του χρόνου κατανάλωσής σας μπορεί να κάνει εύκολη τη διαδικασία κέρδους βάρους. Μια νέα μελέτη δείχνει ότι το κοινό που δαγκώνει μετά τις 8 μ.μ. περιέχουν υψηλότερους δείκτες μάζας σώματος ή ΔΜΣ από ό, τι οι δημόσιοι που δεν τρέφονται τη νύχτα, εξακολουθούν να αποφεύγουν να τρώνε σημαντικά επιπλέον συνολικές ημερήσιες θερμίδες.

Δείτε περισσότερα: Πώς να αποκτήσετε γρήγορο βάρος για τους άνδρες

 3. Δοκιμάστε την πρόσληψη 5-6 γεύματα την ημέρα:

μεσημεριανό

Πώς να κερδίσετε γρήγορα το φαγητό; Εάν θέλετε να κερδίσετε βάρος, τότε θα πρέπει να αρχίσετε να καταναλώνετε πολλά γεύματα. Από την άλλη πλευρά, είναι ζωτικής σημασίας για να σπάσετε αυτά τα γεύματα που ενδιαφέρονται για τα μέρη καθώς καταναλώνουν πολλούς ταυτόχρονα μπορεί να επηρεάσουν τη δυσπεψία και το σώμα σας μπορεί να μην μπορεί να απορροφήσει όλες τις θερμίδες. Καταναλώστε το γεύμα σας κάθε 3 ώρες μετά το φαγητό και στη συνέχεια θα παρατηρήσετε ότι η πείνα σας αυξάνεται κάθε μέρα.

4. Boost Μέγεθος Μέγεθος:

τα γεύματα

Τρώτε ένα μεγαλύτερο μέρος σε μεγάλη πλάκα από το αγαπημένο σας φαγητό για να κερδίσετε βάρος. Η επιπλέον εξυπηρέτηση σας συνθέτει να τρώτε ένα φαγητό σε μεγάλη ποσότητα. Μην διστάσετε να πάρετε επιπλέον μερίδες. Λαμβάνοντας επιπλέον ενδιαφέρον φαγητό επίσης χρήσιμο για το πώς να κερδίσει γρήγορα γρήγορα για τα αγόρια, επίσης.

5. Ασκήσεις:

Καρέκλα exercise

Σε μια τέτοια κατάσταση, θέλετε να αυξήσετε το βάρος, στη συνέχεια θα μπορούσατε να κάνετε για να ανεβάσετε τη μυϊκή σας μάζα. Αυτό είναι δυνατό μόνο με την άσκηση. Αναζητήστε την προετοιμασία δύναμης και εμπλέξτε τον εαυτό σας σε αυτό για να συγκεντρώσετε τους μυς σας. Θυμηθείτε να εκτελέσετε αυτές τις προπονήσεις υπό τη διοίκηση με την πρόθεση να μην βλάψετε έναν μυ ή να βλάψετε τον εαυτό σας. Επίσης, ένα από τα πιο σημαντικά είναι να πίνετε πρωτεΐνες shakes νωρίτερα από το έργο outs, όπως αυτά είναι πολύ ευεργετικά στη διαδικασία των κινήσεων μυϊκή οικοδόμηση.

Δείτε περισσότερα: Γιόγκα για την απόκτηση βάρους

6. Συμπεριλάβετε τρόφιμα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες:

Πρωτεΐνες

Πρέπει να γνωρίζετε το γεγονός ότι αποτελεί δομικό στοιχείο ολόκληρου του σώματός μας, όπως μυς, δέρμα, οστά, μαλλιά, καθώς και αίμα. Βγάλτε τις δίαιτες με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες για να κερδίσετε βάρος. Υπάρχουν πολλά τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνες που περιλαμβάνουν το κρέας, το γάλα, το τυρί, τα αυγά και τα ψάρια. Εάν είστε χορτοφάγοι τότε, η πρωτεΐνη μπορεί να αποδειχθεί σε προϊόντα σόγιας όπως το tofu εκτός από την ομαδοποίηση των τροφίμων, όπως το καλαμπόκι με φασόλια ή ρύζι. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσει το βάρος γρήγορα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.

