Παραπροϊόντα ονείρου μηλίτης από μηλίτη | Στυλ στη ζωή

Το ξίδι μηλίτης από μήλα είναι ένα από τα πιο ευεργετικά δώρα που μας δόθηκαν από τη Μητέρα Φύση. Ωστόσο, ακριβώς όπως έχει αμέτρητα πλεονεκτήματα για το σώμα και χρησιμοποιούνται ως διάφορες θεραπείες στο σπίτι για προβλήματα υγείας και τις συνθήκες, υπάρχουν κάποιες παρενέργειες που μπορεί να έχετε να αντιμετωπίσετε. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες μηλίτης μηλίτης είναι συνηθισμένα φαινόμενα και εμφανίζονται σε πολλούς ανθρώπους. Ωστόσο, προτού χρησιμοποιήσετε αυτό το υγρό σε οποιοδήποτε από τα πιάτα ή τις θεραπείες σας, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα πάντα για αυτό, συμπεριλαμβανομένων των αρνητικών τελικών.
Αυτός ο οδηγός παρακάτω είναι αυτός που σας δίνει τις κορυφαίες παρενέργειες που μπορεί να προκαλέσει το ξίδι μηλίτης από μήλο. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να διευρύνουμε τις πληροφορίες και τις γνώσεις που περιορίζουμε συνήθως μόνο στα οφέλη. Ελέγξτε τα έξω:

μήλο cider vinegar side effects

Ζητήματα Ναυτίας:

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που διαμαρτύρονται για τη λήψη ξύδι μηλίτη μήλου σε καθημερινή βάση οδηγεί σε αισθήματα ναυτίας σε αυτά. Μπορεί να μην φτάσει στο τέλος προκαλώντας εμετό, αλλά στη συνέχεια υπάρχουν μερικές ώρες όταν μπορεί να αισθανθείτε ναυτία. Αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό να αντιμετωπίζετε κάθε μέρα. Κάποιος δεν πρέπει να παίρνει ξίδι μηλίτη μήλου με άδειο στομάχι σε τέτοιες συνθήκες. Συνήθως το παίρνει νωρίς το πρωί προκαλεί ναυτία.

Δείτε περισσότερα: Acai Berry Παρενέργειες

Πόνοι στο στομάχι:

Ήπιο έως σοβαρό πόνο στο στομάχι είναι μια από τις άλλες παρενέργειες του ξύδι μηλίτη μηλίτη που ίσως πρέπει να αντιμετωπίσετε. Αυτό συνήθως εκτείνεται για μερικές ώρες και μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό. Αυτό οφείλεται στην όξινη φύση και μπορεί να παραμείνει στον κόλπο συμπεριλαμβάνοντας κάποια σκόνη ψησίματος σόδας στο διάλυμα ενώ το πίνετε.

Προκαλεί ακμή:

Είστε κάποιος που είναι πραγματικά συνειδητή για το δέρμα τους; Εάν ναι, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η κατανάλωση ξιδιού μηλίτη μηλίτη σε καθημερινή βάση μπορεί να οδηγήσει σε σχηματισμό ακμής στο δέρμα. Το ξίδι μηλίτης μήλου βοηθά στον καθαρισμό των ακαθαρσιών από το δέρμα που έρχεται στην επιφάνεια του δέρματος με τη μορφή ακμής και σπυριών. Θα υποχωρήσει σε μερικές εβδομάδες, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε με τη δόση του ξυδιού μήλου.

Κρίση του καλίου:

Η χρήση του ξιδιού μήλου μήλου είναι γνωστό ότι μειώνει τα επίπεδα καλίου στο σώμα και μειώνει την πυκνότητα των οστών στα οστά. Αυτό συμβαίνει μόνο στην περίπτωση της υπερβολικής κατανάλωσης που προκαλεί επίσης ακραίες καταστάσεις όπως η οστεοπόρωση. Αυτή είναι μια παρενέργεια που πρέπει να γνωρίζετε.

Δείτε περισσότερα: Παρενέργειες του Πικρού Χυμού κολοκύνθη

Πονοκέφαλοι:

Οι πονοκέφαλοι είναι μια από τις πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες πολλών προϊόντων διατροφής και φυσικών αντικειμένων, όπως το ξίδι μηλίτης μήλου. Αυτό θα αντιμετωπίσει και θα σταματήσει και για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες. Είναι μόνο ένα σημάδι ότι το σώμα παίρνει αποτοξίνωση. Δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε μέχρι που οι πόνοι είναι πολύ σοβαροί. Εάν παραμείνει για περισσότερο από 3 εβδομάδες, τότε μπορεί να είστε αλλεργικός στο ξίδι μηλίτη μήλου και συνεπώς πρέπει να σταματήσετε.

Κνησμός:

Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται φαγούρα στο σώμα μετά την κατανάλωση ξίδι μηλίτη μήλων για τις πρώτες ημέρες. Αυτό δεν συμβαίνει εξαιτίας κάποιων εξανθημάτων και αποτελεί αλλεργική αντίδραση στην κατανάλωση. Εάν παρουσιαστεί μια τέτοια παρενέργεια, τότε πρέπει να σταματήσετε αμέσως την κατανάλωση αυτού του υγρού. Κάποιος μπορεί επίσης να σταματήσει το υγρό για λίγες μέρες και στη συνέχεια να καταναλώσει ξανά για να δει αν το πρόβλημα παραμένει.

Δείτε περισσότερα: Παρενέργειες του σκόρδου

Επιδράσεις στο σμάλτο των δοντιών:

Τα όξινα επίπεδα του ξιδιού μήλου μήλου έχουν αρνητικές επιπτώσεις στο σμάλτο των δοντιών και προκαλούν την καταστροφή του. Προσθέτει επίσης μια κίτρινη χροιά στα δόντια και φέρνει την ευαισθησία των δοντιών. Μπορείτε να έχετε ξίδι μηλίτη μήλου με ένα άχυρο για να βεβαιωθείτε ότι δεν έρχεται σε επαφή με τα δόντια. Κάποιος μπορεί επίσης να βουρτσίζει τα δόντια μετά από ξίδι μηλίτη μήλου για να μειώσει τις επιδράσεις του οξέος στα δόντια και το σμάλτο.

Εικόνες Πηγή: Shutterstock

Leave A Comment

77 − 68 =