Πώς να εφαρμόσετε σωστά το Lip Liner; | Στυλ στη ζωή

Θέλετε μια τέλεια μέθοδο για να εφαρμόσετε το lip liner; Αν βρείτε δύσκολο να εφαρμόσετε το lip liner τότε αυτό το άρθρο είναι για σας. Εφαρμόζοντας σωστά την επένδυση για τα χείλη μπορεί να σας τολμήσει ο πιο αφοσιωμένος χρήστης μακιγιάζ. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους η γνώση για την εφαρμογή της επένδυσης χειλιών είναι εξαιρετικά σημαντική. Καθώς μπορεί να βελτιώσει τη φθορά του κραγιόν σας, αποφύγετε τη φθορά του χρώματος, ελέγξτε την αιμορραγία του χρώματος, προσφέρετε περισσότερο ορισμό στα χείλη σας, αυξήστε ή αποκρύψτε τα χαρακτηριστικά των χειλιών σας και να σας φανεί εκπληκτική. Εάν αισθάνεστε ότι τα χείλη σας είναι ομοιόμορφα, η σωστή εφαρμογή της επένδυσης για τα χείλη μπορεί να δημιουργήσει ένα πιο ελκυστικό σχήμα χείλους.

Η χρήση της επένδυσης χειλιών πρέπει να είναι ένα μη διαπραγματεύσιμο στοιχείο της ρουτίνας μακιγιάζ σας. Όπως το κραγιόν είναι συνήθως το τελευταίο πράγμα που εφαρμόζουμε, μπορούμε να τείνουμε να μετατραπεί σε λίγο απρόσεκτο από τη χρήση του και να καταστρέψει ολόκληρη τη γενική εμφάνιση. Για εκείνους που βρίσκουν την εφαρμογή lip liner μια σκληρή, βαρετή ή χρονοβόρα εργασία, μετά από να διαβάσετε αυτό το άρθρο θα το κάνετε εύκολα σαν επαγγελματίας.

πως to apply lip liner

Θα χρειαστείτε μερικά διαφορετικά χρώματα των χειλιών για τα χείλη. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια επένδυση χειλιών με τον ίδιο τόνο (ή ελαφρύτερο) στη σκιά του κραγιόν που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε. Η σκουρόχρωμη επένδυση για τα χείλη δεν είναι ποτέ κατάλληλη, καθώς ενώ μπορεί να βρεθεί κατάλληλα αρχικά, όπως το κραγιόν σας φθείρεται, θα αρχίσετε να μοιάζετε με το βιβλίο χρωματισμού ενός παιδιού.

Δείτε περισσότερα:  Πώς να πάρετε χνουδωτά χείλη

Καλύτερη μέθοδος για να εφαρμόσετε Lip Liner:

Βήμα πρώτο:

Πριν από την έναρξη της επικόλλησης της επένδυσης για τα χείλη, υποτίθεται ότι πρέπει ανά πάσα στιγμή να δώσετε στο μολύβι για τα χείλη μια ταχεία ακόνισμα. Αυτό όχι μόνο θα εγγυάται καθαρές γραμμές, αλλά θα εξαλείψει τα βακτηρίδια που μπορεί να υπάρχουν στο εσωτερικό της επένδυσης χειλιών από τις προηγούμενες χρήσεις.

Βήμα δυο:

Για να υποστηρίξετε τα χείλη του πέλματος, αυτή η επένδυση χειλιών θα είναι χρήσιμη στο εξωτερικό άκρο της κανονικής γραμμής των χειλιών σας. Εκτελέστε το αντίστροφο (δηλ. Τραβήξτε λίγο στο εσωτερικό της γραμμής του χείλους) για το αντίθετο αποτέλεσμα.

Βήμα τρίτο:

Ξεκινήστε με το σχήμα V στη μέση του άνω άνω χείλους. Προορίζεται για πιο ήπια εμφάνιση, μπορείτε να δημιουργήσετε το V πιο καμπύλο. Σύντομα θα ανακαλύψετε τη μορφή που σας φαίνεται πιο ευχάριστη. Ορισμένες γυναίκες θέλουν να τονίσουν το σχήμα V, ενώ άλλοι επιθυμούν να το περικυκλώνουν.

Βήμα τέσσερα:

Ξεκινήστε από την κορυφή κάθε V. βγάλτε το μολύβι κάτω από τη γραμμή του χείλους σας στην καμπύλη του στόματός σας. Κάντε μια προσπάθεια να προσκολληθεί από τη γωνία του στόματός σας, νωρίτερα από την επόμενη στήλη του χείλους σας.

Βήμα πέντε:

Παρουσιάζοντας το μολύβι στο κατώτερο σημείο του χείλους της βάσης σας, επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία γωνίας προς την καμπύλη του στόματος.

Βήμα έξι:

Για να δώσετε μια σταθερή βάση στο κραγιόν σας, ομοιόμορφα χρώμα σε ολόκληρο το χείλος του χείλους σας ... .. Ελαφρά!

Πεπερασμένος! Είσαι έτοιμος. Τώρα μπορείτε να αποτρίψετε το κραγιόν σας, να σηκώσετε με ιστό επίσης το επίχρισμα σε μια μικρή στιλπνότητα για το τέλειο φινίρισμα.