7. Αυξήστε το βούτυρο και το πετρέλαιο στη διατροφή σας:

Σει butter

Ενώ προσπαθείτε να αποκτήσετε βάρος, τότε είναι πολύ σημαντικό και σημαντικό να προσθέσετε μεγάλη ποσότητα βουτύρου και πετρελαίου στην καθημερινή διατροφή σας. Το ελαιόλαδο είναι ένα εξαιρετικό λάδι καθώς και βούτυρο ή βιολογικό βούτυρο που χρησιμοποιείται αντί για κανονικό λάδι. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτές οι επιπλέον θερμίδες θα σας διευκολύνουν να τοποθετήσετε αρκετά λίβρα. Τα λίπη περιλαμβάνουν επιπλέον διπλάσιες ποσότητες θερμίδων για κάθε γραμμάριο από τις πρωτεΐνες ή τους υδατάνθρακες στη συνέχεια, οι δίαιτες που έχουν 100% λίπος περιλαμβάνουν μια καλή ποσότητα θερμίδων για κάθε όγκο. Αυτό το είδος λαδιού σίγουρα χρήσιμο για το πώς να αυξήσει το βάρος γρήγορα. Το ελαιόλαδο περιλαμβάνει 1920 θερμίδες για κάθε κύπελλο.

8. Slurp σας θερμίδες:

μετρώ those calories

Για το πώς να κερδίσετε γρήγορα τα αγόρια μπορεί να είναι δύσκολο να συγκεντρώσετε τις ανάγκες σας σε θερμίδες μόνο με το φαγητό. Η πρόσληψη γάλακτος, πρωτεϊνικών κουνημάτων ή μιλκσέικ με μικρή ή μηδενική ζάχαρη μπορεί να είναι μια τεράστια μέθοδος για το βάρος των θερμίδων.

Δείτε περισσότερα: Διατροφή για αύξηση βάρους

9. Βάρη ανελκυστήρα:

Αρση weights

Αυτή είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την αύξηση του βάρους fast.In προκειμένου να τεθεί μια άπαχη μάζα τότε είναι ζωτικής σημασίας για σας να βαριά ανύψωση βάρους. Η βάση του χρονοδιαγράμματος σας πρέπει να είναι τα μεγάλα σύνθετα ανυψωτικά οχήματα όπως τα Squats, πρέσες όπως πάγκος συν εναέριο, νεκρά ανελκυστήρες, pull-ups, βύθιση, ρίψεις, σειρές, καθαρισμοί ενέργειας, τραντάγματα και καθαρά. Αυτού του είδους οι ασκήσεις καταλήψεων είναι πολύ χρήσιμες για το πώς να κερδίσει γρήγορα το βάρος για τους άνδρες επίσης. Αυτά ταιριάζουν στη θέση τους με πολλούς μυς ταυτόχρονα με την ενεργοποίηση του ορμονικού σας συστήματος απάντησης.

10. Προσπάθεια και κατανάλωση γρήγορα:

Αυστηρός diet eating veg

Θέλετε να μάθετε πώς να κερδίζετε βάρος γρήγορα για τις γυναίκες με μικρή προσπάθεια χωρίς να κάνετε σκληρό είδος ασκήσεων στη συνέχεια να ακολουθήσετε τον απλό τρόπο γρήγορου κέρδους βάρους. Τα άτομα που ενοχλούν το βάρος μειώνουν ακριβώς το αντίθετο για την ίδια αιτία. Πρέπει να ολοκληρώσετε το γεύμα σας σε πολύ λιγότερο χρόνο για να κερδίσετε βάρος. Το σώμα σας παίρνει για μια στιγμή για να προσφέρει σήμα της πληρότητας για το λόγο ότι η κατανάλωση γρήγορα μπορεί να σας βοηθήσει να τρώτε περισσότερο.

11. Διατηρήστε ένα ημερολόγιο τροφίμων:

Γαλακτοκομείο Products and Milk

Είναι επίσης σημαντικό να διατηρήσετε ένα ημερολόγιο τροφίμων για να γράψετε όλα τα πράγματα που τρώτε καθώς και πώς ασκείστε. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παρακολουθείτε τον εαυτό σας ότι πόσο κερδίζετε βάρος. Αυτή είναι η ταχύτερη άκρη για να πάρει βάρος.

12. Πάρτε κάποια πρωτεΐνη βάρους:

Πως to Gain Weight Fast Take some weight protein

Η πρωτεΐνη βάρους είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να κερδίσετε γρήγορα το λίπος. Έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό για εκείνους που έχουν δοκιμάσει. Αυτές οι πρωτεϊνικές σκόνες έρχονται γενικά με το μείγμα όλων των στοιχείων της φύσης, τα οποία βοηθούν το ένα σε βάρος. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει περισσότερες από μία γεύση αυτής της πούδρας πρωτεΐνης καθώς είναι κατασκευασμένες με αυτόν τον τρόπο. Έτσι, μπορεί να ειπωθεί ότι υπάρχει ένας για όλους. Η πρωτεΐνη βάρους είναι ένα από τα καλύτερα υγρά γεύματα των bodybuilders καθώς τους επιτρέπει να πάρουν τη σωστή ποσότητα πρωτεΐνης στο σώμα τους που θα αυξήσει το βάρος τους και τη μυϊκή μάζα μαζί. Κάποιος δεν μπορεί απλώς να πάρει αρκετή από αυτή την πρωτεΐνη βάρους καθώς μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, αλλά το να το έχει το πρωί θα είναι το πιο κατάλληλο. Η πρωτεΐνη βάρους μπορεί επίσης να θεωρηθεί ότι είναι ένα υγιεινό ποτό για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας άθικτη και κάποια σκόνη πρωτεΐνης έρχεται επίσης με πρόσθετα χαρακτηριστικά για την ενίσχυση της ανοσίας.

