Monica Bellucci Συμβουλές ομορφιάς και μυστικά φυσικής κατάστασης

Η Monica Belluci είναι πολύ επιτυχημένη σούπερ μοντέλο που έγινε ηθοποιός. Η Dior είναι ένα πολύ γνωστό εμπορικό σήμα που έχει εγκρίνει. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το γεγονός ότι είναι μια ντίβα του Χόλιγουντ και ένα μοντέλο που κάθε μοντέλο κοιτάζει. Μπορεί να είναι αισθητή και να διατηρεί κομψότητα την ίδια στιγμή που την κάνει διαφορετική από την υπόλοιπη. Έχει μια ασύγκριτη ομορφιά που αυξάνεται όσο αυξάνεται η ηλικία της. Τώρα θα δούμε πώς φροντίζει την αειθαλής ομορφιά της.

monica bellucci beauty tips

Monica Bellucci Συμβουλές ομορφιάς:

Φυσικά όμορφο:

Monica-Bellucci-Beauty-Συμβουλές-από-φύση

Κάθε μοντέλο ή ηθοποιός χρειάζεται πάντα τη βοήθεια του μακιγιάζ για να τους κάνει να φαίνονται τέλειοι και όμορφοι, αλλά μάλιστα η Monica Bellucci είναι ένα αστέρι που προσπαθεί να κρατήσει την παρατεταμένη μακιγιάζ της που κάνει τους ανθρώπους να φαίνονται πολύ «πλαστικά». Αναφέρει ότι η ομορφιά δεν έχει νόημα αν δεν κατοικήθηκε.

Δείτε περισσότερα: Princess Diana Συμβουλές φροντίδας δέρματος

Μακιγιάζ:

monica-bellucci-μακιγιάζ-συμβουλές

Η κυρία προτιμά να είναι με ελάχιστη ποσότητα μακιγιάζ, ακόμα κι αν πρόκειται για εκδηλώσεις. Απολαμβάνει την τοποθέτηση του Dolce & Gabbana Perfect Finish Creamy Foundation ως βάση. Το ίδρυμα είναι πολύ ελαφρύ και ένα μικρό μακιγιάζ πάνω από αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται.

Φροντίδα μαλλιών:

monica-bellucci-με-περιποίηση μαλλιών

Η ηθοποιός σαμπουάν μαλλιά της δύο φορές την εβδομάδα και όχι περισσότερο από αυτό. Πιστεύει ότι τα χημικά συστατικά που υπάρχουν στα σαμπουάν θα μπορούσαν να είναι επιβλαβή αν χρησιμοποιούνται χωρίς λόγο. Συνήθως αραιούσε το σαμπουάν με νερό πριν το βάλει στα μαλλιά της, έτσι ώστε να μειωθεί η ποσότητα αλκαλικών. Προτιμά επίσης να στεγνώσει τα μαλλιά της και όχι να στεγνώσει, κάτι που είναι επιβλαβές και οδηγεί σε θραύση.

Δείτε περισσότερα: Συμβουλές ομορφιάς της Jennifer Aniston

Μακιγιάζ ματιών:

monica-bellucci-ομορφιά-μάτι-μακιγιάζ-συμβουλές

Η Monica Bellucci επικεντρώνεται περισσότερο στο μακιγιάζ της ματιών παρά στο πρόσωπό της. Της αρέσει να χρησιμοποιεί φυσικές αποχρώσεις για τα μάτια της και τα αγαπημένα της είναι καφέ και γκρι για τα μάτια. Της αρέσει να βάζει μάσκαρα και αυτό είναι συνήθως μαύρο. Αισθάνεται ότι η μάσκαρα ολοκληρώνει το μακιγιάζ της και πάντα προτιμά να χρησιμοποιεί το Mascara Intense Eye Dolce & Gabbana.

Μακιγιάζ χειλιών:

monica-bellucci-ομορφιά-lip-μακιγιάζ-συμβουλές

Η απλότητα είναι το κλειδί για το ύφος και την ομορφιά της, αλλά όταν πρόκειται για το μακιγιάζ στα χείλη, της αρέσει να είναι λίγο πειραματικό. Η Monica Bellucci αγαπά να πειραματίζεται με διαφορετικά χρώματα στα χείλη. Συνεχίζει να δοκιμάζει νέα χρώματα, αλλά το αγαπημένο της είναι ένα ζουμερό κόκκινο κραγιόν. Χρησιμοποιεί κόκκινο επειδή αισθάνεται ότι την κάνει πιο ελκυστική.

Φροντίδα του δέρματος:

Monica-Bellucci-Skin-Care-Συμβουλές

Μέχρι την ηλικία των 40 ετών, οι γυναίκες συνήθως αρχίζουν να αναζητούν ιατρική βοήθεια μέσω χειρουργικών επεμβάσεων για να διατηρήσουν το νεανικό τους δέρμα και να μην το κάνουν να φαίνεται παλιό και θαμπό. Η Monica Bellucci είναι μια αξιόλογη ηθοποιός που δεν πήγε σε χειρουργικές επεμβάσεις και αντίθετα ήταν χαρούμενη και απολάμβανε την αλλαγή στο δέρμα. Οι άνθρωποι πρέπει πάντα να αφήνουν τις αλλαγές να πραγματοποιούνται καθώς περνούν οι μέρες. Η νεότητα δεν είναι μόνιμη, αλλά η απλότητα και η φυσική ομορφιά είναι αιώνια. Αποδεικνύει πραγματικά τι σημαίνει φυσική ομορφιά.

Δείτε περισσότερα: Penelope Cruz Μακιγιάζ Συμβουλές

Μυστικά διατροφής:

monica-bellucci-δίαιτα-μυστικά

Η Monica Bellucci δεν είναι μια λεπτή γυναίκα με μολύβια που φαίνεται να είναι σε δίαιτες συντριβής. Αρέσει να τρώει, αλλά έχει σίγουρα διατηρήσει τον εαυτό της σε όλη την. Αυτή, όπως και οι περισσότερες ευρωπαϊκές ομορφιές πηγαίνουν για δίαιτες ελέγχου μερίδας. Τρώει αυτό που θέλει, αλλά κρατά μια λεπτή γραμμή και δεν παρακάνετε την ανθυγιεινή διατροφή. Διατηρεί επίσης την κανονική κατανάλωση νερού αναπόσπαστο μέρος της διατροφής της.

Μυστικά φυσικής κατάστασης:

monica-bellucci-συμβουλές γυμναστικής

Καθώς το σούπερ μοντέλο δεν ενδιαφέρεται πολύ για τη διατήρηση επώδυνων διατροφικών τροφών και τρώει αυτό που αισθάνεται, τείνει να το ισορροπήσει με την προσπάθεια να ασκήσει λίγη επιπλέον προσπάθεια για γυμναστήριο. Η κολύμβηση είναι μια άσκηση η οποία απολαμβάνει το μέγιστο και το καθιστά ένα σημείο να κολυμπάει τουλάχιστον για 4 ημέρες την εβδομάδα και για 45 λεπτά, κάθε φορά. Κάνει επίσης τακτική γιόγκα και διαλογισμό για τη διατήρηση του σώματός της και για την ειρήνη του μυαλού.

Leave A Comment

− 1 = 4