Δείτε περισσότερα:  Πώς να εφαρμόσετε Βάλσαμο για τα χείλη

Συμβουλές για να θυμάστε:

  •  Μην ξεπερνάτε τα χείλη σας.
  •  Χρησιμοποιήστε το μολύβι ως αστάρι για τα χείλη. Συμπληρώστε το πλήρες χείλος με την επένδυση (όχι μόνο τις άκρες) νωρίτερα από την εφαρμογή κραγιόν για μια εμφάνιση που διαρκεί. Οι κολλητικές ταινίες ανακτώνται σε καθαρές επιφάνειες, επομένως φροντίστε να μην δοκιμάζετε το βάλσαμο για τα χείλη νωρίτερα από ό, τι εφαρμόζετε.
  •  Πηγαίνετε με το χρώμα του χείλους σας, διαφορετικά πάτε ελαφρύτερα. Φροντίστε ότι η επένδυση σας έχει το ίδιο χρώμα και ότι αλλιώς είναι ελαφρύτερο από το κραγιόν σας. Παρόμοια με τη βάση, η επένδυση των χειλιών είναι ένα κρυφό βήμα. Κανένας δεν πρέπει να ξέρει ότι το φοράτε.
  •  Παρέχετε τη φαντασία ενός παχύτερου άνω χείλους, επικαλύπτοντας τις άκρες των άκρων του και την προηγούμενη επένδυση στο χείλος της βάσης.
  •  Πρέπει πάντα να φοράτε μια επένδυση χειλιών σε φυσικούς, κόκκινους ή ροζ τόνους.
  •  Επανατοποθετήστε το κραγιόν της τελευταίας σεζόν. Καλύψτε τα χείλη σας με κόκκινο μολύβι και στη συνέχεια επικαλύψτε το καλοκαιρινό ροζ κραγιόν σας για να αλλάξετε απαλά τη σκιά.
  •  Μειώστε τα όρια με μια άκρη Q. Για να αποφύγετε μια σκληρή γραμμή γύρω από το χείλος, σκουπίστε μια άκρη Q περίπου στις άκρες για να μειώσετε την εμφάνιση. Λάβετε υπόψη σας, η λεπτότητα είναι το κλειδί.

Πλεονεκτήματα του Lip Liner:-

Βελτιώστε το κραγιόν σας:

Τέλος, η επένδυση για τα χείλη προοριζόταν για να μπορεί να βελτιώσει οποιοδήποτε κραγιόν στο χρώμα που έχετε. Οι χειρουργικές επεμβάσεις με τα χείλη σε συνδυασμό με το κραγιόν σας για να χτίσετε τα χείλη σας φαίνονται απολαυστικά δελεαστικά!

Κάνε τα χείλη σου πιο μαλακά:

Όχι μόνο θα σας lipliner καθορίσετε το σχήμα των χειλιών σας, αλλά να θυμάστε όταν είπα ότι θα τους έκανε να φαίνονται πιο γεμάτοι; Δουλεύει! Αμέσως, αφού εφαρμόσετε το lipliner, θα δείτε ότι τα χείλη σας θα εξαφανιστούν και το #look fuller!

 Κρατήστε ουδέτερα χρώματα:

Όταν φορούμε τα χείλη της γραμμής, για πάντα θέλεις να σιγουρευτείς ότι η επένδυση των χειλιών στην ουσία ταιριάζει με το κραγιόν που τοποθετάς πάνω της.

Δείτε περισσότερα:  Πώς να κάνει φυσικό μακιγιάζ γάμου

Ενυδατώστε τα χείλη σας:

Πριν εφαρμόσετε κάτι, ξεμπλοκάρετε με ενυδατική κρούστα στα χείλη σας. Μετά από αυτό αφήστε να βυθιστεί στα χείλη σας για λίγα λεπτά και να σκουπίσει κάθε περίσσεια.

Περιγράψτε το σχήμα του χείλους:

Ένα από τα κυριότερα πράγματα που μπορεί να κάνει πραγματικά τα χείλη σας για τα χείλη σας είναι να ορίσετε το σχήμα των χειλιών σας. Υπό την προϋπόθεση ότι έχετε γερά τα χείλη, τα χείλη θα τα βγάλουν εξαιρετικά, υπό συνθήκες, θα έχετε μικρά χείλη και με τα χείλη θα παρατηρήσετε μια τεράστια διαφορά!

Κρατά το κραγιόν από την αιμορραγία:

Το κραγιόν έχει επίσης αναγνωριστεί ότι αιμορραγεί όλα πάνω από τα χείλη σας, οπότε τελειώνετε με κραγιόν πάνω από το στόμα σας αντί για τα χείλη σας. Μόλις εφαρμόσετε το lip liner, αυτό θα σταματήσει όλα αυτά! Όχι μόνο δεν θα παρατηρήσετε οποιαδήποτε αιμορραγία, ωστόσο το κραγιόν σας θα περιμένει επίσης!

Διατηρεί το χρώμα από την απώλεια:

Λάβετε υπόψη ότι όταν εφαρμόζετε το lip liner βοηθά πραγματικά να διατηρήσετε το κραγιόν σας. Ωραία, διατηρεί το χρώμα μαζικά όμορφο επίσης. Αδιαμφισβήτητα το κραγιόν σας φωτίζει, αρκεί η επένδυση των χειλιών σας να έχει το ίδιο χρώμα, θα σας αρέσει το κραγιόν και το χρώμα των χειλιών σας να μην φθείρονται καθόλου!

Leave A Comment

22 + = 23