Μια δημοφιλής θεωρία για την αύξηση του σωματικού βάρους ακόμα περισσότερο, γρηγορότερα με τη βοήθεια της πρωτεΐνης βάρους είναι να έχετε περισσότερες από μία σέσουλα πρωτεΐνης βάρους τη φορά ή που έχουν το πρωτεϊνικό βάρος ανακινείται περισσότερες από μία φορά την ημέρα. Εάν θέλετε να μάθετε πώς να κερδίσετε γρήγορα γρήγορα, τότε αυτό μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα για εσάς.

13. Έχουν Καλή Ποσότητες Γάλακτος:

Γάλα

Ως παιδιά, ίσως έχετε βιώσει τη μητέρα σας να σας τρώει ένα ή δύο ποτήρια γάλακτος την ημέρα για να σας επιτρέψει να αυξήσετε γρήγορα το βάρος σας. Αυτή η διαδικασία είναι αποτελεσματική και σε αυτή την εποχή. Το γάλα θεωρείται ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσει το βάρος. Μερικές φορές, οι άνθρωποι δεν θεωρούν το γάλα ως το σωστό πράγμα για την αύξηση του βάρους και γι 'αυτό το συμπληρώνουν με κάποια σκόνη που κερδίζει βάρος που διατίθεται στην αγορά. Λοιπόν, μπορείτε να μειώσετε το κόστος, καθώς αυτό δεν θα είναι απαραίτητο. Αν έχετε καλές ποσότητες γάλακτος την ημέρα, τότε το βάρος σας θα αυξηθεί αυτόματα. Αν είστε πρόθυμοι να μάθετε πώς να κερδίζετε βάρος, τότε αυτό μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες τεχνικές τόσο για τα αγόρια όσο και για τα κορίτσια (ή τους άνδρες και τις γυναίκες). Εάν έχετε κάποια προβλήματα με το γάλα ή δεν μπορείτε να καταναλώνετε γάλα για κάποιο λόγο , τότε μπορείτε να καταναλώνετε γάλα, καθώς υπάρχουν περισσότεροι από ένας τύποι σκονών πρωτεΐνης γάλακτος στα καταστήματα συμπλήρωσης.

14. Χρησιμοποιήστε μεγαλύτερες πλάκες:

Αυτό είναι περισσότερο από ένα πρόβλημα και έχει αποδειχθεί αποτελεσματική στην αύξηση του βάρους τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Εκείνοι που ενδιαφέρονται για το χαμηλό σωματικό βάρος τους, τότε τρώνε σε μεγαλύτερες πλάκες σίγουρα βοηθούν. Εάν θέλετε να μάθετε πώς να κερδίζετε βάρος γρήγορα για τα αγόρια, τότε αυτό θα είναι μια καλή τεχνική. Παρέχετε το εφηβικό αγόρι σας με γεύματα σε μεγαλύτερες πλάκες. Αυτό θα του επιτρέψει να ολοκληρώσει ολόκληρο το γεύμα με μια πνευματική ικανοποίηση που έχει καταναλώσει πολλά και ταυτόχρονα θα έχει πραγματικά καλές ποσότητες πρωτεϊνών, υδατανθράκων κλπ. Και οτιδήποτε άλλο βοηθά στην αύξηση βάρους.

15. Μια καλή ποσότητα ύπνου:

ύπνος proper

Αφού τελειώσετε με όλη την κατανάλωση, τότε ένας καλός ύπνος είναι το μόνο που χρειάζεστε. Εάν κοιμάστε σωστά, αυτό είναι για 6-8 ώρες, τότε τα γεύματα θα επηρεάσουν το σώμα σας. Διαφορετικά, απλώς θα καταναλώνετε και δεν θα αναπτυχθεί καθόλου. Πολλοί ειδικοί που έχουν μελετήσει στον τομέα της διατροφής έχουν δώσει έμφαση στις καλές επιδράσεις του ύπνου, περισσότερες από μία φορές. Έτσι, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ένας καλός ύπνος ή ύπνος 3 ώρες στο φως της ημέρας και 4-5 ώρες τη νύχτα σίγουρα θα βοηθήσει στην αύξηση του βάρους.

.

Leave A Comment

3 + 5 =