Πώς να κάνετε μάσκα προσώπου λουλουδιών στο σπίτι για λαμπερό δέρμα; | Στυλ στη ζωή

Τα πακέτα προσώπου είναι τα προϊόντα φροντίδας δέρματος που χρησιμοποιούνται για τη φωτεινότητα του δέρματος για να το κάνουν πιο όμορφο. Υπάρχουν διαφορετικές μάσκες προσώπου λουλουδιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κυρίες και κορίτσια όλων των ηλικιών για να φαίνονται όμορφα. Υπάρχει η ποικιλία τέτοιων προϊόντων που διατίθενται στην αγορά και πολλά πακέτα προσώπου μπορούν να παρασκευαστούν χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά. Θα εκπλαγείτε να μάθετε ότι τα λουλούδια είναι αυτά μέσω των οποίων μπορεί κανείς να προετοιμάσει πακέτα προσώπου και μάσκες προσώπου. Τώρα δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε αυτά τα χημικά προϊόντα, καθώς υπάρχουν φυσικά συστατικά για την προετοιμασία των προϊόντων μάσκας προσώπου λουλουδιών στο σπίτι σας.

Πώς να κάνει το λουλούδι Πρόσωπο Pack στο σπίτι:

Ας δούμε μερικές συσκευασίες προσώπου λουλουδιών για το λαμπερό δέρμα σας,

1. Πρόσωπο Pack με ροζ λουλούδι:

Πρόσωπο Pack with Rose Flower

Αυτό το πακέτο προσώπου αυξήθηκε το δέρμα ενισχύει το δέρμα καθιστώντας το φωτεινότερο. Παρέχει ένα λαμπερό και λαμπερό δέρμα. Η κονιοποιημένη μορφή του βοηθάει να κάνει το πακέτο προσώπου.

Μέθοδος / Πώς να υποβάλλετε αίτηση / πόσο συχνά πρέπει να κάνετε κάτι τέτοιο?

Κατ 'αρχάς, πάρτε τα ροδοπέταλα και κάντε την κονιοποιημένη μορφή του, στη συνέχεια προσθέστε το γάλα και τις νιφάδες σιταριού σε αυτό και στη συνέχεια, μετά από ανάμειξη όλα αυτά τα πράγματα κάνουν μια πάστα τους και να το εφαρμόσουν στο πρόσωπο. Περιμένετε για 10-15 λεπτά και αφού στεγνώσει πλύνετε το πρόσωπο με νερό. Για πιο φωτεινή χρήση του δέρματος 2 φορές την εβδομάδα.

Γιατί αυτό λειτουργεί

Βοηθά στην απομάκρυνση ακαθαρσιών από το δέρμα σας και το κάνει πιο φωτεινό.

Προσοχή

Εάν αυτή η μάσκα προσώπου λουλουδιού προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα, κατόπιν πλύνετε με νερό.

Οφέλη

Είναι η καλύτερη συσκευασία προσώπου λουλουδιών για λαμπερό δέρμα και επίσης πολύ εύκολο να γίνει και δεν έχει καμία παρενέργεια.

Δείτε περισσότερα: Πώς να κάνετε μάσκα προσώπου Marigold

2. Hibiscus Flower Face Pack:

Υβίσκος Flower Face Pack

Αυτό το λουλούδι ιβίσκου για το πρόσωπο έχει πολλά οφέλη ομορφιάς. Βοηθά στην πρόληψη βλάβης του δέρματος και την επιδιόρθωσή του και κάνει το δέρμα νεότερο. Είναι εξαιρετικό για όλους τους τύπους δέρματος.

Μέθοδος / Πώς να υποβάλλετε αίτηση / πόσο συχνά πρέπει να κάνετε κάτι τέτοιο?

Κατ 'αρχάς, προσθέστε το πέταλο του γερανιού και του ιβίσκου στο καστανό ρύζι και προσθέστε λίγες σταγόνες πλούσιου σε βιταμίνη Ε πετρελαίου και δημιουργήστε μια πάστα. Εφαρμόστε το στο πρόσωπο και περιμένετε για 10-15 λεπτά και αφού στεγνώσει ξεπλύνετε το πρόσωπο με νερό. Χρησιμοποιήστε αυτό 1 φορές την εβδομάδα για να αφαιρέσετε τα σπυράκια και τις ακαθαρσίες.

Γιατί αυτό λειτουργεί

Βοηθά στην απομάκρυνση ακαθαρσιών από το δέρμα σας και το κάνει πιο φωτεινό.

Προσοχή

Εάν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα, κατόπιν πλύνετε με νερό.

Οφέλη

Είναι πολύ εύκολο να γίνει και δεν έχει καμία παρενέργεια.

Δείτε περισσότερα: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Rose Face Pack

3. Lotus Flower Face Pack:

Λωτός Flower Face Pack

Το Lotus περιέχει λινελαϊκό οξύ μαζί με πολλά μεταλλικά στοιχεία που βοηθούν το δέρμα να λαμπρύνει. Αυτή η συσκευασία προσώπου λουλουδιών λουλουδιών βοηθά στην απομάκρυνση των μαύρων ματιών και κάνει το δέρμα να λάμπει.

Μέθοδος / Πώς να υποβάλλετε αίτηση / πόσο συχνά πρέπει να κάνετε κάτι τέτοιο?

Κατ 'αρχάς, πάρτε τα φύλλα του λουλουδιού λωτού και στραγγίστε το νερό από αυτό και στη συνέχεια, αφού κάνετε μια πάστα του. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το ως πακέτο προσώπου. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το στο πρόσωπό σας. Περιμένετε 5-10 λεπτά και αφήστε το να στεγνώσει. Μετά από λίγα λεπτά μπορείτε να ξεπλύνετε το πρόσωπο με νερό. Σκουπίστε και μετά θα πάρετε ένα στιγμιαίο φωτεινότερο δέρμα.

Γιατί αυτό λειτουργεί

Βοηθά στην απομάκρυνση ακαθαρσιών από το δέρμα σας και το κάνει πιο φωτεινό.

Προσοχή

Εάν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα, κατόπιν πλύνετε με νερό.

Οφέλη

Είναι πολύ εύκολο να γίνει, δεν έχει καμία παρενέργεια και δίνει άμεση δικαιοσύνη.

Έτσι ήταν διαφορετικές συσκευασίες προσώπου λουλουδιών. Είναι όλα φυσικά προϊόντα και δεν έχουν καμία παρενέργεια Είναι εύκολο στη χρήση και εύκολο στη χρήση. Τα λουλούδια είναι ένα από τα καλύτερα συστατικά για να απομακρύνουν φυσικά τις ακαθαρσίες και να κάνουν το δέρμα πιο λαμπερό. Τα λουλούδια περιέχουν πλούσια πολύτιμα έλαια που κάνουν το δέρμα ομαλό και θρεπτικό.

Δείτε περισσότερα: Τα καλύτερα Lotus Face Packs

Leave A Comment

82 − 79 =